10. kolo
26.10.2019 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Watford FC - AFC Bournemouth 0:0

Ani na desátý pokus se Watfordu nepodařilo zlomit ligovou šňůru bez vítězství. Na domácí půdě proti Bournemouthu vybojovali Hornets pouze bod za bezbrankovou remízu a zůstávají tak s pěti body na samém dně tabulky. Oba týmy měly šance strhnout utkání na svou stranu, ovšem koncovka je shodně zradila stejně jako v minulých týdnech, kdy si Watford i Bournemouth rovněž připsali bezgólové zápasy.

Tým Quiqueho Sáncheze Florese ztrácí na devatenáctý Norwich dva body, ovšem Canaries mají ještě zápas s Manchesterem United k dobru. Ani Bournemouth nemůže být navzdory posunu na osmou příčku s výsledkem spokojen, neboť opět umocnil svou aktuální střeleckou nemohoucnost a neskóroval ani jedinkrát už v třetím po sobě jdoucím zápase.

Domácí přitom do zápasu vlétli po hlavě a po průlomu skóre sahali již v druhé minutě. Brankář Ramsdale totiž vyrazil Deulofeův centr pouze k nohám Abdoulayeho Doucourého, jenž však ve výtečné pozici u penaltového puntíku nezachoval chladnou hlavu a zbrkle přestřelil. Watfordu vzápětí nepomohlo ani brzké vynucené střídání Toma Cleverleyho vinou poraněného kotníku. Po překonání brzkého nátlaku soupeře o sobě vzápětí dali vědět i hosté a po Fraserově rohovém kopu měli úvodní gól ještě blíže na dosah než v případě Doucourého. Cookova hlavička však nakonec skončila jen na břevně a Ben Foster ve zbytku poločasu podržel svůj tým dvěma kvalitními zásahy proti ranám Rica a Groenevelda.

Také po změně stran měli lepší nástup hráči ve žlutých dresech a Ramsdale musel brzy zakročit u pokusu aktivního Deulofeua. Poté se ale utkání proměnilo v nezáživný boj ve středu pole bez větších šancí na obou stranách a živo zase bylo až v závěrečné desetiminutovce. Nejprve Pereyrovo prodloužení rohového kopu jen těsně minulo nabíhajícího Graye na zadní tyči a poté na opačné straně nebezpečně z přímého kopu pálil střídající Harry Wilson, avšak těsně minul. Watford tak po třetí remíze v řadě i nadále zůstává jediným týmem Premier League, který letos stále čeká na vítězství.

Autor: Martin Kantor / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele