10. kolo
26.10.2019 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Mousset zase hrdinou Sheffieldu, který remizoval s West Hamem

Lys Mousset zase jednou ukázal, že nechce vysedávat jen na lavičce. Po vítězné brance proti Arsenalu zazářil francouzský útočník proti dalšímu londýnskému celku a jako střídající hráč zařídil Sheffieldu remízu na West Hamu. Zatímco hosté se posunuli na sedmé místo, domácí zaznamenali další ztrátu, nezvítězili již potřetí v řadě a z předních pozic se propadají do středu tabulky.

Manažer Hammers Pellegrini značně protočil sestavu po nepovedeném utkání na Evertonu. V obraně se vedle Diopa seřadili Zabaleta, Balbuena a Creswell, záložní řadu pak posílili Jarmolenko se Snograssem. Blades v pondělí zaskočili Arsenal, přesto u nich došlo k jedné již zmíněné změně v základní jedenáctce Robinsona za Mousseta.

Sheffiled od začátku ukazoval, že si do Londýna přijel hlavně pro bod. Byli to totiž domácí, kdo se tlačil dopředu. Výsledkem byla Andersonova rána z 24. minuty těsně nad břevno. Pět minut poté ale mohli jít do vedení z ničeho nic hosté. O'Connell sklepl hlavou balón na McGoldricka, jenž byl sám před Robertem, trefil však pouze strážce svatyně West Hamu.

Blades se postupem času začali osmělovat. O'Connell ve 40. minutě podnikl útočný výlet Lundstramovi moc nechybělo, aby pas od spoluhráče uklidil na bližší tyč. O čtyři minuty později ale inkasovali hosté klasického "šatňáka". Po nákopu Roberta si Jarmolenko všiml díry v obraně soupeře, do které si naběhl Snodgrass, jenž překonal vyběhnutého gólmana Hendersona. Kladiváři se celkem zadarmo dostali do vedení.

Devět minut po změně stran našel hostující Fleck Baldocka, jeho ránu Roberto nezkrotil, měl však obrovské štěstí, neboť za ním stál obránce Hammers Creswell, kterému se podařilo odvrátit nebezpečí. Tři minuty poté šel West Ham do rychlého brejku, Anderson si vyměnil míč s Jarmolenkem, v tutovce ale napálil Hendersona.

Píše se 63. minuta, kdy přichází zásadní moment: na trávník se dostává Lys Mousset. Píše se 69. minuta a přichází zásadní moment číslo dvě: Stevens přiklepl míč Moussetovi, jehož umolousaný volej zapadl na zadní tyč - 1:1. Nutno říct, že šlo o vyrovnání zasloužené, domácí toho směrem dopředu v druhé půli moc nevymysleli. Na tomto stavu se až do závěrečného hvizdu nic nezměnilo, a jelikož se již neprosadil ani Sheffield, body se na východě Londýna dělily.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska snad jinej přístup hráčů než minule a konečně 3body. 2:0 COYI

Reagovat
duloig

No snáď dostali kapky od Pelleho ,ja pridám 3:1 COYI !!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc porad sheffield podcenujou! 1:3

Reagovat
OnlyWHU

Další zbytečná ztráta s velmi hratelným soupeřem. U předpokládaných opor byl chvílemi k vidění lehkomyslnej až lhostejnej přístup. Forma je fuč.. . Kdy se zvedeme? COYI!!

Reagovat
duloig

Mňa čo zase najviac zarazilo je to,že Haller opäť nedostával lopty.Žiadna podpora od stredovej rady,zase bol vpredu ako kôl v plote

Reagovat
OnlyWHU

Souhlas. Hallera neumíme zapojit. On je jinej typ, než byl Arnautovič, kterej si šance dokázal svoji technikou vytvořit sám. Ale ta jeho hlava...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele