10. kolo
27.10.2019 17:30 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Rudí ďáblové konečně vyhráli, tři body vezou z Norwiche

První venkovní vítězství v této sezóně Premier League si připsali fotbalisté Manchesteru United. Ti i přes dvě neproměněné penalty uspěli v Norwichi, a to zásluhou branek McTominaye, Rashforda a Martiala. Za domácí kontroval Hernandez.

Jako první zahrozili Canaries. Cantwell výborně nabíhal na pas z pravé strany, jenže jeho technický pokus letěl příliš vysoko. Na druhé straně našel Rashford Martiala, ten ovšem ztroskotal na Krulovi. Skóre tak po dvaceti minutách otevřel Scott McTominy, k němuž se odrazil v pokutovém území míč, načež ukrytou střelou rozvlnil síť.

O několik minut později se přiřítil do velkého vápna James, který neustál souboj s obráncem. Původně sice sudí nechal pokračovat ve hře, po konzultaci s videorozhodčím ale svůj verdikt změnil a nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Rashford, jenže jeho bídnou střelu Krul lapil.

Své zaváhání ovšem bleskově napravil. Naběhl si za obranu na Jamesovu přihrávku a pohledným obstřelem zvýšil rozdíl na dvougólový. Krátce před poločasem se opakovala situace z dřívějška. Buendíovu ruku ve vápně sice rozhodčí neviděl, jenže po zásahu VAR se penalta kopala. Tentokráte se k ní postavil Anthony Martial, i on se ale nechal vychytat gólmanem.

Francouzský útočník Krula nepřekonal ani na startu druhé půle, kdy jeho zakončení levou skončilo jen rohem. Dočkal se až dvacet minut před koncem. To se nabídl Rashfordovi na efektní přihrávku patičkou a z úhlu přehodil brankáře. Soupeři se povedlo už jen korigovat, pohlednou brankou po individuálním průniku se blýskl Onel Hernández.

Red Devils se tak v tabulce vyšvihli až na sedmou příčku, Norwich je nadále v sestupovém pásmu.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

asi plichta 1:1

Reagovat
Marv

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele