Ligue 1- souhrn 8. kola

28.09.2019, 15:28, aktualizováno 29.09.2019, 22:59
Komentáře a souhrny
Další nezdar má za sebou Lyon. Tradiční celek doma podlehl Nantes a zůstává hluboko uprostřed pelotonu, zatímco "Kanárci" se alespoň dočasně posunuli do čela před PSG, které následně zareagovalo triumfem v Bordeaux. Marseille se rozešla se Stade Rennes nerozhodně. Druhou výhru po sobě zaznamenalo Monaco...

Olympique Marseille - Stade Rennes 1:1

29.09.2019 21:00

Góly: 52. Duje Ćaleta-Car - 19. Hiroki Sakai (vl.)

Celek z přístavního města tak od prvního kola drží neporazitelnost. Zatím to stačí na pátou příčku v tabulce, přičemž Les Rouges et Noirs na osmé pozici dále zaostávají o pouhý bodík.

Hostující kouč Julian Stéphen vsadil na pětičlennou obrannou linii a snad i díky tomu byl jeho tým v první půli lepší. Už v 19. minutě centroval z pravého křídla Damien Da Silva. Před bránou šli do souboje M’Baye Niang a Hiroki Sakai, přičemž to byl nakonec přeci jen senegalský útočník, kdo dopravil balon na místo určení a částečně tak odčinil svoje zaváhání při exekuci pokutového kopu v duelu proti Nantes - 0:1.

Ve třiačtyřicáté minutě o sobě dal při prvním startu za OM po přestupu z Nantes vědět Valentin Rongier. Jeho volej však úspěšný nebyl. Marseille se tak dočkala vyrovnání až po změně stran. V 52. minutě centroval od rohového praporku na bližší tyč Bouna Sarr a Duje Ćaleta-Car svou hlavičkou nedal Mandandovi pražádnou šanci - 1:1.

Další příležitosti se odehrály až během závěrečné desetiminutovky. Nejprve se osmělili Sarr a po něm také Darío Benedetto. Pak musel domácí gólman v rychlém sledu dvakrát zasahovat proti Adrienu Hunouovi. Tečku za utkáním udělal v samotném závěru aktivní Benedetto, nicméně na svůj pátý zásah v sezoně si bude muset počkat.

Ale třeba se dočká už za týden, kdy OM vymění Stade Vélodrome za Stade de la Licorne, na kterém hrají domácí střetnutí borci oblékající dres Amiens SC. Rennes se pokusí vylepšit dosavadní bodový zisk doma na Roazhon Parku, kam zavítá Remeš, která bude chtít napravit svůj převeliký výpadek v zápase s Dijonem.

Více informací k zápasu

Nîmes Olympique - AS Saint-Étienne 0:1

29.09.2019 17:00

Góly: 68. Mathieu Debuchy

Bude po druhé výhře v sezoně trápení Printantova týmu u konce? Těžko soudit, ačkoliv proti "Krokodýlům" se podařilo uhrát tři body, přestože domácí dohrávali závěrečných patnáct minut o deseti. Díky další prohře mají na kontě stejný bodový zisk jako Sainté.

V prvním poločase z hostů zahrozil pouze Arnaud Nordin, nicméně jeho pokus se nakonec ukázal býti pro Paula Bernardoniho vcelku snadným soustem. V sedmatřicáté minutě mířil po centru Romaina Philippoteauxe pouze do tyče Lamine Fomba. Kdo toužil po tom vidět na Stade des Costiéres během úvodního dějství více pozoruhodných šancí, ten měl smůlu.

Jessy Moulin, náhradník za zraněného Stéphana Ruffiera, neměl za celý zápas příliš mnoho práce. Zato jeho zmíněný protějšek musel znovu do akce po hodině hry, když likvidoval šanci pozdějšího hrdiny Debuchyho. Jeho chvíle přišla na pořad pozdního odpoledne v 68. minutě, z umě rozehrané standardní situace.

Centr Wahbiho Khazriho od rohového praporku byl natolik přesný, že Mathieu Debuchy na malém vápně pouze povyskočil a přesnou hlavičkou rozvlnil síť - 0:1. V 75. minutě si Les Verts svůj záměr ubránit výsledek trochu zkomplikovali, když Romain Hamouma naprosto zbytečně podkopnul Pabla Martineze, v rozmezí jedenácti minut vyfasoval druhou žlutou a pakoval se ze hřiště.

Naštěstí pro jeho tým neměl tenhle zkrat žádné fatální následky, takže se AS Saint-Étienne sice může radovat z výhry, leč sestupové pásmo vinou horšího skóre zatím stejně neopustí. Mohlo by se to podařit díky eventuálnímu vítězství v derby nad Lyonem. Nîmes bude vážit dlouhou štreku na sever Francie do Lille.

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - Montpellier HSC 1:0

29.09.2019 15:00

Góly: 25. Ludovic Ajorque

Racing Štrasburk má zatím potíže s ustálením výkonů. Takže kouč Laurey věří, že tenhle tříbodový zisk nastartuje povedenou sérii. Když MHSC vstřelí gól jako první, obvykle zápas vyhraje. Tentokrát však la Paillade nezaznamenali ani jeden, takže připisují třetí porážku v sezoně.

V minulém kole celek z Alsaska nestačil na Lille, takže se trenér rozhodl udělat v sestavě hned čtyři změny. Mimo jiné nastoupil od začátku vysoký Ludovic Ajorque, což se domácím vyplatilo po pětadvaceti minutách hry. Už předtím svou hlavičkou donutil k výbornému zákroku brankáře Rulliho. Potom se už prosadil.

Akce Štrasburku začala vcelku nenápadně, až se Alexandre Djiku rozhodl nacentrovat do vápna, kde Ajorque předskočil Daniela Congrého a přesnou hlavičkou nedal gólmanovi pražádnou šanci zasáhnout - 1:0. Následující minuty mnoho vzruchu nepřinesly, takže se další důležitý moment odehrál až v samotném závěru úvodního dějství.

Damien Le Tallec přihrál před bránu, kde Mohamed Simakan podrazil Petara Škuletiće. Rozhodčí El Hadj nařídil penaltu a sám faulovaný Matze Selse nepřelstil! Ve druhém poločase to na Stade de la Meinau nebyl zrovna festival příležitostí. V 71. minutě mířil Nuno Da Costa po pobídce od Ibrahimy Sissoka mimo.

Dimitri Liénard potom z dálky pořádně vyprášil rukavice Gerónima Rulliho. V závěrečné patnáctiminutovce se ještě musela činit domácí jednička. Sels si nejprve po pokusu Andyho Delorta pohlídal svoji bližší tyč, a poté předvedl famózní akrobatický zákrok proti Souleymanemu Camarovi. Racing připisuje první čisté konto v sezoně, zatímco MHSC stále čeká na první vítězství na soupeřově hřišti.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Lille OSC 1:1

28.09.2019 20:00

Góly: 13. Kasper Dolberg - 24. Luiz Araújo

Souboj dvou celků z horní poloviny tabulky, které by letos chtěly určitě bojovat o příčky zaručující pro příští sezónu evropské poháry, dopadl smírně. V předchozích třech vzájemných duelech vyhrálo vždy domácí mužstvo, a i když Nice ke třem bodům našláplo díky přesnému zásahu Kaspera Dolberga, Lille dokázalo brzy odpovědět Luizem Araujem.

OGC ve vloženém kole neuspělo v derby proti Monacu, a i proto mělo už od úvodních minut zájem napravit si svou reputaci. Přežilo nejprve šanci Osimhena, který se po centru od Pieda důrazně protlačil k zakončení z dobré pozice, leč na gólmana Beníteze nevyzrál. A naopak o čtyři minuty později Les Aiglons ze své první vážnější vytvořené příležitosti udeřili.

Yazici ve středu pole ztratil balón, čehož využil Lusamba, jenž založil rychlý brejk, poslal svou přihrávku do běhu na Dolberga, který pak z pokutového území zamířil po zemi podél brankáře Maignana ke vzdálenější tyčce. Náskok mohl velmi záhy navýšit Cyprien, avšak jeho pokus z přímého volného kopu tentokráte Maignan dobře zlikvidoval.

Ve 24. minutě hosté vyrovnali, i oni zužitkovali bleskový protiútok. Poté, co Bamba přenechal míč Luizovi Araujoovi, se Brazilec rozhodl zakončit z poměrně velké dálky. A udělal pro svůj velmi dobře, technický pokus levačkou poslal exkluzivně do šibenice. Benítez neměl mezi třemi tyčemi nárok, po této parádní střele se vážně jen marně natahoval.

Do poločasu se mohlo gólově prosadit ještě Nice, na zadní tyči se objevil nikým nehlídaný Lees Melou, jenže z blízkosti napálil z voleje pouze připraveného Maignana. Druhé dějství tolik brankových možností nenabídlo, čím více se přitom blížil konec utkání, tím více jako by se oba týmy smiřovaly s průběžnou remízou. Další trefa už zkrátka na řadu nepřišla.

Skórovat mohl Coly, to když jeho pas zleva, který Maignan lehce podcenil, skončil k překvapení všech na brankové konstrukci. Anebo nerozhodný stav hodlal změnit na opačné straně Osimhen v 67. minutě, jehož včas nezastavil skluzem stoper N'Soki, ale nigerijský forvard, dosud nejlepší střelec LOSC, zamířil trestuhodně jen nad břevno.

Více informací k zápasu

Angers SCO - Amiens SC 1:1

28.09.2019 20:00

Góly: 83. Rachid Alioui - 13. Stiven Mendoza

Les Licornes potvrdili lepšící se výkony. Proti SCO dlouho vedli, nicméně v poslední desetiminutovce se prosadil ve formě hrající Rachid Alioui.

Marocký fotbalista za prvních osm kol sesbíral čtyři branky, což znamená, že mu k vyrovnání svého rekordu z minulé sezony schází jediná trefa. Ale nepředbíhejme. Dlouho před třiaosmdesátou minutou tohoto na Stade Raymond Kopa hraného klání byla na programu minut třináctá, ve které Quentin Cornette utekl po pravém křídle, aby naservíroval milimetrově přesnou příhrávku do ideálního prostoru, kam si naběhnul John Mendoza - 0:1.

Ve 28. minutě napřáhnul z nějakých dvaceti metrů Alioui a Régis Gurtner musel zasahovat. Dvaatřicetiletý brankář rovněž výtečně zakročil proti hlavičce Romaina Thomase o nějakých šest minutek později. Během úvodního dějství už více pozoruhodných situací k vidění nebylo, takže spokojenější mohl být pochopitelně Luka Elsner.

Šest minut po startu druhé půle předvedl dobrou práci s balonem Juan Otero. Svoji akci však zakončil střelou mimo. Alioui svou další větší šanci pak také promrhal. A v 73. minutě přinutil Sada Thioub k výbornému zákroku Régise Gurtnera. Pro Angers čas dál rychle ubíhal. Srovnat stav se podařilo až sedm minut před koncem.

Thomas přihrál Rachidu Aliouimu, který šel sám zhruba od poloviny hřiště. Několikrát se rozhlédnul po lépe postavených spoluhráčích, nicméně protože žádné neviděl, rozhodnul se z nějakých třiadvaceti metrů vypálit pod břevno, s čímž gólman Gurtner opravdu nepočítal - 1:1. V nastavení ještě musel Ludovic Butelle likvidovat Oterovu šanci. Angers přes remízu zůstávají na vynikající druhé příčce.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Stade Brestois 4:1

28.09.2019 20:00

Góly: 27. Wissam Ben Yedder, 62. Islam Slimani (pen.), 73. Gelson Martins, 90. Keita Baldé - 77. Alexandre Mendy

Brest do soboty prohrál v sezóně jen jednou, a to na konci srpna v Nimes, kde inkasoval tři branky, Druhá porážka přišla nyní v Monacu. Knížecí celek v úterním vloženém kole v derby proti Nice poprvé zvítězil a vypadá to, že by se mohl postupně dostávat do optimální pohody. V uplynulých dvou utkáních dohromady zaznamenal hned sedm gólů!

Ačkoliv domácí i nadále disponují nejhorší obranou ligy, co se obdržených tref týče, balancují svá negativní čísla aspoň kvalitní ofenzivou. Byť po poločasu nad nováčkem soutěže vedli nejtěsnějším možným způsobem, po obrátce ho zasypali hned třikrát. Hosté odpověděli na nepříznivý stav jen jednou. Byla to pro ně chabá náplast na nepovedený výkon.

Monaco bylo už od začátku lepším týmem. Už v 10. minutě mohl z blízkosti skórovat Slimani, nicméně dostal se až do moc velké blízkosti gólmana Larsonneura, takže ho nakonec nepřekonal. Ve 26. minutě se již Monaco přece jenom prosadilo. Slimani sklepl hlavičkou míč k nohám Ben Yeddera, který pohotově zacílil za záda Larsonneura.

Mužstvo z Bretaňského poloostrova se snažilo vyrovnat zásluhou Charbonniera, který se řítil zcela sám na brankáře Lecomteho, jenže v zakončení trestuhodně selhal a bránu minul. V 58. minutě řešil Brest jednu nepříjemnou skutečnost, kvůli zranění totiž musel odstoupit z hrací plochy Larsonneur, jehož mezi třemi tyčemi nahradil spoluhráč Léon.

Reprezentant Francouzské Guyany však nevstoupil do zápasu příliš povedeně. Hasil totiž krátce po hodině hry brejk soupeře, vřítil se pod nohy osamoceného Ben Yeddera, jehož podrazil ve vlastní šestnáctce, a sudí Buquet nařídil penaltu. Slimani si jakožto exekutor následně počínal velmi chytře a balón poslal přesně tam, kam potřeboval.

V 73. minutě prostřelil Léona rovněž Gelson Martins, jenž přebral přihrávku od Slimaniho, zaběhl od půlky hřiště až za vápno a odtud přesně zacílil. V 77. minutě sice snížil Mendy po centru Faussuriera, avšak v závěru se zase ukázal Slimani, po jehož přesném pasu dorazil míč do sítě Baldé. Alžířan tak zkompletoval v tomto duelu gól a další tři asistence.

Více informací k zápasu

FC Metz - Toulouse FC 2:2

28.09.2019 20:00

Góly: 5. Habib Diallo, 90. Ibrahima Niane (pen.) - 86. Wesley Saïd, 90+6. Efthymios Koulouris

Ale že to na Stade Municipal Saint-Symphorien byl pořádně výživný závěr. Padly během něj celkem tři góly, přičemž ten poslední z kopačky Efthymose Koulourise v šesté minutě nastaveného času.

Kdo ví, jak by to všechno dopadlo, kdyby Habib Diallo nemusel střídat už sedm minut poté, co zaznamenal svou šestou branku v sezoně, což z něj činí spolu s Victorem Osimhenem a Moussou Dembélém lídra tabulky střelců. V 5. minutě duelu s Toulouse obral Habib Maïga o míč Issiagu Sylly a našel Dialla, který se s balonem otočil a jeho pomalá skákavá střela se nakonec dokutálela až do sítě - 1:0.

Při střelecké fazoně senegalského fotbalisty je trochu s podivem, že e Les Grenats pohybují až v dolní polovině tabulky. Výrazný podíl na tom bude mít patrně i fakt, že se jim nedaří vyhrávat na domácím stadionu. Sylla málem napravil svoje zaváhání ve čtyřiadvacáté minutě. Alexandre Oukidja jeho hlavičku výborně vykryl a William Vainqueur si na jeho schopnostech se svým volejem rovněž vylámal zuby.

Po změně stran vítěz letošního Afrického poháru národů překazil radost Maxi Gradelovi. V 86. minutě se však už musel sklonit před hlavičkou Wesleyho Saïda z bezprostřední blízkosti. Šťastný střelec neopomenul poděkovat Gradelovi za vynikající centr - 1:1. V 90. minutě dostaly Mety možnost zahrávat penaltu, neboť Kelvin Amian zahrál rukou tam, kde neměl.

Ibrahima Niané, který přišel na hrací plochu místo zraněného Habiba Dialla, svým pohybem muže v rukavicích dokonale zmátl, takže jeho přízemní zakončení pravačkou k tyči mohlo slavit úspěch - 2:1. Jenže poslední slovo mělo TFC, jmenovitě v úvodu zmíněný řecký forvard, jenž přišel na hřiště teprve patnáct minut předtím.

Yaya Sanogo mu posunul balon efektní i efektivní patičkou a Koulouris bleskurychle zacílil do černého - 2:2. Na Mety čeká o příštím víkendu rovněž osmibodový Brest. Toulouse, které doposud sesbíralo o pouhý bod více, přivítá na domácím Stadium Municipal Girondins Bordeaux, které v tomto kole smolně padlo s PSG.

Více informací k zápasu

Stade Reims - Dijon FCO 1:2

28.09.2019 20:00

Góly: 17. Xavier Chavalerin - 19. Júlio Tavares, 48. Mama Baldé

Překvapivě to odnesla Remeš, přestože vedla zásluhou přesné trefy Xaviera Chavalerina. O výhře rozhodnul nedlouho po startu druhého poločasu třiadvacetiletý záložník Mama Baldé z Guiney-Bissau.

Svěřenci Davida Guiona v týdnu vyplenili pařížský Park Princů a těšili se, že na nečekanou, leč zaslouženou výhru navážou i proti trápícímu se DFCO. Po skončení úvodní patnáctiminutovky sehráli domácí parádní akci na jeden dotek, kterou zakončil lobem z rohu pokutového území Francouz Chavalerin - 1:0.

Dijon v týdnu uhrál bezbrankovou remízu s Olympiquem Marseille a proti Remeši dokázal rychle reagovat. Už za dvě minuty dostal na pravém křídle prostor Baldé. Jeho přihrávka před bránu se ukázala býti naprosto ideální pro Júlia Tavarese - 1:1. Ve zbytku úvodního poločasu to byl spíše boj o střed hřiště.

Tři minuty po změně stran si oba aktéři předchozí gólové situace role vyměnili. Tavares dobře věděl o tom, jak rychlý je jeho spoluhráč, a tak mu adresoval přihrávku, kterou přetavil ve skákavou střelu, jaká se zastavila až v síti. Predrag Rajković vybíhal marně. A protože jeho spoluhráči se za téměř celé druhé dějství nedokázali pořádně dostat na dostřel Gomisovy svatyně, už nadále neplatí, že by byl Dijon jediným celkem Ligue 1, který v této sezoně dosud nezvítězil.

Příští týden dorazí na Stade Gaston Gérard Racing Strasbourg, který zatím nedokázal navázat na loňská představení a na kontě má jenom o bodík více. Remeš propásla možnost se vyhoupnout na pohárovou příčku a nezdar se pokusí odčinit v Roazhon Parku, kde hraje svoje domácí zápasy Stade Rennes.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - Paris Saint-Germain 0:1

28.09.2019 17:30

Góly: 70. Neymar

Potřetí v posledních čtyřech zápasech zvítězili fotbalisté PSG, potřetí to bylo poměrem 1:0 a potřetí se o jedinou branku postaral Neymar. Tentokráte to však nebylo v nastavení, v Bordeaux rozhodl gólem v sedmdesáté minutě.

Pařížané poprvé rozvlnili síť už v desáté minutě. Pohlednou kombinaci zakončil o gólmana do sítě Meunier, jenže už v samém zárodku dostal Sarabia přihrávku do ofsajdové pozice a trefa tudíž nemohla být uznána.

Znovu mohli hosté udeřit po půlhodině, Di María se nejprve dostal za obranu a pokoušel se gólmana přehodit, avšak neuspěl. Podobně si vedl i Neymar, který to zkoušel po zemi, i proti němu si ale Costil poradil. Krátce před přestávkou brazilský útočník znovu zakončoval, Meunierův centr ale hlavou mezi tři tyče neusměrnil.

Tuchelovi svěřenci byli aktivnějším celkem i po návratu ze šaten. Zcela sám se na pravé straně pokutového území ocitl Mbappé, který míč napálil jen do brankáře. Zopakovala se kombinace ze závěru první půle, ani tentokrát ovšem Neymar Meunierův pas nevyužil.

V sedmdesáté minutě se brazilský kanonýr konečně dočkal. Gueye šikovně prostrčil za obranu Mbappého, který přízemním centrem našel na malém vápně právě Neymara, jenž si už s prázdnou bránou poradil a otevřel skóre.

V závěru ještě dostal příležitost k navýšení vedení Mbappé, Costila ale přelobovat nedokázal. I tak si Paříž své vítězství pohlídala a se dvoubodovým náskokem vede tabulku.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - FC Nantes 0:1

28.09.2019 13:30

Góly: 59. Marçal (vl.)

Už sedm soutěžních zápasů Lyon nevyhrál, nezvládl totiž ani domácí zápas s Nantes a jeho kouč Sylvinho má o čem přemýšlet. Nantes stačila na výhru jediná branka, kterou si navíc vstřelil Marcal sám. Na výhru, která přišla po 23 letech...

Něco je v Lyonu hodně špatně. Tým kolem brazilského dua Sylvinho-Juninho se dostal do výsledkové krize, která stále nebere konce. Další porážka, tentokrát od Nantes, není zrovna povzbudivá, když už v týdnu čeká na Olympique další zápas Ligy mistrů.

Les Gones toužili před vlastními diváky zase uspět, ale Nantes mělo dobrou formu a do zápasu šlo ze čtvrtého místa. Hosté byli dokonce v úvodu dějství aktivnější a nebezpečnější. Po 11 minutách vytáhl Lopes skvělý zákrok proti střele Benaventeho. Lyon se dostával do tempa pozvolna a až kolem půlhodiny hracího času byl regulérně v tlaku, po hlavičce Aouara musel tasit pohotový zákrok Lafont. Jeho kvality o chvíli později prověřil ještě Depay. V nastavení pak do třetice úspěšně zasáhl Lafont, tentokrát po střele Traorého.

Šance si Lyon dokázal vytvářet, ale s jejich proměňováním to bylo horší. Do velkých problémů se Les Gones dostali po hodině hry. Moutoussamy se natlačil do vápna a Marcal si ve snaze o odkopnutí balónu vstřelil nešťastně vlastní gól. Domácí měli šanci na vyrovnání až deset minut před koncem, ale Depay si opět vylámal zuby na skvělém Lafontovi.

Lyon se v závěru tlačil do šestnáctky, ale proti dobře bránícímu soupeři byl bezradný. V závěrečných minutách se do hry Lyonu vloudila křeč a Nantes už nejtěsnější náskok pohlídalo, postaralo se tak o další překvapení a v tabulce poskočilo už na třetí místo za vedoucí PSG a druhé Angers.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain860213:418
2.Angers SCO851216:1116
3.FC Nantes85128:516
4.Lille OSC842211:714
5.Olympique Marseille83419:813
6.OGC Nice841312:1213
7.Girondins Bordeaux833212:912
8.Stade Rennes83328:612
9.Stade Reims83237:411
10.Montpellier HSC83236:611
11.Olympique Lyon823314:89
12.AS Monaco823314:169
13.Racing Strasbourg82336:99
14.Toulouse FC82338:129
15.Nîmes Olympique82247:98
16.Amiens SC82249:138
17.FC Metz82248:128
18.Stade Brestois81528:138
19.AS Saint-Étienne82247:138
20.Dijon FCO81254:105

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Tragédie pokračuje. Lyon si v zápase vytvořil asi pět, šest gólovek, ale jak bývá zvykem, tak soupeřův brankář je většinou hvězda zápasů. Lafont je kvalitní brankář a dnes to potvrdil. Celkově ale další zápas o hovně. Lyon brání v šest, sedmi lidech na málem prostoru, kde si je motají i čtyři hráči Nantes, protože roztahují hru po celé šířce hřiště a vytváří si optickou převahu. Za to Lyon když jde do plných, tak Nantes skvělé drží své pozice a nedovolí Lyonu se prakticky k ničemu dostat. Hodně to je zapříčiněné i žalostnými přihrávkami, kdy se hráči navzájem nechápou. Gól asi odpovídá aktuálnímu zmaru Lyonu. Co může být horší? Mám lístky na Lipsko - Lyon. To bude katastrofa...

Reagovat
Pyroman

Lyon Úžasný, PSG má jeden z nejslabších startů za poslední léta, ale všichni jsou tak moc ve sračkách, že s nima drží krok jen Nantes, Angers a dejme tomu Lille. Lyon mimo, ASSE taky, Monaco se zvedá hodně pomalu, OM zas absolutně nemá hráče do rotace. Tímhle tempem se do LM nakonec probrání Remeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar má anglický týden a ještě stihne výlet do Barcelony. WTF?

Reagovat
Langi

Uz ty dva brazilsky smouly vyhodili? Tohle nema skoro obdoby

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Godwinson

Idea byla hezka, ale neverim ty dvojici uz vubec. Takze idealne by mel Aulas zkusit prekecat k navratu Blanca. Pro nej musi byt snem pracovat s takovym kadrem. Pokud neni on sam uplne vyhorelej

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si vyhorený a nedáš sa do kopy za viac ako tri roky...

Reagovat
lajka30
Reagovat
Israha

Ta kvalita v předfinální fázi tam bez Payeta s Thauvinem není, marná sláva. Byť tahle ztráta jde částečně i za Benedettem, spálil tři velké šance. Jinak výborný Rongier, Perrin a taky Sakai nalevo, od příště doufám, že tam bude hrávat a Amavi se podívá do sestavy pouze nebude-li zbytí. První poločas byl příšerný, ale AVB to v šatně zjevně zfénoval a druhých 45 minut se solidně zvedli. Ten tým nemá na to, aby uhrál LM, šířku kádru. Z lavičky tam za něco stojí Germain, Perrin a dejme tomu Ćaleta-Car s Lopezem, jinak není odkud brát a co neuhraje základní sestava, není šance nijak prolomit...ale na EL přes ligu či na nějaký domácí pohár by to stačit mohlo, když to loni dali Rennes a Štrasburk. Oproti Garciově loňské sezoně tam jakési náznaky jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to furt začátek a všichni jsou marní. Takže si myslím, že to pořád může být 3 ale taky klidně 5 místo. Strootmana nemůžu vystát je uplně na hovno. Chtěl bych zkusit (on to hrál parkrat před tremi lety) Rongiera na štítu s lopezem a Sansonem. Strootman neumí tacklovat a je nepohyblivej, Případně ta základní sestava může být fakt ve formě a síla. Payet vlevo (pod ním Sakai) Thauvin se Sarrem v pravo, benedetto, stoperi a zaloha. Z lavičky to bude bída ale bída to jo. Germain, Lopez/Strootman, případně zajimavej ale může být Lihadji.

Reagovat
Israha

Strootmana zničila ta zranění. Přišel o o výbušnost a tvrdost, což byly jeho jediné vlastnosti, ve kterých vynikal. DMko, co se bojí chodit do soubojů, je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabučká liga.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Jak hraje ICARDI? Hraje vůbec?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele