8. kolo
28.09.2019 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Angers a Amiens si rozdělily po bodu

Les Licornes potvrdili lepšící se výkony. Proti SCO dlouho vedli, nicméně v poslední desetiminutovce se prosadil ve formě hrající Rachid Alioui.

Marocký fotbalista za prvních osm kol sesbíral čtyři branky, což znamená, že mu k vyrovnání svého rekordu z minulé sezony schází jediná trefa. Ale nepředbíhejme. Dlouho před třiaosmdesátou minutou tohoto na Stade Raymond Kopa hraného klání byla na programu minut třináctá, ve které Quentin Cornette utekl po pravém křídle, aby naservíroval milimetrově přesnou příhrávku do ideálního prostoru, kam si naběhnul John Mendoza - 0:1.

Ve 28. minutě napřáhnul z nějakých dvaceti metrů Alioui a Régis Gurtner musel zasahovat. Dvaatřicetiletý brankář rovněž výtečně zakročil proti hlavičce Romaina Thomase o nějakých šest minutek později. Během úvodního dějství už více pozoruhodných situací k vidění nebylo, takže spokojenější mohl být pochopitelně Luka Elsner.

Šest minut po startu druhé půle předvedl dobrou práci s balonem Juan Otero. Svoji akci však zakončil střelou mimo. Alioui svou další větší šanci pak také promrhal. A v 73. minutě přinutil Sada Thioub k výbornému zákroku Régise Gurtnera. Pro Angers čas dál rychle ubíhal. Srovnat stav se podařilo až sedm minut před koncem.

Thomas přihrál Rachidu Aliouimu, který šel sám zhruba od poloviny hřiště. Několikrát se rozhlédnul po lépe postavených spoluhráčích, nicméně protože žádné neviděl, rozhodnul se z nějakých třiadvaceti metrů vypálit pod břevno, s čímž gólman Gurtner opravdu nepočítal - 1:1. V nastavení ještě musel Ludovic Butelle likvidovat Oterovu šanci. Angers přes remízu zůstávají na vynikající druhé příčce.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pharrell

2:2

Reagovat
Pharrell

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele