Ligue 1 - souhrn 30. kola

29.03.2019, 22:37, aktualizováno 01.04.2019, 22:32
Komentáře a souhrny
Paris Saint-Germain těsným rozdílem vyhrálo v Toulouse a potvrdilo letošní dominanci. Průběžně druhé Lille otočilo utkání s Nantes, které vedlo již o dvě branky. Venku uspěl rovněž Lyon, naopak Marseille se rozešla s Angers remízou 2:2 a pustila před sebe Saint-Étienne, jenž v dohrávce zdolalo Nîmes. Po delší době zaváhalo rovněž Monaco, které si vylámalo zuby na Caen...

AS Saint-Étienne - Nîmes Olympique 2:1

01.04.2019 20:30

Góly: 24. Rémy Cabella, 79. Robert Berić - 2. Antonin Bobichon

Byl to hodně tuhý boj pro St. Étienne, které se díky urvaným třem bodům nad Nimes posunulo na čtvrté místo tabulky, kde vystřídalo Marseille. Krokodýli neodvedli na Stade Geoffroy-Guichard vůbec špatný výkon, neproměněné šance, hlavně ze druhého poločasu, je však stály dobrý výsledek. O výhře nad Nimes rozhodl svou brankou Robert Berič.

Domácí nevstoupili do tohoto střetnutí moc šťastně. Už ve 2. minutě jejich soupeř gólově zaúřadoval, to když po pravé straně unikl Denis Bouanga, následně adresoval dlouhý centr do šestnáctky, a protože vracející se stopeři Subotič s Kolodziejczakem neodhadli dobře směr letu míče ani nabíhajícího si Bobichona, skončila jeho hlavička v šibenici.

Tenhle moment každopádně ASSE na kolena nesrazil, záhy mohl vyrovnat Berič, jeho zakončení hlavou však vytěsnil brankář Bernardoni, a jeho následná dorážka skončila nad brankou. Slovincův případný gól by však stejně zřejmě neplatil kvůli ofsajdu. Nicméně ve 24. minutě byl již stav nerozhodný, jelikož hostující defenzíva hrubě chybovala.

Konkrétně se hrubice dopustil Ferri, jenž v nevhodnou chvíli upadl sám na trávník, meruny se tak zmocnil Cabella, který vyběhnuvšího Bernardoniho přehodil chytrým, jemným obloučkem. Krátce po přestávce mohl přetavit vedení na stranu Les Verts aktivní Nordin, jeho přízemní pokus pravačkou však zlikvidoval pozorný Bernardoni.

Po hodině hry naopak mohlo udeřit Nimes, Denis Bouanga vyslal štiplavý pokus z dálky, fantasticky ale polapil balón gólman Ruffier. V obrovské příležitosti pak selhal ještě Ripart, jenž se ocitl v pokutovém území sám před Ruffierem, měl ovšem problémy se zpracováním míče, a tak z blízkosti nakonec stačil trefit pouze rukavice svého soka.

Olympique pokračoval v honbě za vstřelenou brankou, asi nejblíže jí byl ve druhé půli Bozok, nasměroval však centr z rohového čtvrtkruhu od Savaniera jen do břevna. Poslední slovo si tak tedy mohlo vzít St. Étienne. Berič protečoval pas Vady do sítě, video přitom potvrdilo, že nebyl v ofsajdu, a na jeho trefu již hosté ve zbytku utkání nezareagovali.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Paris Saint-Germain 0:1

31.03.2019 21:00

Góly: 74. Kylian Mbappé

Kdo jiný mohl při neúčasti Neymara a Cavaniho zařídit šestadvacáté vítězství než Kylian Mbappé? Ovšem nutno dodat, že tentokrát by se nemělo zapomínat ani na Alphonse Aréolu, který zneškodnil několik slibných šancí soupeře. PSG má na čele dvacetibodový náskok a jeden duel k dobru.

Během úvodní dvacetiminutovky byla na Stadium Municipal k vidění jediná dobrá příležitost. Na svědomí jí měl po Mbappého pobídce Maxim Choupo-Moting, ale zblízka svému týmu vedení nezařídil. V akci z třiatřicáté minuty sehráli svou úlohu Presnel Kimbembe, Baptiste Reynet a Marquinhos. Balon se dostal za brankovou čáru, jenže rozhodčí po poradě s videem gól správně neuznal kvůli ofsajdu.

Ve 38. minutě se v jedinečné možnosti ocitnul Christopher Jullien. Aréola jenom díky vynikajícímu reflexu zařídil, že stav byl při odchodu do šaten stále bezbrankový. Po změně stran musel výtečně likvidovat hlavičku Yayy Sanoga z bezprostřední blízkosti. Rozhodující moment tedy přišel na pořad večera až v 74. minutě.

Thilo Kehrer z pravé strany nacentroval na hranici šestnáctky. Mbappé měl dostatek času a prostoru, aby si balon zpracoval a okamžitě jej poslal pravačkou přesně k tyči, daleko mimo dosah brankáře TFC. Šlo už o jeho sedmadvacátou trefu v sezoně. Lépe o čtyři zásahy lépe je na tom z pěti nejlepších evropských lig pouze Lionel Messi.

Pokud by se dvacetiletému borci podařilo skórovat ještě třikrát, stane se prvním Francouzem od Jean-Pierra Papina ze sezony 1989/1990, který dokázal pokořit hranici třiceti branek. Další zářezy může připsat za týden, kdy do Parku Princů zavítá Racing Strasbourg. Toulouse bude chtít překvapit FC Nantes.

Více informací k zápasu

FC Nantes - Lille OSC 2:3

31.03.2019 17:00

Góly: 55. Valentin Eysseric (pen.), 57. Kalifa Coulibaly - 63. Rafael Leão, 67. Nicolas Pépé (pen.), 69. Jonathan Bamba

Všechno podstatné se událo během čtrnácti minut. V tomto rozmezí padlo ve druhém poločase všech pět branek. Domácí sice v rychlém sledu vstřelili dvě branky, nicméně hosté zvládli za šest minutek odpovědět třemi.

Úvodní dějství bylo spíše opatrnější a za zmínku proto stála akorát situace, která se odehrála přesně po půl hodině hry. Jonathan Bamba stáhnul ve vlastním vápně Diega Carlose, ale rozhodčí Willy Dejalod po poradě s asistentem u videa pokutový kop odvolal. Více pozoruhodného se na Stade de la Beaujoire opravdu neudálo.

V 52. minutě došlo ke kontaktu Zekiho Celika s Abdoulayem Tourém a sudí po opětovné konzultaci ukázal na penaltový puntík. Valentin Eysseric volil naprostou jistotu - ránu pod břevno do středu brány - 1:0. Prakticky ihned po rozehrávce bylo na tribunách ještě veseleji, protože Les Canaris sehráli jednoduchou, ale účinnou akci.

Youssouf Koné v klíčovém okamžiku neodhadnul let balonu, čímž uvolnil prostor pro Fábia. Osmadvacetiletý obránce v poklidu doběhnul po pravém křídle až k šestnáctce, aby nacentroval na hlavu Kalify Coulibalyho, jehož koníček z bezprostřední blízkosti se ukázal pro Mikea Maignana býti nechytatelným - 2:0.

V ten moment měli velikou radost i příznivci Olympique Lyon. Brzičko však mělo být všechno jinak. Po druhé brance přišel na hřiště Rafael Leão. A čtyři minutky poté na něj prodloužil centr Adama Soumaoro. Zanedlouho dvacetiletý Portugalec se ocitnul sám před Dupém a po výborném zpracování z první zakončil - 2:1.

Po rozehrávce se Lille opět hnalo dopředu, což vyústilo ve Fábiův faul na Pépého. Sám faulovaný se postavil k exekuci a s velkým přehledem zaznamenal svůj osmnáctý gól v sezoně, přičemž hned osmkrát cílil do černého ze značky pokutového kopu - 2:2. A za šedesát sekund se Christophe Galtier znovu na lavičce radoval.

Nicolas Pallois využil ležérního bránění Kanárků, doběhnul až do vápna a po zemi přihrál na zadní tyč, kde měl Jonathan Bamba už naprosto jednoduchou úlohu - 2:3. V 82. minutě neměl Celik pochopení pro Eysserikovo počínání a stáhnul ho k zemi. K penaltě se postavil sám faulovaný, jenomže mířil nad břevno. Odmítl tedy remízu a prohloubil klubovou krizi. Třeba se ji podaří ukončit v duelu s Toulouse. Druhé Lille má na druhé příčce čtyřbodový náskok a těší se na Remeš.

Více informací k zápasu

Amiens SC - Girondins Bordeaux 0:0

31.03.2019 15:00

Góly: -

Na Stade de la Licorne totiž nebyl k vidění ani jeden gól. V případě hostujícího celku se nebylo, čemu divit. Protože když za devadesát minut ani jednou nevystřelíte mezi tři tyče, pravděpodobnost, že vyhrajete, se rovná téměř nule. Domácí přímo zaměstnali Costila alespoň ve třech případech.

Kdo ví, jak by to celé dopadlo, kdyby Les Girondins nezahodili už v první minutě obrovskou příležitost. Yann Karamoh pobídnul Younousse Sankharého, který mířil ve výborné pozici vedle. Toma Bašič pak pro změnu našel Karamoha, jenž bohužel pro hosty v rozhodující moment ztratil stabilitu. Na druhé straně předvedl dobrou práci Thomas Mondoncuit, nicméně Juan Otero z ní nic nevytěžil.

Po třiceti minutách hry se prezentovali dobrou akcí Sankharé a aktivní Karamoh. Skóre se však nezměnilo. Nedlouho poté ještě obral Moussa Konaté o balon váhajícího Pabla. Kulatý předmět záhy doputoval k Johnu Mendozovi, který svou šanci zazdil. Těžko soudit, kdo po poločasovém hvizdu odcházel do šaten spokojenější.

Skvadra Christopha Pélissiera začala druhé dějství velmi a svižně a na delší dobu se usadila na soupeřově polovině. Konaté ze své pozici určitě mohl skórovat, ale Maxime Poundjé byl na poslední chvíli proti. Bašič dostává od Paula Sousy více možností, než tomu bylo za Ricarda Gomese a Érica Bedoueta.

Novému trenérovi se za důvěru málem odvděčil v 72. minutě. Jenomže jeho střele nakonec o kousíček minula zařízení. V závěru ještě Eddy Gnahoré servíroval pro Alexise Blina. Dvaadvacetiletý záložník, který v Amiens hostuje z Toulouse, však odmítnul zařídit svému klubu deváté vítězství v probíhajícím ročníku. Ale třeba se bude konat za týden v zápase s ASSE. Bordeaux doma přivítá Olympique Marseille.

Více informací k zápasu

Dijon FCO - OGC Nice 0:1

31.03.2019 15:00

Góly: 60. Pierre Lees Melou

O vítězství Vieirova výběru rozhodla jediná trefa, kterou po hodině hry obstaral Pierre Lees Melou. Orli tak nadále živí naději na evropské poháry, zatímco DFCO kleslo až na poslední příčku tabulky.

Není pochyb, že hostujícímu mužstvu usnadnilo situaci vyloučení Frédérica Sammaritana, o kterém bude řeč později. Před zápasem mělo Nice na svého soupeře dvacetibodový náskok. Jenže jako první zahrozili Kombouarého svěřenci. Pozdější hříšník Sammaritano se opřel do míče, který jen těsně minul Benítezovu svatyni.

V 10. minutě bylo hodně rušno před Rúnarem Rúnarssonem. Wylan Cyprien našel svým centrem Danila, který nastřelil břevno. Následnou dorážku pak poslal Christophe Hérelle mimo. Chang-Hoon Kwon následně pálil vedle a ve zbytku úvodního poločasu stál za zmínku akorát přímý kop Cypriena, se kterým si islandský gólman poradil.

Wylan Cyprien sehrál významou úlohu v devětadvacáté minutě, kdy si na něj vyšlápnul Sammaritano. Dijonský záložník pak ve druhém dějství velice okatě nasimuloval pád, což rozhodčí Nicolas Rainville ocenil druhou žlutou kartou. Trest v podobě úvodního zásahu na sebe nenechal dlouho čekat.

Pouze šest minut poté, zrovna když byla odehrána skoro hodina hry, nejdříve jednička ve službách DFCO zastavila pronikajícího protihráče, jenže balon se odrazil mimo šestnáctku k Melouovi, který se nijak nerozmýšlel a prostě jej poslal na místo určení - 0:1. Za deset minut vyprášil Benítezovy rukavice Benjamin Jeannot.

V závěru ještě se svým přímým kopem neuspěl Wesley Saïd. V následující minutě to vypadalo, že Wesley Lautoa ve vlastním pokutovém území sejmul Danila, avšak asistent u videa byl jiného názoru, tedy se žádná "pětka" nekopala. Les Aiglons se za týden těší na konkurenta z Montpellieru. Dijon se pokusí zaskočit Lyon.

Více informací k zápasu

AS Monaco - SM Caen 0:1

31.03.2019 15:00

Góly: 23. Enzo Crivelli

O vítězi přitom rozhodla jedna jediná trefa. Svěřenci kouče Jardima však nemusí úplně smutnit. Po návratu portugalského kouče na lavičku předvedli několik povedených vystoupení, díky kterým mají osm kol před koncem šestibodový náskok na barážovou příčku.

Knížecí klub se celou sezonu potýká se zraněními a ani pro tento duel nebyli zdaleka k dispozici všichni hráči. Citelná se ukázala být především absence Jemersona a Cesca Fábregase. Během úvodní dvacetiminutovky chyběla větší kreativita, což Djibril Sidibé a Gelson Martins vyřešili střelami z dálky. Brice Samba neměl problém.

Po necelých třiadvaceti minutách hry posadil Faycal Fajr milimetrově přesný centr na hlavu Enza Crivelliho, který z hranice malého čtverce i díky spolupráci s pravou tyčí poslal celek z Normandie do vedení - 0:1. V závěru prvního poločasu mohl vyrovnat Rony Lopes, ale nebylo mu přáno. Do šaten tedy vyrazili s mírným náskokem hosté.

Monako posílilo pro druhou pětačtyřicetiminutovku ofenzivu, za což mohlo být odměněno už v 50. minutě. Na Lopesův centr si naskočil Kamil Glik a Brice Samba čaroval. Casimir Ninga pak málem zařídil dvoubrankové vedení, nicméně sám před bránou nepochopitelně selhal. V 56. minutě přihrával Benjamin Hendrichs dobře postavenému Martinsovi, který svou ránu otřel jenom o tyč.

Následně gólmana Caen dvakrát pořádně prověřil Vinícius Morais. Radamel Falcao, jenž prozatím zvládnul dvanáct branek, se připomněl až v 78. minutě. Svým přímým kopem však monacké fanoušky nepotěšil. Jean-Eudes Aholou pak orazítkoval břevno. A protože nebyli úspěšní ani Badiashile s Jovetićem, připsala si Mercadalova družina první tříbodový zisk od prosince minulého roku.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - Angers SCO 2:2

30.03.2019 17:00

Góly: 4. Mario Balotelli, 16. Mario Balotelli - 36. Thomas Mangani (pen.), 76. Thomas Mangani (pen.)

Nepříjemnou ztrátu zaznamenala Marseille, která sice doma nad Angers rychle vedla o dvě branky, ovšem výsledek neudržela. Na dvě Balotelliho trefy navázal z pokutových kopů Mangani a výsledek 2:2 už se do konce utkání nezměnil, a to ani po vyloučení domácího Sarra. OM v boji o Ligu mistrů ztrácí, od třetího Lyonu ho dělí už osm bodů.

Marseille potřebovala z domácího zápasu získat tři body a proti Angers rozhodně byla favoritem. Začátek zápasu také žádnému překvapení nenasvědčoval, ve 4. minutě zakroutil Ocampos centr na malé vápno, kde se na ofsajdové hranici uvolnil Mario Balotelli, balón si zpracoval a pak ho s přehledem poslal za Butelleho záda. Celou situaci ještě zkoumala videotechnologie a branku Marseille následně potvrdila. Za dalších deset minut Balotelli zpoza vápna napřáhl a křižnou ranou k tyči zvýšil už na 2:0. Lepší začátek si Olympique nemohl přát.

Rychlý dvoubrankový náskok domácí ukolébal a Angers se postupně hlásilo o slovo. Po půlhodině hry postupoval sám na Pelého Reine-Adélaïde, ale v největší šanci poslal balón jen do boční sítě. O pět minut později už však Marseille gólu neunikla. Sudí si v pokutovém území všiml zákroku Amaviho na Traorého, rozhodl se odpískat pokutový kop a Thomas Mangani střelou doprostřed snížil.

Hosté měli celý druhý poločas na to, aby výsledek zremizovali. Marseille sice byla nadále silnější na balónu, ale oproti začátku utkání už se do příležitostí nedostávala. Vidět už nebyl ani dvougólový Mario Balotelli.

Marseille nakonec o slibný náskok přišla a to vinou hrubé chyby Valéra Germaina, po které se řítil na Pelého Cristian López. Obrana OM zatáhla za záchranou brzdu a na světě byla penalta číslo dvě. Velké nervy znovu prokázal Thomas Mangani a i tentokrát byl ve střelbě úspěšný. Utkání se začalo domácím doslova hroutit, dvě minuty po vyrovnávací trefě uviděl druhou žlutou kartu Bouna Sarr, takže zbytek zápasu musela Marseille dohrávat v početní nevýhodě.

Závěr utkání přinesl dvě velké možnosti na obou stranách. Nejprve musel Butelle krýt nebezpečnou střelu Strootmana a o chvíli později orazítkoval Romain Thomas břevno! Angers bylo blízko dokonalému obratu, ovšem i konečná remíza 2:2 je pro něho úspěchem.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Olympique Lyon 0:1

29.03.2019 20:45

Góly: 86. Martin Terrier

Utkání mezi Stade Rennes a Olympiquem Lyon dlouho směřovalo ke konečné remíze, ale nakonec si tři body odváží hostující tým. Čtyři minuty před koncem vstřelil jedinou branku zápasu střídající Martin Terrier. Lyon si pojistil třetí místo a zároveň vyvinul tlak na druhé Lille, které má před svým zápasem již jen jednobodový náskok.

Pro Lyon to v žádném případě nebyl jednoduchý zápas. Svěřenci Bruna Génésia věděli, že je v Rhoazon Parku čeká těžká šichta a to se také potvrdilo. Rennes letos došlo daleko v Evropské lize a na Lyon si hodně věřilo.

Les Gones však nenechali nikoho na pochybách a otěže utkání převzali od úvodní minuty. Obléhání branky Tomáše Koubka mohl ukončit vstřelenou brankou ve 13. minutě Fekir, ale český brankář po jeho střele předvedl výborný zákrok. O deset minut později nebezpečně vypálil Depay, Koubek se sice prolétl vzduchem, ale zasahovat nakonec nemusel. Lyon byl v prvním poločase jednoznačně lepší, ale svojí převahu nedokázal vyjádřit. Rennes toho moc neukázalo, navíc ve 35. minutě muselo poprvé střídat, když se zranil James Sliki, jehož nahradil Jérémy Gelin. Tempo hry díky předchozímu ošetřování opadlo a zbytek prvního poločasu nic zajímavého nepřinesl.

Rennes si svojí velkou šanci schovalo až na začátek druhého poločasu. Po rohovém kopu pálil nadvakrát a šajtlí Sarr a za Lopesem se rozvlnila boční síť. V 68. minutě zase prověřil Koubkovu pozornost Ndombélé.

Zcela zásadní okamžiky byly k vidění až pět minut před koncem zápasu. Po zdařilé akci se před Lopesem zjevil Sarr, ale Lyon tuto šanci přežil a z následné akce rozhodl. Po zpětné přihrávce Duboise se z malého vápna prosadil střídající Martin Terrier. Rennes nemělo na odpověď moc času, Lyon se na poslední minuty zatáhl a vedení už nepustil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain29262187:1680
2.Lille OSC30186648:2660
3.Olympique Lyon30168651:3556
4.AS Saint-Étienne30147943:3549
5.Olympique Marseille301461047:4048
6.Stade Reims291113531:2746
7.OGC Nice301281022:2944
8.Montpellier HSC291012740:3442
9.Stade Rennes291181039:3741
10.Racing Strasbourg29912845:3539
11.Angers SCO30813935:3537
12.Nîmes Olympique291071241:4437
13.Girondins Bordeaux308111128:3135
14.Toulouse FC307111228:4432
15.FC Nantes29871433:3831
16.AS Monaco30791430:4530
17.Amiens SC30861624:4330
18.SM Caen304111524:4423
19.EA Guingamp29571719:5122
20.Dijon FCO30561921:4721
Zbývající zápasy
03.04. 19:00Montpellier HSC - EA Guingamp
03.04. 19:00Racing Strasbourg - Stade Reims

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už fakt jděte do pi. 6 let bez LM. Jako nasel bych v tom světlo alespon kdyby to znamenalo 100% vyhození Garcii, ale ani v to si nemužu s tímhletím vedením 100% jistej.

Docela mi začíná chybět období Labruna, jo jasně často to byla sračka, ale ja vlástně pak ani nic extra nečekal, tohle nové vedení akorat zvýšilo všem naděje a očekavaní a hrajeme sračku.

Thauvin hraje takovy hovno že nechápu, kdo ho v létě bude chtít koupit, tak maximalne klub 2 až 3 tího sledu a to pak vlastně může zustat v Marseille.

Reagovat
Israha

Neviděl jsem, a tenhle sentiment chápu...ale soudě dle sestřihu to je prostě individuální selhání Amaviho, který zavinil oba góly nepochopitelnými kiksy v situacích, kde ani nebyl pod nějakým výrazným tlakem. Se blbě vyhrává, když jeden tragéd daruje soupeři dvě penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

no úpřimně, jasně šílený chyby, ale když by ses podíval na zápas tak to bylo fakt očekávaný, hráli jsme dobře prvních 20 minut (i za tu dobu stihl Thauvin založit dvakrát útok soupeře) a pak celou dobu fakt nic. Angers si až na naše chyby nevypracovalo uplně nějaky loženky ale po dvacáté minute až do konce zápasu nas drtili v mezihře a hráli jak kdyby oni byli doma, i divaci zacali byt značně otravení. Takže klasickej prokouč kdy si spíš čekal že to bohužel přesně takto dopadne a nikoliv jen nahodilá smůla, a chyba amaviho.

Reagovat
Israha

Rozumím. Ale to jde ruku v ruce - hraješ hovno proti slabému soupeři, ale máš individuální kvalitu, díky které posbíráš body. Není to ideální stav, ale upřímně - takhle občas vyhrávají i ti nejlepší na světě. Nicméně to pak potřebuješ právě to vyvarování se těchhle lapsů jednotlivců. Tyhle dva body pryč jsou zkrátka vina Amaviho.

Reagovat
juninho8

No ja som síce nevidel ani sekundu ale je to pruser takto stratiť 2 body. Ako OL sa zase bude dýchať o niečo ľahšie ale mrzí ma že zároveň sa pomohlo aj tým mrdkam z Lille Oni proste nemôžu hrať LM

Reagovat
Seydou Doumbia

To bude brzy N'Jie hrát základ, protože Thauvin a Payet jsou tak hrozní? Co se stalo s tím Payetem?

Reagovat
smazaný uživatel

Payet -můj názor: hrozný není, byl z formy když se ty dva měsíce prohrávalo, ale to mi přišel jako každý, pak měl zranení a od tý doby nehrál základ ani nehrál nejaké minuty. Garcia ho tam dá každý druhý zápas vždy kolem 81 minuty, takže fakt se do toho znova nedostane. To stejný Gustavo.

Prostě všichni smerem do ofenzivy underperformují kromě balotelliho a ocampos ma ted par zapasu dobry statistiky.

Reagovat
El Fáňos

Garcia prostě na Marseille nestačí, vidím největší problém tam, už si přehu jeho vyhazov, tak dva roky, to finále Evropský ligy mu asi nikdo neodpáře, ani dobrou práci s mládeží, ale on se prostě titulu ani nepřibliží. V sezóně kdy Monako vyhořelo jsme měli velkou šanci být druzí, ale nejsme ani třetí, na druhé straně Galtiere, kterého si pro Marseille přeju posledních 5 let, neuvěřitelně zvednul Lille a to má k dispozici hráče o level níž....

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille prohrála s C týmem gillet jaunes, a ve chvíli kdy má na lavičce hráče koupené tak za 75m Eur, nejvetší luxus lavička v Ligue 1 porovnatelná max s PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

remizovala=prohrála jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento zápas budu dlouho přecházet

Reagovat
Langi

OT: Genesio by mel dostat kontrakt na dalsi dve sezony

Reagovat
juninho8

V tomto vidím veľkú paralelu medzi Olympiqmi... Fanúšikovia oboch chcú zmenu trénera ale tá nepríde ani keby traktory padali

Reagovat
smazaný uživatel

No váš "Pep" je sice zajimavá persona a hraje podle mě pod výsledkové možnosti vašeho týmu, ale hned bych s Váma měnil. Kdyby Garcia nás dovedl dva roky po sobě do LM(minulej rok ve velke konkurenci) a uhrál v LM zajímavé zápasy a výsledky jako Genesio proti City a postup ze skupiny tak mu po těch chudých letech líbám nohy a možná ho i hypuju..

Reagovat
juninho8

Tak ako to nášmu Pepovi nejde uprieť že nejaké tie výsledky má. Najviac ma ale irituje to čo sa deje už asi posledných 5 rokov. Tie zbytočné prehry s dnom ligy. Na PSG to v dlhodobej súťaži asi nebude s hocijakým trénerom ale toto uspokojenie a stagnácia mi už lezú na nervy.

Reagovat
Seydou Doumbia

Lyon má na daleko více než si myslí. Jen klub a vedení má male cíle a nároky. Ono tenhle kádr a špičkový trenér by asi neztratil body 2x proti Nice a Reméši, 1 proti Caen, Nantes, Bordeaux Rennes, Montpellier, Strasbourg, Toulouse...neříkám že by to s Blanckem byli vše výhry, ale těch ztrát je příliš moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, to s Lyonem je tak už dlouhý roky. Aulas furt má silný řeči ale tady hraje na jistotu cele roky. Prumernost.

Reagovat
juninho8

Taha z klobuka stale niekoho od mladeze, z becka, asistentov. Proste to hra na znamu kartu a mysli si ze ten trener yrastie...Ako jasne ze sa niekde posunie ale snad od dob Houliera sme nemali trenera top spickovej kvality....V OM to hraju aj na tu neznamu kartu ale tiez to moc nevychadza....vid Bielsa....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Twl ten Genesio vypadne i v semifinale poharu doma s Rennes...snove letosni sezone uz chybi k dokonalosti jen 3. misto za Lille

Reagovat
Seydou Doumbia

Nantes to taky o víkendu solidně posralo proti Lille...

Reagovat
juninho8

No ono aj za to 3. miesto budeme radi A budeme dufat ze LM vyhra niekto kto sa kvalifikuje z ligy priamo....Potom budeme asi rovno v skupine Teda tak nejak to bolo v minulom roku ak sa nemylim....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele