30. kolo
31.03.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zápas mezi Amiens a Bordeaux vítěze nepoznal

Na Stade de la Licorne totiž nebyl k vidění ani jeden gól. V případě hostujícího celku se nebylo, čemu divit. Protože když za devadesát minut ani jednou nevystřelíte mezi tři tyče, pravděpodobnost, že vyhrajete, se rovná téměř nule. Domácí přímo zaměstnali Costila alespoň ve třech případech.

Kdo ví, jak by to celé dopadlo, kdyby Les Girondins nezahodili už v první minutě obrovskou příležitost. Yann Karamoh pobídnul Younousse Sankharého, který mířil ve výborné pozici vedle. Toma Bašič pak pro změnu našel Karamoha, jenž bohužel pro hosty v rozhodující moment ztratil stabilitu. Na druhé straně předvedl dobrou práci Thomas Mondoncuit, nicméně Juan Otero z ní nic nevytěžil.

Po třiceti minutách hry se prezentovali dobrou akcí Sankharé a aktivní Karamoh. Skóre se však nezměnilo. Nedlouho poté ještě obral Moussa Konaté o balon váhajícího Pabla. Kulatý předmět záhy doputoval k Johnu Mendozovi, který svou šanci zazdil. Těžko soudit, kdo po poločasovém hvizdu odcházel do šaten spokojenější.

Skvadra Christopha Pélissiera začala druhé dějství velmi a svižně a na delší dobu se usadila na soupeřově polovině. Konaté ze své pozici určitě mohl skórovat, ale Maxime Poundjé byl na poslední chvíli proti. Bašič dostává od Paula Sousy více možností, než tomu bylo za Ricarda Gomese a Érica Bedoueta.

Novému trenérovi se za důvěru málem odvděčil v 72. minutě. Jenomže jeho střele nakonec o kousíček minula zařízení. V závěru ještě Eddy Gnahoré servíroval pro Alexise Blina. Dvaadvacetiletý záložník, který v Amiens hostuje z Toulouse, však odmítnul zařídit svému klubu deváté vítězství v probíhajícím ročníku. Ale třeba se bude konat za týden v zápase s ASSE. Bordeaux doma přivítá Olympique Marseille.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele