LaLiga - souhrn 7. kola: Real Sociedad přidal další výhru

25.09.2021, 15:57, aktualizováno 27.09.2021, 22:57
Komentáře a souhrny
Mikel Oyarzabal (© AFP)
Real Sociedad si poradil s Elche a posunul se na druhou příčku, tři body v neděli oslavil i Betis. Barcelona doma dobře odstartovala a neměla problém s Levante. Sevilla přehrála Espanyol a poskočila na druhou příčku. Real Madrid zůstává v čele, přestože si doma nedokázal poradit s Villarrelem. Deportivo Alavés doma zaskočilo Atlético Madrid a zaznamenalo první výhru v sezoně...

Celta Vigo - Granada CF 1:0

27.09.2021 21:00

Góly: 90+4. Denis Suárez

Granada zažila obrovskou bolest a velké zklamání a z Viga si neveze ani jeden bod. V nastaveném čase druhé půle nejprve spálila obrovskou šanci, aby následně hned z další šance inkasovala jedinou trefu utkání!

Celta v začátku utkání tahala za delší konec provazu a Granadě zas tak moc balon nepůjčovala. A pokud už ano, tak dost daleko od brány gólmana Ditura. Problém Celty byl v přílišném nadšení. Jak Brais Méndez, tak později Iago Aspas se hnali za první brankou, jenže souběžně s tím bourali soupeřovy obránce. Na opačné straně se zničehonic najednou dostal do šance Alberto Soro, jenže s jeho ranou si Dituro poradil.

První poločas uzavřel Hugo Mallo se svou nepřesnou střelou, s níž nakonec neměl brankář Maximiano žádné větší potíže. Celtě ale vázla rozehrávka a rozhýbat ji měl Denis Suárez, který přišel hned po změně stran. A je pravda, že jeho přítomnost byla mna hře Celty cítit. Dvacet minut před koncem ale sudí trochu přísně nařídil pokutový kop ve prospěch Celty za nepříliš tvrdý zákrok Duarteho.

Jenže Celta s touhle pobídkou naložila hrozně a Maximiano dokázal vystihnout směr, na který Iago Aspas míč pošle. Ve třetí minutě nastavení dokonce hosté mohli jít do vedení. Jenže Alberto Soro střelou bez přípravy napálil jen Ditura. A to nebylo to nejhorší. Celta totiž v šesté minutě nastavení strhla výhru na svou stranu! Domácí podnikli rychlý protiútok, Denis Suárez dostal míč do vápna a se štěstím propálil střídajícího Escandella!

Více informací k zápasu

Real Betis - Getafe CF 2:0

26.09.2021 21:00

Góly: 14. Willian José, 55. Willian José

Real Betis si doma poradil s Getafe, jehož mizérie se prodloužila o další duel. Za domácí se prosadil jediný střelec, autor dvou branek Willian José.

V případě Getafe to v této sezoně není ani tak o tom, jestli prohraje, ale spíš o kolik. A dnes večer bylo Getafe v Seville taky outsiderem. Domácí Real Betis je v mnohem lepší formě, což se snažil dokázat od samých začátku hry. Když už mělo Getafe míč pod kontrolou, nedala mu domácí ekipa ani na chvíli vydechnout a rychlým presinkem vyzývala soupeře k chybám.

Těch se zkušený brankář Soria sice často dokázal zdržet, ale jeho obránci mu moc nepomáhali. A po čtrnácti minutách bylo s hosty zle. Timor ve středu pole přišel o míč, ten se dostal k Nabilu Fekirovi a technicky skvěle vybavený záložník procpal míč do vápna. V tandemu s ním běžel Willian José, který mu míč trochu ukradl a poslal ho tvrdou ranou z území penalty do sítě - 1:0.

Getafe opět nebránilo důstojně a po pěti dalších minutách už to málem bylo o dvě branky. Nabil Fekir dostal dostatek prostoru u vápna a krásnou ranou narazil do břevna! Getafe stále nedokázalo najít adekvátní odpověď na přesilu svého soupeře a jediné, v čem vynikalo, byl větší počet faulů a karet.

Pět minut po změně stran nabil Fekir centrem od rohového kopu spoluhráči Edgaru Gonzálezovi, jehož hlavička usměrnila míč těsně vedle. Další šance Béticos už ale úspěch slavila. Oku lahodící souhru na jeden dotek prodlužoval Bellerín na Williana Josého, k němuž se balon se štěstím dostal a José tak mohl svého soka dorazit - 2:0.

Těch šancí ale bylo mnohem víc. Iglesias ale lobem přestřelil bránu a Florentinův střílený centr zastavilo břevno za Bravem! Střídající Rodri zase posílal míč na Iglesiase, jehož rána zamířila těsně nad bránu.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Elche CF 1:0

26.09.2021 18:30

Góly: 81. Mikel Oyarzabal

Ve vynikající formě pokračuje baskický Real Sociedad. V neděli v podvečer porazil jedinou brankou Mikela Oyarzabala Elche a v tabulce už poskočil na druhé místo o bod za vedoucí Real Madrid.

Real Sociedad prohrál pouze úvodní duel na Barceloně, ale jinak pravidelně boduje a proti Elche získal už svou pátou výhru v sezoně. Elche zůstává se šesti body na patnáctém místě.

Domácí byli na Anoetě favoritem, ale dlouho trvalo, než se poprvé prosadili. Ačkoliv měli zpočátku drtivou územní převahu, mohlo jít do vedení Elche. Ve 22. minutě si Benedetto naběhl do prostoru na přihrávku a špičkou kopačky trefil tyč! O několik minut později rozjelo Elche další protiútok a tentokrát Pérez v náběhu za obranou těsně minul brankový prostor. Do třetice pak prověřil brankáře Remira nepříjemnou střelou Piatti. Brankové příležitosti Elche zůstaly nevyužity, zatímco Real Sociedad i přes územní převahu si žádnou gólovku nevypracoval.

Poprvé až v 54. minutě se prodral k zakončení Oyarzabal a nejprve trefil brankáře Casillu a po něm i v brance "zaskakujícího" Roca. Šlo o vůbec největší příležitost dosavadního průběhu utkání. Elche ale zůstávalo nadále nebezpečné a v 73. minutě opět napřáhl Piatti a Remiro měl co dělat, aby balón vytáhl na rohový kop.

Elche by si minimálně bod zasloužilo, ovšem Real Sociedad má v kádru Mikela Oyarzabala, který hraje v životní formě. Devět minut před koncem si seběhl na kolmou přihrávku, obešel Casillu a střelou do prázdné rozhodl. Elche sice ještě mělo na vyrovnání čas, ale to už si Baskové nenechali ujít.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Cádiz CF 3:1

26.09.2021 18:30

Góly: 9. Álvaro García, 44. Falcao, 87. Isaac Palazón - 23. Varazdat Harojan

Čtvrtou výhru z posledních pěti zápasů slaví Rayo Vallecano. Madridský celek po příchodu Radamela Falcaa pookřál a i s jeho přispěním porazil Cádiz. Vedle kolumbijského snajpra se prosadili také Álvaro García a Isaac Palazón.

Kdo by to byl před sezonou řekl, že Rayo bude po sedmi kolech na pohárových příčkách a v jeho kádru bude jako za mlada řádit Radamel Falcao. Nová štace kolumbijskému útočníkovi sedla a jeho gólový příspěvek už činí tři branky.

Rayo poprvé spustilo v deváté minutě, kdy po přihrávce Treja zakončoval do brankáře Falcao a z dorážky otevřel skóre Álvaro García. Cádiz se ale nechtěl nechat zahanbit a poměrně rychle přispěchal s odpovědí. Varazdat Harojan ve 22. minutě dopravil balón do sítě a i když sudí zpočátku odmával ofsajd, video prokázalo opak a branka platila.

Domácím byla remíza málo a v závěru poločasu bylo před Ledesmou živo. Nejprve těsně vedle hlavičkoval Palazón a krátce nato vrátil vedení na stranu Raya Falcao, který si seběhl na bližší tyč a jen tak lehce ťukl do přihrávky Ballii.

I druhý poločas nabídl několik brankových příležitostí. V 54. minutě vyrazil Ledesma hlavičku Palazóna a ta Alarcónova skončila čtvrthodinu před koncem na tyči. Rayo mělo štěstí a pak utkání definitivně rozhodlo. Isaac Palazón si udělal prostor ke střele a parádní ranou o břevno nedal Ledesmovi šanci. Ještě v nastavení mohl výsledek změnit podobu, ale jak Comesaňa, tak i Negredo nebyli úspěšní.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Levante UD 3:0

26.09.2021 16:15

Góly: 6. Memphis Depay, 14. Luuk de Jong, 90+1. Anssumane Fati

Jednoznačný zápas. Barcelona svého soupeře přehrála po všech stránkách a zaslouženě zvítězila 3:0. Rychlý náskok Kataláncům zařídili Memphis Depay a Luuk de Jong, načež v 90. minutě pečetil výsledek navrátilec do sestavy Ansu Fati. Barcelona se díky výhře posunula na páté místo tabulky.

Levante chtělo využit všemožných problémů domácího celku, ale do utkání nevstoupilo dobře. Už v 5. minutě Radoja nastavil nohu Depayovi a následoval pokutový kop, který sám postižený proměnil. Depay kopl penaltu s přehledem a potvrdil, že jemu osobně se v dresu Barcy daří. Barcelonu úvodní branka nakopla a krátce nato už byl stav na Camp Nou dvougólový. Dest vysunul Luuka de Jonga a ten střelou do protipohybu zvýšil na 2:0.

Tím byl ráz utkání určen. Barcelona mohla zápas rozhodnout třetím gólem, ale na ten si musela nakonec počkat. Po centru Depaye zblízka trestuhodně minul branku Piqué a ve 39. minutě nepřeloboval Fernándeze mladíček Gavi. V poslední velké šanci prvního poločasu selhal Depay a jeho hlavičku fantastický Fernández vyškrábl.

Trenér Ronald Koeman mohl být s výkonem svého týmu spokojen a snad ho mohla mrzet jen výše skóre. Takhle Levante ještě žilo a v případě kontaktního gólu mohlo být zpátky v zápase. Druhý poločas už zdaleka nenabídl tolik brankových příležitostí jako viděli diváci v první půli. Až v 74. minutě přišla jakási gólovka, po které musel Postiga odehrát na rohový kop. Levante vlastně žádnou velkou šanci nemělo a za devadesát minut vystřelilo jen jednou na branku.

Devět minut před koncem se dostal na hrací plochu i uzdravený Ansu Fati. Talentovaný křídelník se vrací do Koemanova týmu v pravý čas. A byl to právě on, kdo nakonec pečetil výsledek třetí brankou. Fati dostal spoustu prostoru i času aby z hranice vápna vystřelil a tím překonal Fernándeze. Brankář Levante nestál úplně ideálně a na střelu mohl dosáhnout. Barcelona zvládla stupňující se tlak a konečně vyhrála.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - CA Osasuna 2:3

26.09.2021 14:00

Góly: 11. Daniel Rodríguez, 45+4. Fernando Niño - 9. Cote, 58. Íñigo Pérez, 89. Javi Martínez

Pětigólová přestřelka se šťastným koncem pro Osasunu byla k vidění na stadionu Iberostar. Domácí nehráli špatně a po prvním poločase dokonce vedli, ale nadějný stav nedokázali udržet. Vítězný gól na 3:2 vstřelil minutu před koncem Javier Martínez.

Oba týmy vstoupily do nové sezony dobře, avšak poslední kolo jim nevyšlo podle představ. Mallorca inkasovala na Realu Madrid šest branek a Osasuna doma podlehla Betisu 1:3.

Bezbrankový stav vydržel na Mallorce pouze devět minut, protože pak z dálky napřáhl Cote a brankář Greif na balón nedosáhl. Osasuna vedla, ovšem dlouho jí to nevydrželo. Jen o tři minuty později hosté neuhlídali rohový kop a hlavičkující Dani Rodríguez srovnal na 1:1. Mallorca následně převzala iniciativu a byla o něco aktivnější. Dočkala se těsně před koncem prvního poločasu. V nastavení se zapomněl jeden z obránců hostí, když balón v tu chvíli propadl k Fernandu Ňinovi, takže se nejednalo o ofsajd a domácí hráč mohl zajistit Mallorce vedení.

Osasuna neskládala zbraně a v 58. minutě znovu srovnala krok. Iňigo Pérez rozehrál fantasticky volný přímý kop a na jeho ránu do šibenice byl Greif krátký. Dlouho se zdálo, že výstavní Pérezova trefa bude v zápase poslední, ale v 89. minutě rozhodl ve prospěch Osasuny Javier Martínez. Obrana Bermellones nedokázala pokrýt hráče na malém vápně a právě Martínez pak zblízka poslal balón do sítě.

Mallorca měla na vyrovnání málo času a ke vší smůle ještě dostala falešnou naději. V nastavení totiž sudí odpískal pokutový kop, aby se následně poradil u videa a celou záležitost odvolal. Osasuna pak zbytek nastavení přežila a z Mallorcy veze všechny body.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Villarreal CF 0:0

25.09.2021 21:00

Góly: -

Souboj dvou evropských značek skončil na Santiago Bernabéu remízou 0:0 a nenaplnil tak vysoká očekávání. Šancí bylo poskrovnu a oba brankáři, jak Courtois, tak Rulli, prakticky neměli co dělat. Remízový stav nakonec přeci jenom vyhovuje Žluté ponorce.

Real Madrid i Villarreal hrají v týdnu Ligu mistrů, proto se jejich duel uskutečnil už v sobotu večer. Favoritem byl pochopitelně Real Madrid, ale vítěz posledního ročníku Evropské ligy také nebyl bez šance.

Utkání nezačalo špatně a už po třinácti minutách musel Courtois tasit výborný zákrok po střele Danjumy. Ofenzivně laděný hráč Villarrealu se dobře prosmýkl mezi bránícími hráči a nepříjemně zakončil k tyči, kam se belgický brankář natáhl. Real Madrid pak sice častěji kontroloval balón, ale do žádné větší šance se na rozdíl od Žluté ponorky nedostal. Ve 38. minutě opět zahrozil aktivní Danjuma. Valverde ho marně stíhal, ale Danjumova levačka nebyla přesná ani tolik razantní.

Každopádně Real toho za první poločas moc neukázal a Carlo Ancelotti nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen. První střídání tedy bylo nasnadě a místo Rodryga vyběhl na trávník Camavinga.

Real se dočkal první gólovky v 51. minutě, kdy po Asensiově centru hlavičkoval zblízka Militao, jenomže ani on netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Villarreal byl na slavnějšího soka připraven dobře a prakticky celý zápas ho nepouštěl do šancí. Až sedm minut před koncem donutil k těžkému zákroku brankáře Rulliho hlavičkující Isco. Balón před Rullim lehce tečoval Vinícius, ale brankář Villarrealu si výborně poradil.

Sudí Gil nastavil ještě dlouhých pět minut, ale ani během nich nedokázala ani jedna strana skórovat. Šlágr kola zklamal, nepřinesl žádný gól a i herně to bylo nic moc. Zisk pouhého bodu je pro Real Madrid jasnou ztrátou, zatímco Villarreal zřejmě remízu bere.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 2:0

25.09.2021 18:30

Góly: 13. Youssef En-Nesyri, 87. Rafael Mir

Sevillu čeká v týdnu těžké utkání Ligy mistrů ve Wolfsburgu a naladit se dokázala vítězně. Před vlastními diváky porazila Espanyol 2:0, přestože dohrávala zhruba půlhodinu bez vyloučeného Delaneyho. V prvním poločase zajistil vedení En-Nesyri a v závěru druhé půle pojistil výsledek Rafa Mir.

Dlouho se v Seville na úvodní branku nečekalo. Po třinácti minutách rozjeli domácí rychlou akci po pravé straně a Navasovu přihrávku dopravil do sítě En-Nesyri! Sevilla následně dál udávala tempo a hodně aktivní byl zejména Suso. Po jeho centru na Ocampose předvedl důležitý zákrok López. Domácí se tlačili do šestnáctky, ale nutno podotknout, že Espanyol pozorně a svědomitě bránil.

Hosté sice prohrávali, ale stále byli v kontaktu a jedna branka mohla ráz utkání úplně změnit. Sevilla stále hledala skulinky uvnitř defenzivy Espanyolu a dlouho je nenalézala. V 66. minutě dostal Espanyol nečekaný dárek a šanci zabojovat o lepší výsledek. Delaney totiž obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Zhruba půlhodiny i s nastavením hrál Espanyol v početní výhodě, ale tu nedokázal nikterak zužitkovat. Dvě minuty před koncem se Seville podařilo rozjet akci a Rafa Mir křižnou střelou přidal pojistku. Nastavovalo se ještě dlouho, ale stav 2:0 pro domácí se nezměnil. Sevilla poskočila na průběžné druhé místo, zatímco Espanyol klesl na čtrnáctou příčku.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Athletic Bilbao 1:1

25.09.2021 16:15

Góly: 90+5. Marcos André - 69. Iñigo Martínez

Valencia si s Bilbaem jen dělí body. Hostující celek se dostal po změně stran do vedení, když se trefil Iñigo Martínez. A zdálo se, že baskický celek už si tři body nenechá vzít, protože domácí museli dohrávat bez vyloučeného Maxiho Gómeze. Jenže v páté minutě nastavení Valencia přeci jen srovnala!

Do utkání šla jako favorit domácí ekipa, které se letos nadmíru daří. Před tímto duelem se nacházela na solidní páté příčce, čtyři místa nad svým sokem z Bilbaa. Jenže začátek utkání domácímu týmu moc nesedl. Dvakrát se Iñaki Williams dostal do samostatného úniku, ale ani jednou mu nevyšlo zakončení. Až ve 21. minutě přistál na jeho hlavě ukázkový centr, který starší z obou bratrů nasměroval do sítě. Bohužel pro něj ale VAR odhalil těsný ofsajd a sudí Alejandro Hernández gól uznat nemohl.

Celkově s v prvním poločase obě jedenáctky herně dost trápily a ani tempo utkání nebylo nijak vysoké. Za celých dalších 25 minut se nestalo prakticky nic, co by stálo aspoň trochu za uvážlivou zmínku. První půli uzavřel Berenguer, který se sice pomalu dostával do zakončení, jenže na poslední chvíli mu míč uzmul Toni Lato.

Ani prvních pár minut v druhé půli neukazovalo jiný obrázek hry. Ke střele se po hodině hry rozhodl o osm let mladší bratr Williams, Nico, jenže Cillessen neměl pro jeho zakončení pochopení. První zajímavý moment nastal až v 69. minutě. Berenguer totiž rozehrál rohový kop na hlavu Iñiga Martíneze a ten se hlavou nemýlil - 1:1.

Po třinácti minutách byl navíc po faulu na Berenguera a druhé žluté kartě vyloučen Maxi Gómez a zdálo se, že hostům hraje vše do karet. Jenže sudí nastavil osm minut a v té páté se domácí prosadili. Centr na zadní tyč si našel Guedes, sklepl míč do druhé vlny na nabíhajícího Marcose Andrého a ještě v minulé sezoně hráč druhé ligy srovnal!

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Atlético Madrid 1:0

25.09.2021 14:00

Góly: 4. Víctor Laguardia

Neporazitelnost Atlética skončila na Mendizorrotze. Svěřenci trenéra Diega Simeoneho nedokázali zareagovat na brzký gól Laguardii a poprvé v sezoně padli. Před důležitým soubojem v Lize mistrů proti AC Milán je to nepříjemná zpráva. Pro Alavés to byly vůbec první body do tabulky.

V úterý se Atlético představí na San Siru proti Milánu a generálka na tento tahák se mu vůbec nepovedla. Už ve 4. minutě hosté nepokryli rohový kop a Víctor Laguardia hlavou od země překonal brankáře Oblaka. Zaskočené Atlético se dlouho nemohlo dostat do hry a Alavés si začátek zápasu patřičně užíval.

Rychlá branka utkání příliš neprospěla. Atlético bylo směrem dopředu nulové a ani Alavés nikam nespěchal. Za celý první poločas byla k vidění jedna střela na branku.

Alavés vsadil na kouskovanou hru a tato taktika nesla své ovoce. Diego Simeone nedokázal hru osvěžit ani novými příchody a divák v ochozech stadionu Mendizorrotza trpěl. Teprve v 70. minutě donutil Pacheca k zákroku tvrdou ranou Correa, ale to bylo za strany Colchoneros všechno. Devět minut před koncem měl na kopačce definitivní rozhodnutí Pina, ovšem balón po přihrávce Rioji trestuhodně poslal nad. Hosté měli k dispozici ještě pětiminutové nastavení, ale ani to nepomohlo. Atlético poprvé v sezoně prohrálo a překvapivě se tak stalo na hřišti předposledního Alavésu, který neměl na svém kontě ani bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid752021:817
2.Real Sociedad751110:616
3.Sevilla FC642010:214
4.Atlético Madrid74219:614
5.Rayo Vallecano741213:713
6.FC Barcelona633011:512
7.Real Betis733111:712
8.Valencia CF732212:811
9.CA Osasuna732210:1111
10.Athletic Bilbao72416:410
11.Villarreal CF61506:38
12.RCD Mallorca72236:128
13.Celta Vigo72147:107
14.Espanyol Barcelona71334:76
15.Cádiz CF71337:116
16.Elche CF71334:86
17.Levante UD70436:124
18.Granada CF70345:123
19.Deportivo Alavés61052:113
20.Getafe CF70072:120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (50)

Přidat komentář
Whitemedia

Miazga

Reagovat
misinho7

Parada, tak dnes snad navysime naskok

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LAM

Hrajem úplný kulový, ale sestava je prostě průměr. To co hraje ale Atletikou s tím co má je tragédie Spojení Griezmann, Suaréz dle mě nemůže fungovat.

Tipuju, že na Vánoce bude mít Real 10-12 bodů náskoku.

Reagovat
Jordi Alba

RDT plánuje udělat nějakej rekord v počtu gólů neuznaných kvůli ofsajdu ?

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Petrinho17

Vinicius takmer identický faul ako De Jong pri červenej karte bez trestu.

Reagovat
Diskostu

???? šedý zákal

Reagovat
Petrinho17

Chceš povedať, že to nebol faul na žltú kartu?? Podotýkam, že ja v žiadnom prípade neobraňujem De Jonga, ten videl červenú zaslúžene.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
LAM

Horší. Zajel do něj daleko víc a ani neodehrál balón.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Ponorka to v druhom polcase dobre zavrela a sla si po tu remizu no. My sme sa museli vratit k taktike podme centrovat jedna radost no moc upesna nebola skoda no straty bodov ale ide sa dalej.

Reagovat
Kily8

Dnes to nebol dobrý výkon, ale zase nebol ani úplne zlý. Veľmi ťažko hrať proti takémuto súperovi. Sú bezchybní na lopte, pressing sa s nimi nedá hrať, nestratia loptu, na druhej strane nehrajú na riziko, skoro nie sú nebezpeční, takže ani protiútok sa nedá uplatniť. Keď stratíš loptu, zase ťa stojí veľa síl, než ju zase získaš. Treba byť s nimi efektívny, musíš ukázať niečo navyše, nadstavbu, vynikajúce riešenie od krídelníka, ktoré dnes nebolo. Ako Vini na konci, ale s lepším zakončením. Keď Ponorke stačí remíza extrémne ťažký súper...

Reagovat
Diskostu

Tu mame ten Real slabota no... čiže najhoršia futbalová sobota za posledné roky...

Reagovat
CHONG

Druhý poločas lepší, ale celkově dneska slabotka, no. Každopádně Nacho nemůže hrát na straně a Case nemůže hrát.

Reagovat
Israha

Dneska to dobré nebylo, deka padla i na Karima s Vinckem, kteří se rozpomněli na své slabší zápasy, ale ještě víc mě zklamal a od začátku sezony zklamává Emery. Lope, o kterém jsem to před týdnem psal taky, mi zavřel hubu, ale Emery s tím Villarrealem letos hraje fakt strašnou sračku. 4x 0:0, haluzní remíza s Atléticem, kde dostali herně šeredně na prdel, a pak teda přejeli marné Elche, Vítězové EL a účastníci LM, no. Chápu, chybí Gerard, tak se góly dávají hůře....ale zdržovat de facto celou druhou půli, tahat čas a jen bezúčelně posílat míč přes Pareja zprava doleva, to je otřes. A zjevně to podle výsledků nebylo jen dnes. Míval jsem rád Villarreal, který nám bral body tím, že nám střílel góly a aktivním přístupem nás nepouštěl do hry...

Reagovat
houdic

Lol

Reagovat
Israha

Já Ponorce fandím, a zrovna to, že hráli na Bernabeu na bod, je ještě pochopitelné (i když Rulli, stojící ve 47. minutě nad míčem a tahající čas, jakoby se hrálo závěrečné nastavení, to bylo fakt na poblití...protože takhle Ponorka proti silným nehrávala). Ale 0:0 s Granadou, Espanyolem a Mallorcou jsou špatné výsledky, a zjevně podle výkonů proti madridským klubům nebyly zas tak náhodné..tak moc velký důraz na kontrolu míče a neudělání chyby (a než přijde někdo s tím, že jsem nedávno chválil za pragmatismus Zidana....je rozdíl vyhrávat o gól či dva a remizovat 0.0), že se celá ofenziva smrskla na individuální výpady Danjumy. A sorry, od Atlética jste na prdel herně dostali, jakkoliv to nerad říkám, protože Simeone mi vadí a naopak Emeryho si vážím; výsledek a vyrovnání v nastavení byl lichotivý.

Reagovat
Phillipinho

Sevilla bude letos asi jeste vetsi hrozbou pro Real a Atletico, pripadne uvidime, jak se zvedne Barca. Maji suverenne nejvic vyvazenej tym do sirky. Na vsechny posty (krome stoperu) maji nahrady, ktery maji velmi podobnou kvalitu jako hraci zakladni sestavy. A ze vsech adeptu na titul maji jednoznacne nejlepsi obrannou cinnost. Ta trojice Fernando-Kounde-Carlos je neuveritelna...

Reagovat
Reggie

Já je v lize neviděl, výsledky mají zatím super. Jenom mě zaujalo to o tý defenzivní činnosti, protože jsem je viděl v LM proti Salcburgu a tam si hlavně Adeyemi dělal co chtěl (3 penalty na něj v prvním poločase) a celkově neměli Rakušáci problém se tam dostávat. Nicméně to samo mohla bát výjimka

Reagovat
madridcan

Kedže nevidím často v celku celý zápas Realu v kľude, tak ma opravte, ale zdá sa mi, že Thibo si to tam riadi už ako Iker. Plus chytá Neuerovský kľud(CR7 v Bayerne/on proti Džekovi) a tak ako som bol proti nemu, ale iba kvôli tomu, že ostruhal Navas, tak som zaňho rád.

Ďalšia vec. Emóciami a správanim sa bol Alaba veľmi dobrý krok. Potreboval zjavne nový impulz v kariére a je hladný. Baví ma od prvého zápasu. No a nakoniec Eder mi príde, že on to má prevziať po Ramosovi.

Reagovat
LAM

Velmi dobrej zápas od nás.Hromada pohybu,milión šancí(strašná koncovka) a mladíci opravdu skvělý(Gavi hraje v 17 skvěle)

Fatiho gól na konci-husina

Reagovat
celeb

Gavi dnes vyborny, ale prekvapil ma Nico, vyborny zapas z jeho strany, prehlad, sebavedomie ... nakoniec z neho moze byt skvely nahrada Busqa.

Dest ovela lepsi vykon nez na lavo nez minule, Luuk 1. dobry vykon, Depay dost palic, ale dobre sa na neho diva.

Fati - uff.

Reagovat
smazaný uživatel

pod to se můžu podepsati já. Jenom mě trochu nasral Luuk de Jong-celou dobu v Barce hraje hrozně, kurz 1,51, že nedá gól se dost nabízel...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
alcantara

Ansu Messi Fati.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně dobrý zápas, výtečný Dest a Gavi a nakonec parádní gól Fatiho

Reagovat
smazaný uživatel

Supr. Kéž by to takhle pořád, ale pokaždý se nebudeme měřit s Levante – jen ať sestoupěj, prasata. Tohle půjde… Ansu ahoj!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Mats jakej lob!

Reagovat
2miguel1

Ak bude aj po dnešnom zapase stavať Coutinha namiesto Puiga tak už neviem.

Fati začíname..

Reagovat
blaugrana

Po dnesnom zapase sa nedaju robit ziadne zavery, ale mohol by sa odstavit na lavicu aj Bus a davat tam Nica. Gavi-Nico-FdJ a jedem.

Reagovat
2miguel1

Nico Pedri FdJ by bola ideal pre mňa.

Reagovat
Kily8

Veď ten Puig je slabučký a nebezpečný pre svoj tím. Proti Cádizu nastúpil v 80. minúte a okamžite "vypracova" najvačšiu tutovku pre Cadiz. Na druhej strane sa mu to ani náhodou nepodarilo. Dnes hral Coutinho dobre, len vidím, že fanúšikovia Barci majú skreslený pohľad, čo je dobrý výkon. Messi sa často utápal v neúčelných kľučkách v strede pola, zbrzdil každú akciu a potom som si tu s otvorenou hubou prečítal, že jediný dobre hral.....dobre pre skils na youtube, ale nie pre tím.

Reagovat
Dr. Admess

Slabý, slabý, Kily...

Reagovat
Xavi

Fati je zpět, kámo.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kily8

Akože je spať, veď je po zranení nie? Teraz odohrá 40 slabých zápasov, v ktorých bude hrať zle, nedá v nich gól, ale bude hrať stále v základe, aby sa chytil. Aspoň tak som to pochopil s tunajšej diskusie o Hazardovi, potrebuje čas. Nech teda nikto netvrdí, že po 10 mesiacoch sa dá hrať dobre a dať gól.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Visca el barca

Fati kuli němu pojedu do Barcelony

Reagovat
CHONG

Tygr zatím trhá solidně

Reagovat
AC.Milan

Falcao

Reagovat
CHONG

Čáo, Míchel

Reagovat
santini

ako s tým Getafe sme sa trochu naťahovali pred sezónou, ako sa im bude dariť, ale zdá sa, že som ich ešte precenil, keď som ich dal myslím až na prvé zostupové miesto... kto sa núka na lavičku?

Reagovat
CHONG

Bohužel no, zatím čistá tragédie a po tom přestupáku, který mi přišel opravdu povedený, je to pro mě dost nepříjemné překvapení.... Na jednu stranu - Valencie, Sevilla, Barcelona, Atleti, Betis a koneckonů i Rayo doma - to je celkem brutální los, ale na druhou stranu dva góly v sedmi zápasech a domácí prohra s Elche s jednou střelou na bránu, pro to prostě není omluva. Žádné výraznější spekulace o případných nástupcích Míchela jsem nezaregistroval, ale já měl teda v hlavě dvě jména už po odchodu Pepeho, a to Martínez a Mendilibar, a jestli mi něco neuteklo, tak jsou oba pořád bez angažmá...

Reagovat
santini

Sezóna je dlhá...

Reagovat
santini

To zas boli utrápené 3 body, inak hra vcelku ok, Granada len betónovala

Toto sú tie zápasy, kde ukopaných 1-0 môže mať väčší význam ako 5-0 poďme Celta!!

Reagovat
Phillipinho

Jak mohl ten Roberto Moreno trenovat chvili repre? To je katastrofalni kouc. Silenej downgrade oproti Diegu Martinezovi...

Reagovat
santini

keby každý nekompetentný opustil svoju pozíciu, nepotrebovali by sme ani parlament

Reagovat
sylarko

vie mi niekto hodit link na barcu s levante? nemal som moznost to vidiet tak by som si to kukol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele