7. kolo
27.09.2021 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Denis Suarez (© AFP)

Celta v závěru urvala tři body s Granadou

Granada zažila obrovskou bolest a velké zklamání a z Viga si neveze ani jeden bod. V nastaveném čase druhé půle nejprve spálila obrovskou šanci, aby následně hned z další šance inkasovala jedinou trefu utkání!

Celta v začátku utkání tahala za delší konec provazu a Granadě zas tak moc balon nepůjčovala. A pokud už ano, tak dost daleko od brány gólmana Ditura. Problém Celty byl v přílišném nadšení. Jak Brais Méndez, tak později Iago Aspas se hnali za první brankou, jenže souběžně s tím bourali soupeřovy obránce. Na opačné straně se zničehonic najednou dostal do šance Alberto Soro, jenže s jeho ranou si Dituro poradil.

První poločas uzavřel Hugo Mallo se svou nepřesnou střelou, s níž nakonec neměl brankář Maximiano žádné větší potíže. Celtě ale vázla rozehrávka a rozhýbat ji měl Denis Suárez, který přišel hned po změně stran. A je pravda, že jeho přítomnost byla mna hře Celty cítit. Dvacet minut před koncem ale sudí trochu přísně nařídil pokutový kop ve prospěch Celty za nepříliš tvrdý zákrok Duarteho.

Jenže Celta s touhle pobídkou naložila hrozně a Maximiano dokázal vystihnout směr, na který Iago Aspas míč pošle. Ve třetí minutě nastavení dokonce hosté mohli jít do vedení. Jenže Alberto Soro střelou bez přípravy napálil jen Ditura. A to nebylo to nejhorší. Celta totiž v šesté minutě nastavení strhla výhru na svou stranu! Domácí podnikli rychlý protiútok, Denis Suárez dostal míč do vápna a se štěstím propálil střídajícího Escandella!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele