7. kolo
25.09.2021 16:15 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Marcos André (© AFP)

Valencia si pouze rozdělila body s Bilbaem, oba týmy se trefily jednou

Valencia si s Bilbaem jen dělí body. Hostující celek se dostal po změně stran do vedení, když se trefil Iñigo Martínez. A zdálo se, že baskický celek už si tři body nenechá vzít, protože domácí museli dohrávat bez vyloučeného Maxiho Gómeze. Jenže v páté minutě nastavení Valencia přeci jen srovnala!

Do utkání šla jako favorit domácí ekipa, které se letos nadmíru daří. Před tímto duelem se nacházela na solidní páté příčce, čtyři místa nad svým sokem z Bilbaa. Jenže začátek utkání domácímu týmu moc nesedl. Dvakrát se Iñaki Williams dostal do samostatného úniku, ale ani jednou mu nevyšlo zakončení. Až ve 21. minutě přistál na jeho hlavě ukázkový centr, který starší z obou bratrů nasměroval do sítě. Bohužel pro něj ale VAR odhalil těsný ofsajd a sudí Alejandro Hernández gól uznat nemohl.

Celkově s v prvním poločase obě jedenáctky herně dost trápily a ani tempo utkání nebylo nijak vysoké. Za celých dalších 25 minut se nestalo prakticky nic, co by stálo aspoň trochu za uvážlivou zmínku. První půli uzavřel Berenguer, který se sice pomalu dostával do zakončení, jenže na poslední chvíli mu míč uzmul Toni Lato.

Ani prvních pár minut v druhé půli neukazovalo jiný obrázek hry. Ke střele se po hodině hry rozhodl o osm let mladší bratr Williams, Nico, jenže Cillessen neměl pro jeho zakončení pochopení. První zajímavý moment nastal až v 69. minutě. Berenguer totiž rozehrál rohový kop na hlavu Iñiga Martíneze a ten se hlavou nemýlil - 1:1.

Po třinácti minutách byl navíc po faulu na Berenguera a druhé žluté kartě vyloučen Maxi Gómez a zdálo se, že hostům hraje vše do karet. Jenže sudí nastavil osm minut a v té páté se domácí prosadili. Centr na zadní tyč si našel Guedes, sklepl míč do druhé vlny na nabíhajícího Marcose Andrého a ještě v minulé sezoně hráč druhé ligy srovnal!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Souhlasím s bookmakerem 2,61-3,2-2,86.

Reagovat
smazaný uživatel

Bookmaker z mě záhadných duvodu otočil kurz. I tak JEHO favorit neProhál . A to se počítá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele