7. kolo
25.09.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Karim Benzema (© AFP)

V zápase Realu Madrid s Villarrealem branka nepadla

Souboj dvou evropských značek skončil na Santiago Bernabéu remízou 0:0 a nenaplnil tak vysoká očekávání. Šancí bylo poskrovnu a oba brankáři, jak Courtois, tak Rulli, prakticky neměli co dělat. Remízový stav nakonec přeci jenom vyhovuje Žluté ponorce.

Real Madrid i Villarreal hrají v týdnu Ligu mistrů, proto se jejich duel uskutečnil už v sobotu večer. Favoritem byl pochopitelně Real Madrid, ale vítěz posledního ročníku Evropské ligy také nebyl bez šance.

Utkání nezačalo špatně a už po třinácti minutách musel Courtois tasit výborný zákrok po střele Danjumy. Ofenzivně laděný hráč Villarrealu se dobře prosmýkl mezi bránícími hráči a nepříjemně zakončil k tyči, kam se belgický brankář natáhl. Real Madrid pak sice častěji kontroloval balón, ale do žádné větší šance se na rozdíl od Žluté ponorky nedostal. Ve 38. minutě opět zahrozil aktivní Danjuma. Valverde ho marně stíhal, ale Danjumova levačka nebyla přesná ani tolik razantní.

Každopádně Real toho za první poločas moc neukázal a Carlo Ancelotti nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen. První střídání tedy bylo nasnadě a místo Rodryga vyběhl na trávník Camavinga.

Real se dočkal první gólovky v 51. minutě, kdy po Asensiově centru hlavičkoval zblízka Militao, jenomže ani on netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Villarreal byl na slavnějšího soka připraven dobře a prakticky celý zápas ho nepouštěl do šancí. Až sedm minut před koncem donutil k těžkému zákroku brankáře Rulliho hlavičkující Isco. Balón před Rullim lehce tečoval Vinícius, ale brankář Villarrealu si výborně poradil.

Sudí Gil nastavil ještě dlouhých pět minut, ale ani během nich nedokázala ani jedna strana skórovat. Šlágr kola zklamal, nepřinesl žádný gól a i herně to bylo nic moc. Zisk pouhého bodu je pro Real Madrid jasnou ztrátou, zatímco Villarreal zřejmě remízu bere.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dvojka by znamenala zisk pro sázkovky. Nesmí se to stát.

Reagovat
Pharrell

2-1

Reagovat
valloire

3-2

Reagovat
boryland

0:2............

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele