7. kolo
26.09.2021 14:00 CET
2 : 3
(2:1)

Reportáž

Radost hráčů Osasuny (© AFP)

Osasuna veze z Mallorcy všechny body

Pětigólová přestřelka se šťastným koncem pro Osasunu byla k vidění na stadionu Iberostar. Domácí nehráli špatně a po prvním poločase dokonce vedli, ale nadějný stav nedokázali udržet. Vítězný gól na 3:2 vstřelil minutu před koncem Javier Martínez.

Oba týmy vstoupily do nové sezony dobře, avšak poslední kolo jim nevyšlo podle představ. Mallorca inkasovala na Realu Madrid šest branek a Osasuna doma podlehla Betisu 1:3.

Bezbrankový stav vydržel na Mallorce pouze devět minut, protože pak z dálky napřáhl Cote a brankář Greif na balón nedosáhl. Osasuna vedla, ovšem dlouho jí to nevydrželo. Jen o tři minuty později hosté neuhlídali rohový kop a hlavičkující Dani Rodríguez srovnal na 1:1. Mallorca následně převzala iniciativu a byla o něco aktivnější. Dočkala se těsně před koncem prvního poločasu. V nastavení se zapomněl jeden z obránců hostí, když balón v tu chvíli propadl k Fernandu Ňinovi, takže se nejednalo o ofsajd a domácí hráč mohl zajistit Mallorce vedení.

Osasuna neskládala zbraně a v 58. minutě znovu srovnala krok. Iňigo Pérez rozehrál fantasticky volný přímý kop a na jeho ránu do šibenice byl Greif krátký. Dlouho se zdálo, že výstavní Pérezova trefa bude v zápase poslední, ale v 89. minutě rozhodl ve prospěch Osasuny Javier Martínez. Obrana Bermellones nedokázala pokrýt hráče na malém vápně a právě Martínez pak zblízka poslal balón do sítě.

Mallorca měla na vyrovnání málo času a ke vší smůle ještě dostala falešnou naději. V nastavení totiž sudí odpískal pokutový kop, aby se následně poradil u videa a celou záležitost odvolal. Osasuna pak zbytek nastavení přežila a z Mallorcy veze všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele