7. kolo
26.09.2021 18:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Radamel Falcao (© AFP)

Vallecano si došlo pro další výhru a je páté

Čtvrtou výhru z posledních pěti zápasů slaví Rayo Vallecano. Madridský celek po příchodu Radamela Falcaa pookřál a i s jeho přispěním porazil Cádiz. Vedle kolumbijského snajpra se prosadili také Álvaro García a Isaac Palazón.

Kdo by to byl před sezonou řekl, že Rayo bude po sedmi kolech na pohárových příčkách a v jeho kádru bude jako za mlada řádit Radamel Falcao. Nová štace kolumbijskému útočníkovi sedla a jeho gólový příspěvek už činí tři branky.

Rayo poprvé spustilo v deváté minutě, kdy po přihrávce Treja zakončoval do brankáře Falcao a z dorážky otevřel skóre Álvaro García. Cádiz se ale nechtěl nechat zahanbit a poměrně rychle přispěchal s odpovědí. Varazdat Harojan ve 22. minutě dopravil balón do sítě a i když sudí zpočátku odmával ofsajd, video prokázalo opak a branka platila.

Domácím byla remíza málo a v závěru poločasu bylo před Ledesmou živo. Nejprve těsně vedle hlavičkoval Palazón a krátce nato vrátil vedení na stranu Raya Falcao, který si seběhl na bližší tyč a jen tak lehce ťukl do přihrávky Ballii.

I druhý poločas nabídl několik brankových příležitostí. V 54. minutě vyrazil Ledesma hlavičku Palazóna a ta Alarcónova skončila čtvrthodinu před koncem na tyči. Rayo mělo štěstí a pak utkání definitivně rozhodlo. Isaac Palazón si udělal prostor ke střele a parádní ranou o břevno nedal Ledesmovi šanci. Ještě v nastavení mohl výsledek změnit podobu, ale jak Comesaňa, tak i Negredo nebyli úspěšní.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Odmocninka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má být, a že mají v sk ohlodáné nehty až po lokty je mě srdečně u pr.... .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele