7. kolo
26.09.2021 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

William José (© AFP)

Real Betis díky dvěma zásahům Josého porazil tápající Getafe

Real Betis si doma poradil s Getafe, jehož mizérie se prodloužila o další duel. Za domácí se prosadil jediný střelec, autor dvou branek Willian José.

V případě Getafe to v této sezoně není ani tak o tom, jestli prohraje, ale spíš o kolik. A dnes večer bylo Getafe v Seville taky outsiderem. Domácí Real Betis je v mnohem lepší formě, což se snažil dokázat od samých začátku hry. Když už mělo Getafe míč pod kontrolou, nedala mu domácí ekipa ani na chvíli vydechnout a rychlým presinkem vyzývala soupeře k chybám.

Těch se zkušený brankář Soria sice často dokázal zdržet, ale jeho obránci mu moc nepomáhali. A po čtrnácti minutách bylo s hosty zle. Timor ve středu pole přišel o míč, ten se dostal k Nabilu Fekirovi a technicky skvěle vybavený záložník procpal míč do vápna. V tandemu s ním běžel Willian José, který mu míč trochu ukradl a poslal ho tvrdou ranou z území penalty do sítě - 1:0.

Getafe opět nebránilo důstojně a po pěti dalších minutách už to málem bylo o dvě branky. Nabil Fekir dostal dostatek prostoru u vápna a krásnou ranou narazil do břevna! Getafe stále nedokázalo najít adekvátní odpověď na přesilu svého soupeře a jediné, v čem vynikalo, byl větší počet faulů a karet.

Pět minut po změně stran nabil Fekir centrem od rohového kopu spoluhráči Edgaru Gonzálezovi, jehož hlavička usměrnila míč těsně vedle. Další šance Béticos už ale úspěch slavila. Oku lahodící souhru na jeden dotek prodlužoval Bellerín na Williana Josého, k němuž se balon se štěstím dostal a José tak mohl svého soka dorazit - 2:0.

Těch šancí ale bylo mnohem víc. Iglesias ale lobem přestřelil bránu a Florentinův střílený centr zastavilo břevno za Bravem! Střídající Rodri zase posílal míč na Iglesiase, jehož rána zamířila těsně nad bránu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co zase ten bookmaker nacvičuje? 1,83 na jedničku? 1,49 by odpovídalo. Snad se nechystá nějaký hromadáček.

Reagovat
smazaný uživatel

Seknout se o setinky není špatné . Kdopak je asi donutil?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele