LaLiga - souhrn 30. kola: El Clásico ovládl Real, Atlético opět nevyhrálo

09.04.2021, 22:54, aktualizováno 12.04.2021, 22:53
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Realu Madrid (© AFP)
Real Madrid porazil v ostře sledovaném El Clásicu Barcelonu a na Atlético, které remizovalo s Betisem, ztrácí jen jeden bod. Sevilla vyhrála ve Vigu, Bilbao se v baskickém derby rozešlo s Alavésem bez branek. Levante zvítězilo na hřišti Eibaru. Boj o poháry si zkomplikoval Villarreal domácí porážkou s Osasunou.

Celta Vigo - Sevilla FC 3:4

12.04.2021 21:00

Góly: 20. Iago Aspas (pen.), 23. Iago Aspas, 43. Brais Méndez - 7. Jules Koundé, 35. Fernando, 60. Ivan Rakitić, 76. Alejandro Gómez

Pondělní dohrávka španělské LaLigy přinesla hodně divokou přestřelku s vítězným koncem pro Sevillu. Andalusané na Balaídos vedli, ale domácí jim pak zasadili několik úderů, až se dostali do vedení 3:2. To ale nebyl výsledek, se kterým by byla Sevilla spokojená a následoval další obrat, tentokrát na 4:3 ve prospěch Rojiblancos.

Hostující trenér Julen Lopetegui před zápasem vysekl domácí Celtě velkou poklonu a varoval před její schopností hrát dobrý, technický fotbal. To se vzápětí potvrdilo a zatímco za Vigo obstaral dva góly Iago Aspas a jeden Denis Suárez, za Sevillu se prosadili čtyři různí střelci - Koundé, Fernando, Rakitić a "Papu" Gómez.

Seville stačilo na úvodní gól pouze sedm minut. Po výborně zahraném rohovém kopu si naskočil na centrovaný balón Jules Koundé a hlavou poslal hosty do rychlého vedení. Autor první trefy měl prsty i ve druhém gólu, který tentokrát padl na opačné straně. Rychlého Santiho Minu fauloval v pokutovém území a následovala penalta, kterou proměnil Iago Aspas.

A to zdaleka nebylo všechno. Iago Aspas se pouhé tři minuty po vyrovnávacím gólu dostal za obranu Rojiblancos a tváří v tvář Bounouovi v pohodě zakončil na 2:1. Celta Vigo velmi rychle otočila výsledek ve svůj prospěch, ale utkání se teprve dostávalo do patřičných obrátek. Jednu nepříjemnost museli Celestes řešit v úvodní půlhodině, to když se zranil Santi Mina, kterého na hrací ploše nahradil Facundo Ferreyra.

Přestřelka na Balaídos pokračovala ve 35. minutě. Fernando si vyměnil balón se Susem a ze střední vzdálenosti vypálil, naneštěstí pro Vigo ránu fatálně tečoval Aidoo a Villar nestihl zareagovat - 2:2. Poločasová plichta by byla nejspíše na obě strany spravedlivá, ale osud utkání tomu chtěl jinak. Dvě minuty před odchodem do šaten předvedli domácí další pohlednou akci a po průnikové přihrávce zakončil technickým obloučkem přes brankáře Brais Méndez.

Celta Vigo vedla, ovšem po přestávce jí čekala ještě náročná šichta. Po nezáživném vstupu do druhého poločasu se v 60. minutě opět roztrhl pytel s góly a po akci z levé strany zůstal na penaltě osamocený Ivan Rakitić, který tak srovnal na 3:3. Sevilla pak měla více ze hry a svojí převahu zužitkovala přesně čtvrthodinu před koncem. Alejandro "Papu" Gómez si dobře navedl balón na pravačku a zpoza vápna dokonal další obrat v utkání. Andalusané podruhé v zápase vedli a tentokrát už výsledek nepustili.

Sevilla si výhrou upevnila čtvrté místo a navíc se zapojila do závodů o titul. Na vedoucí Atlético Madrid ztrácí osm kol před koncem šest bodů. Celta Vigo zůstává ve středu tabulky na jedenáctém místě.

Více informací k zápasu

Real Betis - Atlético Madrid 1:1

11.04.2021 21:00

Góly: 20. Cristian Tello - 5. Yannick Carrasco

Atlético Madrid se v nedělním zápase vrátilo na první místo LaLigy, nicméně konečná remíza 1:1 s Betisem je pro něho další citelnou ztrátou. Real Madrid už ztrácí pouze jeden bod, třetí Barcelona pak dva body. Atleti vstoupili do zápasu dobře, ale na rychlou branku Carrasca odpověděl po patnácti minutách Tello a další gól už nepadl.

Atlético před zápasem vědělo, že Real Madrid porazil v El Clásicu Barcelonu a posunul se na průběžnou první příčku o skóre před svého městského rivala. K návratu na první pozici tak Los Colchoneros potřebovali minimálně bodovat, spíše však zvítězit.

A začali dobře. Bezbrankový stav vydržel na stadionu Benita Villamarína pouhých pět minut, než se prosadil belgický záložník Yannick Carrasco. Společně s Correou neohroženě vlétli do pokutového území a ke Carrascovi se pak odrazil balón přímo před prázdnou branku. Rychlé vedení bylo přesně to, co Simeoneho svěřenci potřebovali. Betis se však nenechal zahanbit a už ve 20. minutě srovnal na 1:1. Moreno poslal do vápna střílený centr a Cristian Tello ho rovnou z první poslal do sítě. Sevillský celek byl pak o něco lepším týmem, ale další branku už stejně jako hosté nepřidal.

Aby toho nebylo na hostující straně málo, těsně po pauze musel kvůli zranění střídat Portugalec Félix. Betis byl nadále nepříjemným soupeřem a v 56. minutě vytěsnil Emersonovu hlavičku Oblak. Atlético tahalo za kratší konec a čtvrthodinu před koncem mělo znovu štěstí, když Lainezovo zakončení zlikvidoval výtečný Oblak.

Zdravotní potíže se vedle Félixe nevyhnuly ani Trippierovi a Simeone musel opět střídat. Hosté nakonec mohli v nastaveném čase tři body urvat, Correa ale zakončoval jen do Brava a k bezprostřední dorážce už se nedostal. Ještě v páté minutě nastavení selhal Correa a stav 1:1 se po závěrečném hvizdu stal skutečností.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Granada CF 1:2

11.04.2021 18:30

Góly: 41. Fabián Orellana (pen.) - 78. Jorge Molina, 86. Quini

Granada poprvé po čtyřech měsících vyhrála venkovní duel, byť se ani dnes nevyvíjel zrovna ideálně. Domácí Real Valladolid se totiž ujal vedení. Jenže Granada v závěru díky trefám Moliny s Quinim otočila utkání ve svůj prospěch.

Granada nezačala zrovna špatně. Už ve čtvrté minutě se Yan Eteki dostal k odraženému míči a zkoušel zaskočit Jordiho Masipa obloučkem na zadní tyč. Domácí brankář míč vyškrábl na rohový kop. O chvíli později se do šance probíjel taky Darwin Machís, jenže jeho rána minula vzdálenější tyč.

Ani brankář Silva nebyl bez práce. Jeho pozornost si vyžádalo zakončení Sergiho Guardioly, jehož pokus musel Silva vrážet jen s vypětím všech sil. A byl to právě Valladolid, kdo se dostal do vedení. Jesús Vallejo fauloval ve vápně Kodra a sudí pískal penaltu. K ní se postavil Fabián Orellana a bez potíží proměnil.

Granada se ale nevzdala a dál se snažila, seč jí síly stačily. Darwin Machís si po nahrávce Maxima Gonalonse navedl míč na střelu pravačkou, kousek za hranicí šestnáctky ale mířil půl metru nad břevno. Real mohl zvýšit vedení dvacet minut před koncem, když Kodro pálil z první, jenže mířil do břevna.

O pouhé tři minuty později Puertas srovnal na 1:1, ale sudí mu správně odpískal ofsajd. Granadu to ale nesrazilo a v 78. minutě už se regulérně prosadila. Dimitri Foulquier přihrával zprava po zemi před malé vápno, odkud střílel přesně k pravé tyči Jorge Molina. Mnohem aktivnější Granada se hnala za výhrou a došla si pro ni v 86. minutě. Quini dostal krásnou nahrávku před vápno, připravil si míč na střelu a napálil míč krásně mimo Masipův dosah!

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Sociedad 2:2

11.04.2021 16:15

Góly: 60. Daniel Wass (pen.), 73. Gabriel Paulista - 33. Ander Guevara, 45. Alexander Isak

Valencia sice doma s Realem Sociedad brzy prohrávala o dvě branky a zdálo se, že hostující La Real má situaci pevně v rukou. Jenže po změně stran se Valencia dočkala hned dvou zásahů a kdyby proměnila i penaltu z první půle, možná by brala všechny tři body.

Valencia se toužila co nejdřív posunout do první poloviny tabulky, ale k tomu vedla ještě hodně dlouhá cesta. Začít mohla dnes odpoledne na Mestalle, kam zavítal Real Sociedad. Faktem ale je, že baskický celek se nachází v mnohem lepším rozpoložení a byl favoritem. Což potvrzoval od prvních momentů utkání.

V prvních fázích hry na něj sice Valencia vlétla, ale jednalo se spíš jen o zoufalý pokus zastrašit soupeře. Šance si totiž domácí nevytvářeli žádné a jejich tempo brzy opadlo. Velký podíl na tom samozřejmě měla neschopnost domácích hráčů. Ve 29. minutě se jim totiž naskytla parádní šance na první trefu, když sudí postřehl ruku ve vápně La Realu a poslal Solera na penaltu. Jenže mladý záložník fatálně minul bránu!

Netrvalo dlouho a Valencia za neproměnění penalty pykala. Po pěti minutách od té neslavné penalty nechali domácí soupeři příliš prostoru před vlastní šestnáctkou, nikdo nebránil dostatečně důsledně a Ander Guevara krásnou ranou skrytou za klubko hráčů překonal Doménecha!

Sotva se Netopýři stačili vzpamatovat, už dostali další tvrdý direkt. Ve 45. minutě, když už se domácí asi viděli v šatně, vlétl do vápna Alexander Isak, udržel na zádech jednoho obránce a druhému poslal míč mezi nohama až k tyči. Doménech se jen ohlédl, co že to jako znamená.

Přeci jen se ale Valencii ve druhé půli zablesklo na lepší časy. Po hodině hry totiž Fernández ve vápně fauloval a rozhodčí měl jasno o další penaltě. Tentokrát si míč postavil zkušený univerzál Daniel Wass a poslal brankáře Remira na druhou stranu. Valencia snížila a ani to jí nestačilo.

A to nebylo všechno. Protože patnáct minut před koncem nechal Real Valencii dostatek prostoru na rychlý brejk. Následoval kvalitní centr ze strany a do míče v klubku hráčů trkl ideálně obránce Gabriel Paulista - 2:2. V závěru se ještě úplně hloupě nechal vyloučit Maxi Gómez po dvou žlutých kartách. Ví už se ale na Mestalle nestalo a oba kluby si dělí body stejným dílem.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - CA Osasuna 1:2

11.04.2021 14:00

Góly: 70. David García (vl.) - 64. Moncayola, 74. Ante Budimir

Villarreal před odvetou čtvrtfinále Evropské ligy proti Dinamu Záhřeb nečekaně prohrál s Osasunou 1:2 a minimálně z domácí ligy si komplikuje účast v evropských pohárech pro příští rok. Trenér Unai Emery udělal oproti zápasu v Chorvatsku hned osm změn včetně brankářského postu a dal tím najevo důležitost odvetného utkání Evropské ligy.

Osasuna chtěla změn v sestavě využít a na Estadio de la Cerámica začala aktivněji. V 17. minutě to ale byli domácí, kteří si vytvořili první velkou příležitost. Moisés Gómez v dobré příležitosti Herreru nepřekonal a vniveč vyšel i požadavek na pokutový kop po faulu Vidala ve vápně Pamplony. Villarreal měl možnost rozehrát "pouze" volný přímý kop a z něho k ohrožení branky nakonec nedošlo. Žlutá ponorka hrála s Osasunou v prvním dějství vyrovnanou partii, která nakonec žádnou branku nepřinesla i proto, že ve 45. minutě Pina trefil jen bránícího hráče.

Na druhý poločas poslal Emery do hry Gerarda Morena, který má v posledních týdnech skvělou formu a v 53. minutě to byl on, kdo vysunul do šance Alcácera, jehož střela šla přesně do středu branky a připraveného brankáře. Sám Moreno pak netrefil ideálně balón a Osasuna to následně potrestala vedoucí brankou. K odraženému balónu se na hranici pokutového území dostal Jon Moncayola a Asenjo se k tyči natahoval marně.

Překvapivý výsledek trval jen krátce. V 70. minutě si výborně pohlídal ofsajdovou past Gerard Moreno a jeho přihrávku před branku si srazil do vlastní sítě David García. Ani stav 1:1 neměl dlouhého trvání. O čtyři minuty později rozehrála Osasuna rohový kop a Ante Budimir vstřelil hlavou rozhodující branku.

Villarreal se v závěru hnal za vyrovnáním a vytvořil si tlak, ovšem kýženou branku vstřelit nedokázal. Niňovu střelu výborně vyrazil Herrera, stejně jako nebezpečný pokus Gómeze nebo technickou střelu Triguerose. Brankář Osasuny byl nakonec hlavním hrdinou utkání.

Více informací k zápasu

Real Madrid - FC Barcelona 2:1

10.04.2021 21:00

Góly: 10. Karim Benzema, 28. Toni Kroos - 60. Óscar Mingueza

Už po čtvrté v řadě Barcelona nedokázala porazit svého odvěkého rivala Real Madrid a ten se po vítězství 2:1 posunul na první místo LaLigy. El Clásico bylo tentokrát hodně ofenzivní, ale efektivnější se ukázal být Real. Svůj náskok si vypracoval v průběhu prvního poločasu brankami Benzemy a Kroose. Barcelonu vrátil do hry Mingueza, ale vyrovnat se jí nepodařilo. Porážkou v El Clásicu přišla Barca o devatenácti zápasovou neporazitelnost.

El Clásico se tentokrát muselo obejít bez dvou španělských stoperů - Sergia Ramose na jedné straně a Gerarda Piquého na druhé. Pouze na lavičce náhradníků zůstal například i Antoine Griezmann. Vítěz zápasu se mohl posunout do čela celé soutěže, tedy alespoň minimálně do nedělního večera a zápasu Atlética Madrid.

Jako první musel do akce Courtois, který se natáhl po přihrávce Alby směřující před prázdnou branku na Dembélého. Real byl efektivnější a udeřil hned ze své první vážnější akce. Rychlý protiútok zakončil Vázquez přihrávkou na Benzemu a francouzský útočník překvapil ter Stegena parádní patičkou!

Rychlý gól El Clásicu jenom prospěl a oba celky si vytvářely jednu šanci za druhou. Barcelona hledala skulinky uvnitř madridské defenzívy, ale nenašla je a Real opět vyučoval efektivitu. Po faulu Araúja na Viníciuse odpískal sudí Gil volný přímý kop z velmi nebezpečné vzdálenosti a Toni Kroos za přispění zásadní teče Desta vsítil druhý gól. Bílý balet hrál přesně to co potřeboval, dobře bránil a okamžitě vyrážel do nebezpečných protiútoků. Ve 35. minutě byli domácí blízko třetímu gólu, Vinícius přenesl hru na Valverdeho a ten napálil balón do tyče. K dorážce se ještě dostal Vázquez, ale ter Stegen se stihl posunout a gólu zabránit. Na druhé straně si zkoušel vymodlit pokutový kop Dembélé, ale marně. Největší šance Katalánců v prvním poločase přišla až v nastavení a Lionel Messi ke vší smůle také orazítkoval brankovou konstrukci.

Ronald Koeman musel na nepříznivý vývoj zareagovat a po změně stran poslal na plac Griezmanna. Obraz hry se ale neměnil. Real stále hrozil z rychlých protiútoků, ovšem kombinaci mu kazilo výrazně zhoršené počasí. Trávník stadionu Alfréda di Stéfana bičoval nepříjemný déšť, ale Barceloně to kontaktnímu gólu nezabránilo. V 60. minutě pustil Albovu přihrávku Griezmann a Oscar Mingueza na malém vápně udeřil.

Clásico dostalo nový náboj a pochopitelně Barcelona ožila. O tři minuty později zazdil velkou příležitost Messi, když byl jeho pokus sražen. Utkání se opět dostalo do fáze, kdy akce střídala akci. Závar před ter Stegenem nikdo z dvojice Vinícius, Benzema nezakončil gólem a na druhé straně barikády z úhlu netrefil branku Mingueza. Krátce po něm hlavičkoval jen do Courtoise střídající Moriba a pak se hra zase rychle přestěhovala před ter Stegena, který měl co dělat, aby vytáhl pokus Odriozoly na rohový kop.

Příchodem Braithwaita a Trincaa chtěla Barca zvýšit obrátky a to se také podařilo. Po dalším závaru zkoušel neúspěšně přehodit Courtoise Alba a navrch si ještě vykoledoval žlutou kartu. S přibývajícím závěrem se do hry Katalánců vkrádala křeč a Real dokázal držet jeho ofenzivní snažení na uzdě.

Sudí Gil ještě nastavil čtyři minuty, ale ani během nich se Barcelona neprosadila. V úplně poslední šanci sice sahala po vyrovnání, ovšem střela Ilaixe Moriby skončila na brankové konstrukci a dorážející ter Stegen trefil jen obránce. Real Madrid měl v tomto momentě štěstí, nicméně v utkání vyhrál zaslouženě.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Levante UD 0:1

10.04.2021 18:30

Góly: 45+2. Jorge de Frutos

Levante zvítězilo na hřišti posledního Eibaru 1:0 a upevnilo si stávající postavení ve středu tabulky. Eibar doma propásl jedinečnou příležitost bodově se dotáhnout na osmnácté Elche, takto zůstává se čtyřbodovou ztrátou na nesestupové pozice poslední.

Eibar bojuje o záchranu a tři body z domácího zápasu proti Levante potřeboval. Hosté však byli mírnějším favoritem a nakonec jim k úspěchu stačila jediná branka.

Domácí se snažili hrát od začátku aktivně a dostávat Levante pod tlak, což se také částečně dařilo, ale s gólovými příležitostmi to bylo horší. Teprve ve 28. minutě se do zajímavé gólovky dostal Enrich, jeho zablokovaná střela šla ale nad branku. Eibar ve své aktivitě pokračoval a nejspíše by si i zasloužil jít do vedení, jenomže všechno bylo jinak. V nastaveném čase prvního poločasu našel Clerc zpětnou přihrávkou Jorge de Frutose, který střelou z první poslal Levante do vedení.

Na začátku druhého poločasu mělo Levante možnost odskočit, po kolmé přihrávce pálil jen do boční sítě Dani Gómez. Byli to najednou hosté, kdo měl více ze hry. Eibar byl v koncovce bezradný, což potvrdila i 69. minuta a Pozova střela zpoza vápna, kterou Fernández bez problému lapil. Poslední šanci zápasu zahodili domácí minutu před koncem, když Cote z dobré pozice netrefil branku. Eibar na vyrovnání nedosáhl a i nadále zůstává poslední.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Deportivo Alavés 0:0

10.04.2021 16:15

Góly: -

Trenér Javi Calleja může být se svým debutem na lavičce Deportiva Alavés celkově spokojen, protože z Bilbaa se jeho tým vrací s bodem. A jindy děravá obrana dnes dokázala vydržet domácí nápor, takže branka nepadla ani jedna.

Respektive dvě ano, ale VAR je nakonec neuznal. Ale k tomu se dostaneme. Bilbao se potřebovalo dostat jednak z mírné únavy, kterou zažívá kvůli vytížení ve finále Copa del Rey a jednak z trudomyslnosti, že tuhle trofej ukořistil jeho asi největší rival. A nezačal vůbec špatně.

Jako první se do šance dostal už po deseti minutách Asier Villalibre, jenže jeho tvrdou ránu z první brankář Pacheco nakonec se štěstím kryl. Po patnácti minutách se k ráně odhodlal také Jon Morcillo a tentokrát už byl Pacheco krátký. Místo něj ale zaskočilo břevno, které tvrdou ránu vydrželo a odrazilo! Úvod zápasu patřil jednoznačně Baskům a Sancet se po nádherné uličce od Vesgy dostal až před Pacheca. Jenže ho nedokázal prostřelit!

Klíčový moment utkání se udál přesně ve 45. minutě. Bilbao sice ubránilo rohový kop, jenže dlouhý nákop vrátil míč k Pérezovi. Ten jej vrátil Pinovi a Pina vymyslel krásný pas do vápna. Na něj si naskočilo několik mužů a z nich měl nejvíc štěstí Joselu. I když, jeho štěstí trvalo jen pár chvil, neboť VAR jeho gól kvůli ofsajdu Péreze neuznal!

A stejně se vedlo Deportivu také deset minut po změně stran. Joselu tentokrát vyběhl do vápna s míčem u nohy a našel Floriana Jeleuneho, který zasunul míč do prázdné brány. Jenže sudí jednak viděl hru rukou a jednak střelcův jasný ofsajd. Závěr sice patřil domácím, jenže ani Unai Núñez ani o chvíli později Berenguer nedokázali překonat skvělého Pacheca.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Cádiz CF 0:1

10.04.2021 14:00

Góly: 64. David Timor (vl.)

Cádiz se vrací domů jako jasný vítěz, byť proti domácímu Getafe nepředvedl nejlepší výkon. I ten mu ale na tři body stačil, protože Getafe se v podstatě porazilo samo. Rozhodující trefu si totiž dal domácí obránce Timor sám.

I když tomu výsledek nenasvědčuje, tohle bylo velmi atraktivní utkání. První šanci spálil už po šesti minutách Negredo, který se prezentoval skvělou střelou z dálky. Veterán Cádizu úřadoval taky na druhé straně, když v osmé minutě skvělým kopem zaskočil na čáře za svého brankáře a vykopl Matovu střelu pryč. Mata zakončoval v závěrečných vteřinách první půle ještě hlavou, ale Ledesma si poradil.

Druhá půle byla mnohem živější. Načal ho Fali důraznou hlavičkou, kterou poslal těsně vedle tyče Soriovy brány. Ledesmovu svatyni zase minul Dakonam a muselo ho to naštvat o to víc, že vzápětí se Cádiz dostal do vedení. Na začátku se Espino snažil najít někoho ze spoluhráčů. Nenašel, nicméně dezorientovaný obránce David Timor si míč srazil do vlastní brány!

Getafe zavelelo k útoku a Mata vymyslel krásnou přízemní nahrávku ze strany před prakticky prázdnou bránu. Jenže Cucurella s Ángelem se nedomluvili a nezakončil ani jeden. Mata se snažil, seč mohl, jenže ani jeho další vybídku Aramabarri nenapálil do skoro prázdné brány! A když v samém závěru napálil Alejo pouze břevno, hosté mohli odjíždět spokojení.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Elche CF 3:1

09.04.2021 21:00

Góly: 3. Rafael Mir, 30. Sandro Ramírez, 87. Rafael Mir (pen.) - 4. Denis Vavro (vl.)

Huesca zvládla dokonale zaskočit Elche a doma si pohlídala pohodovou výhru. Především díky dvěma brankám útočníka Rafaela Mira si připisuje tři body a alespoň na pár chvil uniká z pásma sestupu!

Úvod utkání musel hodně bavit i nezaujatého fanouška. Opravdu to vypadalo tak, že se tady o body střetávají dva týmy, pro něž je výhra v záchranářském duelu životně důležitá. Už ve třetí minutě se aktivita domácího týmu projevila i na skóre. Druhý zahraný rohový kop poslal díky perfektnímu centru Ferreira míč na hlavu Rafaela Mira, který zacílil přesně - 1:0.

Jenže Elche stačily pouhé dvě minuty k tomu, aby srovnalo krok. I když hlavní zásluhu na vyrovnávací brance má domácí obránce Denis Vavro. Barragán s míčem skvěle unikl svým pronásledovatelům a hledal před bránou nabíhajícího Fidela, jenže před ním Vavro neobratně poslal míč do vlastní brány!

Krátce poté sudí pískal penaltu po zákroku na Ramíreze, jenže pak ji díky VARu odvolal. Ramírez si ale spravil náladu ve 30. minutě. Obrana Elche si zahrávala s ohněm, ztratila míč u vlastního vápna a Sandro Ramírez okamžitě vypálil. Jeho skákavá střela překvapila brankáře Badíu a ten kapituloval - 2:1.

Po hodině hry Vavro málem odčinil svou minelu, když jeho rána z otočky mířila pouze do boční sítě. Definitivní punc vítězství dali domácí zápasu čtyři minuty před koncem. Po snadném průniku do vápna trefil Pedro López do ruky Mojicu a Rafael Mir nařízenou penaltu bez potíží proměnil!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid30207352:2067
2.Real Madrid30206453:2466
3.FC Barcelona30205569:2665
4.Sevilla FC30194744:2461
5.Real Sociedad301211747:3147
6.Real Betis301451140:4347
7.Villarreal CF301113643:3346
8.Granada CF301161336:5039
9.Levante UD309111037:3938
10.Athletic Bilbao309101139:3337
11.Celta Vigo309101141:4837
12.Cádiz CF30981327:4535
13.Valencia CF308101237:4234
14.CA Osasuna308101225:3634
15.Getafe CF30791422:3430
16.SD Huesca305121331:4527
17.Real Valladolid305121327:4127
18.Elche CF305111427:4626
19.Deportivo Alavés30591624:4724
20.SD Eibar304111522:3623

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (364)

Přidat komentář
smazaný uživatel

prehrali sme obidve el clasica... minula sezóna remíza a prehra... na to sme teda neboli zvyknuti... o niečom to vypovedá... Amen

Reagovat
LAM

O tom že nastoupilo v základu 7 mladíků a chybí hrot. Já jsem směrem do budoucna docela klidnější.

Reagovat
Kokesh

To nás těší. Většínou co si myslíš, je v realitě pravý opak.

Reagovat
LAM

Mohl by jsi umřít?

Děkuji

Reagovat
johan14

A zas si mimo, v realite Kokesh žije.

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

dest na to nema v hlave imho

Reagovat
Salfovic

Toho by měli zejtra na tréninku přivázat k tyčce a střílet na něj.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kokesh

Docela povinný vítězství. Tři body potěší, ale rozdíl ve skóre měl být větší...

Reagovat
LAM

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kily8

Reagovat
Dayman

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
LAM

Zcela vyrovnanější zápas, kterýmu by slušela plichta. Naše můžu pochválit za druhej poločas, škoda.

Jinak Mendy tam po Braitwaitovy šáhl jak dement a takovejch penalt se píská opravdu hodně....

Na konci nastavit 4 minuty s 10 střídáními a jen 4 minutách kdy si Manganu řešil mikrofon bylo opravdu něco

Teď už musíme bejt jen 100%

Reagovat
misinho7

Reagovat
Pharrell

prej penaltička na 100%

Reagovat
LAM

To jsem napsal kde?

Jen že když po něm takhle viditelně šáhne, tak se píská často, což je prostě pravda.

Když vemu tu komedii co pískali na podzim Ramosovi.

Reagovat
patas92

Ty si dyslektik?

Reagovat
Pharrell

Ano bohužel. Už od mala.

Reagovat
patas92

Tak si ty příspěvky vždycky radši přečti aspoň dvakrát, než na ně zareaguješ

Reagovat
Pharrell

Ok

Ale uznej prosím tě že to nemohla být penalta přece?! Vždyť Mendy se ho trochu dotkl rukama a on to celé nafilmoval. Sorry ale tohle se nepíská.

Reagovat
patas92

Už jsem letos viděl penalty za větší nesmysly, ale já bych ji nepískl. Na Dembeleho se pískat mohla.

Reagovat
Neri04

10 stridani maji byt argument pro delsi nastaveni? Za A) jsou soucasti hry, tudiz za ne se nema nastavovat, za B) dve byly v prvnim polocase, jedno o polocase, dalsi ctyri byly najednou...

Reagovat
sokar

To odkial mas ze sa za striedanie nenastavuje? Nepisanim standardom je pol minita za striedanie... Nenastavuje sa za goly resp. oslavy po goloch, za karty a pod.

Nastavene 4 minuty boli podla mna adekvatne...

Reagovat
Neri04

Napsal jsem to totalne hloupe, mea culpa. Nenastavuje se navic za soucasne stridani, jak pises, je tam pul minuta za jedno okno stridan tzn. ve druhem polocase minimalne dve minuty, plus dve minuty za to opravovani komunikace, za me take optimalni.

Reagovat
roman1978

Oprava trvala minuty 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Brathwaite asi nie, ale ten Mendy na Dembeleho v prvom polcase kludne, nie? Ved mu zablokoval nohy.

Reagovat
valloire

vždyť to byla čistá simulace

Reagovat
alcantara

Samozrejme

Reagovat
Xavi

Simulace byl hlavně ten faul na Viniciuse, že kterého padl gól.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Reagovat
Al Capone

pry penalta. Za tohle ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme si pobrečeli

Reagovat
Lamskej#RMCF

Chápu že si fanoušek Barcelony..ale nedělej klauna většího než ta vaše sebranka ..nakopl bych do něj ta takovou filmovou hru...stačilo jak stě získali tři body minulý zápas

Reagovat
ACSeRw!n

souhlas, ze po nem sah jak dement a mel by se toho vyvarovat, zbytecnej risk.. ale na penaltu to bylo precejenom malo

Reagovat
Axelrose

Taky si myslím, že plichta by to průběh vystihla lépe.

Ta penalta klidně být mohla, podle mně by si to obhájil.

Dokonce to byla plichta i na tyče a břevna.

Jen si myslím, že v první půli jste byli hodně jaloví. Kromě té první šance (nahrávky) přes vápno.

Druhá už byla o něčem jiném.

A počasí tedy spíš anglické, než španělské. Některý ty zájezdy byly docela ostrý, ještě když to klouzalo.

To nastavení mně taky překvapilo. Jen ten sudí se motal pět minut mimo.

Nicméně jste dali o branku méně než mi, takže to dopadlo, jak dopadlo. Ale za mně docela dobrý zápas.

Reagovat
Diskostu

To pako z 27 Barcelona skade vyhrabala ? mental čistý...výsledok spravodlivý na tyčky 2:2

Reagovat
Dayman

Messiho 7. Clasico v rade bez golu

Reagovat
Diskostu

Ronaldo tak isto bez gólu...

Reagovat
smazaný uživatel

A u obou ta série trvá stejně dlouho

Reagovat
johan14

Reagovat
Pharrell

Ale CR si v Juventusu už zahrál proti Barceloně v Lize mistrů. A dal jí 2 góly.

Reagovat
valloire

jde dolů

Reagovat
Kily8

Messi nemá rád posledné roky tieto ťažké zápasy, v LM býva neviditeľný v klúčových zápasoch. Ale príde Huesca, Alaves, Eibar a budú hatricky, ukáže kto je král, Neymar s Bayernom nabehal iba za 1. polčas 5 a pol kilometra. Vie niekto, koľko dnes nabehal Messi.

Reagovat
Rattlesnake

jo no, protože jedinej kdo v posledních pěti letech dal ve vyřazovací fázi v barceloně nějaký góly není messi....

Reagovat
Kily8

Túto sezónu 1 gól z hry a minulú na vlas rovnako 1 gól z hry. Ospravedlňujem sa, paráda.... každá lopta ide cez neho. Nie že tu na mňa nejaký fanatik zaútoči myslím to vážne- PARÁDA

Reagovat
Rattlesnake

letos 2 zápasy, 2 branky

loni 3 zápasy 1 branka

kewl statistika plus u Lea to samozřejmě není jenom o gólech, že ano.

Reagovat
Kily8

O behaní ešte . Je to jediný hráč v histórii LM, ktorý mal za zápas menej odbehaných km, ako brankár.

Reagovat
Rattlesnake

tebe v elefských letech vyhodili z atletickýho družstva, že furt řešíš Leovi naběhaný kilometry, nebo o co jde? jak to s čím souvisí?

Reagovat
Kily8

Čo ti mám na toto odpísať? Myslím, že je to zbytočné. A tí blbci to v každom zápase merajú a ešte sa obťažujú to písať a s ničím to nesúvisí, im to nikto nepobedal. Súvisí to s tým, že Neymar nabehal 1. polčas s Bayernom 5 a pol km a nahral na 2 góly, ak by nabehal o 2 km menej, vypracoval by rovnako 2 góly???

Reagovat
Dayman
Reagovat
Kokesh

Reagovat
Salfovic

Chudák malá

Reagovat
Kily8

To je pravda, milionár a milovaná celebrita, aby špinil dres v takom hnusnom počasí

Reagovat
pantondavo

GOAT

Reagovat
zasranej malíř

Je to tam Ikdyž v závěru trochu se štěstím teď to ukopat na Anfield a bude to skvělý týden

Reagovat
CHONG

No, úplně zbytečně jsme dopustili, aby z toho bylo nakonec drama, každopádně zábavný zápas s dobrým výsledkem

Reagovat
Ángel di María 22

Lionel Messi has not scored against Real Madrid since the last clasico of Cristiano Ronaldo.

Uz je to teda pekne dlouho

Reagovat
Mercury

Reagovat
Pharrell

Jn. Naposledy v sezóně 2017/2018 myslím.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

Bez něj ho to holt nebaví.

Reagovat
John Obi Mikel

Tehdy pěkný zápas a 2:2, pokud si dobře pamatuju.

Suarez, Messi - CR7, Bale ?

Reagovat
smazaný uživatel

poslední Clásico Iniesty a Ronalda, byl jsem tam.

Reagovat
Pharrell

tehdy to bylo super skvělé Clásico

tehdy byla Barcelona nejlepší ve Španělsku (mistr ligy 2018,2019) a Real zase nejlepší v Evropě (zlatý hattrick v LM - 2016/17/18)

Reagovat
Kily8

Áno, Real sa sústredil na LM a zo zbytku bola Barca najlepšia.

Reagovat
Pharrell

přesně tak

Reagovat
Neri04

Bez Iniesty ani tuk.

Reagovat
Kokesh

Carvajal, Varane, Ramos out a stejně si povodí Live a Barcu.

Zidane has just two defeats in his 11 Clasicos as Madrid coach - six wins, three draws. He has positive record against all of Luis Enrique, Valverde, Setien and now Koeman.

Reagovat
valloire

God

Reagovat
berger321

Proti Valverdemu to ma jen kvuli tomu ze hral prvni dva zapasy Clasica, potom je to 1 2 0 pro Valverdeho. Budiz, ale je to hodne zkreslene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fodbalysta

neboj příští týden prohra v Getafe

Reagovat
Aldeano

Reagovat
sokar

Dve diametralne rozdielne polcasy... V prvom trhal Real Barcelonu na franforce, a kazdy utok smrdel nebezpecenstvom, a Barca mohla byt rada ze prehravali iba o 2 goly. V druhom sa to otocilo, Koemann zareagoval, pozmenil rozostavenie a bolo to poznat, ked si vytvarali suvyslejsi tlak a pri tom nepustali Real do tak nebezpecnych protiutokov. Skoda ze to tam na zaver nepadlo Ilaixovi

Reagovat
valloire

to, že nám docházeli síly po LM, to tě nenapadlo...

Reagovat
sokar

Ano, aj to ze zacalo husto prsat... To rovno napis ze ste setrili sily na Live, nie ze dosli sily

Reagovat
valloire

LM nám vzalo spoustu sil, to je realita, dalo se čekat, že 2.poločas nebude tak dominantní.

Reagovat
sokar

No skoda ze si to aj Koemann neuvedomil... Nemusel robit ziadne zmeny, ziadna zmena v rozostaveni, predsa len vam dochadzali sily a tak ci tak by sme ziskali prevahu

Reagovat
Salfovic

Škoda, že si to neuvědomil už před zápasem.

Reagovat
sokar

No hlavne si to mohli uvedomit hraci, lebo prvy polcas hrali ako po nejakej party, hlavne co sa tyka hry na vlastnej polovici ihriska

Reagovat
valloire

hehe

Reagovat
king23

Myslím, že celkem důležitý moment bylo i to, že Lucas ve 43. minute střídal vinou zranění a Valverde pak v 60. To byli dva naši nejnebezpečnější hraci v prvním poločase. Takže ten obrat ve 2. bych nepripisoval jen střídáním Barcy.

Reagovat
Kenneth

Díky šampioni.

Casemiro dement a Odriozola klasicky sabotér. Ten nesmí v žádném případě na Anfieldu hrát.

Reagovat
Kily8

3 rovnaké priame kopy tesne za hranicou vápna. 2 Barca, 1 Real. Len v Reale to kope Kross a v Barce Messi.

Reagovat
Y.N.W.A

jen v Barce postavili blbě zeď a Dest se otočí prdelí... jako fakt po tom, co Messi z přímáků za svoji kariéru (a i v poslední době) dokázal, musíš tohle psát? ...nějakej mindrák?

Reagovat
king23

Tohle není úplně fér srovnání. Navíc Real kopal 2, ten úplně první poslal Benzema 5 metrů nad bránu.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kily8

Ten Benzemov kop, bol podstatne ďalej, schválne som napísal TESNE za hranicou bápna.

Reagovat
2miguel1

Musi prist ten zakončovatel no.

Haaland.

S dembelem sa rozlučiť. UŽ KONEČNE!

Reagovat
LAM

Nikdo nevý jestli nemá Fati po kariéře. Jeden křídelník tu musí bejt minimálně.

Reagovat
Kokesh

LAM nevý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevý... no tpč

Reagovat
Svatej

Reagovat
penepi

Jj, isto príde Haaland

Reagovat
Realita

Co by na to asi řekl

Do you want to play for FCB?

H: Why not. Work hard.

Reagovat
janinho

možno myslel FC Bayern

Reagovat
Luc-Luc

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Má na to ještě? Letos je víc zraněný než zdravý a když je zrovna náhodou zdravý, tak je až 3. volba na hrot.

Reagovat
Luc-Luc

Ja myslim, ze jeste dve sezony by zvladl v pohode. Pokud by prosel zdravotni prohlidkou, tak by to pro Barcu mohla byt zajimava posila.

Reagovat
Kenneth

To už si mohli nechat Suareze. Vycpelej Aguero s pravděpodobně velkým platem.

Reagovat
Luc-Luc

s velkym platem ale zadarmo a vycpelej asi jak Benzema

Reagovat
Fairplay

Podpisový bonus pro hráče a agenta může být klidně v řádu nižších desítek mega, až zas budeš mluvit o hracích zadarmo.

Reagovat
pantondavo

Proc by sel do horsiho?

Reagovat
Lamskej#RMCF

K vám určitě nepřijede..nevím kde jste na to přišli

Reagovat
Kluivert9

Tak hlavně, že k vám jo

Reagovat
madridcan

Sa smeješ, ale zatiaľ čo pre Merengues je to prianie, tak vy ste o ňom u nás presvedčení, takže začni od svojich radov

Reagovat
Kluivert9

My jsme o něm u vás přesvědčení? Já bych na to, že skončí u vás nevsadil ani 1 euro

Reagovat
Realita

Co to měla Barcelona za dresy?

Reagovat
Pharrell

Asi na další sezónu ne??

Reagovat
Realita

Taky mě to napadlo, ale to je podle mě brzo. Zapátral jsem, hele: 4. sada pro Classico.

https://www.footyheadlines.com/2020/04/fc-barcelona-20-21-fourth-kit.html

Reagovat
Pharrell

Ale pěkný noo

Reagovat
Salfovic

Promočený.

Reagovat
madridcan

Messi mal tým pádom špecialnejšiu sadu

Reagovat
Anacron

Od Messiho jsem teda čekal víc vzhledem k jeho letošním číslům. Ne že by mi to vadilo samozřejmě

Reagovat
Zlatko28

Hrál hlouběji než De Jong

Reagovat
sokar

Klasicky premotivovany, ked sa snazi prejst cez 3-4 hracov. A pri tych priamich kopoch ma uz tiez serie, ked chyba absolutne nejaky moment prekvapenia, nekaky nacviceny signal. Vzdy je to iba o tom ci to trafi ponad mur alebo nie, no a aj brankari mu to zluz cakaju. Este pred minulu sezonu to obcas skusil aj na brankarovu stranu, ale teraz uz ani to (teda ked nepocitam podkopnutie muru, ale uz mu tam vudy niekto lahne)

Reagovat
Kily8

Nechápem, že keď mu to nejde, nikoho k tomu nepustí....klub nie je doležitý, len jeho štatistiky.

Reagovat
sokar

Neze uplne mu to neide, ale je to prilis citatelne, a je to iba o tom ci to trafi presne do sibenice a ci brankar zavaha resp. mu niekto zacloni vyhlad a nestihne potom reagovat. Nejake preskocenie lopty, prituknutie na druheho spoluhraca, prelobovanie muru na nabiehajuceho hraca, alebo aspon nejaky naznak niecoho ineho, ale uz vopred je jasne ze to bude kopat Messi a ze to posle na branu, len teraz ci to prejde murom a kam to pojde... Asi ako moje pokusy na standardku v PES ked jedine co viem je to kopnut na branu a zatocit loptu :D

Reagovat
2miguel1

Kolko si tam prestavoval ten mikrofon? Tie 4min to je extremny vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman dobrej nezvladajko na tiskovce.

Reagovat
Kokesh

To je fakt brutus. Jakýkoliv faul/nefaul zvedají komedianti ruce, několil evidentních simulací i včetně Messiho, pokaždé dohadování s rozhodčím, Pique co neodehrál ani sekundu jde po zápase Manzanovi vyčítat určité momenty, Koeman na tiskovce brečí jak malý kluk a tady si fanoušci po trapném výkonu stěžují, že nenastavil 7 minut.

Reagovat
Kily8

Fakt,!? Zase skuvíňajú a vyplakávajú...dejavú

Reagovat
misinho7

co zas place? ten je strasny nezvladajko....

Reagovat
CHONG

Jaký klub, takový trenér...

Reagovat
Dayman

Reagovat
Neri04

A zminil aspon to, ze totalne prokaucoval prvni polocas, nebo si jen stezoval na rozhodci?

Reagovat
smazaný uživatel

Stezoval si na rozhodci. Na tu neodpiskanou penaltu a na nastaveny minuty. Potom chtel po reporterovi aby mu dal s penaltou za pravdu, ten reporter mu za pravdu nedal, rekl jen neco ve smyslu, ze rozhodnuti na hristi dela sudi, resp. VAR: Koeman se nasral a odesel. Komik proste.

Reagovat
Neri04

Diky.

Celkem smutne, ze takovy trener je v tak renomovanem klubu, tohle je divna mentalita. I kdyz jak pise CHONG, asi to plati, jaky klub, takovy trener...

Reagovat
alcantara

Ved Mourinho bol v tomto o tri lvl inde a toho tu vsetci do jedneho papkali jak kremese. Tieto akoze nad vecou reci su maximalne komicke, nic viac. Staci si spomenut na minuly tyzden, uz tu statocne plackali, a to bol blby Valladolid.

Reagovat
sokar

Reagovat
Ed_Hazard

Ten sa tam tak naramne hodi. Dufam ze zostane dlho.

Reagovat
valloire

DNA Barcelony.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
king23

Tohle je na Barce nejvíc smutné. Už si ani nemapatuju EL classico, kde se toto nedělo, v momentě kdy Barca nezvítězí. 5 hráčů kolem rozhodčího a následný pláč na tiskovce.

Reagovat
Foppy
Reagovat
fenixLFC

nic nove unho, vzdy to bol nezvladac

Reagovat
Zlatko28

Manzano je nezaujatý.9 střídání, gól, červená karta, rozhodčí si 3 minuty upravuje mikrofon = nastavené 4 minuty.

Reagovat
Dayman

*4 stridani

Reagovat
Zlatko28

Ano, na straně Realu ve 2. pol

Reagovat
Dayman

Griezmann stridal o polocase a dvakrat stridalo vic hracu zaroven (6). Ale dobra manipulace, zkusils.

Reagovat
Zlatko28

Asi škoda slov no

Reagovat
Dayman

Reagovat
Kily8

Reagovat
king23

Reagovat
Svatej

Reagovat
Raul=Real

Uvedom sa boli 4 "okna" kde sa striedalo. To ze v kazdom islo viac hracov nepridava na nadstavenom case.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně pro nezaujaté fanoušky nejlepší možný výsledek Závěr ligy bude stát za to, snad nedoplatíme na tříštění sil mezi 2 soutěže. Ten los v lize mi přijde co do obtížnosti u nás a Barcelony srovnatelný, u Atlética malinko lehčí (až na zápas v Barceloně), ale jim zase úplně odešla forma, takže jim věřím nejmíň.

Reagovat
CHONG

Obejde se vůbec někdy jakákoliv prohra Barcelony bez naříkání na rozhodčího, zranění, počasí, trávník, smůlu...

Reagovat
misinho7

to je az neuveritelne ze my to vzdy zvladneme v pohode( az na casy Mourinha) a oni len placu a placu..a este ked pyta taku penaltu tak ja neviem...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kily8

Bez toho by to nebola Barcelona!

Reagovat
2miguel1

Penalta nešťastna pre Real ale bohužial toto je penalta. Už len nepozretie sa ani na VAR je neospravedltelne.

4min nadstaveneho času pri deviatich striedaniach a cervenej karte je velmi malo nepočitajuc že sa skoro 4min nehralo kvoli probleme s mikrofonom.

Real hral takticky lepsie, potom sme ale reagovali a začala sa prejavovat futbalovost Barcy. S Valverdem by sme tiezo El Clasica asi vyhravali ale toto je futbal ktory chceme vidiet.

Reagovat
Kily8

To fakt sa tu bude zase opakovať . Stačí keď dáš link na minulé prehry a tam to všetko je opakovane písané. Ak by nebolo celosvetové spiknutie rozhodcov, Barca by nedostávala v LM hanebné výprasky, ale mala doma všetky trofeje

Reagovat
2miguel1

Nemali sme Real dostavat do lahkych protiutokov, toto ide na vrub Koemana, vedel predsa ze takto bude Real hrat, bohužial boli sle vsetky sporne momenty pisknute pre Real. Ak sa piskala prva penalta minuly rok na Nou Camp, tato sa musela piskat tiez.

Reagovat
Neri04

Kvuli problemum s komunikaci nehralo necele dve minuty. Prerusilo se v 77:29, hra se rozebehla v 79:28.

Reagovat
king23

Jj, postupem diskuze dolů to nejdřív bylo kvůli mikrofonu 2 minuty, pak 3 a u tebe 4, dá někdo víc? Jak píše kolega nademnou, byly to sotva dvě.

Reagovat
dextroza_m

Asi jako vase...

Reagovat
Rattlesnake

baví mě ta logika místní buňky Francojugend, že i když real předvedl mnohem kvalitnější výkon, kterým by barcu dnes pravděpodobně přehrál i bez pomoci sudího, tak to že byly všechny situace 50/50 písknuty (tradičně) ve prospěch realu je vlastě v pořádku - i kdyby byli připísknuty barceloně tak by to real uhrál přece, ne asi, takže je vlastě vše v pořádku a nezáleží na tom...

Reagovat
CHONG

Heil Franco

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
penepi

Reagovat
Kily8

Aj v LM minulý rok, rozhodca poškodil Barcu s Bayernom a tento rok ich zarezal s PSG a predtým ich poškodili s AS Rím aj s Liverpoolom.... mohli byť 4 tituly v LM, 3 na 100%

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
misinho7

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ty musíš mít v hlavě solidně vymeteno já nevím jestli to myslíte vážně nebo jako si děláte prdel ? Si naprosto duševní chudák to ti povím ..a to ani nezmiňuji váš minulý zápas doma

Reagovat
Rattlesnake

při evidentní tlačence realu mají fanošci realu přesně nulový počet argumentů k obhajobě? klasická situace

Reagovat
ACSeRw!n

fandit soucasne Barcelone a Betisu, to uz chce poradnou davku demence

Reagovat
technecium

A co teprv Spartě a Realu

Reagovat
ACSeRw!n

fans Betisu jsou sprateleny s fans Realu, takze to je jako kdyby fandil Barcelone a Realu soucasne.. ten tvuj priklad je trosku mimo misu

Reagovat
sokar

Tym ze im fandi, znamena ze chodi s jadrom fanklubu na vyjazdy a chodi sa s nimi spolocne bit ako druzba hooligans? Ked sa mu paci filozofia klubu, predvadzana hra, alebo trebars ze tam bol na dovllenke a tak ich viac sleduje? Drviva vacsina normalnych fanusikov neriesi s kym ma jadro fans druzbu, jednoducho idu na futbal, potesit sa, ponadavat a neriesit ci mozem vecer pri telke dopriat nejakemu inemu random teamu ligy len preto ze ich fans su spriateleny s fans ineho klubu

Reagovat
Front hell

Panebože

Reagovat
Rattlesnake

co to kvákáš? jádra fanoušků realu a betisu se běžně střetávají v bitkách před zápasy, ale podle tebe jsou to nějací spojenci nebo co? už to nehul, vážně.

Reagovat
Baronne

Ty máš fakt vymrdáno

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je diagnoza

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/MadridSports_/status/1381000904443375618?s=19

Luka Modrić to Gerard Pique, at the end of the game: "Now it's time to complain, right?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Kokůtek

Reagovat
misinho7

frajer

Reagovat
Rattlesnake

srdcař Gerard

Reagovat
Dayman

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Like a boss! Pique, to je tak žalostný klaun.

Reagovat
Front hell

Tak může si podat ruku s Ramosem

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Mass

Reagovat
Visca el barca

Grande Pique Modric šašek.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kenneth

Reagovat
technecium

Měl tomu hnusnýmu vandrákovi ještě víc zkřivit ksicht

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vtipný zrovna od Modriće, který tam diskutoval celý zápas i po naprosto evidentních rozhodnutích .

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
JM

Ale no tak

Reagovat
madridcan

Nato máme asi iný nazor. Modrič je z tých, ktorý to komentovať môže. Vekom, zasluhami a samozrejme je tažké hodnotiť, ako to berie, ale v Chorvátsku je kapitán. Bez prítomnosti Ramosa a hoc je za Benzemom aj Nacho trebars, tak osobnosť je najvačšia on. Benzema ani Nacho by sa do toho nemali.

Že máš pravdu nepopieram, ale on mi príde najrelevantnejší do diskutovania s rozhodcom.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentovať to môže Messi a Benzema, ale to by sme chceli moc od tej ciganskej ligy aby sa nespravali ako jebnuti pri kazdom piskote.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Detective

Tak ta pointa je jinde, ne? Zápas skončí, emoce u většiny opadaj a Pique dost často rozjíždí pozápasový ublížený řeči. Takže za mne trefný, protože to neni o nezvládání v průběhu, ale po zápase.

Reagovat
Gazdo

Tak keby Pique sa stazoval iba pocas zapasu rozhodcovi nech aj po kazdom jednom pisknuti tak to nikto neriesi lebo je to v zapale zapasu ale on si proste rad poplace aj mimo ihriska preto si to modric kludne mohol dovolit

Reagovat
alcantara

Sasek to urcite tvrdil aj tomu saskovi, co ho trenoval prvy rok

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

luka je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Pláč, křivda versus vůně nabubřelých eg. K nezaplacení...

Reagovat
Dayman

[ElChiringuito] There has been row in the dressing room tunnel between Koeman, Pique and Gil Manzano

Reagovat
misinho7

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Al Capone

Tak a znovu. To se tu vážně někdo najde kdo si myslí, že měla Barcelona mít penaltu? Jako za co? Tam vůbec, ale vůbec nic nebylo.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Hele já tomu taky nerozumím..ještě to škaredé zrzavé stvoření řekne že čistá penalta Já chápu že pro Barcu jsou takové věci standart .ale jestli vážně za tohle někdo chce penaltu ..fakt jsem se smál a nechápu že to koště od nich nedostalo žlutou

Reagovat
drussbarb

Optikou toho, co se pískalo v prvním zápase na jaře to penalta byla. A to nepochybně

Reagovat
dextroza_m

Vy bste ji chteli taky, jen tady ted machrujes

.. Ja nerikam, ze byla, meli jsme to uhrat normalne. Meli jsme tycku, brevno a jine sance. Real samozrejme taky. Jinak pro tebe je zase standard ten tvuj pravopis, to teda ano.

Reagovat
Petr20

Gratulace Realu! Za co Messi MOTM nevím no, i když byl nejlepší hráč Barcelony, ale u něj je to klasika. Ale za mě spíše druhý za Kroosem. Messi pojď do City pro 7. zlatý míč. Pořád jsi nad ostatníma.

Reagovat
sokar

Na digi v infografike ukazali Ktoosa ako Motm hned po zapase

Reagovat
fefo

Penalta na braithwaita by bola samozrejme komicka, ale uplne v sulade s tym, ake boli odpiskane proti barcelone poslednu dobu, preto celkom chapem tie protesty z ich strany.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Tady se řeší furt ta penalta na Martina. Ale podle mě daleko jasnější byla ta na Dembelého v orvní půli. Ta byla úplně jasná. Chybí nám druhý střelec. Madrid nebyl lepší, ba naopak v celkovém součtu hrál prakticky jen na brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tu situaci jak Dembele zakopl o balón?

Reagovat
smazaný uživatel

Potom by takisto situácia Viníciusa vs dvaja hráči Barcy v prvom polčase mala byť penalta. To by bolo 3:0 pre RM po polčase a zrejme by už bolo aj po zápase.

Reagovat
Israha

Včera tam byly tři potenciálně penaltové situace ve smyslu "já bych ji nepískl, ale obhájitelná" (1 pro Real, 2 pro Barcu). Manzano se souboje ve vápně rozhodl spíš pouštět, pokud to nebyly jasné fauly, takže v tomto kontextu dodržel metr na obě strany.

Reagovat
vagneris

A neměl by to ten váš Manzano už rovnou kontumovat před startem zápasu?

Reagovat
teenz

Reagovat
misomy6

Vobec nebol lepší iba mal minimálne raz toľko šancí...a ze hral na brejky za stavu 2:0 keď naša silná stránka momentálne je dobrá pozicna hra v zadu, pričom v predu si vytvoríme aj tak kopec šancí a to aj v druhom polčase včera a ktorom tu čulého píšu ze boli lepší... Barcelona zaslúžene prehrala a 2:1 je pre ňu lichotivé, rozhodca včera zapískal férovku a naňho by ste sa nemali vyhovárať...peace

Reagovat
Visca el barca

Madrid xg 1,68. Barcelona xg 1,78. Takže bych mlčel ty raz tolko šancí. Občas se chce podívat na čísla.

Reagovat
misomy6

hej to xg je dobrá blbosť takze ny som radšej mlčal na tvojom mieste každý kto videl zápas vie ako to bolo... teda každý až na pár fanúšikov Barcelony ale ty su už dávno mimo realitu

Reagovat
misinho7

Reagovat
Xavi

Podle mě taky jasná, rozhodně víc než ten faul na Viniciuse, ze kterého padl gól.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom na Koemanove reakcie po zápase, ten Holanďan sa fakt mentálne hodí do Barcelony ako riť na šerbel

Reagovat
roman1978

Co to s tím furt máte? Prohrál clasico o gól, nedostal z dvou sporných penaltovych zákroku ani jednu penaltu, zkomplikoval se mu sen o titulu a je prostě nasrany. Vaši trenéři a vy tady to děláte úplně stejně.

Když se podíváme, za co byl přímý kop že kterého jste dali gól, tak za podobný zákrok na druhé straně nic.

Stáhnutí na Martina tam bylo, byla to hloupost, a takové penalty se pískání velmi často.

Já bych nepisknul ani zákrok na Viniho, ani zákrok má Dembse a ani na Martina ale takový fotbal se iz dlouhá léta nehraje.

V době VARu, kdy se píská penalta za každý, byť i jen drobný kontakt prostě mohla mít barca klidně i dvě penalty. A vy se tady budete jako podivovat nad tim, že si stěžují?

Reagovat
misomy6

Za toto nasimulovane iba blázon môže chcieť penaltu a porovnávať to ze pískol priamy kop !!! iba väčší ... zamerajte sa radšej nato ako zlepšiť vašu hru a plávanie už nechajte tak... u fanúšikov je to patetické a detinské a u Koemana navyše neprofesionalne... super bol lepší mali by ste vyjadrit rešpekt aj súperovi a makať na sebe... inak pôjdete dole ešte viac

Reagovat
Anacron

Kdy ZZ předváděl podobné výlevy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ukáž mi rozhovor po nejakom zápase, kde by ZZ riešil rozhodcov tak ako to spravil už niekoľkokrát Koeman.

Reagovat
DrQQ

Španielski rozhodcovia mu idú na ruku a on by sa mal sťažovať? Prečo by to robil? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jdou ty sudi Realu tak hrozne na ruku, tak proc Real kopal v lize posledni penaltu pred skoro 6 mesicema (24. rijna)? Proc je v poctu penalt odpiskanych ve prospech vylozene na chvostu cely ligy a proc je naopak v penaltach proti na 5. miste?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně těch trenérů lžeš, Zidane ani nikdo jiný se k rozhodčím nikdy nevyjadřoval.

Reagovat
CHONG

Vždyť Koeman tohle předvádí po každém prohraném zápase

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi jebte na to...prehralo sa, lebo sme v kontexte celého zápasu nehrali na potrebnej úrovni... ono sme hrali zle aj v minulom kole...

Reagovat
blaugrana

Vcera bolo zas a znova nastavene zrkadlo po kvazy zlepseni po snure zapasov s timami z druhej, ci horsej garnitury. V lete to chve precistit vzduch a omladit. Z tych moznych hracov zadara fakt len Depay, ale s nim su jednania na bode mrazu. Hlavne zas nedavat nevhutne platy. Potom tu zas budeme mat dalsich Grizmanov, Dembasov a Kutinov. Najväcsi prinos maju hravi bcka a za par mega a to hovori za vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, toľko sme nasekali do nevdacnych vsivavcov, pričom sme to mohli investovať do prestavby camp nou...

Reagovat
ACSeRw!n

Pique se zase predved, jak nabehnul po zapase na rozhodciho a neco mu tam vysvetloval

Reagovat
Hristo Stoichkov

Velmi špatný první poločas, tam si Zidane s Koemanem pěkně pohrál. To je přesně typ zápasů, pro který je Zidane jedním z nejlepších koučů, jestli ne vůbec tím úplně nejlepším, dokáže skvěle využít slabých míst protivníka a přizpůsobit tomu veškerou taktiku. Zničil tak i pár dní předtím Kloppa. Koeman aspoň v poločase dobe zareagoval a spolu se zraněním Lucase a ubývající energií Realu spojenou s nedostatečnou kvalitou na lavičce jsme se dostali zpět do zápasu, nakonec to bylo naprosto vyrovnaný utkání. Real se tímto odrazil k titulu, my jsme prohráli všechny tři největší zápasy, což nás s největší pravděpodobností bude stát titul v lize.

Reagovat
2miguel1

Ono teši ma, ze hrame našu filozofiu a prakticky kazdy super sa musi prosposobit nasej, neviem ale preco niekedy neskusime proste zatiahnutie sa a hrat protiutoky aj my. Messi nema problem proti dvom naraz, problem uz ked ked utoci do plnych a su pri nom styria. Atletiko Real Juve PSG hraju nejakym svojim stylom, no proti Barce hraju uplne inak, my hrame rovnako proti Valladoli ci Realu

Reagovat
technecium

Hehe, když to dělal Ernesto, tak to nevonělo

Reagovat
2miguel1

S Valverdem sme tie El Clasica totalne ničili, problem bol, že v Europe sme uplne horeli a ta hra bola fakt hrozna. Tato hra ma bavi pod Koemanom, no chcelo by to mozno na 3-4 zapasy v sezone trochu inak reagovat a hrat inak. Ono hlavne musi prist 9, v tychto zapasoch je to 'must' plus asi fakt na hore dole futbal Bus uz nema iked hra posledny polrok genialne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na takový styl hry dlouhodobě nemáme postavený tým, podle mě by to vůbec nefungovalo. Jako daleko větší problém bych viděl to, že pokud hraješ s vysoko postavenou obrannou linií a v bráně máš Stegena, který ty dlouhý míče za obranu nedokáže dlouhodobě dobře vyhodnocovat a je přikovaný na čáře.

Reagovat
2miguel1

Som si isty ze obrana plus Ilaix De Jong Pedri Griezz by taktiku na zatiahnutie zvladli, ono je to predsa to najjednoduchsie kedze nemusis absolutne tvorit a hladat prvou prihravkou Messiho ci Dembsa by taktiez zvladli. Ono nemusi to byt cisto protiutok, staci aby sme neutocili do totalne skonsolidovanej obrany. Ak teda chceme hrat to co vcera, musi byt aktivovany totalny presing po strate lopty plus robit takticke fauly. Ja neviem ci som vcera jeden videl, kde sme po strate lopty spravili hned takticky faul aby sa prerusilo a Real tsk nemal moznost na protiutok

Reagovat
Kenneth

To ze Real vyhral zatim skoro vsechny nejvetsi zapasy prece vubec nic neznamena, kdyz je schopnej ztratit 9 bodu doma s outsiderama. Nejlehci los maji podle me Atleti s tim, ze jim bude chybet zase Suarez, bude to jeste zajimavy. Stale si ale myslim ze diky faktoru Messi jste porad nejvetsi favorit.

Reagovat
2miguel1

Tak Real nema az tolko tvorivych hracov kde ked je super zalezeny ako Real vcera, je to pre Real problem. Tie slabsie kluby tak ale proste hraju a vyuzivaju protiutoky. Barca to vie tou kreativou prelomit preto nestraca az tak casto s outsiderom

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pro letošní Barcu je výhodou, že liga je neuvěřitelně defenzivně zaměřená, víc než polovina týmů betonuje se snahou o nějaký brejky, to za celou dobu sledování LaLigy nepamatuju, jde to proti současnýmu trendu fotbalu ve světě. Real i Atlético s tím mají velký problémy, proti trpaslíkům se na ty výhry nadřou víc než Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

no tu vyhodu jsme videli minuly kolo s valladolidem, neschopnost v 16ce neco vymyslet, chybi strely mimo vapno, napaditost jen na messim, kridelni hra minimalni, hazena hadr

Reagovat
Phillipinho

Zejmena v Evrope pri stretu se zahranicnimi kluby je to hodne znat. Zatimco vsechny spanelsky kluby hrajou vetsinu prihravek na jistoty a uprednostnujou to, aby neudelali chybu, tak ty anglicky nebo nemecky mancafty hrajou ve vetsim tempu, na riziko, ve vetsi rychlosti...

Reagovat
madridcan
Reagovat
Fairplay

Hostování Odegaarda nás nakonec možná bude stát titul, s tou nekreativitou, co tam máme, tak nevěřím, že neztratíme už hned teď s Cadizem a Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Ztracet budou jeste vsichni, Atleti a Barca jeste hrajou spolu, takze aspon jeden z nich (idealne oba) ztrati na 100%. My mame obrovskou vyhodu ve vzajemnych zapasech, ktery mame lepsi jak s Barcelonou, tak s Atletikem. Vzhledem k tomu, ze pri rovnosti bodu tohle rozhoduje, to je proste obrovsky plus.

Reagovat
Xavi

Tam je brutální, jak v obraně hrajeme často 1 na 1, je tam díra jak prase mezi obranou a zálohou. Pak jsem do útoku a na jednoho jsou dva, tři.

Reagovat
maxton

Inak za tych par minut musim pochvalit aj Marcela, po case v zapase, krasne to tam odbehal ako aj iní nahradnici, aj ked ostatni už velmi nemali kvalitu na to sa vediet pozicne postavit. Velmi sa mi pacilo ako im Zidane prikazal ze su tam od toho by ich prehanali a tak sa aj stalo, este v 80. minute sme ich pressovali az pri brankarovi. Molho to skoncit 4:1, možno to byť 2:3 , ale ako by povedal Owen, vyhral ten, čo dal viac golov.

Reagovat
Phillipinho

Skoda, Barca si zaslouzila remizu za ten druhy polocas. Zidane to malem prokaucoval tim, ze na hriste poslal tri deadwoody Marcela, Isca a Mariana....

Reagovat
misinho7

to bolo cisto na setrenie sil, mame hned odvetu s Liverpoolom

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fodbalysta

Se mi líbí, jak tady fans Realu osočují fans Barcy, že brečí na rozhodčí. Být to naopak, tak tady fnukají taky o 106

Reagovat
Kluivert9

Minimálně 2x tolik, jak už to z historie známe...

Reagovat
technecium

Reagovat
misinho7

Reagovat
vagneris

Bývalý prezident fanklubu Realu Madrid a jeho skalní fanoušek Gil Manzano opět úřadoval. 3 neodpískaný penalty, inkasovaný gól po nasimulovaném přímáku, méně karet za dvojnásobek faulů a málo minut nastavení. To je výčet jeho chybných verdiktů ve prospěch jeho milovaného klubu. HALA MADRID HALA REFEREE!

Reagovat
Fodbalysta

je vidět, že ta naše liga na tom s těma rozhodčíma není až zas tak špatně. Očividně to může být ještě "okatější"

Reagovat
smazaný uživatel

Manzano zadny byvaly (ani soucasny) prezident fanklubu neni. Lzes.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Manzano je vynikající rozhodčí. Celý zápas odpískal naprosto brilantně a nenechal se zviklat. Neustálým opakováním svojí neobjektivní perspektivy neuděláš z věcí fakta. Už fakt nebrečte Katalánci a zkuste se jednou podívat do vlastních řad na nedostatky a chyby. Už jen pro tu ublíženeckou náturu nikdy nebudete tak velký klub jak Real Madrid.

Reagovat
vagneris

1.) 3 neodpiskaný penalty s mnohem větším kontaktem než u Ramose na podzim (podle vás madridistů to byla jasná penalta)

2.) dvojnásobek faulů za polovinu karet

3.)vstřelený gól po nasimulovaném přímáku

4.) nastaveny jen 4 minuty, když si tam jen tu dobu šteloval mikrofon

Tolik chyb by nestranný rozhodčí, který není veřejně znám jako fanda Realu nikdy neudělal.

A nefandím Barceloně, ale Atleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt nerozumim tomu proc lzes ohledne lehce dohledatelnejch informaci, protoze to s tema kartama je nehoraznej blud. Real mel 16 faulu a dostal 3 zluty karty a 1 cervenou. Barcelona mela 10 faulu a 4 zluty karty (5. dostal Pique, kterej ale nehral a dostal ji po zapase, takze to je v tomhle vyctu irelevantni). To proste neni ani "dvojnasobek faulu", ani "polovina karet".

To s tim Manzanem je taky lez, uz jsem ti to napsal jednou a ty to jedes furt dokola.

Reagovat
vagneris

Real dostal 3 žlutý, Barcelona 5. Ty čísla jsou zaokrouhlený. Nebudu ti to tady dávat na 10 desetinných míst. Jde o tu vysokou nevyváženost.

Manzano je veřejně známej fanda Realu. Na googlu najdeš spoustu fotek s jejich tématikou. Třeba když si po jejich zápasu s Villarrealem odnášel naditou tašku s jejich logem.

Reagovat
valloire

Umíš číst co ti tu imp psal nebo máš zatemněno po Clasicu?

Reagovat
valloire

hele bažante, dostaneš kartáček na zuby a budeš šúrovat až se z tebe bude kouřit, ono tě to přejde, vypisovat se tady

Reagovat
Jordi Alba

Prohraný Clásico mrzí, o to víc, že je to tuhle sezónu už druhý, ale zas tak černě bych to neviděl.

Liga je furt otevřená a furt v rukou Atlética, ale celá trojka asi do konce neporaženost v lize neudrží. Snad bude mít spolu s Pedrim a Fatim budoucnost v Barce i jeden z dvojice Araujo/Mingueza furt radši, než aby tam běhal Umtiti a spol.

Reagovat
Jordi Alba

Jo jinak, to jsem blbě slyšel, nebo tam jednu dobu ten anglickej komentátor fakt řekl, že Roberto sice hrál pravidelně pravýho obránce, ale podle něj to je jeden z nejlepších ofenzivních založníků ?

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/AranchaMOBILE/status/1381209379370844166

wow, tak tohle je totalne v pici, snad se da Carvajal co nejdriv dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas teda vcera pravdepodobne odehral posledni zapas za Real.

Reagovat
Kenneth

Oba s Ramosem podepisou.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kenneth

Neskutecny jak se nam to letos sype...

Reagovat
misinho7

sialene...a pritom stale sme v boji o 2 najdolezitejsie trofeje chcel by som vidiet ako by sme na tom boli kebyze nie je stale zranena polka kadra

Reagovat
Jordi Alba

V boji i o tu třetí ?

Reagovat
valloire

ta je vaše

Reagovat
misinho7

tak to je v pici..zmetkat Odri to bude des...Dani sa mal vratit ale nakoniec tam je znova nejaky problem nie?

Lucasa je mi luto, bol jedne z najlepsich hracov pocas tejto sezony, pritom ho vobec nemam rad ale tuto sezonu naozaj klucovy pre nas na tom bekovi

Reagovat
CHONG

Ten hate na Odriho mi přijde přehnaný, ono je těžké, něco zahrát, když tě tam trenér pošle jednou za půl roku a trestem za každou chybu je uvalení klatby na další půlrok...

Reagovat
Israha

Éder byl teď těmi absencemi stoperů ze základu taky hozen do vody, několik předešlých výkonů přitom měl mírně řečeno poslabších, a zvládl to skvěle. K roli náhradníka ve velkoklubu mentalita, která ti umožní podobné situace zvládat, patří. Odriozola na to nemá, důkazem čehož je preferování Lucase, který běhá nahoru dolů, ale de facto neumí bránit - a přesto je na tom postu kvalitnější.

Reagovat
CHONG

On Odri není vlastně ani náhradník, ZZ ho tam pošle jenom v momentě, kdy už není vůbec žádná jiná možnost, když hraješ jednou za půl roku, navíc bez jakékoliv důvěry trenéra, tak se výkony prostě čekat nedají. Může být, že třeba na Real nemá, ale špatný hráč to prostě není a ZZ ho úplně zadupal do země...

Reagovat
Israha

Špatným hráčem nebyl v Sociedadu. U nás jím je. To, co předvádí, mi nepřijde jako důsledek výhradně nízké zápasové praxe.

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Gazdo

On nie je uplne poleno a je dost mozne ze ked teraz bude pravidelne hravat tak sa rozbehne

Reagovat
Kenneth

Pravidelne hravat snad nebude. Na Getafe bude uz snad Carvajal a Varane zpet.

Reagovat
drussbarb

Navzdory, diplomaticky řečeno, nešťastné prohře Barce v koncovce ligy hodně věřím, snad se sudí v budoucích zápasech nebudou bát kontrolovat VAR i proti Realu. Bude to napínavé, vrací se mi pocity z let minulých, kdy Barca hrála proto všem. Poďme!

Reagovat
X-bano-X

Tu sa to za rok nezmenilo ani o mak.

Reagovat
drussbarb

Tys tu nebyl celý rok? Vítej zpátky

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

čau bano, jak jde život?

Reagovat
X-bano-X

Fajnovo

Reagovat
valloire

to je dobře, zavítej častěji ať se můžem hádat s někým na úrovni

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

to neni na tebe

Reagovat
madridcan

Hlavne na vašej strane, takže by si mal začat prispievať častejšie

Reagovat
misinho7

Dufam ze po sezone vazne budu v reale zvazovat ze zmenia zdravotnicky tim. Lebo toto nie je mozne. To uz sa nechytame ani na Arsenal v ich najvacsej slave v tomto. Sialene ze po kazdom zapase sa dakto zrani. Chcelo by to aspon raz mat full zostavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A zase zdejší "myslitel a stratég" Jordi Alba tu popisuje co si myslel a co slyšel. Ty jsi hluchý a myslet nemáš čím, když tu pak popisuješ, jak bys to ty postavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Adyss

Co je se Suarezem?

Reagovat
DrQQ

vykartovaný

Reagovat
Kenneth

Real letos kopal jen dve penalty v lize, to je nejmene ze vsech tymu. Barcelona 6 penalt, Atletico 7. Villareal nejvice a to 12. Rozhodci ale vzdy pomahaji jen Realu.

Reagovat
Phillipinho

Suarez, Llorente, Lemar, Felix,Trippier, Kondogbia, Dembele out...na hristi pouze 2 ofenzivni hraci. Vsechno jde proti nim...

Reagovat
misinho7

Tak to do konca bude mat este paradne grady

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvyrovnanější liga=nejlepší liga

Reagovat
Spasitel

Ligue 1

Reagovat
exot12

Reagovat
ttopi

Takhle promrdat náskok jako Atetico - není to nějaký smutný rekord? Neříkám teda, že titul nakonec neudělají, ale vzhledem k losu to moc nepředpokládám.

Reagovat
CHONG

Jak jsem Atletům ještě před pár týdny věřil, tak po tom, co jsem viděl ve "dvojzápase" pro Sevillským jim teda nevěřím vůbec, naopak jsem zvědavý, jestli do toho boje o titul ještě nějak promluví právě Sevilla...

Reagovat
smazaný uživatel

Seville vobec neverim, ma tam sociedad, Bilbao a hlavne Real a stracaju 6 bodov ak dnes vyhraju. Poviem nepopularny nazor pre Barcu, ale ak to neda Barcelona nech to vyhra Real, ten antifutbal v podani Atletica sa neda absolutne pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla vyhrala jen 4 z poslednich 10 zapasu. Dalsi 4 prohrala a 2 remizovala. Neda se rict, ze by meli nejakou extra oslnivou formu. Nejlepsi formu mame naopak my, od konce ledna jsme neprohrali jedinej zapas.

Reagovat
vagneris

Vedení ligy by mělo delegovat nestranný rozhodčí. Je logický, že veřejně známý skalní fanoušek Realu Manzano nebude pískat rovinu. Na tyhle zápasy by si měli půjčit rozhodčí z jiný ligy, ideálně Premier League.

Barcelona v zápasech řízených Manzanem nevyhrála skoro každý 2 utkání. To není náhoda.

Reagovat
Kokesh

To ti nějak nevychází, boulo...

Jesús Gil Manzano has officiated 27 matches of FC Barcelona, 16 of those ended in a win for the Catalan side with 3 draws and 4 defeats.

Reagovat
Smoula14

Tobě to taky nějak nevychází, boulo...

Reagovat
smazaný uživatel

4 zapasy este asi neskoncili

Reagovat
technecium

Základní počty jsi na škole už měl, nebo to budeš mít až ve druhý třídě?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Barca 16-6-5, 59%

Madrid 27-3-4, 79%

Reagovat
roman1978

děláš tady ze sebe vola pravidelně, ale toto?

Reagovat
Kluivert9

Drží právě linii

Reagovat
kaja900

Jj Manzano velkej fanoušek Realu a proto když pískal zápas Realu s Valencii v listopadu, tak měla Valencie 3 penalty a vyhráli 4:1 a druhej zápas Realu co pískal byl proti Sociedadu a to zkončilo remízou. Jedinou chybu co udělal v zápase s Barcou bylo to, že mohl nastavit třeba o 2 minuty delsí nastavení.. tak nechápu to fńukání tady furt

Reagovat
ADM

inak zrovna ten druhý obrazok, taky istý zakrok som mal včera na futbale a uplne v pohode to utočnik ustal a ja som odkopol loptu, easy

Reagovat
valloire

dyť ho zezadu zkopnul, úplně jasný

Reagovat
ADM

amatér

Reagovat
valloire

to jo, Benatia to provedl jako amatér

Reagovat
Alf14

Reagovat
Aldeano

Bylo by super, kdyby v létě přišel Koundé.

Reagovat
blaugrana

Aguero chce 12 brutto. Takze tak akurat nasrat. 6 mega v cistom pytat v jeho veku, si robi pi... a jeho zdravotnym stavom. Si robi pi..

Reagovat
Kluivert9

Nějakej takovej nesmysl jsem za těch jeho 10 zápasů za sezónu čekal. Poděkovat a zamávat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele