30. kolo
11.04.2021 18:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Stadion Valladolidu (© AFP)

Granada jede z Valladolidu jako vítěz, protože otočila zásadní duel

Granada poprvé po čtyřech měsících vyhrála venkovní duel, byť se ani dnes nevyvíjel zrovna ideálně. Domácí Real Valladolid se totiž ujal vedení. Jenže Granada v závěru díky trefám Moliny s Quinim otočila utkání ve svůj prospěch.

Granada nezačala zrovna špatně. Už ve čtvrté minutě se Yan Eteki dostal k odraženému míči a zkoušel zaskočit Jordiho Masipa obloučkem na zadní tyč. Domácí brankář míč vyškrábl na rohový kop. O chvíli později se do šance probíjel taky Darwin Machís, jenže jeho rána minula vzdálenější tyč.

Ani brankář Silva nebyl bez práce. Jeho pozornost si vyžádalo zakončení Sergiho Guardioly, jehož pokus musel Silva vrážet jen s vypětím všech sil. A byl to právě Valladolid, kdo se dostal do vedení. Jesús Vallejo fauloval ve vápně Kodra a sudí pískal penaltu. K ní se postavil Fabián Orellana a bez potíží proměnil.

Granada se ale nevzdala a dál se snažila, seč jí síly stačily. Darwin Machís si po nahrávce Maxima Gonalonse navedl míč na střelu pravačkou, kousek za hranicí šestnáctky ale mířil půl metru nad břevno. Real mohl zvýšit vedení dvacet minut před koncem, když Kodro pálil z první, jenže mířil do břevna.

O pouhé tři minuty později Puertas srovnal na 1:1, ale sudí mu správně odpískal ofsajd. Granadu to ale nesrazilo a v 78. minutě už se regulérně prosadila. Dimitri Foulquier přihrával zprava po zemi před malé vápno, odkud střílel přesně k pravé tyči Jorge Molina. Mnohem aktivnější Granada se hnala za výhrou a došla si pro ni v 86. minutě. Quini dostal krásnou nahrávku před vápno, připravil si míč na střelu a napálil míč krásně mimo Masipův dosah!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele