LaLiga - preview 30. kola: Tečku za kolem udělají Celta a Sevilla

09.04.2021, 11:24, aktualizováno 12.04.2021, 08:58
Previews
Estadio Balaídos (© AFP)
Sevilla se může opět těšit na Ligu mistrů, na pátý Real Sociedad má k dobru už jedenáct bodů a navíc disponuje pondělní dohrávkou ve Vigu. Celta je v klidném středu tabulky, kde sezonu také dokončí...
Celta Vigo - Sevilla FC  (pondělí 21:00)
Domácí Celta Vigo už dávno nehraje o záchranu, díky zlepšeným výsledkům se vyšplhala na desáté místo tabulky a pokud v pondělí porazí Sevillu, posune se už na osmou příčku. Rojiblancos však zůstávají favoritem a na Balaídos mohou udělat další krok na cestě do Ligy mistrů.

Cela Vigo před týdnem zvítězila na Alavésu 3:1, když všechny góly padly v úvodní dvacetiminutovce. Postupně se prosadili Nolito, Iago Aspas a Santi Mina, tedy hlavní útočná síla Celestes. Ofenzivní pojetí hry Celtě vždycky vyhovovalo a nejinak tomu je i v letošní sezoně. Koneckonců není to tak dávno, co zvítězila na Huesce 4:3 nebo remizovala v Madridu s Atléticem 2:2. Domácí tým se díky tomu vyhrabal z nejhoršího a na osmnácté Elche má náskok jedenácti bodů. V pondělní dohrávce si může ještě polepšit, ovšem čeká ho náročný soupeř - Sevilla FC.

"Je to tým plný skvělých fotbalistů, hrají podle vlastní identity. Je to jeden z nejtěžších soupeřů v lize, co se týče fotbalové kvality a vývoje, jakým prošel. Musíme se dobře připravit, protože to bude obtížný zápas," složil poklonu soupeři trenér Sevilly Julen Lopetegui.

Andalusané si v LaLize hraji svojí vlastní soutěž. Čtvrté místo mají pevně ve svém držení a není moc pravděpodobné, že by o dvanáctibodový náskok ještě přišli. V tuto chvíli je Sevilla blíže třetímu nebo druhému místu a bez šance není ani případný boj o titul. Na Atlético ztrácí Sevilla osm bodů.

Celestes se budou muset obejít bez Jeisona Murilla, Rubéna Blanca, Sergia Álvareze a Emreho Mora. Nepravděpodobné jsou i starty Solariho a Araúja. Oproti tomu hlásí Sevilla jen jednu absenci a tou je obránce Escudero.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Mallo, Aidoo, Fontan, Martin - Tapia - Mendez, Suarez, Nolito - Aspas, Mina
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Kounde, Carlos, Acuna - Jordan, Fernando, Rakitić - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.77 - 3.42 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - CA Osasuna  (neděle 14:00)
Už ve čtvrtek čeká Villarreal odvetné utkání Evropské ligy proti Dinamu Záhřeb, nicméně příliš šetřit sestavu si dovolit nemůže. V LaLize je těsně šestý a jeho účast v příštím ročníku evropských pohárů je zatím nejistá. Na Estadio de la Cerámica zavítá Osasuna, která také ještě nemá boj o přežití vyhraný.

Semifinále Evropské ligy je na dosah. Villarreal přivezl z Chorvatska nejtěsnější výhru a do další fáze soutěže má výrazně blíže. Dinamo určitě neřeklo poslední slovo a ve Villarrealu se pokusí stav věcí zvrátit, nicméně výhoda je v tuto chvíli na španělské straně.

Villarreal je výhrou povzbuzen a navíc je v dobré formě, což se pokusí zúročit i proti Osasuně. V LaLize vyhrál tři zápasy v řadě a zuby nehty se drží na šestém místě. Zajistit si evropské poháry pro příští rok je hlavním cílem Žluté ponorky, ten je sice blízko, ale zároveň i daleko. Ze sedmého místa se totiž na Villarreal tlačí Betis, který má stejný počet bodů.

Tři zápasy bez porážky je i Osasuna, byť ve všech případech dovedla utkání do remízového konce. Osasuně patří čtrnácté místo, ale rozhodně nemá vyhráno. Boj o záchranu bude v letošním ročníku LaLigy hodně dramatický až do závěrečného kola. V tuto chvíli si Arrasteho tým hýčká náskok pěti bodů.

Villarreal je před utkáním favoritem, ovšem Osasuna mu v minulosti dokázala dělat problémy. Každopádně do Pamplony se vezly tři body naposledy v roce 2010.

Trenér Unai Emery bude určitě postrádat Estupiňana a Iborru, ale dá se předpokládat, že změn v sestavě bude vzhledem k náročnosti programu přeci jenom více. V tomto směru je dobrou zprávou návrat Foytha. Dva hráči budou scházet i Osasuně, konkrétně se jedná o Rubéna Martíneze a Jona Moncayolu.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, A Moreno - Parejo, Capoue, Trigueros - G Moreno, Alcacer, Chukwueze
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, Hernandez, D Garcia, Cruz - Brasanac, Torro, Moncayola - Barja, Calleri, R Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.54 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Real Sociedad  (neděle 16:15)
S formou Valencie je to jako na horské dráze, jednou je dole a jindy nahoře. Nestálost ve výkonech ji už stála poměrně dost bodů a o další se Netopýři budou chtít poprat s Realem Sociedad. Rozhodně ale nebudou favority, protože Real má za sebou velmi příjemné dny a sebevědomí ždímá na maximum.

Valencia se naopak dost trápí a hledat v její formě a jejích výkonech vůbec nějaký vzorec není složité - po každé výhře přijde prohra. A to s ohromující jistotou a pravidelností. Teď se ale vrací do důvěrně známého prostředí, stadionu Mestalla, kde se Valencii velmi daří. Zatímco výjezdy na hřiště soupeřů pravidelně prohrává, doma se jí daří vítězit stejně jasně. Z posledních deseti duelů hrála doma čtyřikrát a jsou to její jediné čtyři výhry v těchto duelech.

Pohled na tabulku ale nemůže být pro žádného příznivce Los Che příznivý, protože tradiční celek z města proslaveného El Cidem se nalézá až na ubohé dvanácté příčce! Od nedělního soupeře, La Realu, dělí Valencii už propastných 13 bodů, takže je jasné, kdo tu bude favoritem. Minulé kolo Valencii opět nevyšlo, když trochu překvapivě nestačila ani na Cádiz. Z logicky věci by však nyní měla zvítězit.

Koneckonců, v této sezoně už nad Realem Sociedad vyhrála a navíc se jí doma proti němu daří. Za více než 32 let se totiž La Real vrátil z Valencie se třemi body jen devětkrát. Domácí se pokusí urvat tři body proti favoritovi i bez Cillessena, Mangaly a rovněž zraněného Picciniho. Hosté postrádají kapitána Illarramendiho, u něhož je to ale v této sezoně spíš setrvalý stav, a také obránce Aihena Muñoze.

Za sebou ale mají jednu velkou vzpruhu. Povedlo se jim totiž vyhrát pohár Copa del Rey! A to navíc ještě na úkor odvěkého rivala, Bilbaa. S ním se následně La Real potkal také v lize a díky pozdní trefě pár minut před koncem si s ním rozdělil body. I díky nim je nyní na solidní páté příčce.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Domenech - Correia, Paulista, Diakhaby, Gayá - Wass, Soler, Račić, Čeryšev - Gameiro, Guedes
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Monreal - Oyarzabal, Guevara, Lopez - Portu, Isak, Januzaj
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.38 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Granada CF  (neděle 18:30)
Pohárová anabáze Granady se zřejmě chýlí ke konci a zachránit trochu rozpolcenou sezonu se Granada pokusí v neděli odpoledne ve Valladolidu. A to poslední dobou není zrovna snadný sok.

Granada vstoupila do sezony velmi dobře a chvíli to vypadalo, že dokáže zvládat i náročný program dvou soutěží. Jenže postupem času přestala stíhat tempo a začala v jedné soutěži výrazně ztrácet. Souběžně s tím, jak se jí dařilo překonávat jednoho soka za druhým v Evropské lize, upadala do problémů v LaLize. A tohle období pořád trvá.

Granada má za sebou první duel čtvrtfinále se slavným Manchesterem United, který nedopadl úplně nejlépe. United sice nezahrávali zrovna excelentně, ale na Granadu to díky dvěma brankám v pohodě stačilo. Celkově byla tahle prohra už čtvrtá v řadě.

Před výletem do Valladolidu se Granada připravovala bez hráčů jako Lozano, Milla nebo Duarte. Zápas navíc vynechá střelec Soldado z důvodu karetního trestu. Stejný důvod nepustí na hřiště v domácích barvách Óscara Plana a kromě něj zůstávají mimo také zranění El Yamiq, García a Emeterio.

Real Valladolid dlouho patřil k nejhorším útokům v lize, ale zrovna proti Granadě by mu to zásadně nemuselo vadit. Granada má totiž nejhorší obranu celé LaLigy. Real Valladolid nepodává špatné výkony, viz třeba poslední těsná porážka od Barcelony, ale vyhrávat, to se mu nedaří. Jedna výhra z posledních deseti utkání rozhodně není nic příjemného.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Sánchez, González, Olaza - Janko, Alcaraz, Mesa, Nacho - Orellana - Weissman, Guardiola
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Foulquier, Vallejo, Sánchez, Quini - Eteki, Quina, Puertas - Vico, Machis, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.24 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Atlético Madrid  (neděle 21:00)
Pod velký tlak se dostalo Atlético Madrid, které se v neděli večer pokusí ukořistit tři body na stadionu Benita Villamarína v Seville. Jenomže domácí Betis bojuje o evropské poháry a také si nesmí dovolit zaváhat, navíc oplývá aktuálně lepší formou.

Sen o mistrovském titulu pro Atlético Madrid dostal vážné trhliny. Svěřenci trenéra Diega Simeoneho nedokázali od začátku února vyhrát alespoň dva zápasy v řadě a po pravidelných ztrátách se jejich náskok na čele tabulky rozplynul. Naposledy prohráli na hřišti Sevilly 0:1 a toho okamžitě využily Barcelona s Realem Madrid.

Atleti mají stále celou situaci ve svých rukou, ale musejí se popasovat s obtížným losem. Zápas na Betisu nebude procházkou růžovým sadem a ve zbytku soutěže ještě Simeoneho tým čekají náročné duely v Bilbau a především v Barceloně. Připomeňme, že Atlético letos prohrálo jen třikrát a k titulu má nejblíže od památné sezony 2013/2014.

A co Betis? Ten by se konečně rád vrátil do evropských pohárů a po určitých peripetiích k tomu má solidně našlápnuto. Svěřenci Manuela Pellegriniho se přetahují s Realem Sociedad a Villarrealem o páté respektive šesté místo. V minulém kole si Verdiblancos přivezli jen bod ze hřiště Elche a od poloviny února zaznamenali teprve druhou ztrátu.

Atlético má lepší vzájemnou bilanci, nicméně zápasy s Betisem ho stály vždycky hodně sil, zvláště v Andalusii. Letos se oba soupeři potkali v sedmém kole a byla z toho výhra Colchoneros 2:0. Betis doma dokázal Atlético porazit za deset let jen jednou, v únoru 2019 proměněnou penaltou Sergia Canalese.

Betisu bude nadále scházet několik důležitých jmen a proti Atléticu ještě nebudou k dispozici Victor Ruiz, Víctor Camarasa, Dani Martin, Andrés Guardado a Borja Iglesias. Citelné ztráty počítá i Atlético. Mimo hru je jeho nejlepší střelec Luis Suárez i dvojice záložníků Kondogbia - Llorente. Dohromady tak budou chybět oba střelci Atlética z prvního utkání.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Emerson, Mandi, Sidnei, Moreno - Carvalho, Rodriguez - Ruibal, Canales, Fekir - Juanmi
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Gimenez, Hermoso - Trippier, Lemar, Koke, Herrera, Carrasco - Correa, Félix
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.50 - 3.27 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Cádiz CF  (sobota 14:00)
Getafe by v sobotu odpoledne moc rádo ukončilo sérii čtyř zápasů bez výhry a ideální šanci vidí v duelu s Cádizem. Jenže nováček ligového ročníku minule ukázal, že se rozhodně nebojí překvapovat a jeho sebevědomí bude dost vysoké.

Jedno jediné vítězství v posledních deseti soutěžních duelech je pro Getafe velmi špatná vizitka. Getafe docílilo tří bodů naposled proti Valencii, což je vlastně u obou sobotních soupeřů takový vděčný fackovací panák. Jenže od té doby selhává. Prohrálo s Realem Valladolid a ani následná remíza s vedoucím týmem soutěže ho k lepším výkonům nenakopla.

Z Pamplony se posledně vrátilo Getafe jen s bodem a bezbrankovou remízou, což bude chtít nyní napravit. Na své straně má právě domácí prostředí. Speciálně v duelu těchto dvou týmů totiž platí jako málokdy, že domácí celek boduje. Hosté totiž prohráli v osmi z devíti posledních soutěžních utkání!

Cádiz má ale pro strach uděláno, což dokázal i v minulém kole. Poradil si s Valencií i přesto, že ho tohle vítězství stálo hodně sil. Proti běhavé Valencii se nováček prosadil podruhé až pár minut před koncem. Tři body ho ale posunuly na slibné 13. místo.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Etxeita, Dakonam, Olivera - Arambarri, Maksimović - Nyom, Aleñá, Cucurella - Mata
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Iza, Fali, Cala, Espino - Sánchez, Mari, Jonsson, Perea - Sobrino, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.23 - 5.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Deportivo Alavés  (sobota 16:15)
Bilbao by poprvé po dlouhých pěti duelech konečně rádo vyhrálo a ideální šanci k tomu bude mít v sobotu odpoledne. Na stadion San Mamés totiž zavítá Deportivo Alavés, které se po sérii mnoha špatných výkonů dostalo až na tu úplně nejspodnější příčku celé tabulky.

Bilbao muselo v poslední době skousnout několik hořkých pilulek. V samém závěru přišlo o šanci na jedinou trofej tohoto roku, protože nestačilo v baskickém derby na Real Sociedad. Ceněnou trofej - Copa del Rey - tedy přenechalo nenáviděnému rivalovi, jehož fandy naopak rozjásal Mikel Oyarzabal coby jediný úspěšný střelec finálového klání. A to pro Bilbao nebylo všechno.

V odloženém minulém kole totiž mělo velkou šanci pomstít se svému soupeři aspoň v lize a vyloupit jeho stadion. Jenže ani to se mu nepovedlo. Byl to hodně emotivní závěr, protože Bilbao šlo pět minut před koncem utkání do těsného vedení. Jenže tři body z toho nakonec nebyly, protože domácí La Real spasil jen o čtyři minuty později střídající talent Roberto López trefou na 1:1.

Poslední zápas, který Bilbao dokázalo vyhrát, se udál na začátku března a Bilbao v něm ukořistilo tři body proti Granadě. Od té doby se mu ale nedaří, což se negativně projevuje i na jeho pozici v tabulce. Bilbao kleslo až na 9. místo se ztrátou deseti bodů na poháry. Z pěti posledních vzájemných duelů si navíc odneslo tři body jen jednou.

Domácímu týmu nyní schází neuzdravení Berchiche a Álvarez, což je pro zadní řady Basků docela problém. O tom ví hosté své, neboť pro karty nemohou využít Duarteho a zranění jsou navíc i Ely s Pellistrim. Alavés vyhrál z deseti posledních duelů jen jednou a propadl se až na poslední místo tabulky.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Núñez, Martínez, Balenziaga - De Marcos, López, Vesga, Morcillo - Villalibre, García
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Laguardía, Lejeune, López - Pina, Battaglia - Méndez, Jota, Rioja - Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.24 - 4.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Levante UD  (sobota 18:30)
Na Estadio Municipal de Ipurua se v sobotu odpoledne pokusí Eibar vymanit z výsledkové krize a zvýšit své šance na záchranu v nejvyšší soutěži. Sokem mu bude Levante, které v první vzájemném zápase zvítězilo 2:1.

Tuhý boj o záchranu se v závěrečné fázi LaLigy nevyhne Eibaru. Los Armeros jsou v tabulce předposlední, ale vzhledem k vyrovnanosti spodku tabulky není nic ztraceno. Problémem je však současná forma. Eibar nezvítězil už ve dvanácti zápasech po sobě a kdy jindy sérii ukončit, než v domácím prostředí proti Levante. Jeho poslední vítězství se datuje k 3. lednu letošního roku.

Levante se dýchá určitě lépe, ale ani jeho výsledky nejsou v poslední době lichotivé. Tři porážky ze čtyř zápasů a jen jeden vstřelený gól dělají kouči Lópezovi starosti. Naštěstí valencijský celek je v tabulce jedenáctý s dostatečným odstupem na sestupové pozice.

Historie vzájemných soubojů je vyrovnaná a převážně v ní platí pravidlo "můj dům - můj hrad". Úchvatnou podívanou nabídl duel z prosince 2018, tehdy se oba celky rozešly smírně 4:4.

Trenér Mendilibar byl měl od začátku vsadit na Enricha, který proti Realu chyběl. Scházet bude nadále Bryan Gil, Rober, Pedro Bigas a Yoshinori Muto. Absence jsou i na straně Levante, konkrétně budou chybět Miramon, Vukčević, Melero, José Campaňa.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pozo, Oliveira, Arbilla, Rafa - Leon, Diop, Garcia, Inui - Kike, Enrich
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Vezo, Duarte, Rober - Son, Radoja, Rochina, Clerc - De Frutos, Morales, Roger
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.40 - 3.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - FC Barcelona  (sobota 21:00)
Jeden z nejsledovanějších zápasů na světe je opět tady. Real Madrid přivítá ve slavném El Clásicu úhlavního nepřítele z Barcelony. Oba celky se po počátečních peripetiích vrátily do boje o titul a jeden z nich může jít minimálně do neděle na první místo. Blíže vedoucí příčce je Barcelona, která na Atlético ztrácí jeden bod. Jak souboj velikánů na stadionu Alfréda di Stefána v Madridu dopadne?

Závody o titul dostaly ve španělské LaLize nový rozměr. Po další porážce Atlética v Seville se oba titáni přiblížili na dostřel a jejich vzájemný duel známý jako El Clásico může zase zamíchat kartami. Důležitost sobotního duelu jako rozhodujícího souboje o titul poněkud mírnil na tiskové konferenci domácí kouč Zinédine Zidane: "Atlético má výhodu, protože je první. Ať už se stane cokoliv, budeme hrát o titul až do konce. LaLiga je velmi vyrovnaná a kvalitní soutěž. Vyhrát mohou všechny týmy a mistra se nedozvíme dřív, než na konci."

Real Madrid stále živí naději na dvě velké trofeje. Ve středu se mu podařilo zvládnout první čtvrtfinále Ligy mistrů proti Liverpoolu a do odvety na Anfield Road jde s nadějnou výhrou 3:1 v zádech. Nejúspěšnější klub Ligy mistrů je blízko postupu do semifinále, ovšem všichni dobře vědí, že v Anglii to ještě bude těžká šichta. V LaLize Bílý balet naposledy pokořil Eibar 2:0 a celkem neprohrál v devíti zápasech v řadě.

Ještě delší ligovou šňůrou se může pochlubit Barcelona. Ta našla přemožitele naposledy 5. prosince loňského roku v Cádizu a od té doby ani jednou neprohrála. Celkem to čítá devatenáct zápasů v řadě. Vzhledem k formě, v jaké se nalézá, je aktuálně největším aspirantem na titul. Barcelona se přiblížila Atléticu už na jeden bod a pokud v Madridu neprohraje, půjde minimálně do neděle na první místo tabulky. Katalánci před týdnem udolali pozdní brankou Valladolid 1:0, trefil se Ousmane Dembélé.

Nizozemský trenér Ronald Koeman dokázal stabilizovat výsledky i znovu namotivovat Lionela Messiho, ovšem jeho budoucnost na Camp Nou zůstává nadále nejistá. Podobně nejisté je i setrvání Sergia Ramose v Realu Madrid. "Doufám, že to není jeho poslední Clásico. Věřím, že tu zůstane," nechal se slyšet na tiskovce Zinédine Zidane.

El Clásico má nesmírně bohatou historii, ale pokud se ohlédneme za posledními dvěma roky, výhru Barcelony budeme hledat marně. Blaugranas naposledy porazili Real Madrid v březnu 2019, takže mají co napravovat. Real Madrid vyhrál také na Camp Nou v říjnu loňského roku, když se postupně prosadili Valverde, Ramos a Modrić. Určit favorita je i tentokrát velice obtížné.

Realu bude citelně scházet kapitán Sergio Ramos a k dispozici nebudou ani další obránci Dani Carvajal a Raphael Varane, v nominaci se nakonec neobjevil ani Eden Hazard. Také Katalánci mají absence. Už tradičně pro letošní sezonu nebudou hrát Ansu Fati s Coutinhem. Vrací se Gerard Piqué a Sergi Roberto.

A ještě jedna změna. Utkání nakonec nebude řídit Mateu Lahoz, který si přivodil svalové zranění, nýbrž náhradní sudí Jesús Gil Manzano.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Vazquez, Militao, Nacho, Mendy - Modrić, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Vinicius
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Mingueza, De Jong, Lenglet - Dest, Pedri, Busquets, Alba - Griezmann, Messi, Dembélé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.70 - 2.51
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Huesca - Elche CF  (pátek 21:00)
Huesca cítí velkou šanci dostat se aspoň na pár hodin mimo poslední tři příčky. V pátek večer se totiž na její stánek El Alcoraz dostaví podobně trápící se Elche, které má navíc v tabulce jen o dva body víc.

Huesca ještě žije! V minulém kole totiž dokázala ustát tlak Levante a poprvé od konce ledna tohoto roku vyhrála i mimo svůj stadion. Po předchozí remíze s Osasunou se tak znovu postarala o bodový přísun a pomalu se drápe ven z pásma sestupu. Pořád to ale na záchranu nemůže stačit a Huesca by měla co nejdřív nastartovat nějakou delší sérii zápasů bez prohry.

S Elche by to teoreticky mohlo vyjít, protože je fakt, že Elche se v Huesce moc nedaří. Od roku 2008, kdy se oba soupeři začali ve druhé lize potkávat častěji, zde vyhrálo jen třikrát. Domácí dres neobléknou zranění Gaston Silva, Antonio Valera, Maffeo nebo Javi Ontiveros. Elche se do hry vrací střelec Lucas Boyé a veterán Barragán.

Hosté jdou do utkání se dvěma remízami v zádech, což je pozitivní fakt, jenže na druhou stranu z posledních dvanácti možných získalo právě jen tyto dva body. Stále mu to stačí až na 17. místo s náskokem dvou bodů na pátečního soka.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Insua, Pulido, Vavro - López, Ferreiro, Mosquera, Seoane, Galan - Mir, Sandro
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Palacios, Verdu, Calvo, Mojica - Morente, Guti, Marcone, Fidel - Milla, Boyé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.17 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid29206351:1966
2.FC Barcelona29205468:2465
3.Real Madrid29196451:2363
4.Sevilla FC29184740:2158
5.Real Sociedad291210745:2946
6.Villarreal CF291113542:3146
7.Real Betis291441139:4246
8.Celta Vigo299101038:4437
9.Athletic Bilbao29991139:3336
10.Granada CF291061334:4936
11.Levante UD298111036:3935
12.Valencia CF29891235:4033
13.Cádiz CF29881326:4532
14.CA Osasuna297101223:3531
15.Getafe CF29791322:3330
16.Real Valladolid295121226:3927
17.Elche CF295111326:4326
18.SD Huesca294121328:4424
19.SD Eibar294111422:3523
20.Deportivo Alavés29581624:4723

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (612)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele