30. kolo
09.04.2021 21:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Rafael Mir (© AFP)

Huesca doma zabrala a díky dvěma gólům Mira porazila Elche

Huesca zvládla dokonale zaskočit Elche a doma si pohlídala pohodovou výhru. Především díky dvěma brankám útočníka Rafaela Mira si připisuje tři body a alespoň na pár chvil uniká z pásma sestupu!

Úvod utkání musel hodně bavit i nezaujatého fanouška. Opravdu to vypadalo tak, že se tady o body střetávají dva týmy, pro něž je výhra v záchranářském duelu životně důležitá. Už ve třetí minutě se aktivita domácího týmu projevila i na skóre. Druhý zahraný rohový kop poslal díky perfektnímu centru Ferreira míč na hlavu Rafaela Mira, který zacílil přesně - 1:0.

Jenže Elche stačily pouhé dvě minuty k tomu, aby srovnalo krok. I když hlavní zásluhu na vyrovnávací brance má domácí obránce Denis Vavro. Barragán s míčem skvěle unikl svým pronásledovatelům a hledal před bránou nabíhajícího Fidela, jenže před ním Vavro neobratně poslal míč do vlastní brány!

Krátce poté sudí pískal penaltu po zákroku na Ramíreze, jenže pak ji díky VARu odvolal. Ramírez si ale spravil náladu ve 30. minutě. Obrana Elche si zahrávala s ohněm, ztratila míč u vlastního vápna a Sandro Ramírez okamžitě vypálil. Jeho skákavá střela překvapila brankáře Badíu a ten kapituloval - 2:1.

Po hodině hry Vavro málem odčinil svou minelu, když jeho rána z otočky mířila pouze do boční sítě. Definitivní punc vítězství dali domácí zápasu čtyři minuty před koncem. Po snadném průniku do vápna trefil Pedro López do ruky Mojicu a Rafael Mir nařízenou penaltu bez potíží proměnil!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chtělo by to potvrdit ten záhadný zisk 3 bodíku z minulého kola. Pořád mě to dráždí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele