30. kolo
10.04.2021 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Levante (© AFP)

Utkání Eibar – Levante rozhodl jediným gólem Frutos

Levante zvítězilo na hřišti posledního Eibaru 1:0 a upevnilo si stávající postavení ve středu tabulky. Eibar doma propásl jedinečnou příležitost bodově se dotáhnout na osmnácté Elche, takto zůstává se čtyřbodovou ztrátou na nesestupové pozice poslední.

Eibar bojuje o záchranu a tři body z domácího zápasu proti Levante potřeboval. Hosté však byli mírnějším favoritem a nakonec jim k úspěchu stačila jediná branka.

Domácí se snažili hrát od začátku aktivně a dostávat Levante pod tlak, což se také částečně dařilo, ale s gólovými příležitostmi to bylo horší. Teprve ve 28. minutě se do zajímavé gólovky dostal Enrich, jeho zablokovaná střela šla ale nad branku. Eibar ve své aktivitě pokračoval a nejspíše by si i zasloužil jít do vedení, jenomže všechno bylo jinak. V nastaveném čase prvního poločasu našel Clerc zpětnou přihrávkou Jorge de Frutose, který střelou z první poslal Levante do vedení.

Na začátku druhého poločasu mělo Levante možnost odskočit, po kolmé přihrávce pálil jen do boční sítě Dani Gómez. Byli to najednou hosté, kdo měl více ze hry. Eibar byl v koncovce bezradný, což potvrdila i 69. minuta a Pozova střela zpoza vápna, kterou Fernández bez problému lapil. Poslední šanci zápasu zahodili domácí minutu před koncem, když Cote z dobré pozice netrefil branku. Eibar na vyrovnání nedosáhl a i nadále zůstává poslední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele