30. kolo
10.04.2021 14:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Coliseum Alfonso Perez (© AFP)

Getafe doma propadlo, tři body bere díky vlastnímu gólu Cádiz

Cádiz se vrací domů jako jasný vítěz, byť proti domácímu Getafe nepředvedl nejlepší výkon. I ten mu ale na tři body stačil, protože Getafe se v podstatě porazilo samo. Rozhodující trefu si totiž dal domácí obránce Timor sám.

I když tomu výsledek nenasvědčuje, tohle bylo velmi atraktivní utkání. První šanci spálil už po šesti minutách Negredo, který se prezentoval skvělou střelou z dálky. Veterán Cádizu úřadoval taky na druhé straně, když v osmé minutě skvělým kopem zaskočil na čáře za svého brankáře a vykopl Matovu střelu pryč. Mata zakončoval v závěrečných vteřinách první půle ještě hlavou, ale Ledesma si poradil.

Druhá půle byla mnohem živější. Načal ho Fali důraznou hlavičkou, kterou poslal těsně vedle tyče Soriovy brány. Ledesmovu svatyni zase minul Dakonam a muselo ho to naštvat o to víc, že vzápětí se Cádiz dostal do vedení. Na začátku se Espino snažil najít někoho ze spoluhráčů. Nenašel, nicméně dezorientovaný obránce David Timor si míč srazil do vlastní brány!

Getafe zavelelo k útoku a Mata vymyslel krásnou přízemní nahrávku ze strany před prakticky prázdnou bránu. Jenže Cucurella s Ángelem se nedomluvili a nezakončil ani jeden. Mata se snažil, seč mohl, jenže ani jeho další vybídku Aramabarri nenapálil do skoro prázdné brány! A když v samém závěru napálil Alejo pouze břevno, hosté mohli odjíždět spokojení.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele