LaLiga - souhrn 28. kola

15.03.2019, 22:51, aktualizováno 17.03.2019, 22:44
Komentáře a souhrny
Zinédine Zidane může být spokojen s obnovenou premiérou na lavičce Realu Madrid, Bílý balet doma přehrál Celtu. Po změně trenéra zvítězila také Sevilla. Díky penaltě Ben Yeddera vyhrála v Barceloně nad Espanyolem. Villarreal otočil domácí duel s Vallecanem a Getafe remizovalo ve Valencii. Nevedlo se Atléticu, které prohrálo v Bilbau. Barcelona tak díky hattricku Messiho a vítězství nad Betisem zvýšila náskok v čele tabulky...

Real Betis - FC Barcelona 1:4

17.03.2019 20:45

Góly: 82. Loren Morón - 18. Lionel Messi, 45+2. Lionel Messi, 63. Luis Suárez, 85. Lionel Messi

Španělský titul se čím dál více přibližuje Barceloně. Svěřenci Ernesta Valverdeho si poradili s Betisem na jeho půdě 4:1 a oplatili mu porážku z prvního utkání. Spolehnutí bylo opět na Lionela Messiho, který zaznamenal další z řady hattricků. Jednu branku přidal i Luis Suárez. Betis v závěru jen korigoval a po další ztrátě se mu vzdalují evropské poháry.

Barcelona už před utkáním věděla, že Atlético Madrid ztratilo všechny body a tudíž se v případě vítězství mohla vzdálit už na deset bodů. Na stadionu Benito Villamarín čekal Katalánce soupeř, který jim jako jediný uštědřil domácí porážku - Real Betis.

Katalánci nehodlali první utkání opakovat a v Seville začali brzy diktovat tempo, což vedlo i k poměrně rychlému vedení. Lionel Messi si postavil balón k volnému přímému kopu a parádní ranou do šibenice poslal Barcelonu do vedení. Betis vzápětí dokázal vyrovnat hru a také si vytvořit nebezpečnou příležitost, Jesého táhlá rána však skončila těsně vedle. Pět minut před přestávkou zahodili hosté dobrou příležitost, Luis Suárez zakončoval povedenou akci příliš laxně, takže López balón bez problémů pokryl. Barcelona se druhé branky dočkala záhy, z protiútoku neomylně poslal balón do sítě opět Lionel Messi.

Betis sice prohrával o dva góly, ale v žádném případě se nevzdával. Barcelona však pro to neměla pochopení a po hodině hry zvýšila na hrozivějších 3:0. Luis Suárez prošel obranou Betisu jako nůž máslem a před Lópezem neomylně zakončil.

V 82. minutě se Betis dočkal čestné branky, nutno podotknout, že velmi pohledné. Lainez nenašel možnost ke střelbě, tak se rozhodl přiťuknout balón Lorenzu Morónovi a jeho rána skončila nechytatelně pod břevnem. Žádné drama se však nekonalo, protože za chvíli znovu zazářil Lionel Messi a zvýšil z pohledu Barcelony na 4:1. Argentinec vymyslel geniální lob a López znovu neměl nárok. Messi dokonce mohl zkompletovat čtyři branky, ale v nastavení se po jeho střele rozezvonila tyčka. Barcelonu to nemuselo mrzet, utkání i tak zcela ovládla a zvítězila 4:1.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Getafe CF 0:0

17.03.2019 18:30

Góly: -

Ve Valencii na stadionu Mestalla už poněkolikáté v letošní sezoně branka nepadla a spokojenější budou v tomto případě hráči Getafe, kteří nadále drží klíčovou čtvrtou příčku tabulku. Přímý souboj o Ligu mistrů některé šance nabídl, ovšem bez gólového vyjádření. V největší šanci zápasu orazítkoval Rodrigo brankovou konstrukci.

Valencii chyběla brankářská jednička Brazilec Neto, takže prostor dostal jeho náhradník Jaume Doménech. I když byli Los Che aktivnější v držení balónu, první vážnější příležitost si vypracovalo Getafe a zasahovat musel právě Doménech. Po dlouhém centru do vápna ho hlavičkou protáhl jmenovec Mata. Madridský celek ještě rozehrával rohový kop, ale z něho žádné nebezpečí nepřišlo. Valencia si svoji příležitost vypracovala až těsně před koncem prvního poločasu, kdy Parejo zakroutil z rohového kopu balón na vzdálenější tyč a Rodrigo hlavou orazítkoval břevno! Šlo o asi největší příležitost v utkání.

Los Che měli dobré možnosti i po změně stran, po Guedesově přihrávce zblízka zakončoval Rodrigo, přičemž Soria dokázal zmenšit střelecký úhel a další Rodrigovo zakončení už obrana Getafe dokázala odvrátit. V 53. minutě se dokonce Valencia radovala ze vstřelené branky, ale vše z jejího pohledu překazil zdvihnutý praporek pomezních.

Dvacet minut před koncem nikdo nezareagoval na nebezpečnou pobídku Pareja a čas se začal pro oba celky rychle krátit. V závěrečných minutách už bylo jasné, že ani jedna strana nechce vyrobit hrubku, která by mohla znamenat porážku, takže utkání nakonec skončilo bezbrankovou remízou. Čtvrté místo je nadále v držení Getafe a Valencia na něho ze sedmého místa ztrácí šest bodů.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Rayo Vallecano 3:1

17.03.2019 18:30

Góly: 50. Karl Toko Ekambi, 52. Karl Toko Ekambi, 88. Gerard Moreno - 21. Mario Suárez

Situace Villarrealu se každým kolem zlepšuje. Žlutá ponorka navázala na předchozí úspěšná vystoupení a v přímém záchranářském souboji přehrála Rayo 3:1, přičemž na svého soupeře má už šestibodový náskok. Villarreal se v celkové tabulce posunul na šestnácté místo, zatímco klub z Madridu je předposlední.

Rayo mělo utkání dobře rozehrané, jenomže Villarreal spasil dvougólový Toko Ekambi. Jeho dvě slepené branky v rozmezí pouhých dvou minut znamenaly ve druhém poločase obrat, který navíc stvrdil třetí brankou dvě minuty před koncem Gerard Moreno.

Duel na stadionu Cerámica byl nesmírně důležitý, LaLiga má do konce už jen deset kol a jak Villarreal, tak Rayo potřebují body. Není divu, že začátek byl z obou stran poměrně opatrný a po čtvrthodině přinesl Villarrealu jednu nepříjemnost. Zraněný Jaume Costa totiž musel opustit hrací plochu a na trávník vyběhl Miguelón Llambrich. Za další tři minuty stihla Žlutou ponorku další pohroma, Mario Suárez si ve vzduchu našel Imbulův centr a hlavou poslal Rayo do vedení. Domácí měli šanci na vyrovnání až ve 36. minutě, ale Chukweze zblízka z malého vápna Dimitrievskiho nepřekonal i proto, že dal balónu malou razanci. Villarreal se snažil ještě do konce prvního poločasu vyrovnat, ale marně.

Dočkal se však krátce po změně stran, v 50. minutě obrana Raya nešťastně zablokovala Chukwuzeho přihrávku přímo před prázdnou branku, kde Karl Toko Ekambi v pohodě vyrovnal. Za další dvě minuty dostal stejný hráč přesnou přihrávku do otevřené obrany a dobře mířenou střelou k tyči zařídil obrat.

Najednou se muselo činit Rayo, což byl velký problém. Domácí se uchýlili k defenzívě a madridský celek je neměl čím překvapit. Definitivní jistotu tří bodů dal Žluté ponorce v 88. minutě Gerard Moreno který přesnou placírkou ke vzdálenější tyči nedal Dimitrievskimu šanci.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sevilla FC 0:1

17.03.2019 16:15

Góly: 53. Wissam Ben Yedder (pen.)

Espanyol sice nehrál špatně a snaha na jeho hře byla vidět, ale na Sevillu to nestačilo. O tři body pro favorita se postaral Wissam Ben Yedder, který rozhodl utkání proměněnou penaltou.

Sevilla po prohře se Slavií vyhodila trenéra Machína a na jeho místo se postavil dosavadní manažer Joaquín Caparrós. Ten měl náročný úkol, protože hned v prvním utkání musel rychle napravovat chyby, které jeho předchůdce udělal a neměl na to moc času. V útoku dal opět šanci Ben Yedderovi se Silvou a první jmenovaný se mu za to odvděčil rozhodujícím gólem.

Útočník Wissam Ben Yedder byl obecně hodně aktivní a už ve třetí minutě posílal míč po tvrdé ráně na bránu, čímž Diegu Lópezovi přidělal práci. Espanyol si ale postupem času začal podmaňovat hřiště a usadil se na polovině svého soupeře. Seville nefungovala především středová linie, která vypadala jako bez života.

Sevilla sice nepodávala dominantní výkon, ale zahrozit uměla. Ve 23. minutě se jí to málem povedlo gólově. Záložník Éver Banega dostal míč na kopačku a napřáhl ke střele z hranice pokutového území. Jeho pokus nakonec proskákal těsně kolem zadní tyče! Stejný hráč se o dvě minuty později hnal za míčem, jenže celou situaci vyřešil hodně důrazným odkopem obránce Naldo.

Sevilla stále hledala skulinku, kterou by pronikla do vápna soupeře a vstřelila kýženou branku. Banega odcentroval na přední tyč, kam se tlačil Promes, jenže ten zády k brance neusměrnil svůj pokus mezi tři tyče. První poločas ukončil zajímavou ranou opět Wissam Ben Yedder, který technickou střelou jen těsně minul vzdálenější tyč.

Mnoho práce neměl ani domácí brankář Juan Soriano, který v brance nahradil Tomáše Vaclíka. Na rozdíl od svého soupeře ale nekapituloval. To Diego López ano, neboť v 53. minutě André Silva upadl ve vápně Espanyolu a sudí okamžitě nařídil pokutový kop pro Sevillu. K němu se postavil ochotný Wissam Ben Yedder, který se nemýlil - 1:0.

Sevilla chtěla přidat uklidňující druhý gól a velkou část kreativity opět přesunula na aktivního Évera Banegu. Ten dostal přihrávku na polovinu hřiště a zkoušel vyslat do úniku Ben Yeddera, jenže tomu se obránci Espanyolu velmi věnovali. Borja Iglesias si na opačné straně naběhl na prudkou přihrávku do pokutového území a dokázal obejít obránce, ale z ostrého úhlu mířil jen do boční sítě.

Posléze musel sudí Guillermo Cuadra několikrát hráče napomínat a sahat do kapsy pro karty. Po závěrečném hvizdu dokonce dvojice Soriano a Darder viděla za nesportovní chování červené karty. Na výsledek to už ale pochopitelně nemělo vliv.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Real Valladolid 1:2

17.03.2019 12:00

Góly: 54. Fabián Orellana - 90+1. Daniele Verde (pen.), 90+3. Sergi Guardiola

Už to vypadalo, že Eibar doma získá všechny body, jenomže Valladolid v nastaveném čase dvakrát udeřil a zvítězil 2:1. Hosté zvládli utkání zejména takticky, protože toho Eibaru zas tolik nedovolili.

Začátek zápasu žádné převratné tempo nenabídl, ovšem zajímavé situace k vidění byly. Ve 14. minutě dokázal poprvé skórovat Sergi Guardiola, jenomže sudí jeho vstřelenou branku nemohli kvůli ofsajdu uznat. Domácí tým byl jinak o něco aktivnější, ale na rozdíl od svého soupeře nedokázal zakončovat. Po půlhodině hry měl Valladolid další solidní možnost, když Óscar Plaňo dokázal dostat za obrannou linii, Dimitrović proti němu vyběhl, ale hostující hráč netrefil branku. Eibar si tímto o inkasovaný gól hlasitě říkal a když těsně před koncem prvního poločasu skvěle zasáhl Dimitrović i proti střele Tuhamiho mohl jít do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Eibar se v podstatě vzpamatoval až v šatnách, protože do druhého poločasu vstoupil jako vyměněný a v 56. minutě šel do vedení. Charles dokázal vrátit dlouhý balón do šestnáctky na malé vápno a tam ho poslal do branky Fábio Orellana.

Valladolid měl v prvním poločase několik možností, ale ani jednu neproměnil a najednou to byl on, kdo musel dohánět jednogólovou ztrátu. Ve druhém poločase mu to poměrně dlouho nešlo, až v 73. minutě hlavičkoval těsně mimo tyče Enes Ünal.

Pět minut před koncem měl Eibar na kopačce pojistku, jenomže Sergi Enrich poté, co se s balónem na noze prodral až před Masipa nedokázal přesně zakončit. Až v 88. minutě dostal pas za obranu Plaňo, balón si kolem brankáře Dimitrovskiho šikovně píchl a poté, co se skácel k zemi, sudí odpískal pokutový kop. Nebyl to však okamžitý verdikt, sudí se dlouho radili a nakonec ve druhé minutě nastavení ale penaltu potvrdili. Daniele Verde pak nabídnutou možností nepohrdl - 1:1.

A zdaleka to nebylo všechno, fanoušci Eibaru zažili v nastavení dokonalý šok, neboť obrana vyrobila na půlící čáře obrovskou hrubku, takže Sergi Guardiola postupoval sám na branku a Dimitroviće překonal. Valladolid urval na půdě Eibaru cenné vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Girona FC 0:2

16.03.2019 20:45

Góly: 13. Cristian Portu, 22. Cristian Portu

Leganés padl doma nečekaně s Gironou 0:2 a hosté se díky tomu dostali před svého sobotního soupeře. Girona potvrdila svou skvělou formu na hřištích soupeřů, když uštědřila Leganésu lekci z produktivity a vyhrála již třetí venkovní utkání v řadě.

Oba soupeři začali zvolna, přičemž první výraznější akce hostů skončila hned gólem. Obrana Leganésu byla zřejmě ještě myšlenkami mimo zápas, když skrze její stoperskou dvojici prošla krásná průniková přihrávka na Cristiana Portua a ten střelou podél domácího gólmana poslal hosty do vedení.

Rychlý gól v úvodu pomohl svižnějšímu tempu utkání a domácí se museli začít více tlačit do zakončení. Opak byl však pravdou, neuběhlo ještě ani 10 minut od úvodního gólu a domácí obrana opět zaspala, když nechala naběhnout z levé strany Hernandéze, který přesnou přihrávkou oslovil opět Cristiana Portua. Ten se z malého vápna nemýlil a střelou do odkryté brány zvýšil vedení Girony již na 2:0, to běžela teprve 22. minuta utkání.

V závěru první půle došlo ještě ke dvěma nebezpečným akcím na obou stranách. Ve 40. minutě se nejprve opřel do odraženého míče hostující Juanpe a jeho střelu zastavila až branková konstrukce. Ve 45. minutě se pak osmělil domácí tým. Nyom si zaběhl za obranu na načechraný centr a prudkou ranou pod břevno uklidil míč do sítě. Celou situaci následně přezkoumával VAR a na základě videorozhodčího nebyl gól uznán.

Druhá půle začala za nepříznivého stavu z pohledu domácích 0:2 a ti tak měli co dohánět. Girona si byla vědoma svého náskoku a potřeby zisku bodů v boji o záchranu. Druhý poločas nabídl lehkou převahu domácího Leganésu, který začal více kontrolovat míč i samotnou hru, ale nedokázal si vypracovat žádnou vyloženou šanci. Zápas pomalu, ale jistě spěl k závěrečnému hvizdu a domácím stále více tekly nervy. Osm inkasovaných žlutých karet na domácí straně mluví samo za sebe.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Atlético Madrid 2:0

16.03.2019 18:30

Góly: 73. Iñaki Williams, 85. Kenan Kodro

Atlético Madrid utrpělo během jednoho týdne už druhou fatální porážku, která ho dost možná může stát šance na titul. V Bilbau hráli Los Colchoneros dlouho vyrovnanou partii, dokonce v ní měli mírně navrch, jenomže čtvrthodinu ped koncem zasadil Atletům těžký úder Iňaki Williams a v závěru stvrdil výhru domácích druhým gólem Kodro. Baskové se díky výhře 2:0 zase o něco více přiblížili pohárové Evropě.

Porážka 0:3 od Juventusu v Lize mistrů zanechala na týmu trenéra Diega Simeoneho patrné následky. Atleti totiž nezvládli další klíčovou bitvu, v níž se znovu nedokázali střelecky prosadit. Na rozdíl od soupeře, který zatížil madridské konto dvěma přesnými zásahy. Ztráty Atletů bude chtít pochopitelně využít Barcelona, která může odskočit už na rozdíl deseti bodů.

Diego Simeone se rozhodl od úvodní minuty nasadit ofenzivní trojzubec Diego Costa-Antoine Griezmann-Álvaro Morata, ovšem ten překvapivě vůbec nefungoval. Atlético nebylo v prvním poločase směrem dopředu nebezpečné, ale ani Baskové nehýřili přehnanou aktivitou. Až ve 36. minutě se urodila první velká šance a zasahovat přitom musel Jan Oblak, který vytáhl střelu Gómeze. Těsně před odchodem do šaten ještě nepřesně hlavičkoval Unai Núňez a více už se nestalo.

Pokud oba celky pomýšlely na tři body, musely po změně stran výrazně přidat. Hosté se zhruba po hodině hry dožadovali odpískání pokutového kopu po zákroku na Moratu, ale sudí i s pomocí videa penaltu nenařídil.

Zdálo se, že utkání opravdu žádnou branku nenabídne, když v 73. minutě poslal na malé vápno střílený centr Córdoba a Williamsovi stačilo před prázdnou brankou nastavit jen kopačku. Athletic vedl na madridským celkem 1:0 a ve zbytku utkání se rozhodl uzavřít defenzívu a čekat na brejky. Po jednom z nich mohl zvýšit opět Williams, ale tentokrát ve střelbě nebyl přesný. Mnohem úspěšnější byl v 85. minutě Kenan Kodro, ten zakončil pěkné vysunutí od Gómeze a druhý gól Athleticu znamenal definitivní rozhodnutí. Atletům nebyl přán ani čestný úspěch, tutovku Thomase Parteyho zlikvidoval výtečným zákrokem Herrerín.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Celta Vigo 2:0

16.03.2019 16:15

Góly: 62. Isco, 77. Gareth Bale

Real Madrid dokázal pod vedením staronového kouče Zinedina Zidana porazit Celtu Vigo 2:0, když branky obstarali opomíjení Isco a Gareth Bale. Hosté byli na Santiago Bernabéu vyrovnaným soupeřem jen první poločas a po další porážce zůstávají v sestupovém ohrožení.

Zinedine Zidane při svém návratu nic nevymýšlel a vsadil na své osvědčené koně, takže v základu se objevili Solarim opomíjení Navas, Marcelo i záložník Isco a obvyklé místo Cristiana Ronalda zalepil Marco Asensio.

Pro Celtu Vigo začal zápas na Santiago Bernabéu dost nešťastně, protože už v páté minutě musel odkulhat ze hřiště zraněný David Juncá, kterého nahradil Wesley Hoedt. Celestes hráli v úvodním dějství s Realem vyrovnanou partii a dokonce měli jako první velkou gólovku, v 17. minutě hlavičkoval po centru z pravé strany Gómez a Keylor Navas musel předvést fantastický zákrok. Real Madrid se poprvé přihlásil o slovo po půlhodině hry a stálo to za to. Gareth Bale po Benzemových nepovedených nůžkách napálil břevno!

Real začínal mít pomalu, ale jistě převahu a ve 36. minutě těsně netrefil branku hlavičkující Sergio Ramos. Závěr prvního poločasu už byl zcela v režii Bílého baletu, nicméně kýžené branky se domácí publikum ještě nedočkalo.

I po změně stran začal lépe Zidanův tým a zhruba po hodině hry se Santiago Bernabéu konečně dočkalo, i když Modrićova branka nakonec nemohla kvůli ofsajdu platit. Real to nemuselo příliš mrzet, o chvíli později už předvedl parádní individuální akci Asensio, Benzema po jeho přihrávce poslal střílený centr před branku a Isco před prázdnou brankou nezaváhal.

Madrid se s jednobrankovým náskokem nehodlal spokojit a velkou šanci na zvýšení promarnil v 69. minutě Bale, proti němuž si připsal skvělý zákrok Blanco. Gareth Bale se nakonec mezi střelce přeci jenom zapsal, uvnitř vápna dostal spoustu času i prostoru, takže jeho střela mohla i s pomocí tyčky zapadnout do branky. Druhá branka Realu znamenala definitivní jistotu tří bodů. Celta Vigo měla možnosti jen na začátku druhého poločasu a pak už se po celý zápas víceméně jenom bránila. Zinedine Zidane tak může být se svým návratem spokojen, Real Madrid porazil Celtu Vigo 2:0.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Deportivo Alavés 1:3

16.03.2019 13:00

Góly: 14. Ezequiel Ávila (pen.) - 11. Jonathan Calleri (pen.), 80. John Guidetti, 86. Jonathan Calleri

Alavés dokázal zvítězit na hřišti poslední Huescy 3:1 a drží se dva body za čtvrtým Getafe. Domácí tým nesehrál špatné utkání, na rychlou branku Calleriho stejně rychle odpověděl, ale závěrečné minuty utkání nezvládl a dvakrát inkasoval. Nejprve se trefil Guidetti a po něm znovu Calleri.

Pro Deportivo Alavés to byla důležitá výhra, která ho stále drží ve hře o Ligu mistrů. Hosté navíc po tomto kole stáhli manko na čtvrté místo už jen na dva body. Naopak Huesca si komplikuje situaci a na sedmnáctý Valladolid už ztrácí sedm bodů.

Huesca nevstoupila do utkání dobře a poprvé inkasovala už ve 13. minutě, kdy se z pokutového kopu prosadil Jonathan Calleri. Všemu předcházela ruka v pokutovém území, kterou ale musela potvrzovat videotechnologie. Následně neuběhly ani tři minuty a penalta za tutéž samou věc se pískala i na druhé straně. Luis Ávila jí stejně jako Calleri bez problémů proměnil a srovnal na 1:1. Ze strany Huescy to však byl jediný důvod k radosti. Ještě v prvním poločase musel pro zranění opustit hrací plochu Miramón, kterého nahradil Rivera.

Další zajímavé situace byly k vidění až po změně stran. Hned po přestávce nebyla Alavésu kvůli ofsajdu uznána branka a v 60. minutě zazdil obrovskou příležitost domácí Álex Gallar. Ten po přihrávce z levé strany zakončoval na značce pokutového kopu, jenomže branku Pacheca hodně vysoko přestřelil.

Rozhodující chvíle utkání nastala osm minut před koncem, kdy Alavés zahrával rohový kop a prodloužený centr na zadní tyč dopravil do sítě John Guidetti. Huesca musela otevřít hru a to se jí zakrátko stalo osudným. V 88. minutě obdržel pas za obranu Jonathan Calleri a svojí druhou brankou v zápase definitivně rozhodl o vítězství Alavésu 3:1.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Levante UD 1:1

15.03.2019 21:00

Góly: 26. Adnan Januzaj - 79. Borja Mayoral

Real Sociedad nedokázal v předehrávce 28. kola španělské nejvyšší soutěže udržet těsný náskok nad Levante a na Anoetě pouze remizoval 1:1. Pro hosty má získaný bod cennou váhu a v boji o záchranu se bude jistě hodit. Levante má před sestupovými pozicemi k dobru šest bodů.

Valencijský celek se však na remízu hodně nadřel. Baskové dlouho vedli po zásahu Adnana Januzaje, ale vedení neudrželi, když se čtvrthodinu před koncem prosadil Borja Mayoral. Real Sociedad doma dokáže potrápit jakýkoliv celek a proti Levante začal hodně dominantně, když soupeře prakticky nepouštěl k balónu. Větší šance však nepřicházely, až ve 27. minutě se na levé straně hřiště utrhl Hernández a přesnou přihrávkou před branku vyzval ke skórování rozeběhnutého Adnana Januzaje, který otevřel střelecký účet utkání. Domácí byli i po vstřelené brance aktivnější, jejich snaha však postupem času oslabovala a Levante tedy do přestávky žádný další gól neinkasovalo.

Baskové měli ve druhém poločase několik možností navýšit vedení a tím definitivně Levante srazit na kolena, jenomže Sandro Ramírez po hraniční akci pálil těsně vedle tyčky. Po hodině hry už poprvé výrazně zahrozilo i Levante a domácí měli velké štěstí. Lišácky zahraný rohový kop se stáčel do branky a Rullimu nadělal spoustu starostí, takže se Rochina dostal k dorážce, ale skrumáž těl před sebou nedokázal propálit. Na druhé straně to neúspěšně zkoušel z ostrého úhlu Oyarzabal.

O chvíli později byl Real Sociedad znovu v šanci a proti dělovce Ramíreze musel zasáhnout Fernández. V 77. minutě přišla asi největší šance domácích na pojistku, Bautista se šikovně zasekávačkou zbavil obránce a pak byl před Fernándezem úplně sám, jenomže balón poslal trestuhodně vedle.

Levante neproměňování šancí domácích potrestalo. V 79. minutě si seběhl na rohový kop Borja Mayoral a přízemní střelou k tyči srovnal na 1:1. Hosté najednou ožili a dokonce mohli dokonat obrat, ovšem Simona výborně vychytal Rulli. I Real Sociedad si ještě dokázal vytvořit velké šance a utkání mohl rozhodnout, jenomže Oyarzabal pálil jen do Fernándeze a v nastavení nedokázal utnout závar před brankou Elustondo. Real Sociedad tak nakonec remizoval s Levante 1:1, což je pro něho ztrátou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona28206273:2766
2.Atlético Madrid28168439:1956
3.Real Madrid28173849:3254
4.Getafe CF281210636:2446
5.Deportivo Alavés28128831:3144
6.Sevilla FC28127947:3643
7.Valencia CF28816430:2340
8.Real Betis281161132:3639
9.Athletic Bilbao28813728:3137
10.Real Sociedad28991033:3336
11.SD Eibar28811936:3835
12.Girona FC288101031:3734
13.Espanyol Barcelona28971232:4134
14.CD Leganés28891127:3433
15.Levante UD28871338:4931
16.Villarreal CF286111132:3629
17.Real Valladolid28781323:3929
18.Celta Vigo28671536:4725
19.Rayo Vallecano28651730:5123
20.SD Huesca28571628:4722

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (280)

Přidat komentář
smazaný uživatel

https://arseblog.news/2019/03/szczesnys-hilarious-assessment-of-former-arsenal-teammates/

sice ot ale dost uprimne info o ruznych hracich od Sczesneho

Reagovat
ADM

Jack Wilshere

My best friend, alongside [Grzegorz] Krychowiak. At my wedding he got so drunk, we were looking for him everywhere for two hours and found him sleeping in bushes.

Kazdy mame takehoto kamosa

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Nicklas Bendtner

One of the most intelligent guys I played with. You see Nick, well-organised, neat, in-form and it seems everything is going great for him. The next day you open a newspaper and read – “Drunk Bendtner driving wrong way” and you are like, what the fuck? I don’t know, he’s a guy with two personalities. The most confident guy I played with.

Gervinho

Who thought he would be in the top 40 I played with?! Add one more 0.

Bendtner a Gervinho taky dobrý

Reagovat
mayday

Bendtner mě taky pobavil. Ale myslím, že hodně lidí zná takovýho člověka.

Reagovat
Rudnevs

Rosicky najbohatší futbalista

Reagovat
Salfovic

Jsem netušil, že je to takovej škrt

Reagovat
Elliasson

Nasri pěkně dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Real nestál ani za komentár, ked tu stále nič nie je?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra nad 18. celkem tabulky doma asi uplne nedojme no

Reagovat
Anacron

Ale dojme. Druhý poločas byl vzhledem k okolnostem nádhera. Asensio super výkon, Marcelo taky nadějný, lingvista se dokonce vracel a bránil, isco dal gól, Keylor famózní, Kroos střílel z dálky, Luka parádně makal, akorát lemp benzín pokračuje v katastrofě.

Reagovat
Billy McClane

Sezona nam skoncila s Ajaxom

Reagovat
valloire

Já třeba jdu postavit barák a jsem si jist, že udělám víc užitečný práce takže koukat ani nebudu.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Hraješ The Sims, dědo?

Reagovat
valloire

smažko

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vyhrajem v Betisu, tak slavíme titul.

Reagovat
smazaný uživatel

u kteryho stolu je griezz?

Reagovat
DrQQ

Pod stolom obhrýza kosti. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

U toho s Moratou a Costou

Reagovat
smazaný uživatel

Cholo vážně změnil rozestavení ? To je tak potřetí za poslední 3 sezóny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Celta sestoupi, tak Maxiho Gomeze bych na dnešním trhu za 25 mega koupil bez váhání!

Reagovat
Gazdo

Slabsi Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže pri sestupu za 25 Mega?? Nemyslím jako jedničku, ale jako Back up bych těch 25 za něj dal.

Reagovat
Gazdo

Kupovat niekoho len preto lebo je lacny? Vobec mi nepride ze sa hodi do systemu a stylu barcelony. Je to typicke kladivo a dorazac do vapna. Uplne zbytocny. Tymto pristupom sme kludne mohli mat aj rabiota a nie frenkieho. Ved rabiot bol dokonca zadarmo. Proste ked uz nakupovat tak nech to ma zmysel nie len je to lacne a dobre tak kupim a je jedno ako to bude vyzerat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě doufám, že jsi nikdy nenapsal ani jedno jediné křivé slovo na Valverdeho. Ty bys dal taky všechny minuty Messimu a Suarezovi. Chcete rotace jenže kdo? Boateng ? Abel Ruiz snad??? Ten nemá ani polovinu talentu co Munir. Gomez by za 25 na rotovani byl super. Chces aby Valverde michal sestavu a nechal odpočívat hráče, jenže dneska už nemůžeš mít na lavičce slušný průměrný hráče, pokud chceš být ambiciózní. Suarez má 2 roky v Barce a co pak? Zase rozjedeme ten kolotoč, že nová 9 bude mít všechny minuty do poslední a v hlavní části sezóny nebude moct únavou běhat?

Reagovat
Generalní Gladiator

Otázka zní jinak, stačí nám někdo na rotaci(za mě gomez jo) nebo chce vedení devíítku,co se první rok podělí se zubatým a minuty a za rok ho nahradí(gomez ne). Nejsme o mladejch přesvědčeni? Může být, ale za rok joviče,wernery,pepé a další už z realu,bayernu nevykoupíme.

Reagovat
Gazdo

dakujem ze si to napisal za mna

Reagovat
Anacron

Nedávno mi tu bylo řečeno že Bale je za 15. Tak co bys chtěl za něj.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Phillipinho

Garitano s tim Athleticem snad nakonec mozna udela i pohary.

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic sa prebral po zlom začiatku sezóny.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://twitter.com/performanceana2/status/1106722625470889984

Brilantní Mourinhova analýza Barcy ze sezony 2005/06, kdy ještě byl skvělým trenérem a společně s Villasem Boasem i úžasným analytikem. Zajímavá pasáž třeba o Messim, tou dobou osmnáctiletým, kde zmiňuje jako jedinou možnost jeho zastavení faulovat, pokud možno co nejdřív.

Reagovat
technecium

Hezký. Co by zdejší říkali tehda na to, že se v základu hrálo s Edmilsonem a Van Bommelem, tedy s dvěmi ryze defenzivními záložníky a s jenom 4mi ofenzivními hráči v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdejší by řekl, že v 2005 se záloha sestavovala pro soupeře a rotace byla neporovnatelná se dneškem. Bylo to 4-3-3. Kdy útok byl o proti dnešnímu o level jinde.

V záloze rotovali Iniesta/Deco/Bommel . Xavi, Edmilson/Motta

V utoku rotovali Messi/Giuly, Eto’O, Ronaldinho.

Takže to,že se hrálo jen na 2 def. záložníky jako dnes je lež.

Reagovat
technecium

2005/2006 hráči s 30+ zapasy

Valdes, Beletti, Edmilson, Marquez, Oleguer, Puyol, Sylvinho, Van Bronckhorst, Deco, Iniesta, Van Bommel, Etoo, Giuly - - > 13 hráčů

2018/2019

Stegen, Alba, Roberto. Pique, Lenglet, Semedo, Arthur, Busquets, Coutinho, Rakitič, Vidal, Dembele, Messi, Suarez - - - > 14 hráčů

Rotovalo se minimálně podobně jako letos. Vůbec to s těmi rotacemi občas neskutečně prehanite, v Pepove první sezone se nerotovalo skoro vůbec.

Reagovat
technecium

Vypadnu mi tam Ronaldinho, takže 14

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi byl zraněnej skoro celu sezonu.

Základ byl prostě Xavi - Iniesta.

Na 2 def. záložníky se hrálo jen z donucení, nebo proti hodně ofenzivnímu soupeři.

Dneska je to základ proti všem a všemu.

Reagovat
smazaný uživatel

*Xavi - Deco.

Reagovat
smazaný uživatel

A nikdo nemluví o šilene rotaci, ale konkrétně já mluvím o tom, že mít 2 typologicky stejné a pomalé hráče jako osnovu zálohy je nepřijatelné. Buď Bus nebo Raketa.

Reagovat
Generalní Gladiator

tak třeba v zápase s ac milán hráli iniesta s decem

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem psal to samé

Reagovat
Kixi Syhimour

Ohh, to je luxus

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska už to je asi standard, ale na tu dobu to působí myslím opravdu luxusně.

Reagovat
drussbarb

Já to nechápu, sorry

Reagovat
expo

Reagovat
Majk91

Celkom pekne video ktore znazornuje, ze ktore kluby minuli najviac financnych prostriedkov na prestupovom trhu od roku 1991. City celkom s prehladom vedie.

https://www.facebook.com/SPORTbible/videos/276561629939307/

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
valloire

krásně vidět na začátku jak Barcelona utrácela a utrácela a jak vždycky teda stavěla na odchovancích

Reagovat
smazaný uživatel

achjo.

Reagovat
valloire

Co ach jo? Píšu to tu od začátku, kdy jste si mysleli, že Xavi a spol. rostou v Masii na stromě a když Real pustil chlup za CR a spol. To byl samý Real si ty hráče musí kupovat, my si je vychováme...a když jsem poukázal na to, že Barcelona vždy ve svý historii nejvíc utrácela, ne Real, ale vy....Vy, no tak byl voheň na střeše že jo. Tady to máš v číslech. V 90 roce 4x víc než Real a s přehledem nejvíc na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

4x a kolikrát tam je víc Real? Kdo tu kdy tvrdil, že si vychováváme všechny hráče základu? Kdo? Kdy? Nikdo. Nikdy.

Od 90 máme základ postavenej na hráčích z La Masie a k nim se dokupují světový top hráči.

Už to chápeš? Ne? Nevadí, ty nikdy nic nechápeš.

Reagovat
valloire

No já mluvil o celý historii, ne od 90, kdy jste se jenom začali vopičit po Realu. Tvrdili mi tady, že jste vždycky stavěli na odchovancích, což je bezostyšná lež. Hele, a ty to hraješ tu blbost nebo ne? V 90 roce 4x víc než Real. Co na tom nechápeš? Co to má společnýho s kolikrát tam je víc Real či co?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se posledních 28 let nepočítá jako historie? Nebo co se mi to zase snažíš namluvit?

28 let máme odchovance jako základ. Jakej jinej top klub to má? Žádnej.

La Masie je společně s Ajaxem nejlepší akademie na světě, co na tom nechápeš?

Reagovat
valloire

Posledních 28 let vymaže celou historii jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 28 let se píše taky historie. Joudo.

Reagovat
valloire

Bez joudy to nejde co čuráku. Chápu to nadšení, když vám vyběhla na plac jedenáctka odchovanců, i když někteří přišli až v 18-ti. To se nestává. Ale zároveň nechápu, že jste si mysleli, že to tak bylo dycky a že to tak bude dycky. Už zase nakupujete jako zběsilý.

Reagovat
smazaný uživatel

Čuráku? Noták...joudo.

Kdo to říkal že dycky? Kdo? Ukaž, kde, kdy. Kdo to napsal?

Reagovat
valloire

Typický. Jako vždy došlo na mý slova a ty si to nepamatuješ. Rozjíždělo to tu víc lidí, teda asi dětí. Hlavní FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

No nepamatuji, protože ja nic takovýho nikdy netvrdil.

Reagovat
valloire

Jen aby hele. Prostě ses dostal do balíku. Balíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neblouzni.

Reagovat
valloire

To se stává pouze po velmi mnoho pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se to stává nějak často, dědku. Přestaň šňupat ty šumavský rostliny, ničí ti to i tak už poškozenou mysl.

Reagovat
drussbarb

Zase nám tu král Šumavy sviní diskuzi, jako vždy.

Vím, je to těžké, ale NEKRMIT

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Mě to baví

Reagovat
drussbarb

Mě ale ne, je to fakt hrozné

Reagovat
valloire

na tebe sere bílej tesák i balet moralisto....a sám to děláš, takže i pokrytec

Reagovat
valloire

s tebou ale nikdo nediskutuje a na váš mač jsem ni slůvka neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a na tvý slova nedochází nikdy.

Reagovat
valloire

Vždycky. Je to jedna z mála jistot dnešního světa.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
valloire

Reagovat
Majk91

Odchovanci rozumne doplnení kupenými hráčmi

Reagovat
technecium

Hele dědo. Real je horší

Reagovat
Spalovač šancí

Podle mě je to kravina vytrhávat nějaký kratší časový úsek. Kdyby to video začalo např. o 5 let později, tak by ten začátek vypadal úplně jinak.

Reagovat
valloire

fakt jo? je ti jasný proč to začíná na těch cifrách?

Reagovat
Spalovač šancí

Protože v té sezoně přestoupil do Barcy z Madridu Král ...

Reagovat
valloire

V minulým století je jedinej Král.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve všech stoletích je jedinej král, dědo. Messi!

Reagovat
valloire

takhle po ránu a už jsi vysmaženej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přestaň hulit, dědo. Jiný řešení tvých problémů není.

Reagovat
technecium

Ten raketovej nástup Chelsea po 2004 je skvělej

Reagovat
Footballer

Zajímavá dominance Interu Milán na přelomu století...

Reagovat
ADM

Za koho tam vôbec toľko utrácali? To musím ísť pozrieť, v tých rokoch som mal ešte starosti ako napísať E

Reagovat
valloire

hádej, malá nápověda....top 5 všech dob....

Reagovat
technecium

Christian Vieri není top 5 všech dob

Reagovat
valloire

Reagovat
Majk91

A este jedno velmi zaujimave video. Porovnanie poctu golov Messiho, Ronalda, Aguera, Lewandowskeho, Suareza, Rooneyho, Higuaina a Benzemu ktore dosiahli v urcitom veku.

https://www.facebook.com/footballdor/videos/400847754008667/

Reagovat
smazaný uživatel

Messi trošku podrtil všechny.

Reagovat
Majk91

Mna celkom zaujalo, ze ako Rooney a Aguero strielali kopec golov uz ako teenageri.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to mě taky.

Reagovat
valloire

Rooney byl v 17 megatalent. No ale to si tahal kačera.

Reagovat
smazaný uživatel

V 17 tam byli všichni megatalenti.

Valle, ty jsi o Rooneym uslyšel až s nim začal hrát Ronaldo, já už o něm dávno věděl.

Reagovat
valloire

No já jako každej jinej, když ho hrál za Everton a dával goly a koupil ho SAF.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš to.

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří strašně brzo vyspějou, ale taky strašně brzo začnou upadat.

Reagovat
Salfovic

a některým začnou brzo vypadat

Reagovat
technecium

Messi 400 dřív než kdokoliv jinej 300

Reagovat
valloire

tak to těžko než kdokoliv jinej

Reagovat
smazaný uživatel

prostě nejlepší v historii galaxie, bez debat.

Reagovat
valloire

676 Pelé, 597 Gerd ....nechápu co tam dělá Maradona. Blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase počítáš u Peleho goly z treninkovych zapasů?

Reagovat
valloire

official game

Reagovat
valloire

jinak abychom se zase zbytečně nehádali, což tu rozjíždíte teda vy, Messiho čísla jsou úctyhodný, aby bylo jasno

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně.

Reagovat
valloire

No a zároveň musím napsat, že jsem se koukal na toho Gerda v repre. Jako samosebou vím, že byl dobrej, ale 62 zápasů a 68 golů Tak to jo. Borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je neuvěřitelný

Ale co mi hlava nebere je Pyoroteo - 331 golu ve 187 zapasech za Sporting

Reagovat
smazaný uživatel

*Peyroteo

Reagovat
valloire

válka, koukni na Bicana

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, taky neuveřitelný.

Reagovat
valloire

10,9 stovka. Při dnešním treninku 10,3....Mourinhův sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si to teď jako spočítal kolik by dal dneska?

Reagovat
valloire

Jen tak, z hlavy. Jsem genius.

Reagovat
smazaný uživatel

Seš starý blázen, dědku.

Reagovat
valloire

nefetuj

Reagovat
smazaný uživatel

Nefetuju, dědo.

Reagovat
valloire

Tak hulíš jebáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nehulím, dědečku. Nikdy jsem neměl ani cigaretu.

Reagovat
valloire

No a kdybys to chtěl vědět naprosto přesně... tak tehdejší rekord byl asi 10,3 - dneska se posunul na 9,5....takže i Bican by se posunul. Prosté.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Mě tedy nejvíc překvapilo, že se Messi rozstřílel ,,až´´ v devatenácti.

Reagovat
technecium

On býval docela dost náchylný ke zranění

Reagovat
Spalovač šancí

Kun se neuvěřitelně zaseknul, holt zranění. A Rooney taky, holt hlava

Reagovat
Kokesh

Former referee González: “If you watch the ball from the moment it's kicked until it goes in, there's no offside. You can only be distracted if the player [Varane] moves towards the ball. It's a mistake by the ref & the VAR because there is no interference. It should be a goal.”

Pískat on, gól by uznal. Tohle bude vždy problém, VAR, neVAR.

Reagovat
Ed_Hazard

Však som tu včera o tom písal a pomaly som bol za blázna.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přesně o tom jsme se pár dní zpátky bavili a nazval jsem to tzv. “šedou zónou” a ty si mi tvrdil, že u ofsajdů nic takovýho být nemůže. Jinak jsem taky pro to podobný góly uznávat, pokud nestíní brankáři a nejeví zájem hrát, což byl i případ Varana.

Reagovat
Kokesh

Tak sám musíš uznat, že situace že soboty a ta z Ajaxu je hodně odlišná. Hlavně ten hráč Ajaxu právě pohyb k míči udělal a Varane, naopak ne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, to rozhodně, ale spíš mi šlo o tu šedou zónu, tedy podobný situace, který jsou jinak posuzovány, stejně jako hraní rukou ve vápně.

Reagovat
Salfovic

Už tak je ta šedá zóna obrovská až hanba, takže by se hovno stalo, kdyby se tyhle stínící ofsajdy zrušily a nemávaly se.

Reagovat
fefo

To je IMO blbost. Brankar nevie, ci bol hrac v ofsajde, cize musi ratat aj s moznostou tecu, alebo ineho hrania lopty tym hracom. Co je docela podstatne ovplyvnenie samotneho brankara.

Reagovat
Salfovic

Vaclík může tedy Sorianovi poděkovat.

Reagovat
valloire

Zmizel nám Zenthuras a objevil se MessiBLABLA. Náhoda? No nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tu furt, dědku. Akorát sem nepíšu nonstop jako nějaký senilní stařec.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, kolik účtu zde máš ty. Tipuji tak 5.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Si byl fetnout

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty tu strasis furt

Reagovat
valloire

nápodobně vosle

Reagovat
Rudnevs

Valencia opäť remíza...

Inak, čo to tam predvázdal pri striedaní Gameiro? Sa sťažoval na Marcelina alebo čo?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vypadalo to, Marcelino má prý spory s více hráči.

Reagovat
Rudnevs

Zaujímavé. Niečo viac o tých sporoch by nebolo? Veď práve Marcelino to tam celkom solídne pozdvihol, nie?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Měl jsem tam spíš použít minulý čas. Velký spory měl se Zazou, kterýho vypudil, pak i s Murillem, kterýho odstavil od týmu, myslím i Kondogbiou. Ještě před několika týdny (nějak během ledna) byl na pokraji vyhazovu, pak se “zázračně” zvedli a momentálně jim to (defenzivně) šlape a na pár vstřelených gólů uhrávají solidní výsledky. Ale Marcelino je složitá osobnost, podivně končil i ve Villarrealu.

Reagovat
CHONG

Dobrý bod

Reagovat
LAM

Má vůbec cenu k Messimu něco dodávat?Famozní a jen ho zkuste s někym srovnávat.

Saurez klasika.Do.ebe co se dá a pak dá tohle.Snad to zranění nebude nic vážnýho.

Dneska velkej krok k dalšímu titulu

Reagovat
technecium

Neměl on podle tebe totálně tahat nohy?

Reagovat
LAM

Dneska se moc nezpotil.Srovnávat zápasy v LM s Betisem taky moc nejde.

Reagovat
ADM

Zrovna dnes išiel za víťazstvom od prvej minúty, aj sa párkrát vrátil, chceli sme rozhodnúť ligu

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
DrQQ

Malý krok pre Messiho, veľký skok pre Barcu.:-)

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
MadMrJacky

Pau už musí mít z Messiho noční můry. Ale trochu si o to tenkrát řekl https://www.youtube.com/watch?v=YeuevCNLXOI

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý zápas a fantastický Messi a Suárez Ani vteřinu jsem neměl strach o výsledek, v klíčové fázi sezony chytáme navzdory hejtrům pěknou formu

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska navíc velmi zajímavá sestava, která by byla imho ideální na případný semifinále proti Liverpoolu. A vzhledem ke zranění Dembélého nakonec i na Old Trafford.

Reagovat
technecium

Na ten Liverpool jsem si taky hned vzpomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

fungovalo to nad očekávání dobře

Reagovat
ADM

Vidal musí hrať proti obom (ak sa dostaneme aj do semi teda)

Reagovat
technecium

Vidal je klíčový prvek do LM. V tomto dávám Valloiremu za pravdu. On je ten agresivní aspekt hry, který nám už poměrně dost dlouho chybí.

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajeme 1:4 na Betisu po úplně v pohodě výkonu, ale Valverde je dement, protože nevystřídal dřív a protože Suarez podklouzl. Vemte si tabletku

Leo bez komentáře, tohle je mimozemská úroveň. <3

Reagovat
ADM

Mi to pripomenulo toto

https://www.instagram.com/p/BvFxPIrBGVo/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=jdr0g1uhwn1n

Skoro to bolo bez reci ale potom sa Luis zrani...

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Moc jsem se bavil. Messi ji sám u svého stolu.

Reagovat
Salfovic

Tak u autisty bych nic jiného ani nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nechce ostatním čumět do talíře, zatímco ti ostatní by chtěli.

Reagovat
technecium

BTW, moc pěknej zápas, fotbal hodně bavil a zároveň jsem ani jednou neměl pocit, že bychom museli hrát fakt naplno

Ideální výkon, který zřejmě rozhodl o titulu a zároveň nám před zápasy LM dává úžasný prostor rotovat se sestavou a to minimálně třikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to parádní zápas. Ikdyž nechápu co to tam obrana předváděla v tom prvním poločase. Tam nechávali projít snad všechno. To už bylo v zápase s Lyonem. Doufám že na tomhle zapracují,protože jiný tým by to trestal.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho mají v Betisu hodně rádi. Minulou sezónu mu tam také aplaudovali potom co tam prokličkoval 4 hráče Betisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho mají rádi všude na světě. I na Bernabeu mu aplauduji.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Majk91

kazdy kto ma rad futbal ma rad Messiho, v Betise to akurat nemaju problem dat najavo aj ked hraje za superov tim.

Reagovat
Rattlesnake

Leo seřizuje mířadla před klíčovou částí sezóny.

Reagovat
nani92

Messi pekne, už aby ste dostali poriadneho súpera

Reagovat
celeb

vies o niekom?

Reagovat
smazaný uživatel

To je proti Betisu oddychový trénink.

Reagovat
Remt

To bude neuvěřitelná prdel Messi vs. vaše obrana, mám v plánu na ten zápas dát veškerý svoje úspory

Reagovat
eliskafan

Dneska jsme se podělali jako tradičně. Leošek nás zničil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal je momentálně asi lepší řešení než Coutinho

Reagovat
technecium

Naprosto jednoznačně. Ale taky měl svoje dost tragický období

Reagovat
celeb

zialbohu to asi hocikto

Reagovat
technecium

Nevadí, že hrajem na 4 DM?

Reagovat
Gazdo

Lenze pri coutsovi hrame 10-ti.... cize aj styrid DM su lepsie ako hrac menej

Reagovat
2miguel1

teraz umne nepretavit hracov. Su tam dva zapasy cez tyzden v lige. Asi by som hracov setril na Villareale, lebo hrat Espanyol,Villareal,ATL,ManUtd za 10 dni by bolo sialenstvo. Takze urcite dat becko na tyzdnovy zapas na Villlareale.

Reagovat
smazaný uživatel

10 bodů 10 zápasů do konce. To je luxusní náskok, takže snad i Ernestovi dojde, že můžeme hráče šetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

ja trochu nechápem jednu vec. je 70 minúta, betis odovzdaný, stav 3:0. Prečo nestriedal ? toto mne nejde do hlavy.,

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, no.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Pojede plnou palbu až do posledního zápasu.

Reagovat
technecium

Pique prohlásil, že chtějí vyhrát příští tři zápasy a pak že to vypustí

Reagovat
Pilsnersfaust

messi je jinde, nejlepsi hrac co kdy hral az skonci, video s jeho highlights bude mit 10 hodin

Reagovat
Y.N.W.A

si dycky říkám, jak maj hráči takový to highlight video z celý kariéry s nejlepšími góly, kličkama a tak... tak Messi má takový video za jeden večer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Góly + asistence tuhle sezónu.

Messi 60

Mbappe 38

Ronaldo 36

Sterling 35

Suarez 32

Benzema 30

Salah 29

Messi jede tuhle sezónu v trochu jiných číslech

Reagovat
technecium

Reagovat
Mercury

Na 5. nejlepsiho hrace sveta docela slusne stats.

Reagovat
ttopi

Reagovat
valloire

loni....jak to furt neunáší, že si nějací novináři dovolili dát Leapyčo na 5. flek

Reagovat
smazaný uživatel

My, zdejší odborníci to máme v p*či. Ti novináři nerozumí fotbalu, dědku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle věta je teď celosvětově zaběhlá. Píšou ji snad pod každým příspěvkem o Messim. Něco jako tady na Eurofotbalu : Stačila EXPRESKA, Real... ho zničil apd.

Reagovat
Diego2

Reagovat
Y.N.W.A

Messi je bůh, ale smiřme se s tím, že loni prostě nezazářil s Barcou v LM a s Argentinou na MS... Modrič logická volba, už to nechte bejt... ano, kdyby to mělo bejt podle kvalit, byl by to každej rok Messi, ale o tom tyto ankety nejsou...

Reagovat
Mercury

Neříkám, že to loni měl vyhrát, ale páté místo je fakt vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhek nebo patej je asi burt, minimalne ja bejt Leo beru jen prvni flek

Reagovat
Y.N.W.A

evidentně si to letos vzal k srdci

Reagovat
drussbarb

Pokud nebude LM, nestačí nic.

To by musel zase dát 90 kusů

Reagovat
Generalní Gladiator

počítá se jen první flek, zbytek je šumák

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
bayern987

Lewandowski 39

Reagovat
smazaný uživatel

Luis má vymknutý kotník a dneska půjde na testy. Já si myslím, že bude na derby fit.

Reagovat
Visca el barca

Včera všechno super. Messi je prostě GOAT. Ale nepochopím jednu věc. Kolem 70 minuty tam mohl poslat Aleňu,Coutse nebo klidně i Malcoma a on to prostě neudělá. To je věc co mi hrozně vadí.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Tak sa opäť vracia téma Griezmann....brali by ste ho?

Reagovat
Generalní Gladiator

Ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
Visca el barca

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit za Coutinha.

Reagovat
DrQQ

To by som bral.

Reagovat
ADM

Chudak Couts, by sedel este viac v Atleticu

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
drussbarb

Ne

Reagovat
Mercury

Ani za nic.

Reagovat
patas92

Koupit, ale pak ho naschval nenechat sedět u stolu s Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Poloviční plat co jsme mu nabízeli předtím + výměna za Coutinha a klidně.

Reagovat
ADM

Vo svetle toho co potrebueme stary, drahy, vysoky plat, nesympaticky. A uz nas raz ponatahoval a potom to riesime znova? Snad nepride

Reagovat
mul

koho by si si predstavoval ?

Reagovat
ADM

Chcel by som k Leovi mladeho a pracovite hraca ... Jovic, Werner, mozno Rashford z mladych, Laca a Ben Yeder zo starsich

Reagovat
mul

cize ziadny klasicky striker...tak Werner by mohol byt zaujimava posila

Reagovat
ADM

Este ma celkom zaujal aj Lautaro ale videl som ho len 2x

No s Luisom sme si zvykli na hraca v 16ke. Ja by som ale preferoval Saneho a Messiho v strede

Reagovat
Generalní Gladiator

Messi ve středu rozhodně ne, teda ne v mnoha zápasech,kdy soupeř je zalezlej ve vápně, sané messi dembouš pecka do otevřenejch obran.Ale saného hra je dost založena na spolupráci s klasickou devítkou, které po uvolnění sype centry nebo přihrávky, messi nebude ten bijec na hrotě.

Reagovat
ADM

To iste aj Dembele v podstate. Ale obaja su dostatocne kvalitni aj v zakonceni a casom by sa mohli ubrat viac tymto smerom, ako v ich veku Leo. A zrovna Sane teda nema ziadny problem ani do zavretej obrany

Reagovat
Generalní Gladiator

do zavřenej obrany fakt problém nemá, v city tak hraje defakto pořád,ale potřebuje devítku na svoje finálky

Reagovat
PP

pač není až tak golový..

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale přijdete mi někdy jak ublížený holčičky ze školy. Fotbal je business a nemůžeme (a nejsme) klidným ostrůvkem v rozbouřeným moři. U Neymara vaše pohoršení chápu, protože nás pěkně nakopl do koulí, ale Griez si prostě jen vybral jiný tým, kde je hlavní hvězda, je tam zvyklý, fans ho mají rádi, trenér na něm postavil ofenzivu, jeho tým perfektně posílil a měl nejvyšší ambice a (hlavně) dali mu tam víc peněz. Já jeho rozhodnutí chápu a i chápu, že po dalším neúspěšným roce svoje rozhodnutí přehodnocuje.

Na trh se hráč takového kalibru dostává jednou za pár let a dle mě nemá cenu hrát slečinky.

Já si stejně myslím, že k nám Griez nepřijde, ale spíš mi jde o ten uražený postoj většiny z nás.

Reagovat
Visca el barca

K čemu by nám byl?

Reagovat
Generalní Gladiator

No hodil by se na závěr LM, ne?to zase jo.Alba obstará křídlo a ti tři by si nějak vyhověli,ale taky jsem proti, není to systémovej nákup,ale jen kvůli relativně příznivej ceně a oddělalo by to demboše, takže ne.

Reagovat
Mercury

Jo a treba o tom zase natoci dokument, narcis. Me proste ani charakterove nesedi, fotbalove je rekl bych docela precenovany, trn z paty nam jeho prichod urcite nevytrhne. Jen at si zustane v Atleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi jeho oslavami, vzhledem atd. by k nám mohl dotáhnout miliony dětí, ale kdo by pak fandil Realu?

NE

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kvalitativně ano, ze spousty dalších důvodů ne.

Reagovat
ADM

Kde by u nas vobec hral? Neviem si to predstavit. Dopadol by ako Couts

Reagovat
Visca el barca

Odsral by to Dembouz. A od loňska se mi lidsky tak zhnusil, že bych na něj neměl nervy. nehledě na to, že se pohybuje v prostorech jako Messi. Je to blbost. Udělejme De Ligta a Jovice a máme klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Ne.

Reagovat
Jordi Alba

Když bude souhlasit se snížením platu o 50% a udělá dokument o tom, jakej je Atlético špína klub, tak berem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zprávy o tom, že katalánská Barcelona se v létě znovu pokusí získat útočníka Atlética Madrid Antoina Griezmanna, se podle deníku Marca nezakládají na pravdě. Barca se rozhodla poté, co ji Griezmann odmítl loni v létě, porozhlédnout jinde a momentálně mezi její přestupové priority patří Luka Jović z německého Frankfurtu či Timo Werner z Lipska. (marca.com)

Koukám, že vedení Barcelony čte Eurofotbal diskuze a naslouchá Culés..

Reagovat
drussbarb

Ať mi Wernera neberou, ten přestoupí do mého Blackburn Rovers, půl sezóny na něj šetřím

Reagovat
smazaný uživatel

Werner půjde do Bayernu.. to je jasný

Reagovat
drussbarb

Asi jo

Reagovat
Frantszek

Barcelona včera goly dobré, dle záznamu, ale CO TO KUR.VA BYLO ZA HUMUS ZASE?

Suarez předváděl co za simulace? To byla jiná liga. Semedo pak taky jak chtěl penaltu. ....normálně z toho tak bolí oči. Teď chápu toho buzíčka Neymara. Messiho by nikdy nepřekonal herně a Suaréz by mu ubíral místo na Slunci lepšíma simulacema. Humus nad humus.

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo to to dojebal no. Nejlepší jak hned věděl že to je špatný, smál se sám sobě a šel za rozhodčím ať mu tu žlutou nedává.

Reagovat
Frantszek

Ale to prostě nepochopí člověk. Tým, který má top hráče skoro na všech postech, tohle přece nemá zapotřebí. Jeden by si řekl, že se Suaréz v jeho věku bude soustředit už jen na fotbal. Sice dal gol nádhernej. Patička na Messiho taky paráda, ale tímhle si to taaak kazí.

Reagovat
Mercury

Suárez je stejně jako mnoho jiných hráčů neskutečný komediant a simulant, strašně mě to na něm sere. Ale holt není každý jako Messi nebo ještě lépe Puyol. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým s tím nemá co dělat. To je v těch hráčích samotných. Simuloval v Nizozemsku, Anglii, simuluje i v Barce. Fakt si nemyslím, že týmy mají porady, kde svým hráčům doporučují padat. No, až na Tottenham.

Reagovat
Anacron

No ono by měly být porady na kterých těm hráčům zakazují padat. Ale to je marný. Dokud se to nebude zpětně trestat vysokýma pokutama a stopkama na x zápasů tak to ti šašci budou dělat pořád. Tohle je další věc ve který by si měl vzít fotbal příklad z hokeje. Tam v 95% zápasů žádnou simulaci člověk neuvidí a ten zbytek rozhodčí okamžitě trestá na ledě a ještě se to pak řeší po zápase. V některých ohledech je fakt fotbal neskutečně zaostalej.

Reagovat
Remt

kašlat na pokuty, to je o ničom pokud mu fakt nedají obrovskou poměrnou část měsíčního platu jako pokutu. Dávat stopky na zápasy. Nejprve třeba 2 zápasy, při recidivě navyšovat. On by si to hráč brzo rozmyslel kdyby věděl, že mu hrozí vypadnutí na několik zápasů ze sestavy

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejhorší je, že kdyby Semedo spadnul hned po tom kontaktu, je to vzhledem k trendu s VARem penalta. Jak se přitom ukázalo a sám to svým chováním defacto přiznal, nijak zvlášť ho to nerozhodilo.

Reagovat
Salfovic

Úplně ty některé názory vidím. Když ti v běhu štrejchnu o kopačku, tak musíš upadnout, i kdyby ses snažil to ustát

Reagovat
ADM

Ačkoliv Betis prohrál na góly, míč měl na svých kopačkách více času. Barça tak držela balon jen 43,9 % utkání, což je v rámci LaLigy její nejmenší číslo od sezony 2004/05.

Reagovat
ADM

Vcera skvely “plan B”, aj ked ta obrana bola trosicku derava.

Reagovat
Visca el barca

Luis nepojede na repre.

Reagovat
smazaný uživatel

valverde zkusene

Reagovat
2miguel1

presne 2 tyzdne toto nam padlo vhod

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
technecium

Zkušený trenér ví přesně, kdy přetížit svoje hráče, aby se zranili před reprepauzou

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Generalní Gladiator

zase si mě povodil,já to seru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Přesně jak jsem tu včera psal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele