28. kolo
16.03.2019 16:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Real při návratu Zidana porazil Celtu Vigo 2:0

Real Madrid dokázal pod vedením staronového kouče Zinedina Zidana porazit Celtu Vigo 2:0, když branky obstarali opomíjení Isco a Gareth Bale. Hosté byli na Santiago Bernabéu vyrovnaným soupeřem jen první poločas a po další porážce zůstávají v sestupovém ohrožení.

Zinedine Zidane při svém návratu nic nevymýšlel a vsadil na své osvědčené koně, takže v základu se objevili Solarim opomíjení Navas, Marcelo i záložník Isco a obvyklé místo Cristiana Ronalda zalepil Marco Asensio.

Pro Celtu Vigo začal zápas na Santiago Bernabéu dost nešťastně, protože už v páté minutě musel odkulhat ze hřiště zraněný David Juncá, kterého nahradil Wesley Hoedt. Celestes hráli v úvodním dějství s Realem vyrovnanou partii a dokonce měli jako první velkou gólovku, v 17. minutě hlavičkoval po centru z pravé strany Gómez a Keylor Navas musel předvést fantastický zákrok. Real Madrid se poprvé přihlásil o slovo po půlhodině hry a stálo to za to. Gareth Bale po Benzemových nepovedených nůžkách napálil břevno!

Real začínal mít pomalu, ale jistě převahu a ve 36. minutě těsně netrefil branku hlavičkující Sergio Ramos. Závěr prvního poločasu už byl zcela v režii Bílého baletu, nicméně kýžené branky se domácí publikum ještě nedočkalo.

I po změně stran začal lépe Zidanův tým a zhruba po hodině hry se Santiago Bernabéu konečně dočkalo, i když Modrićova branka nakonec nemohla kvůli ofsajdu platit. Real to nemuselo příliš mrzet, o chvíli později už předvedl parádní individuální akci Asensio, Benzema po jeho přihrávce poslal střílený centr před branku a Isco před prázdnou brankou nezaváhal.

Madrid se s jednobrankovým náskokem nehodlal spokojit a velkou šanci na zvýšení promarnil v 69. minutě Bale, proti němuž si připsal skvělý zákrok Blanco. Gareth Bale se nakonec mezi střelce přeci jenom zapsal, uvnitř vápna dostal spoustu času i prostoru, takže jeho střela mohla i s pomocí tyčky zapadnout do branky. Druhá branka Realu znamenala definitivní jistotu tří bodů. Celta Vigo měla možnosti jen na začátku druhého poločasu a pak už se po celý zápas víceméně jenom bránila. Zinedine Zidane tak může být se svým návratem spokojen, Real Madrid porazil Celtu Vigo 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Filip236

2:0

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Robík

1:1

Reagovat
boryland

2:2..............

Reagovat
valloire

5-0

Reagovat
Nodi

Tak jak vypadal první zápas pod Zidanem? Bída, válec nebo něco mezi?

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek mluví za vše, porazili Vigo až 2:0

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele