28. kolo
17.03.2019 18:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Bitva o čtvrté místo ve Valencii branku nepřinesla

Ve Valencii na stadionu Mestalla už poněkolikáté v letošní sezoně branka nepadla a spokojenější budou v tomto případě hráči Getafe, kteří nadále drží klíčovou čtvrtou příčku tabulku. Přímý souboj o Ligu mistrů některé šance nabídl, ovšem bez gólového vyjádření. V největší šanci zápasu orazítkoval Rodrigo brankovou konstrukci.

Valencii chyběla brankářská jednička Brazilec Neto, takže prostor dostal jeho náhradník Jaume Doménech. I když byli Los Che aktivnější v držení balónu, první vážnější příležitost si vypracovalo Getafe a zasahovat musel právě Doménech. Po dlouhém centru do vápna ho hlavičkou protáhl jmenovec Mata. Madridský celek ještě rozehrával rohový kop, ale z něho žádné nebezpečí nepřišlo. Valencia si svoji příležitost vypracovala až těsně před koncem prvního poločasu, kdy Parejo zakroutil z rohového kopu balón na vzdálenější tyč a Rodrigo hlavou orazítkoval břevno! Šlo o asi největší příležitost v utkání.

Los Che měli dobré možnosti i po změně stran, po Guedesově přihrávce zblízka zakončoval Rodrigo, přičemž Soria dokázal zmenšit střelecký úhel a další Rodrigovo zakončení už obrana Getafe dokázala odvrátit. V 53. minutě se dokonce Valencia radovala ze vstřelené branky, ale vše z jejího pohledu překazil zdvihnutý praporek pomezních.

Dvacet minut před koncem nikdo nezareagoval na nebezpečnou pobídku Pareja a čas se začal pro oba celky rychle krátit. V závěrečných minutách už bylo jasné, že ani jedna strana nechce vyrobit hrubku, která by mohla znamenat porážku, takže utkání nakonec skončilo bezbrankovou remízou. Čtvrté místo je nadále v držení Getafe a Valencia na něho ze sedmého místa ztrácí šest bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Robík

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele