28. kolo
17.03.2019 20:45 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Betis překvapení nezopakoval a Barceloně díky hattriku Messiho podlehl

Španělský titul se čím dál více přibližuje Barceloně. Svěřenci Ernesta Valverdeho si poradili s Betisem na jeho půdě 4:1 a oplatili mu porážku z prvního utkání. Spolehnutí bylo opět na Lionela Messiho, který zaznamenal další z řady hattricků. Jednu branku přidal i Luis Suárez. Betis v závěru jen korigoval a po další ztrátě se mu vzdalují evropské poháry.

Barcelona už před utkáním věděla, že Atlético Madrid ztratilo všechny body a tudíž se v případě vítězství mohla vzdálit už na deset bodů. Na stadionu Benito Villamarín čekal Katalánce soupeř, který jim jako jediný uštědřil domácí porážku - Real Betis.

Katalánci nehodlali první utkání opakovat a v Seville začali brzy diktovat tempo, což vedlo i k poměrně rychlému vedení. Lionel Messi si postavil balón k volnému přímému kopu a parádní ranou do šibenice poslal Barcelonu do vedení. Betis vzápětí dokázal vyrovnat hru a také si vytvořit nebezpečnou příležitost, Jesého táhlá rána však skončila těsně vedle. Pět minut před přestávkou zahodili hosté dobrou příležitost, Luis Suárez zakončoval povedenou akci příliš laxně, takže López balón bez problémů pokryl. Barcelona se druhé branky dočkala záhy, z protiútoku neomylně poslal balón do sítě opět Lionel Messi.

Betis sice prohrával o dva góly, ale v žádném případě se nevzdával. Barcelona však pro to neměla pochopení a po hodině hry zvýšila na hrozivějších 3:0. Luis Suárez prošel obranou Betisu jako nůž máslem a před Lópezem neomylně zakončil.

V 82. minutě se Betis dočkal čestné branky, nutno podotknout, že velmi pohledné. Lainez nenašel možnost ke střelbě, tak se rozhodl přiťuknout balón Lorenzu Morónovi a jeho rána skončila nechytatelně pod břevnem. Žádné drama se však nekonalo, protože za chvíli znovu zazářil Lionel Messi a zvýšil z pohledu Barcelony na 4:1. Argentinec vymyslel geniální lob a López znovu neměl nárok. Messi dokonce mohl zkompletovat čtyři branky, ale v nastavení se po jeho střele rozezvonila tyčka. Barcelonu to nemuselo mrzet, utkání i tak zcela ovládla a zvítězila 4:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
Robík

1:3

Reagovat
boryland

0:2.............Leo,Luis...........

Reagovat
valloire

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messi the Genius"10"

Reagovat
Pharrell

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Je roztomilé číst tipování fanoušků Realu

Reagovat
Messi the Genius"10"

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Messi the Genius"10"

Pekne Messi i Suarez - skvele

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele