LaLiga - souhrn 24. kola

15.02.2019, 22:56, aktualizováno 18.02.2019, 22:54
Komentáře a souhrny
Real Madrid senzačně prohrál doma s Gironou a přišel o druhé místo, kde ho po výhře v malém derby nad Rayem vystřídalo Atlético. Barcelona přetlačila Valladolid a pojistila si vedení v tabulce. Valencia se rozešla bez branek s Espanyolem, Villarreal přehrál nevýraznou Sevillu. Tři body z pondělní dohrávky zapsalo Bilbao...

SD Huesca - Athletic Bilbao 0:1

18.02.2019 21:00

Góly: 19. Raúl García (pen.)

Athletic Bilbao zvládl dohrávku na půdě Huescy a po výhře 1:0 se posunul na jedenácté místo, sedm bodů od sestupových pozic. Huesca zůstává poslední, byť ligový zápas prohrála po měsíci. Jedinou trefu obstaral z pokutového kopu zkušený Raúl García.

Na stadionu El Alcoraz se utkaly dva celky s dobrou aktuální formou. Huesca neprohrála už tři ligová klání v řadě a navíc přitom neinkasovala. Bilbao zase za posledních deset kol prohrálo jen dvakrát a před týdnem dokázalo urvat bod s vedoucí Barcelonou.

V sázce byly důležité body a nutno podotknout, že zápas byl hodně vyrovnaný a nakonec vyhrál šťastnější celek. Domácí měli první šanci zápasu a dokonce i jako první skórovali, jenomže gól Ezequiela Ávily nemohl pro metrový ofsajd v žádném případě platit. Bilbao pak z následné akce získalo pokutový kop za faul Grandeho a velezkušený Raúl García ho bezpečně proměnil. Baskové v prvním poločase ještě jednou zahrozili, když ve 31.minutě pálil z mírného úhlu jen do náruče Santamaríi Iňaki Williams.

Huesca se ani po změně stran nemohla dostat do tempa a vlastně jedinou šanci na vyrovnání v 77.minutě zahodila. Ferreira se zasekávačkou zbavil obránce a pak tvrdě vypálil jen do Herrerína, který pokus zneškodnil. Bilbao zvýšit nedokázalo, ale mrzet ho to vůbec nemusí, protože i tak dotáhlo výsledek do vítězného konce.

Více informací k zápasu

Real Betis - Deportivo Alavés 1:1

17.02.2019 20:45

Góly: 15. Giovani Lo Celso - 28. Guillermo Maripán

Domácí Betis podle předpokladů remizoval na svém stadionu s Alavésem a oba celky se tak drží v těsném závěsu za pohárovými příčkami. Diváci mohli vidět góly pouze v první půli, přičemž oba celky nepředvedly nejatraktivnější podívanou a po většinu utkání se hrálo daleko od obou branek.

Začátek první půle nabídl divákům spíše přetahovanou o balon a několik náznaků kombinace na kopačkách domácích hráčů. Běžela 15. minuta utkání, když domácí William Carvalho táhl míč středem hřiště a krásnou přihrávkou našel před sebou Jesého. Jeho střelu dokázal vyrazit hostující gólman Pacheco pouze před sebe, kde se k míči jako první prodral Lo Celso a ranou pod břevno uklidil míč do sítě. Domácí vedli 1:0.

Zbytek první půle vypadal následovně: Betis se nikam nehnal a Alavés byl i nadále spíše pasivní. Na domácí straně se vepředu opět připomenul Jesé, který si na hraně ofsajdu převzal míč a dostal se až ke střele, která však skončila na pravé tyči. Alavés přečkal tento kritický moment a ve 28. minutě rozehrál standardku z poloviny hřiště. Zpočátku nevinně vyhlížející centr způsobil uvnitř vápna chaos, který skončil hlavičkou Navarra. Do jeho pokusu se ještě opřel Guillermo Maripán a nedal domácímu Lopézovi žádnou šanci. Deportivo tedy dokázalo srovnat na 1:1.

Druhá půle nepřinesla žádné herní zlepšení ani od jednoho celku. Další výraznější ohrožení branky přišlo až po přímém volném kopu domácího Sergia Canalese v 69. minutě, který proletěl jen těsně nad břevnem.

Vyrovnaný výsledek spíše nahrával hostům, kteří zbytečně neriskovali a hráli ze zabezpečené obrany. Poslední výrazné ohrožení branky přineslo až nastavení. V něm se k hlavičce dostal domácí Morón, avšak nasměroval míč přímo do gólmana Pacheca. Neatraktivní duel tak skončil očekávanou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Sevilla FC 3:0

17.02.2019 18:30

Góly: 20. Álvaro González, 45. Karl Toko Ekambi, 86. Alfonso Pedraza

Velmi důležitého vítězství dosáhl Villarreal. Žlutá ponorka doma zabrala a poprvé od 25. listopadu loňského roku zvítězila. V souboji s dalším pohárovým účastníkem Sevillou se prosadila třikrát, když Tomáše Vaclíka postupně překonali González, Ekambi a Pedraza. Sevilla sice stále zůstává na čtvrtém místě, ovšem už se musí hodně otáčet.

Villarreal i Sevilla měly za sebou venkovní výhry v Evropské lize, Žlutá ponorka vyhrála na půdě Sportingu, Sevilla pak stejným výsledkem, tedy 1:0, zvítězila v Římě na Laziu. Tři body ze vzájemného utkání potřebovaly obě strany, Villarreal bojuje o záchranu, Sevilla zase o Ligu mistrů.

Domácí byli v prvním poločase o něco lepším týmem, který se ve 20. minutě dostali do vedení. Na Cazorlův rohový kop si na malém vápně vyskočil Álvaro González a hlavou poprvé překonal Tomáše Vaclíka. Sevilla okamžitě přepnula na vyšší obrátky a domácí zatlačila. Ve 24. minutě musel Villarreal poprvé střídat, zraněného stopera Boneru nahradil Mori a na hře to přeci jenom bylo znát. Sevilla měla dobré příležitosti na vyrovnání, Munirovu střelu vyškrábl Asenjo a chvíli na to Munir zakončoval vedle. Villarreal byl v prvním poločase dost efektivní a v nastavení zvýšil náskok na rozdíl dvou branek. Bacca po pěkné průnikové přihrávce patou sklepl balón pro Ekambiho, který ho uklidil k tyči.

Los Rojiblancos museli o přestávce reagovat a na hřiště přišli Sarabia a Ben Yedder. Hosté díky nim zvýšili úsilí, byli lepší, jenomže Žlutá ponorka se velmi dobře bránila. Tlak Sevilly nepřinášel žádné ovoce a Villarreal v závěrečných minutách definitivně rozhodl. Už do otevřené obrany vlétl Alfonso Pedraza a přízemní střelou na vzdálenější tyč potřetí překonal Tomáše Vaclíka. Domácí mohli vyhrát ještě vyšším rozdílem, ale Vaclíka minutu před koncem zachránila po střele Ekambiho tyčka.

Villarreal konečně zvítězil, ale nadále zůstává v sestupovém pásmu. Sevilla je čtvrtá, ovšem za svými zády už má celou řadu pronásledovatelů, takže se bude muset ohánět.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Espanyol Barcelona 0:0

17.02.2019 16:15

Góly: -

Valencia sice neprohrála už sedmý soutěžní zápas v řadě, ale domácí remíza 0:0 s Espanyolem je ztrátou. Marcelinovi hoši se v případě vítězství mohli přiblížit pohárové Evropě, jenomže recept na obranu Espanyolu prostě nenašli.

Los Che dokázali ve čtvrtek zvítězit v Celtic Parku, ale na výkon z Evropské ligy doma nenavázali. Začátek utkání sice byl výhradně v jejich režii, ale Espanyol dokázal úvodní nápor ustát. Měl i štěstí, když po půlhodině hry orazítkoval tyčku rozeběhnutý Gameiro. Jednalo se o největší příležitost v prvním poločase. Espanyol po Gameirově tyčce vyrovnal hru a také se dokázal dostat do blízkosti Neta, avšak bez zakončení.

Domácí začali dobře i druhý poločas a po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle Ezequiel Garay. Kouč Marcelino sáhl po hodině hry k prvnímu střídání a na hrací plochu poslal Goncala Guedese. V 62.minutě měla Valencia třetí velkou gólovku, prostor ke střele si našel Dani Parejo a Diego López musel předvést výtečný zákrok. O dvě minuty později pak zkoušel stříhat nůžkami Gameiro, ale zase netrefil branku.

Tempo zápasu pak hodně opadlo a i když se Valencia snažila útočit, zbytečně kazila nepřesnostmi. Espanyol brankáře Neta nedokázal ani jednou plně zaměstnat, oba celky měly za celé utkání jen jednu střelu na branku, takže konečný výsledek 0:0 se jeví jako spravedlivý.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Girona FC 1:2

17.02.2019 12:00

Góly: 25. Casemiro - 65. Cristhian Stuani (pen.), 75. Cristian Portu

Real Madrid po slibné sérii výher nečekaně vybouchl a trápící se Gironě doma podlehl 1:2. Přitom domácí se v prvním poločase ujali vedení, ale po změně stran dvakrát inkasovali a v závěru ještě přišli o Sergia Ramose, který uviděl červenou kartu. Góly Katalánců zařídili obvyklí střelci Cristhian Stuani a Cristian Portugués.

Solariho svěřenci měli za sebou sérii výborných výsledků, včetně středečního triumfu na hřišti Ajaxu Amsterdam a obecně se předpokládalo, že Girona nebude žádný problém. Real navíc potřeboval vyhrát, aby se vrátil na druhé místo před městského rivala Atlético.

Real byl na Santiago Bernabéu lepší, měl více ze hry a vytvářel si šance. Tu vůbec první v 18. minutě Lucas Vázquez, který se šikovně zbavil obránce a chytrým obloučkem zkusil překvapit připraveného Bunúa. Brankář Girony dobře zasáhl a připsal si první těžší zákrok. O chvíli později už se Real chopil vedení, Bunúa vyboxoval balón jen ke Kroosovi, který vrátil centr do šestnáctky a Casemiro hlavou rozvlnil síť. Madridský celek dominoval a Gironu vůbec k ničemu nepouštěl, další gól však nepřidal, takže si do poločasu nesl jen těsný náskok.

Bílý balet věděl, že musí zápas s Gironou co nejrychleji rozhodnout druhou brankou a i po změně stran začal aktivně, nicméně do příležitosti se nedostal. Po hodině hry Girona poprvé vystrčila růžky a po centru zprava nebezpečně hlavičkoval Lozano, Courtois balón vyrazil a z dorážky trestuhodně přestřelil Aleix García! O pět minut později už ale bylo zle. Sergio Ramos zahrál ve vápně rukou, což neuniklo zraku sudího Cuadry a penalta byla na světě. Cristhian Stuani zvolil střelu doprostřed, zatímco Courtois se pohnul do strany, takže Girona srovnala na 1:1.

Real po inkasované brance úplně vypadl z tempa a Girony najednou bylo plné hřiště. García pumelenicí orazítkoval břevno a čtvrthodinu před koncem zmrazil domácí publikum Cristian Portugués. Katalánci po zisku balónu rychle přešli do útoku, Lozano pak zkoušel obstřelit Courtoise, který jeho pokus vyrazil a dorážející Portugués už měl snadnou úlohu.

Solariho svěřenci měli čtvrthodinu na to, aby s výsledkem něco udělali. Vinícius Júnior v dobré možnosti střílel těsně vedle a Bale poté, co se dostal za obranu, zblízka trefil jen Bunúa. Konec nadějím udělal Sergio Ramos, jenž zahrál nebezpečně nohou ve vzduchu, přičemž trefil protihráče, takže nemohlo následovat nic jiného, než druhá žlutá karta a tedy odchod do šaten. Real Madrid senzačně podlehl Gironě 1:2 a zůstal na třetím místě.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Valladolid 1:0

16.02.2019 20:45

Góly: 43. Lionel Messi (pen.)

Barcelona po třech soutěžních remízách vyhrála, byť Valladolidu vstřelila jediný gól a navíc z pokutového kopu. Katalánce v podstatě celý zápas deptal brankář Masip, který dokonce jednu penaltu Messimu chytil. Argentinská superstar se však ze značky pokutového kopu v prvním poločase jednou prosadila.

Už bylo na čase. Barcelona v lize dvakrát v řadě remizovala a připočteme-li k tomu i remízu v Copa del Rey, jsou to už tři soutěžní zápasy bez vítězství. Barca byla v souboji s Valladolidem jasný favorit a mnozí možná očekávali její výraznější vítězství. Valladolid si na Camp Nou nevytvořil žádnou brankovou příležitost a celý zápas ho držel brankář Masip.

Svěřenci Ernesta Valverdeho se rozjížděli zlehka a ještě dodejme, že vedle Messiho a Dembélého nastoupil Kevin-Prince Boateng, ghanský fotbalista přišel v lednovém přestupovém období ze Sassuola. Valladolid velmi zodpovědně bránil a vlastně v prvním poločase Barce až na jedinou výjimku nic moc nedovolil. Ve 41. minutě střílel nepřesně Lionel Messi a až minutu před koncem zahrávali domácí první pokutový kop. Míchel ve vápně sáhl po Piquém a sudí měl okamžitě jasno. Lionel Messi penaltu střelou k tyči proměnil, ale moc nescházelo, aby jí Masip chytil. Valladolid mohl do šaten vyrovnat, ale hrozící nebezpečí na poslední chvíli odvrátil Piqué.

Druhý poločas začal šancemi na obou stranách. Nejprve střílel vedle Sergio Guardiola a na druhé straně vytáhl po Messiho střele fantastický zákrok Masip. O chvíli později Masip vystínoval při samostatném úniku Boatenga a ghanský fotbalista následně odešel střídat. Nový muž na hřišti Luis Suárez se okamžitě dostal do tutovky, ale znovu výborně zasáhl Masip, jenž si poradil i s Messiho dorážkou.

Vrchol Masipova výkonu přišel devět minut před koncem, kdy sudí Juan Martínez nařídil po faulu na Coutinha druhý pokutový kop. Lionel Messi zvolil stejnou stranu jako v případě prvního pokusu a Masip tam znovu skočil a tentokrát už penaltu vyrazil. Messi ještě dorážel, ale to už pro brankáře Valladolidu nebyl problém. Barcelona pálila jednu šanci za druhou a ve třetí minutě zazdil tutovku i Suárez, pochopitelně s přispěním výtečného zákroku Masipa. Barcelona i tak vyhrála a pojistila si první místo před madridskými konkurenty.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - CD Leganés 3:0

16.02.2019 18:30

Góly: 50. Mikel Oyarzabal, 59. Mikel Oyarzabal, 75. Willian José

Už sedmý zápas bez porážky zaznamenal Real Sociedad. Baskický celek vsítil po změně stran tři branky a po výhře 3:0 nad Leganésem poskočil na sedmé místo tabulky. Dvakrát se prosadil Mikel Oyarzabal a skóre upravil do konečné podoby Willian José.

Domácí tým se před zápasem pyšnil dobrou formou a ani Leganés na tom nebyl špatně. Los Pepineros dvakrát v řadě zvítězili a věřili si i na Anoetě, kde je to těžké pro každý tým. Baskové byli o něco aktivnější a ve 13. minutě mohli poprvé skórovat. Willian José pelášil sám na Cuállara, brankář Leganésu hodně vyběhl z branky a balón nezasáhl, nicméně Williana Josého vychýlil a Siovas pak dokázal balón odkopnout do bezpečí. Obrovskou šanci si vytvořil i Leganés. Braithwaite zakončoval po přihrávce En-Nesyriho skrze pokutovým územím jen do tyče! To byly největší šance prvního poločasu, který jinak nabídl vyrovnanou podívanou.

To nejdůležitější přichystala až druhá půle. Real Sociedad začal po obrátce hodně aktivně a brzy slavil první branku. Nejprve Cuéllar skvěle vychytal debutanta Álexe Solu, ale krátce na to inkasoval. Januzaj svým centrem našel na vzdálenější tyči Mikela Oyarzabala a ten hlavou zajistil domácím vedení.

O pět minut později pálil těsně nad En-Nesyri a za další čtyři minuty Leganés podruhé inkasoval. Mikel Oyarzabal se dostal uvnitř vápna k dorážce a doslova propálil vše, co mu stálo v cestě. Leganés měl i dost smůly, protože En-Nesyriho další tutovku výborně kryl Rulli. Definitivní jistotu vítězství dal Baskům Willian José, čtvrthodinu před koncem si naskočil na centr a hlavou poslal balón ke vzdálenější tyči. V poslední velké příležitosti ještě selhal Januzaj, ale to domácí nemuselo mrzet. Real Sociedad vyhrál 3:0 a posunul se na sedmé místo.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Atlético Madrid 0:1

16.02.2019 16:15

Góly: 74. Antoine Griezmann

Atlético Madrid dalo zapomenout na dvě porážky v řadě a ze hřiště Raya si odváží všechny body za nejtěsnější vítězství. Malé madridské derby rozhodl až čtvrthodinu před koncem obvyklý spasitel těžkých zápasů Antoine Griezmann. Rayo nebylo horší, ale své šance nedokázalo proměnit.

Svěřenci Diega Simeoneho se museli vypořádat s dvěma porážkami v řadě. Atlético postupně nezvládlo zápas s Betisem i derby s Realem Madrid a kleslo na třetí pozici. V dalším madridském derby ale chtělo uspět, tím spíše, že Vallecano hraje o záchranu.

Domácí tým hrál dobře, o žádné trvalejší převaze Atletů nemohla být řeč. Vůbec první střelu na branku vyslal v bojovném utkání až po půlhodině hry De Tomás, ale Jan Oblak jeho přízemní střelu kryl. Bohužel pro diváky na stadionu de Vallecas to bylo všechno.

Atlético potřebovalo po změně stran výrazně přidat, jinak mohlo těžko pomýšlet na všechny body. První šanci druhého poločasu měli opět na svědomí domácí. Raúl De Tomás se zničehonic objevil za obranou Colchoneros, ale střela z voleje mu vůbec nesedla a Oblak balón schoval v náruči. Po hodině hry už Simeone musel zasáhnout a na hrací plochu poslal Lemara s Diegem Costou, jenže do třetice mělo gólovku opět Rayo a znovu De Tomás. Dvacet minut před koncem byl před Oblakem úplně sám, ale slovinský brankář se mu vrhl pod nohy a dalším výborným zákrokem prokázal své obrovské kvality.

Hosté hrající v modré pak předvedli vysokou efektivitu. V 76. minutě sklepl Morata balón pro Griezmanna a ten těžkou střelou se štěstím překonal brankáře Dimitrievskiho. Výsledek byl pro Rayo krutý, domácí se ve zbytku zápasu snažili o vyrovnání, ale zkušený soupeř už nic nepovolil a madridské derby nakonec jedinou brankou ovládl.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Levante UD 1:4

16.02.2019 13:00

Góly: 88. Brais Méndez (pen.) - 20. José Luis Morales, 40. Coke, 62. José Luis Morales, 89. Borja Mayoral

Celta Vigo předvedla na domácí půdě hrůzostrašný výkon, kterým své fanoušky musela pořádně naštvat. Od Levante totiž dostala čtyři branky! Z části za to mohlo i vyloučení Ryada Boudebouze na začátku druhé půle.

Tak tohle se Celtě rozhodně nepovedlo. Po velmi špatném výkonu si připsala těžký úder od Levante a brankář Blanco i přes několik výtečných zákroků musel lovit míč ze sítě hned čtyřikrát. Prakticky od prvních minut bylo vidět, že dnes to rozhodně není den Celty. Její hráči působili bojácným dojmem a několikrát zbytečně ztráceli míč. Do prvního zakončení se dostal Borja Mayoral, jemuž ale rána nesedla.

Ve dvacáté minutě už se ani brankář Blanco přes svoji snahu nedokázal postarat o čisté konto. Rochina totiž našel brilantní nahrávkou do vápna nabíhajícího kolegu Josého Luise Moralese, který před vybíhajícím Blancem nezaváhal a prostřelil ho!

Blanco následně musel likvidovat šanci Simona, ale to zvládl výborně a míč vyrazil na roh. Jeho obránci mu dnes moc nepomáhali. Deset minut před koncem první půle se do šance na opačné straně prodral obránce Mallo, jenže tomu po kombinaci na jeden dotyk sebral úsměv brankář Fernández.

Usmívat se naopak mohli hosté, protože do šaten odcházeli za stavu 2:0. Bardhi z rohu hřiště posadil míč na hlavu Cokeho, který se nemýlil a brankář Blanco letěl vzduchem marně.

Pokud chtěl domácí trenér se zápasem něco udělat a namotivovat hráče, čáru přes rozpočet mu udělal Ryad Boudebouz. Ten ve 49. minutě zcela brutálně a zbytečně zajel do protihráče a ihned byl vyloučen! Celta dohrávala v deseti a Levante se rozjelo. Po hodině hry dostal míč do uličky José Luis Morales a jemně nasměroval míč k tyči, čímž potrestal další špatný tah domácí obrany.

Celta se sice snažila a v závěru utkání několikrát zahrozila, ale na výsledku moc nezměnila. Střídající Doucouré sice fauloval a mladík Brais Méndez proměnil penaltu, čímž snížil, ale poslední slovo mělo znovu Levante. Bardhi našel další průnikovou nahrávkou do vápna Borju Mayorala, který nasadil brankáři jesle - 4:1 pro hosty.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Getafe CF 2:2

15.02.2019 21:00

Góly: 67. Charles (pen.), 80. Charles - 37. Jaime Mata, 52. Dimitri Foulquier

Getafe na hřišti Eibaru promarnilo možnost posunout se na čtvrté místo a dobře rozehrané utkání nakonec dovedlo jen do remízového konce. Madridský celek vedl na stadionu Municipal de Ipurua už o dvě branky, ale domácí spasil dvougólový Charles.

Hostující tým se mohl v případě vítězství posunout na lukrativní čtvrté místo před Sevillu, ale v Eibaru měl obtížného protivníka. Domácí v nové roce prohráli jen na Camp Nou s Barcelonou, jinak zápas co zápas bodují.

Eibar vstoupil i do tohoto utkání dobře a v první půlhodině měl více ze hry. Pozdější hvězda utkání Charles se divákům připomenul již ve 13.minutě přízemní střelou, kterou Soria v pohodě lapil. Eibar udával tempo hry, jenomže ve 37.minutě překvapivě jako první inkasoval. Oliveira šikovnou kolmicí vysunul za obranu Jaimeho Matu, který vyběhnutého Riesga přehodil a poslal madridský celek do vedení. Eibar byl velice blízko vyrovnání ve 41.minutě, kdy se na zadní tyči objevil Sergi Enrich, ale propadlý balón nedokázal usměrnit do prázdné branky.

Domácí tým si možná nezasloužil první poločas prohrál, jenomže od hostů dostal lekci z produktivity. A nejen v prvním poločase, v 52.minutě vyslal přesně z hranice pokutového území technickou střelu k tyči Dimitri Foulquier a Getafe vedlo na stadionu Ipurua už 2:0. Tento výsledek samozřejmě Getafe posílal na čtvrté místo před Sevillu, jenomže do konce utkání pořád zbývala spousta času a Eibar se nevzdával.

Tím spíš, že po hodině hry měl možnost pokutového kopu. Sudí si všimnul Dakomanovo hraní rukou, což si následně u videa ověřil a nařízenou penaltu suverénně proměnil Charles. Eibaru se vlila do žil nová krev a Getafe se najednou muselo strachovat o výsledek. Deset minut před koncem pak bylo dílo dokonáno, Cabrera zahrál v dobrém úmyslu malou domů, jenomže si vůbec nevšiml Charlese a ten zblízka druhou brankou v zápase srovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona24166261:2354
2.Atlético Madrid24138334:1747
3.Real Madrid24143741:2945
4.Sevilla FC24107738:2837
5.Getafe CF2499630:2136
6.Deportivo Alavés24106825:2836
7.Real Sociedad2497830:2534
8.Real Betis2496927:3033
9.Valencia CF24614424:2032
10.SD Eibar24710733:3431
11.Athletic Bilbao24612624:2830
12.Levante UD24861036:4330
13.CD Leganés2478925:3029
14.Espanyol Barcelona24851127:3729
15.Girona FC2469925:3427
16.Real Valladolid24681019:2926
17.Celta Vigo24661236:4324
18.Villarreal CF24411926:3123
19.Rayo Vallecano24651327:4123
20.SD Huesca24461423:4018

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (350)

Přidat komentář
SIRBRANIKE

OT: Čo hovoríte madridistas na to že vás 2x po odvolaní ZZ odmietol A. Wenger? Bola by to fakt až taká s prepáčením píčovina? S Arsenalom hral pekný fotbal a len doplácal na to, že je majitel skrblík a neudrží hviezdy.

Inak odmietol to zdvorilostne s tým, že Real je síce naj. klub sveta, ale on Arsenal nezradí a chcel by pracovat v nejakej inej funkci vo vedení (proste frajer).

Reagovat
smazaný uživatel

Dezinterpretácia a nie mierna!

ZZ nebol odvolaný a AW ich neodmietol vlani, ale pár rokov predtým...

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

Co na to povedat ?

Mal by si prestat citat ten bulvar

Reagovat
Kixi Syhimour

Celta

Reagovat
andycek1

Inak ako vidíte Juve vs Atletico?? Podľa mňa útok Atletica nemá veľa šancí cez našu obranu prejsť, tam bude základ dobre zdvojovat Griezmanna

Reagovat
Phillipinho

Ja si hodne slibuju od navratu Costy. Ten bude proti vam hrozne moc dulezity.

Reagovat
andycek1

Ale tak 1 gól v La Lige a 1 gól v LM nie sú zázračné čísla

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o statistiky, jde o jeho sílu, drzost a ochotu chodit do prostorů, kde to bolí. Tyhle schopnosti momentálně nemá žádný další hráč Atlética a proto je Atlético tak impotentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve hře Atlética tuhle sezóny není takřka vidět vzruch v pokutovém území. Není tlak do brány, nejsou závary, není vzruch v pokutovém území, nejsou dorážky. Minimálně potenciál tohoto Costa jako momentálně jediný přinese. Když k tomu přidáš jeho vůli pro velké zápasy, v kterých má vždy nakročeno být rozdílový.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez tohohle rozměru hry ale Atlético skutečně pravidelně útrpně čeká na Griezmannův top okamžik.

Reagovat
andycek1

Jasné ale stále je nerozohrany

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Celta nech sa nezahráva. Už sa nachádza v nebezpečnej zóne.

Reagovat
DrQQ

Oni sa dúfam pozbierajú, keď sa naplno vráti Iago Apas.

Reagovat
DrQQ

Aspas

Reagovat
Kokesh

Další neregulérní gól dnes rozhodl pro Atlety...

Reagovat
smazaný uživatel

V čem neregulérni? Nic jsem tam neviděl

Reagovat
Kokesh

Alvaro byl v jasnem offside, kdyz se po odhlavickovanem mici zapojil do hry a sklepaval pro Griezmanna...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Podle Marcy regulerni gol

Reagovat
Ed_Hazard

Podle Marci

Reagovat
Phillipinho

Podle AS taky. Morata jenom stal a vubec nezasahoval do hry. Proste regulerni gol, takze v klidu.

Reagovat
Phillipinho

Las reglas del fuera de juego dicen que al tocar Ba ya es nueva jugada. No es fuera de juego. Dicho por todos los excolegiados en varios medios

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je dost sporná situace, která se dá vyložit na obě strany. Třeba v Premier League to během několika zápasů loni vysvětlovali tak, že obránce tím zákrokem vyrušil Moratovo ofsajdový postavení, jelikož ten se v první fázi vůbec nezapojil do hry. Problém je, že se to v 90% případů mává/píská hned, jak tam směřuje míč bez ohledu na to, co se pak odehraje.

Reagovat
Malresi

Zaslúžene. Socky lepšie. Zas sa ukázalo, že keď nevyhrávame a inkasujeme prví, je po zápase. Škoda velkej šance, kedy sme v prvom polčase dali tyčku.

Ten tím na EL nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: V nejbližší době už Alba podepíše novou smlouvu. Nechápu, že jsem tu četl komentáře, že to snad není dobrý nápad dávat mu smlouvu, Alba tu musí být, nejlepší možná zpráva!

Reagovat
ADM

Šlo o to, že dostane 5 ročnú zmluvu s vysokým platom, a tento rok má 30 rokov..

Reagovat
Footballer

naprosto nekoncepční krok vedení, kterému jde o to, aby to dobře vypadalo u socios, že na 5 let podepsali Albu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ono je pochopitelné, že nejlepší bek na světě chce vysoký plat. Upřímně mi řekni jedno jméno, kdo by ho mohl nahradit? 18 lety Miranda, který potřebuje 2-3 roky praxe ?? Cucurela možna na zápasy v lize, ale v LM ani náhodou, dopředu toho tolik neudělá. Dal? Sandro za 70 mega, to nám finančně pomůže no. Grimaldo ? Ten bude taky kolem 30 mega. My potřebujeme vyřešit nase výdaje. Potřebujeme investovat do útočníka, ale pustit Albu, který rok a rok čím je starší lepší a lepší ? Tohle je úplně nesmysl jen uvažovat teoreticky o jeho obchodu.

Reagovat
ADM

Nikto neuvažuje o jeho odchode, ale nebudem dávať obrancovi, ktorého hra je založená na rýchlosti, nejaký megakontrakt predsa. V NHL to majú nastavené lepšie, kde maju napr 6 ročný konktrakt pre starších hráčov s tým, že posledné 2-3 roky ten hráč zarába minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.. Ale mnohem radši uvidím nový kontrakt pro Albu nez pro Raketu.

Reagovat
stas87

Lenze by si mal posudit jeho prinos v buducnosti. Pätrocna zmluva za raketu nie je najlepsi napad, kedze moze o dva roky prist rapidny prepad vykonnosti a potom je jeho zmluva kotva. Navyse ho moze trener uprednostnovat len na zaklade mena a toho, ze uz s timom nieco povyhraval v minulosti. Asi by davalo zmysel to, napalit mu este dva roky velky plat, na treti rok o nieco nizsi s tym, ze si obe strany porovnaju ocakavania a ako ich splnil a podla toho sa rozhodnut co dalej. Ale napalit mu teraz nejaky nezmysel a platit mu celych pät rokov nadstandartny plat nie je prave najlepsi napad. Otazka ale je, ci tymto smerom vobec niekto uvazuje alebo su skratka posrani z toho, ze by mohol odist inam tak mu daju to co ziada.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Letos je samozřejmě skvělý, ale tu smlouvu, o který se tak spekuluje, bych mu nedal ani náhodou.

Reagovat
technecium

to už ji mužem pak dát i Rakiticovi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ten je ještě o level dál, jelikož za něj už máme náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna mu dat ted jeste jednu delsi smlouvu. Nedavno jsem tu cetl debatu, ze jste to takhle meli tenkrat vyresit s 30 rocnym Dani Alvesem, kterej delsi smlouvu nemel a sel za prachama do Juve. Takze mi prijde ze je to spatne tak ci tak podle nekterych

Reagovat
blaugrana

Dufam, ze toto bolo len velke setrenie sa na Lyon.

Reagovat
ADM

Šetrenie? Ved všetci museli behať ako splašení, lebo si hádzali špek za špekom. Sme toho našetrili teda

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš pravdu. Dle hlubokomyslitele Klokanometa jsme hráli na 30%.

Reagovat
LAM

Ultra tragédie v zakončení.

U Messiho to ještě pochopim,protože po tom co dá tolik golů nebo jich připraví,může mít den blbec,ale to co tam předváděl čerstvej Suarez bylo na pokutu.CVe hře se nedá využít a zahodí snad úplně všechno,navíc tohle trvá už nějakej zápas.

Na příští dva tejdny jsem hodně zcědavej.

Reagovat
Mercury

Souhlas se vším. Suaréz je fakt naprosto mimo, Messi dnes taky až nezvykle nepřesný. Kdo se mi líbil byl jen Piqué, Vidal a Dembelé.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ve hře se nedá využít" , a proto se potom co prisel zacalo hrat o uroven lepe

Reagovat
Cizinkx

Jo jo a proto zazdil 4x 100 šanci. Míč mu dělal absolutní problém, vrhal se s míčem do 4 protihráčů následovně ztratil . Hlavně že "změnil". Ono se to změní až Vás tyhle šance budou stát postup v některém poháru. A formu nemá už xx tý zápas. Ale to nemá celý tým. Bohužel klasická Barcelona posledních let. Jakmile jde do nejdůležitější fáze sezony tým je absolutně vyštavený. Což vzhledem ke kvalitní lavičce nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

najdolezitejsia cast sezony, no my sme v ...

Reagovat
Jordi Alba

Jinak teda Pique opět on dokáže bejt v důležitých částech sezóny skvělej a kraluje tý obraně.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
2miguel1

Nasasenie tomu chybalo. Bol tam citit pragmatizmus. No nič, mentalny trener musi tych hračov na LM namotivovat

Reagovat
ADM

Inak teda Aleňa hrozný v tom, že nemá problém vyviesť loptu z hĺbky až k 16ke a tam sa poserie a posunie to na kraj a ideálne ešte aj dozadu. Strašne ma to vytáčalo.

Naopak Vidal po minulotýždňovom blackoute dnes skvelý a zabránil niekoľkým akciám ešte v zárodku.

Reagovat
technecium

Alena v Kloppově systému by byl totální zvíře, protože to je úžasně tahový záložník, který ale v Barce není tolik k využití. Ale myslím, že s příchodem De Jonga bude mít víc příležitostí uplatnit svoje přednosti.

Reagovat
Hristo Stoichkov

I v Barce má svý využití. Jeden problém je, že pod Valverdem hraje často spíš zleva, což je dlouhodobě jeho slabší pozice. Navíc stejně jako Vidal k sobě potřebuje dispečera, což je jedním z důvodů, proč jsme tak rozdílní s Arthurem a bez něj. Ale nezlobil bych se, kdyby dostal větší důvěru na úkor odchodu Vidala, těžko se bude hledat prostor pro oba.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
puji

Dnes pozorovatele z Lyonu uviděli jedno velké hovno.Pod Valverdem je hra tragická.Boateng byl trapný,ostudný.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře, zmátli jsme je

Reagovat
smazaný uživatel

To byl plán.

Reagovat
technecium

Za mě MOTM Vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš by sa měl učit pencle od penaltového mága Vlasty Daníčka!

ale jinak velká zábava, dlouho sem sa tak nesmál nad neschopností skórovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombelé a Denayer zrakvení

Reagovat
kaja900

A co je na tom dobryho ?

Reagovat
blaugrana

Inac na Kevina som sa tesil. Je aktivny a bojovny, ale nie je to ziaden hrot a je to znat.

Reagovat
M.Vaza

Suarez včera zahrál Benzemovi největší hity, i ten by z toho momentálně dal hattrick..

Já jsem zvědav jak moc půjdou dolů bez Lea..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě bude se hledat jiné řešení a přizpůsobí se mu styl hry. Vy ste pře i po odchodu Ronalda taky věděli, že se to bude muset změnit.

Reagovat
technecium

Mám nohy na stole. V Lyonu nejhůř golova remíza, na Seville bramboračka s výhrou o gól, na Reálu v Copě nejhůř 2:2, na Reálu v lize stačí remíza, nejhorší období bude za námi, náskok stejný, v Copě finále, LM rozhodnem doma a Ernesto si zas povodí hejtry

Reagovat
Remt

Ty jsi tak krásně nenáročný:-) to se mi líbí. Vidíš, mě by to, co jsi teď vyjmenoval stačilo, kdybych fandil třeba nynější Seville, nebo třeba United, protože by to bylo maximum na co ty týmy mají

Reagovat
technecium

Zkušený tým ví, kdy musí zapnout a hrát na 100 %. Nezkušené týmy jako Liverpool si nevěří a proto hrají naplno i proti slabým týmům, kdy to vůbec není potřeba.

Reagovat
Gazdo

keby si bol aspon originalny

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Remt

To jsou kecy. Tahle "udržovací" hra stojí úplně za prd, bejt v Barce Pepek nebo kdokoliv schopnější než EV, s prstem v prdeli bysme si povodili celou LM, kdo by byl lepší? City? možná.. Juve? Spíš ne.. Možná Liverpool kdyby mu to sedlo. Zbytek evropy by se nechytal. Jenže ne, my tu budeme vynášet do nebes trenéra za to, že vyhráli 1:0 díky penaltě proti Valladolidu, to je tak ubohé . To je asi tak jako - předváděj fanouškům čím dál horší hru a oni si na to pomalu zvyknou. Ty sis prostě jen zvyknul, že ta hra a výsledky stojí pod EV za hovno a už ti to ani nevadí. Mě ano. Je to ostuda

Reagovat
technecium

Kdyby Messi se Suarezem dali aspoň polovinu svých tutovek, vyhrajeme 5:0. Mluvil bys pořád o udržovací hře?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné Pepek by vyhral každý rok treble nie?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

co se vopičíš vopičáku?

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
technecium

Včera teda dost zakopytil no

Reagovat
X-bano-X

Neviem či sa k tomu dá vôbec niečo povedať. To je proste zostrih na silvestra.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jinak ještě k tomu tak “špatnýmu” Messimu, jak se nejen tady zmiňovalo. Jenom pro Suáreze vytvořil 4 jasný gólový šance, což pro mě už jenom z definice nemůže být špatný výkon ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný sestřih bych ze včerejška mohl udělat i jemu. Dobré věci bych tam samozřejmě nedal, Sua tam taky nemá dvojitou narážečku s Coutinhem nebo jedno dobré vyvezení míče do šance.

Reagovat
technecium

Jo, třeba je to přinutí se koncentrovat víc příště

Reagovat
Hristo Stoichkov

Protože dvojitá narážečka na pár metrů a vyvezení míče do šance (ani teda nevím, co máš na mysli) se rovná vytvoření 4 šancí jako u Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

na jeho poměry špatný byl. První poločas byl snad nejhorší na hřišti. Ve druhém se sice zvednul, ale přínos pro tým byl téměř nulový. Hrozně šlo vidět, že si chtěl dát gol a zbytečně sobčil místo nahrávky na lépe postaveného spoluhráče. Zastínil ho tragický Suarez a Prince, ale na Messiho slabota..

Reagovat
Phillipinho

To je fakt slon v porcelanu . Na nej se fakt neda divat.

Reagovat
Footballer

Reagovat
Anacron

Ta poslední akce je topka

Reagovat
ADM

“hey quick question : what the fuck”

Reagovat
Footballer

A když člověk napíše, že hrajeme bez útočníka (protože Prince byl včera na hřišti taky zbytečný), tak přijdou jeho stoupenci a vysmějí se ti... Chlapci, dívejte se na ten fotbal pořádně.

Suarez prostě na plac nemůže jít jako střídající hráč. Už poněkolikáté to dopadlo přesně jako včera.

Reagovat
Mercury

no...a kez by jen vcera..

Reagovat
smazaný uživatel

pekne navyseni rozdilu mezi prvnim a druhym, to by mohlo znamenat vetsi soustredeni na pohary dalsich tydnech

Reagovat
technecium

Máme náskok, můžem šetřit v lize

Reagovat
2miguel1

Real

Reagovat
misinho7

strasne staticky vykon nieviem ci to chceli uhrat takou udrzbou a profesorskym futbalom ale totalna katastrofa ... tak im treba....skoda ze po tomto zapase to El Clasico straca a vyzname a stracame titul ... takto som nam aj celkom veril

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kaja900

Neskutecny ze barca po vcerejsim vykonu bere 3 body a my dnes zadnej.. zbytecna prohra a o titulu je bohuzel rozhodnuto a to sem veril ze treba zvladnem EC a stahli bysme ten naskok na 3 body.. takhle uz to bude zrejme jen boj o 2. misto no nic, jeste jsme.ve hre v poharu a v lize mistru, tak musime zas makat jako predesly zapasy

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://pbs.twimg.com/media/Dzj_gd3WkAAE6zQ?format=jpg&name=large

Opravdu neskutečný, že Barca včera brala tři body

Reagovat
technecium

Včera naše obrana odehrála suprovej zápas. Celkově tam vidím vzestupnou tendenci. Na Lyonu neprohrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych na Lyon dal něco takovýho:

Ter Stegen

Semedo - Pique - Lenglet - Alba

Busquets

Vidal - Arthur

Dembelé - Messi - Coutinho

Reagovat
technecium

Arthur je zraněnej, Coutinha tam nechci vidět od začátku.

Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Alena, Busquets, Rakitič - Messi, Suaréz, Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Tak místo Arthura bych venku asi dal spíš Vidala. Alena nemá zkušenosti s velkými zápasy. Vidal to tam bude bourat. Pak bych posadil Suareze a místo něj dal radši Malcoma. Už se zubatec musí probrat. Jinak bych to tak bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě se zvedla kvalita ligy. Týmy kolem 10-13 místa už nejsou v zápase odevzdany, nebrání pouze, nebojí se útočit. Dneska už má skoro každý tým, La Ligy i bojující o záchranu v kádru 2-3 velmi dobré hráče. Je to špatně ??? Mělo by to zase byt tak, že Real, Barca, Atleti a 50 bodů propast ?? Letos to opravdu znamená tem titul něco získat, víc než předtím v soubojích s Realem. Ty týmy už prostě mají sebevědomí, jejich trenéři taky a nebojí se obrat nas o body.

Reagovat
Kyrill

Casemiro a Marcelo v druhé půli jak kuželky, úplná marnost od obou. A další fantastický výsledek s dvojicí Odriozola & Marcelo, jestli spolu ještě někdy nastoupí, vsadit na prohru je snad povinnost.

Reagovat
ADM

Takhle se ta liga nevyhrává

Reagovat
Mateo16

Tak neviem ako to je teraz ?

Ide sa na titul alebo nie ? Pisal som ze vyhra nad Atleticom bola zbytocna a Solari nevie pracovat s kadrom pisal.

Reagovat
Kyrill

Před LM bylo potřeba derby prohrát, aby si hráči zas tak moc nevěřili.

Reagovat
puji

Tak bídné výkony v jednom roce u Realu a Barcy nepamatují.

Reagovat
smazaný uživatel

Real už se dostal z euforie a je zpátky tam, kde byl. Výborná práce hoši z Katalánska.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vermaelen opět zraněný, Umtiti v nominaci do Lyonu.

Reagovat
ADM

On by mohol byt kludne nas najlepsi obranca, vzdy ked naskoci podava super vykon, no po kazdom zapase potrebuje mesiac pauzu

Reagovat
Radin

Real je srandovní :-) Ještě, že já blázen si ten klub nevytetoval, jak jsem byl mladej a blbej :-)

Reagovat
madridcan

To bolo tyzden dozadu?

Reagovat
fabec1222

OT: VÁŽENÍ!!!!! Venku nám sice začíná jaro, ale sportovně je stále ZIMA!!! Takže tu máme TŘETÍ ročník soutěže FABECOVA ZIMNÍ TIPOVAČKA!!!!. A máme tu první velký šampionát!!! MS v klasickém lyžování!!!! Máme ještě pár míst!!! Tak pojďte, kdo si s náma dá běh na lyžích a skoky na lyžích???

Jen pojďte, nebojte se!! Stačí klidně do jednoho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Faaaaaktt??!!!!!!!!!!

Reagovat
Elliasson

Pomóóóc, bojím se.

Reagovat
fabec1222

jdeš hrát jo?

Reagovat
REPLIKATOR

Dal jsi tam málo vykřičníků a málo velkých písmen, takže jsi mě nepřesvědčil!!!!

Reagovat
fabec1222

poj´d hrát, a přesvědčim tě

Reagovat
smazaný uživatel

A kde to chcete pořádat, když v ČR skoro není sníh?

Reagovat
fabec1222

na EF

Reagovat
Jordi Alba

Super, důležité 3 body a navíc Real ještě ztrácí víc bodů na Barcelonu, ale to neproměňování tutovek už je hrozný.

Reagovat
Jordi Alba

Málem bych zapomněl, ještě palec pro kapitána kapitánů

Reagovat
X-bano-X

A ja som na druhy polcas siel von.......

Reagovat
smazaný uživatel

To Ramos taky. Jak se hned musí opičit.

Reagovat
madridcan

Takze si vlastne zvolil volbu uzivania si zivota, ako stratit polku zivota pri pohlade na Suareza, tak co krivis usta?

Reagovat
Jordi Alba

Jj, lebo tu je řeč o Barceloně.

Reagovat
madridcan

Prepac, citam diskusiu az teraz a tvoj nick mi automaticky evokuoval s Barcelonou

Reagovat
madridcan

A som si nevsimol cas prispevku

Reagovat
Nuno čomes

Muže mi někdo při smyslech vysvětlit, jak absolutní traged Solari, který nebyl superstar ani když hrával, přijde jako slepý k houslím k trénování Realu? Si myslí, ze když posadí Marcela a odjebe Isca, nahoní si ego a bude úspěšný? neumi ani využít Asensia.

Jinými slovy - jak rozjebat fungující klub během jednoho léta po 3 vyhrach v LM. Perez borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Nás rozdrtil.

Reagovat
celeb

tym fungujucim klubom bol Real Madrid pod Lopeteguim ???

Reagovat
Nuno čomes

Přes léto. Nauc se číst

Reagovat
Xavi

Náhodou Solari byl velice dobrý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Perez, či Solari?

Á propos máloktorá superstar sa stala dobrým trénerom. A naopak. Taký José ani nehral futbal na vrcholovej úrovni.

Reagovat
Nuno čomes

Oba.

Ok, ale proč hned solari? Zidane byl aspoň topstar, pak byl v becku, asistent Atd. Solari z ničeho.

Reagovat
madridcan

Ty si zjavne Solariho ako hraca nezazil...bol vynikajuci

Reagovat
smazaný uživatel

to zase byla groteska.. jestli ted uz nepride Neymar + aspon jeste jedna posila, tak uz fakt nevim

Reagovat
boryland

Ole catalunyas vejprnice..........

Reagovat
valloire

co se tu vysíráš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

Protoze vejprnice......

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánský vejprnice porazili vejprnice z Madridu.

Reagovat
technecium

Reagovat
boryland

ramos...............o

Reagovat
Svatej

Cert vem prohru Realu, ta radost neudela. Redka pro Ramose je ale neco, co bych si dokazal vychutnavat kazdej tyden a nikdy by se to neprejedlo .

Reagovat
blaugrana

To je aj teoreticky nemozne.

Reagovat
smazaný uživatel

U Realu?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

To samy plati i pro dobrou pizzu z jedny moji oblibeny restaurace, proto o tom muzu jenom snit

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za mě je to tak, že prohra Realu je dort a Ramos tomu dal jen parádní červenou třešničku.

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné

Reagovat
Svatej

Ja osobne nejak ani jednomu z tech tri tymu v lize prednost nedavam, ale Ramos sam o sobe pro me predstavuje 90% vseho nesympatickyho a sra*skyho ve fotbalovym svete, takze kazdy jeho nestesti je neco, co mi dava nadeji, ze karma aspon z par % stale umi pracovat.

Reagovat
PP

přihodil bych k tomu Mourinha..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Jeden rusky ropak se tu prisel vysmat Ramosovi, u ktereho musel cekat pres 30z v sezone, aby se dockal, protoze v ostatnich uz nastrilel 15golu, je jasnym lidrem sveho tymu a v klidu by mohl s takovou prohanet utocnika Hazarda, ktery jak uz rekl Sarri lidrem neni .]

Druhy rusky ropak se prisel vysmat Thibovi, ktery si opet v dalsim velkoklubu vypracoval jasnou pozici jednicky s hodne slusnou formou.

Smutny to zivot fotbalovych fanousku klubu z Evropske ligy

Reagovat
roberos

Další lhář - Ramos dal 11 gólů a z toho 8 z penalt

Reagovat
Kokesh

Za RM. + 4 za Španělsko, samozřejmě kromě WC.

Reagovat
Svatej

Me je tvuj ufnukanej nazor uplne ukradenej. Analyzuj a kontruj utokama na modraky a rusaky jak chces, stejne tim jenom ukazujes, ze staci ti na tu odpornou sketu sahnout a ztracis pricetnost.

Reagovat
Miguel19

Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátá to byla Ramosova rudá? Neblíží se už dalšímu jubileu?

Reagovat
valloire

25

Reagovat
smazaný uživatel

Už má nejvíc redek v historii TOP5 lig. Toho už nikdo nepřekona, než ukončí kariéru, tak jich přidá ještě minimálně 5. Měl by si říkat Mr. Red.

Reagovat
DrQQ

Seňor Rojo. :-)

Reagovat
Whitemedia

Blbeček zase nic nechytil?

Reagovat
DrQQ

Ale chytil, zaucho od Girony. :-)

Reagovat
Jordi Alba

Kromě tyčí jim právě Thibo pomohl dost od dalších gólů.

Reagovat
Whitemedia

Škoda, na twitteru se dost vysmívali jeho výkonu a tak jsem doufal v další jeho ostudu..tak příště no

Reagovat
Jordi Alba

On chytil i tu šanci před penaltou, jenom Ramos byl moc akční.

Reagovat
misinho7

tusim tam chytil dve sance

Reagovat
garruklol

Ac nejsem jeho fanda, tak musim uznat, ze chyta velmi dobre celou dobu od sveho prichodu

Reagovat
celeb

podla zostrihu zachytal vyborne. To, ze nechytil penaltu kopnutu do stredu (maloktory goalman ma na to gule) a dorazku po svojom vybornom zakroku, kedy ho jeho obrancovia po x-ty krat nechali na 'holickach' snad nie je jeho chyba. Na konci este v nadstavenom case hlavickoval tesne vedla branky Girony. Za mna super vykon. Nechapem ten hate

Reagovat
technecium

Real

Tak se zas uklidníte hoši a spadnete na dno, kam patříte

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

nám ty nafilmovaný penaltičky nepískaj

Reagovat
smazaný uživatel

Právě je pískaj hlavně vám. Bez nich byste nic "nevyhráli".

Reagovat
valloire

jako vy včera?

Reagovat
Malresi

Jo no... preto dali LM 3x po sebe. Lebo im piskaju penalty.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ty tři rekordní tituly vyhráli jenom kvůli penaltám... tleskám tvé blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň, že jsem zapomněl jestě na ty góly z ofsajdů a vymyšlený cervený pro soupeře.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
madridcan

Zas bola o trosku vacsia davka ako je v norme?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, Ramos byl o něco agresivnější. Ti vaši lékaři si ty dávky musí hlídat. Když to přepísknou u takovýho hovada jako je Ramos, tak to nedopadne moc dobře.

Reagovat
technecium

Kolik že jich to letos ten váš Tyran kopal?

Reagovat
roberos

A kolik ten Ramos kopal penalt -když vám jenepískají. Ty lháři už tady přestan lhát. Z huby tě jdebprach jak lžeš a nebo si tak pitomej

Reagovat
valloire

7 vy 6 a co troubo?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy 7 nafilmovaných, my 6 po jasným faulu, dědo.

Reagovat
loki5

Ty jo o 1 jednu víc. To je ale rozdíl.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde sice hodně kritizuju, ale jeho genialitu s takovými výsledky a výkony jako za poslední měsíc ještě navyšovat náskok na čele mu upřít nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

* Valverdeho

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by dal proti vejprnicim doma gol-dva a byl by klid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Reagovat
Anacron

No dobrý, po tomhle už se můžem na ligu definitivně vykálet a zaměřit se především na pohár. LM stejně nedáme. Těch pár dobrých zápasů vycházelo z toho že Benzín trefil všechno co mu šlo na nohu. Poslední 4 zápasy je to od něj ale opět tragédie a vyvrcholilo to dneska.

Reagovat
LAM

Tohle jsem nečekal

Ale jinak,kdyby Ajax dokázal proměňovat svoje šance,tak mohl Real vyprovodit už v poločase.

Reagovat
Rudnevs

Valencia

Z tohto mohla byť výhra, pozeral som druhý polčas a hralo sa prakticky len na jednu bránku.

Reagovat
Ed_Hazard

Norsky Messi zase uradoval

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký norský Messi? Ten je jen jeden.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Integrale, vyjmecne mas pravdu. Norsky Messi je jen jeden - Martin Odegaard

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je? Ty seš úplně mimo.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ja? Uz nehul, skodi to

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady srovmáváš nějaký kopyto z norský ligy s nejlepším hráčem všech dob. Běž si vzít injekci na uklidnění.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Odegaarda nesrovnavam ani s Pelem, Zicem a ani Diegem Armandem. A rict, ze je norsky Messi je spravne. Je to nejtechnictejsi hrac Norska, ktery mimochodem nyni hra v Nizozemi. Nastuduj si Wikipedii, hulici.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když někdo bude nejtechničtější hráč vejprnic, tak ho mám hned srovnávat s Messim? Messi je jen jeden a nikdo se s ním srovnávat nedá. Jinak wikipedii moc nevěř. Tam může psát kdokoliv podobný blbosti jako ty sem.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Objektivne, Martin nikdy nebude na urovni Leose, o tom zadna. Ale jo, je to norsky Messi. A kdyz si trosku nastudujes system vkladani info na wikipedii, zistis, ze vlozenou informaci je potreba overit na nekolika stupnich. A vic teda verim Wikipedii jak zhulenymu culé.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase píšeš blbosti. Zhulený jsi evidentně ty, strejdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno je to tak...ak začnú najtechnickejšieho hráča Vejprnic volať Messi, nič s tým neurobíš. Poznám príklad, keď na istého útočníka kričali "Pome Totti", pohladili mu ego a hneď tam lietal ako keby mal krídla.

Reagovat
valloire

tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, máte někdo zkušenost s nákupem lístků na La Ligu? Konkrétně mám v hledáčku zápasy Espanyol-Atletico a Real-Villareal. Oboje se hraje až v květnu, ale rád bych to pořešil už teď dopředu. A jak ty lístky vychází +/- cenově? Předem díky za jakýkoliv info. :)

Reagovat
andycek1

Ja som bol paradoxne Real vs Villareal september 2016, vstupenky kúpiš cez ofic stránku začinali vtedy od 40 € ja som kupoval za 60 do stredneho patra odkiaľ bol dobrý výhlad

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info. A myslíš, že na SB už není z vrchního patra moc dobrý výhled? Co mám zkušenost ze San Sira, nebo Wembley, tak tam i ty vrchní ochozy byly v pohodě :)

Reagovat
CHONG

Výhled je v pohodě i z vrchního patra.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Jj, jak rika Chong, i jorni patro je OK.

Reagovat
Jordi Alba

Ahoj, najdeš to vždy na offiko stránkách domácího klubu.

Tady máš odkaz přímo na zápas Espanyol x Atlético, cenu a místo si tam můžeš zvolit.

https://proticketing.com/rcdespanyol/es_ES/entradas/evento/12722/session/735399/select

Jenom pozor, kdyby jsi letěl do Španělska třeba jenom na dva dny, je tam napsané, že přesný datum a čas bude teprve upřesněn, mělo by to být max. rozmezí 4 dnů. (Pátek-Pondělí)

Reagovat
stas87

Uff, chapem ze je to Atletico ale aj tak...70 euro mi pride velmi vela. Ceny na BL su uplne inde.

Reagovat
Jordi Alba

Ono Espanyol to má předražený, minulej rok se prodalo 21k pernamentek a tuhle sezónu mají u nich cenovku 300-995 euro, to je na LL a hlavně tým, jako Espanyol hodně.

Reagovat
stas87

A o kolko narastie cena na superov ako Barcelona, Real alebo Atletico ked idu hrat do Eibaru, Levante ci Girony? Ak velky je ten rozdiel medzi Levante-Valladolid a Levante-Atletico? Inak to je dost sialene, platit za pernamentku na klub, ktory hra v lepsom pripade desiate miesto a musi sa skor pozerat dole ako na poharove priecky.

Reagovat
Jordi Alba

Hodně. Espanyol třeba na Huescu začíná od 25 euro nejlevnější místa. Girona to má často kolem 25-30 euro za méně atraktivního soupeře, za derby s Espanyolem nebo třeba se Sevillou to začíná od 40 euro, na Atlético tuším to bylo okolo 50, klidně 60 euro. Koukl sem teď kvůli tobě na Vale, abys měl porovnání, přece jenom je trošku známější, ta má teď na Getafe 30 a na Real 85 euro.

Všechny částky jsou za nejlevnější místo na stadionu, jestli trváš na tom Levante, tam se to dá taky zjistit.

Reagovat
stas87

Tak s tym sa potykaju aj nemecke timy. Lenze tie ceny nie su tak brutalne navysene ako v LL. tiez by som aspon raz za zivot chcel ist na zapas LL, idelane na Rayo a je celkom jedno s kym. Som ochotny zaplatit nieco medzi 40-50 eurami za listok, cokolvek vyssie si uz dost rozmyslam. Asi najviac som platil 45 euro za zapas Schalke-Werder. BL je v tomto fakt vynikajuca, ze zaplatis malo a vidis vela.

Reagovat
Jordi Alba

Tak zrovna na Rayo se za takovou cenu podíváš v pohodě, jen teda nevím, jestli to bude LL, nebo půjdou do Segundy. Nejspíš i na nějakýho lepšího soupeře, pak už je na člověku, kolik je ochotnej za to dát, já bych si třeba asi nekoupil lístek za bránou nebo tak.

Reagovat
stas87

Ak by som si nevybral Werder a BL, tak druha volba by urcite bola LL. Ale nie Real ci Barcelona, skor by som asi fandil Sockam, mozno Alavesu.. To fandenie uspesnym by ma nebavilo, kazdy rok nieco tvoj tim vyhra, to je nuda. A tak mam Werder a v Spanielsku Rayo. Obaja sa bavi hrou, chcu utocit a hrat ofenzivne a clovek sa nenudi u ich zapasov. V tom ja vidim to kuzlo futbalu, ze aj maly tim dokaze herne prehravat silnejsieho s väcsim rozpoctom.

Drzi sa ma to v podstate dodneska. Radsej si zapnem zapas Celta-Rayo ako Barcelona-Valencia. Osobne mi pride zaujimavejsie, ked spolu hraju relativne vyrovnane mancafty ako prave Celta so Sockami ako zapas favorita proti outsiderovi. A dnes som si vybral Betis-Alaves a pacilo sa mi to velmi. LL ma svoje caro, je to pre mna ovela zaujimavejsia liga ako PL ci L1.

Reagovat
Jordi Alba

Srdci neporučíš. Já třeba strašně žeru Gironu, koukal sem na ní ještě v Segundě, tuhle sezónu sem neviděl asi jen 5 nebo 6 zápasů Girony v LL + sem koukal v CdR na jeden zápas proti Alavésu, oba proti Atléticu a 1 proti Realu, ale Barcelona je prostě Barcelona, to je číslo jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info, docela mě zarazil ten stoprocentní nárůst ceny podle soupeře.. Jinak cca jak dlouho dopředu jsou ve Španělsku stanoveny přesné termíny? Ale koukám, že zrovna Espanyol nemá úplně oslnivou návštěvnost, tak tam by snad neměl být problém ani s nákupem na poslední chvíli. :)

Reagovat
Jordi Alba

To je různý, ale tak 3 tejdny - 1 měsíc do zápasu by to tam už mělo bejt. Na stránkách LL to pak bude v tom jejich kalendáři celé kolo s časama.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia - remízoví bohové.

Reagovat
Jordi Alba

Tak o to 4. místo by mohl bejt ještě docela boj.

Reagovat
PP

Letos je to v PD neuvěřitelný souboj kriplů.. Přitom Atlético a Barca jsou silnější než loni, přitom ztrácejí víc.. Real i přes odchod Ronalda má pořád strašně silný kádr, Sevilla je taky jako noc a den.. zvláštní ročník.

Reagovat
ADM

Takmer 20 minútový rozhovor s Dembélém, koho nebaví nedeľný program

https://www.youtube.com/watch?v=fQ2utJ4s6ks

Reagovat
ADM

Aj keď teraz ked som to dokukal musím povedať, že je tam spústa prihlúplych otázok a naučených odpovedí, takže sa to moc ani neoplatí

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

Takze si len chcel niekoho dalsieho okradnut o minuty zivota ty hnusny zlosyn.

Reagovat
REPLIKATOR

Ten druhý gól Villarrealu

Reagovat
Kixi Syhimour

Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

BTW clasico v basketu ve finale kralovskeho poharu, infarktovej zaver, neuveritelny zvraty, doporucuju pustit ze zaznamu konec 4. ctvrtiny a prodlouzeni

Reagovat
smazaný uživatel

Omluv moji neznalost pravidel basketu, ale jaktože ten poslední koš platil? Tam byl problém s tím jak byl ten blok vykonán nebo co? Měl jsem za to že pokud prostě míč nepadne do koše tak nejsou žádný body

Reagovat
smazaný uživatel

hele ja taky nejsem ten pravej mozna o ten dotyk ty desky? tady je kdyz tak pro ty co budou vedet odkaz https://www.youtube.com/watch?v=OyyhmP_Mxq8

Reagovat
smazaný uživatel

jeste me teda zarazil ten nefaul na singletona kdyz sel sam a dostal ve vyskoku delo do hlavy, to byl slusnej zarez

Reagovat
stas87

Jasne dva FT pre Barcelonu, je niekedy neuveritelne, aku moc maju rozhodcovia a co v zavere dokazu odpustit timu v snahe o dramaticku koncovku alebo tlaci zapas do OT.

Reagovat
r3

Podla pravidiel nemozes buchnut o dosku rukou (mozes ju rozhupat). Aj ked toto bolo mega hranicne, lebo sucasne dostal typek z Barcy blok.

Kazdopadne ta neodpiskana bomba na hlavu mi prisla viac mimo

Reagovat
smazaný uživatel

A ze to nemel zadarmiko peta cechu approves

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Kun je válec.

Reagovat
technecium

Btw, Cristiano má taky 22.

A to tam 6 sezón hrál

Reagovat
Atlético de Madrid

A tak to jsou takovy uplne dementni statistiky, ktery vubec neberou v potaz zadny dalsi faktory jako napriklad pocet odehranych zapasu a nevypovidaji vubec o nicem...

Reagovat
technecium

Tak je asi jasný, že Cristiano těch zápasů odehrál mnohem víc.

Reagovat
Anacron

A taky to bylo na začátku jeho kariéry ve velmi mladém věku. Váš nejoblíbenější argument.

Reagovat
technecium

Myslíš v době, kdy vyhrál zlatý míč?

Reagovat
Anacron

Zlatý míč vyhrál za rok 2008. A hrál tam od roku 2003, kdy mu bylo 18 let. Ale to jistě víš.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co ty vole hrál tam 6 let a pak LM s Realem. Leo s nima hrál jen v LM.

Reagovat
Anacron

Vždyť jo no a co To je jako když se řeší že má Ronaldo ve Španělsku lepší průměr gólů na zápas než Messi a vy hned přiběhnete s tím, že to je kvůli tomu, že nastupoval za Barcu od 18 let no

Reagovat
Generalní Gladiator

Mícháš jabka s hruškama.Stejný by to bylo,kdyby se počítali góly proti 6 nejlepčím týmům PD.

Reagovat
smazaný uživatel

No stejný to není.

Reagovat
valloire

je

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
valloire

je

Reagovat
smazaný uživatel

Není, Ronaldo s nima hrál v lize, zatím co Leo ne. Je to úplně jiný.

Reagovat
valloire

je

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ne. Ne a ne.

Reagovat
valloire

je

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
valloire

je

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
valloire

je

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
valloire

je

Reagovat
ADM

Jasne že nie je. Liga je len kvalifikácia na LM predsa

Reagovat
Kixi Syhimour

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Cristiano nemá 22, ale 28. Poněkud na něj pozapomněl. Zajímavější by byla statistika vstřelených golů v playoff MS. Ale to nikdo nikam nedá.

Reagovat
technecium

Cristiano má 22, dohledej si to

Reagovat
valloire

Já nechápu, že vás baví se mnou hádat, když víte, že mám vždycky pravdu....28.

Reagovat
technecium

Tak postní odkaz nebo vypiš góly. Já mám samozřejmě pravdu.

Reagovat
valloire

Transfermarkt hovoří o tom, že ......UTD 3, City 5, Live 3, slepice 10, Arsenal 6, Chelsea 1, což je dohromady kolik?

Reagovat
blaugrana

Kolko ma Pele a Vasconcelos, ci ako sa to bohajeho pise.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti budou rádi, když budou mít aspoň nějaký gól proti průměrnýmu týmu.

Reagovat
valloire

co je ti do toho?

Reagovat
valloire

Jinak abys neřekl, že jsem zlej a nemam tě rád, tak Pelé má s anglickými týmy 8 zápasů a 9 golů. Proti italským 38 - 41, španělským 14 - 9, německým 19 - 29.

Reagovat
Jerichoo

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana
Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ADM

Jediná právoplatná anketa v dnešnom svete je tá, ktorú autor radšej stiahne z webu, než aby akceptoval jej výsledky.

A zhodou náhod bola taká anketa na jeseň na webovej stránke France Football, kde ju so 70% hlasov z viac ako milióna hlasujúcich drtil nikto iný, než Lionel Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bylo dobrý. Kdyby to tam nechali, tak by to ani nikdo neřešil, ale ze strachu to smazali. Tak prostě u lidí vedl Messi, aspoň by bylo porovnání fanoušků vs expertů.

Reagovat
valloire

to byl zcela jasnej podvod a lidi jsou vovce, nic víc

Reagovat
technecium

Najednou jsou ovce, ale jakmile jde o politiku...

Reagovat
ADM

Ty sa radšej rozpíš o výlete. Taký nervydrásajúci zápas, môžete si povymienať zážitky s Viscou a jeho PSG

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Co je s Miguelim? Ten prestal chodit na zapasy?

Reagovat
ADM

Tusim ze po Rime si povedal, ze dlho na ziadny away zapas nepojde ale teda hlavne kvoli vykonu, nie jeho kliatbe

Reagovat
valloire

co je s politikou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak LM nám bude pískat Cakir. Tohohle rozhodčího fakt nemám rád. Ten se akorát snaží strhnout pozornost na sebe než na zápas. Jako kdyby chtěl ten zápas rozhodnout on a ne týmy na hřišti. Akorát škodí oběma stranám.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám spojenýho s tou rudou kartou v mači MU - Real.

Reagovat
CHONG

Myslíš tu zcela oprávněnou pro Naniho?

Reagovat
ADM

Zákrok na červenu áno, ale zámer tam nebol, kedže Nani sledoval len loptu. To sa malo každopádne zohladnovať..

Obrovský rozdiel proti tomuto...

https://www.youtube.com/watch?v=uwqLn0F8jXk

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo strašný. Strašně nebezpečnej zákrok. A jestli se dobře pamatuju, tak tam červená nepadla. To je fakt nepochopitelný.

Reagovat
CHONG

De Jongův zákrok byla šílenost, o tom žádná. Co se týče Naniho, tak taky jsem viděl ranec "červenějších" karet, ale tuhle rudou si rozhodčí v pohodě obhájí a rozhodně to nebyl žádný zářez, jak se to někteří snažili prezentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě bych tak tu rudou nepřívlastkoval, ale ano, s tou rudou kartou.

Reagovat
technecium

Cakir je muž Reálu Madrid. Očekávejte zářez

Reagovat
valloire

Lyonu

Reagovat
technecium

Cakir muž Lyonu není

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://youtu.be/4sIuwNszHoE

Frenkie včera ve svobodnější pozici - parádní výkon. Další důkaz toho, že omezovat ho na DM by bylo mrhání jeho obrovským potenciálem.

Reagovat
Mercury

Já si myslím, že záloha De Jong - Busquets - Arthur má všechny předpoklady být funkční a úspěšná. Uvidíme na hřišti. A taky uvidíme co k tomu řekne Aleňa, byť přece jen nečekám, že by hrál během nejbližších měsíců základ.

Reagovat
Kokesh

Takova zaloha je bez Messiho na dve veci...az moc opatrna, vsichni tri jsou podobni az v prilis mnoha vlastnostech. Takze stejne vas bude vytrhavat jeden hrac a vyvazovat nedostatky zalohy, jako to uz nekolik let dela...

Reagovat
ADM

Klamal by som, keby som nepovedal, že ma to pri sledovaní toho videa hore nenapadlo. Chcel som sem hodil screen z minimálne troch situácií, kedy mal Frenkie tak 10metrov priestoru na to, aby vletel s loptou medzi 3-4 protihráčov (ktorý čakali, čo urobí a boli pripravený po ňom vyštartovať) a tým pádom by značne uvolnil priestor pre zbytok tímu - tak ako to robí Leo. Ale myslím, že túto vlastnosť vyváži Arthur, začína sa osmelovať..

Inak čisto z tohto videa mi pripomínal Kroosa väčšina akcií v minimálnom tempe, ale aj tak dokázal nájsť priestor na prihrávku

Reagovat
ADM

uff 10 metrov som prestrelil, tam som chcel napísať tak 5

Reagovat
Mercury

Tak bohuzel zadny novy Iniesta nebo Xavi neni k mani, je potreba pracovat s tim co je k dispozici. Oproti te hruze co hrajeme kdyz spolu nastoupi Rakitic-Bus-Vidal to bude velky progres.

Reagovat
vilp

Ty přihrávky mezi linie má fakt parádní, radost koukat.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
messi80

Guy ten vermaelen,to je neskutočná smola alebo neviem čo.neviem či si to všímate ale on je naozaj napriek veku vynikajúci hráč.vzdy keď nastúpi hra aspoň lepší priemer a často nadpriemer s výnimkou možno jedného zápasu čo pamätám a to hral tuším vľavo.ten hráč keby nemal toľko zranení mohol urobiť v Barcelone skvelú kariéru.aj tak som rád že si aspoň posledné dve sezóny relatívne za barcu čosi zahral.keby som vedel že bude budúcu sezónu aspoň trištvrte sezóny zdravý ,bez váhania to je najlepšie možné riešenie na pozíciu 4.stopera za umtitim ,piquem a lengletom(prípadne de ligy)

Reagovat
messi80

* de ligt

Reagovat
blaugrana

Suarez sa netrafil v LM vonku od 16. septembra 2015 a v poslednych siedmych zapasoch dal az gol. To ma poser.

Reagovat
ADM

No a doma dal tuším naposledy gól minulú sezonu Rímu a predtým sezonu Parížu nie? tiež slušné

Reagovat
blaugrana

Je to des. S takou 9 sa potom tazko vyhrava CHL, aj ked Barca ma Lionela.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
valloire
Reagovat
blaugrana

Ja ze to bude Vasconcelos.

Reagovat
ADM

Real Madrid have lost 7 league games this season.

The last time this happened was just before Cristiano Ronaldo joined.

Už cítim toho Neymara vo vzduchu..

Reagovat
valloire

já Edena

Reagovat
CHONG

Upřímně o něm začínám pochybovat, Pérez si podle mě fakt chce jít pro Neymara, navíc jsem četl nějaké spekulace o tom, že Chelsea chce Sarriho nahradit ZZ a ten požaduje setrvání Hazarda.

Reagovat
valloire

to mi nasere

Reagovat
CHONG

Teď jsem se dodíval na basketbalové EC a slušný mazec, řekl bych, že půda pro nadcházející fotbalová EC je připravena víc než solidně

Reagovat
Jordi Alba

Tak snad i stejnej vítěz.

Reagovat
CHONG

Tak pokud bude stejnej zářez, tak možná jo

Reagovat
Jordi Alba

Ramos redka, Messi penalta, Alba dive, Benzema gól, Casemiro 6x zákrok za červenou a dostane 1 žlutou, Marcelo fail v obraně a výkon Rakitiče hodný největšího hatu. Jinak ať ani nenastupujou.

Reagovat
CHONG

Ani tak by to ale na ten basket nemělo.

Reagovat
Mercury

No největší zářez byl ten neodpískaný faul na Singletona, který té situaci předcházel...něco takového jsem dlouho neviděl

Reagovat
CHONG

To odpískat měli, o tom žádná, ale ten následný technický koš Barcelony byl ještě větší úlet, jednak Tomic trefil obroucku, Randolph se následně možná dotkl desky, ale to nemělo na vsiteni / nevsiteni koše žádný vliv a hlavně předtím Kuric jednoznačně vyběhl mimo hřiště před tím, než nahrál Tomicovi, prostě úlet. Škoda, že tam pak ještě nepadl ten koš Llulla přes celé hřiště (a že tomu moc nechybělo), to by byl fakt masakr.

Reagovat
Mercury

Jo, ten mohl padnout, sice by me to nasralo, ale bylo by to epicke.

Reagovat
smazaný uživatel

vetsi ulet? to ze byl mimo hriste bez balonu, je povoleno https://www.livestrong.com/article/418133-can-a-basketball-player-step-out-of-bounds-step-back-in-touch-the-ball/

randolph se zcela evidentne, ne mozna, dotkl desky -> technicky kos, a v tom pripade je jedno jestli tam balon miril nebo ne, LAWYERED!

Reagovat
CHONG

Nevím, teda jakou relevanci má ten odkaz, ale s tím postavením hráče mimo hřiště asi souhlas, až teď jsem si všiml, že balón mu nahráli až v momentě, kdy byl zpátky na hřišti. Každopádně ten technický koš za dotknutí se desky v situaci, kdy to nemá sebemenší vliv na vsítění / nevsítění koše je prostě zhovadilost, byť je to třebas v souladu s pravidly

Reagovat
smazaný uživatel

ono to v ty rychlosti docela zapadlo, jsem si rikal co je za vemeno ze nedal dvojtakt, ale proc si to nezkoukli na videu fakt nechapu, ti rozhodci v basketu maj vetsi moc nez ve fotbale imho

Reagovat
Mercury

Rozhodně. To samé (a možná ještě víc) házená. Strašně mě to sralo už jako aktivního basketbalistu a doteď mi to často kazí zážitek ze sledování obou zmíněných sportů.

Reagovat
ADM

Huesca slušný tlak posledných 20 minút čo som videl, škoda, že tam nič nepadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Španělský Superpohár se v letošní sezoně hrál jenom na jeden zápas a poprvé v zahraničí a tamní svaz nyní nachystal další změny. Od příštího ročníku se soutěže budou účastnit hned čtyři kluby (dva nejlepší ligové týmy + finalisté poháru), odehrána budou dvě semifinále a následně finále. Všechny tři duely se přitom uskuteční mimo Španělsko.

Reagovat
ADM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele