24. kolo
17.02.2019 16:15 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Na Mestalle znovu nepadl gól, Valencia remizovala s Espanyolem 0:0

Valencia sice neprohrála už sedmý soutěžní zápas v řadě, ale domácí remíza 0:0 s Espanyolem je ztrátou. Marcelinovi hoši se v případě vítězství mohli přiblížit pohárové Evropě, jenomže recept na obranu Espanyolu prostě nenašli.

Los Che dokázali ve čtvrtek zvítězit v Celtic Parku, ale na výkon z Evropské ligy doma nenavázali. Začátek utkání sice byl výhradně v jejich režii, ale Espanyol dokázal úvodní nápor ustát. Měl i štěstí, když po půlhodině hry orazítkoval tyčku rozeběhnutý Gameiro. Jednalo se o největší příležitost v prvním poločase. Espanyol po Gameirově tyčce vyrovnal hru a také se dokázal dostat do blízkosti Neta, avšak bez zakončení.

Domácí začali dobře i druhý poločas a po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle Ezequiel Garay. Kouč Marcelino sáhl po hodině hry k prvnímu střídání a na hrací plochu poslal Goncala Guedese. V 62.minutě měla Valencia třetí velkou gólovku, prostor ke střele si našel Dani Parejo a Diego López musel předvést výtečný zákrok. O dvě minuty později pak zkoušel stříhat nůžkami Gameiro, ale zase netrefil branku.

Tempo zápasu pak hodně opadlo a i když se Valencia snažila útočit, zbytečně kazila nepřesnostmi. Espanyol brankáře Neta nedokázal ani jednou plně zaměstnat, oba celky měly za celé utkání jen jednu střelu na branku, takže konečný výsledek 0:0 se jeví jako spravedlivý.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele