24. kolo
16.02.2019 13:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Levante deklasovalo Celtu čtyřmi góly

Celta Vigo předvedla na domácí půdě hrůzostrašný výkon, kterým své fanoušky musela pořádně naštvat. Od Levante totiž dostala čtyři branky! Z části za to mohlo i vyloučení Ryada Boudebouze na začátku druhé půle.

Tak tohle se Celtě rozhodně nepovedlo. Po velmi špatném výkonu si připsala těžký úder od Levante a brankář Blanco i přes několik výtečných zákroků musel lovit míč ze sítě hned čtyřikrát. Prakticky od prvních minut bylo vidět, že dnes to rozhodně není den Celty. Její hráči působili bojácným dojmem a několikrát zbytečně ztráceli míč. Do prvního zakončení se dostal Borja Mayoral, jemuž ale rána nesedla.

Ve dvacáté minutě už se ani brankář Blanco přes svoji snahu nedokázal postarat o čisté konto. Rochina totiž našel brilantní nahrávkou do vápna nabíhajícího kolegu Josého Luise Moralese, který před vybíhajícím Blancem nezaváhal a prostřelil ho!

Blanco následně musel likvidovat šanci Simona, ale to zvládl výborně a míč vyrazil na roh. Jeho obránci mu dnes moc nepomáhali. Deset minut před koncem první půle se do šance na opačné straně prodral obránce Mallo, jenže tomu po kombinaci na jeden dotyk sebral úsměv brankář Fernández.

Usmívat se naopak mohli hosté, protože do šaten odcházeli za stavu 2:0. Bardhi z rohu hřiště posadil míč na hlavu Cokeho, který se nemýlil a brankář Blanco letěl vzduchem marně.

Pokud chtěl domácí trenér se zápasem něco udělat a namotivovat hráče, čáru přes rozpočet mu udělal Ryad Boudebouz. Ten ve 49. minutě zcela brutálně a zbytečně zajel do protihráče a ihned byl vyloučen! Celta dohrávala v deseti a Levante se rozjelo. Po hodině hry dostal míč do uličky José Luis Morales a jemně nasměroval míč k tyči, čímž potrestal další špatný tah domácí obrany.

Celta se sice snažila a v závěru utkání několikrát zahrozila, ale na výsledku moc nezměnila. Střídající Doucouré sice fauloval a mladík Brais Méndez proměnil penaltu, čímž snížil, ale poslední slovo mělo znovu Levante. Bardhi našel další průnikovou nahrávkou do vápna Borju Mayorala, který nasadil brankáři jesle - 4:1 pro hosty.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele