24. kolo
17.02.2019 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Betis remizoval s Alavésem 1:1 a navazuje tak na své nepovedé výsledky

Domácí Betis podle předpokladů remizoval na svém stadionu s Alavésem a oba celky se tak drží v těsném závěsu za pohárovými příčkami. Diváci mohli vidět góly pouze v první půli, přičemž oba celky nepředvedly nejatraktivnější podívanou a po většinu utkání se hrálo daleko od obou branek.

Začátek první půle nabídl divákům spíše přetahovanou o balon a několik náznaků kombinace na kopačkách domácích hráčů. Běžela 15. minuta utkání, když domácí William Carvalho táhl míč středem hřiště a krásnou přihrávkou našel před sebou Jesého. Jeho střelu dokázal vyrazit hostující gólman Pacheco pouze před sebe, kde se k míči jako první prodral Lo Celso a ranou pod břevno uklidil míč do sítě. Domácí vedli 1:0.

Zbytek první půle vypadal následovně: Betis se nikam nehnal a Alavés byl i nadále spíše pasivní. Na domácí straně se vepředu opět připomenul Jesé, který si na hraně ofsajdu převzal míč a dostal se až ke střele, která však skončila na pravé tyči. Alavés přečkal tento kritický moment a ve 28. minutě rozehrál standardku z poloviny hřiště. Zpočátku nevinně vyhlížející centr způsobil uvnitř vápna chaos, který skončil hlavičkou Navarra. Do jeho pokusu se ještě opřel Guillermo Maripán a nedal domácímu Lopézovi žádnou šanci. Deportivo tedy dokázalo srovnat na 1:1.

Druhá půle nepřinesla žádné herní zlepšení ani od jednoho celku. Další výraznější ohrožení branky přišlo až po přímém volném kopu domácího Sergia Canalese v 69. minutě, který proletěl jen těsně nad břevnem.

Vyrovnaný výsledek spíše nahrával hostům, kteří zbytečně neriskovali a hráli ze zabezpečené obrany. Poslední výrazné ohrožení branky přineslo až nastavení. V něm se k hlavičce dostal domácí Morón, avšak nasměroval míč přímo do gólmana Pacheca. Neatraktivní duel tak skončil očekávanou remízou 1:1.

Autor: Lukáš Vladyka / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele