24. kolo
15.02.2019 21:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Eibar s Getafe smazal dvoubrankové manko a remizoval 2:2

Getafe na hřišti Eibaru promarnilo možnost posunout se na čtvrté místo a dobře rozehrané utkání nakonec dovedlo jen do remízového konce. Madridský celek vedl na stadionu Municipal de Ipurua už o dvě branky, ale domácí spasil dvougólový Charles.

Hostující tým se mohl v případě vítězství posunout na lukrativní čtvrté místo před Sevillu, ale v Eibaru měl obtížného protivníka. Domácí v nové roce prohráli jen na Camp Nou s Barcelonou, jinak zápas co zápas bodují.

Eibar vstoupil i do tohoto utkání dobře a v první půlhodině měl více ze hry. Pozdější hvězda utkání Charles se divákům připomenul již ve 13.minutě přízemní střelou, kterou Soria v pohodě lapil. Eibar udával tempo hry, jenomže ve 37.minutě překvapivě jako první inkasoval. Oliveira šikovnou kolmicí vysunul za obranu Jaimeho Matu, který vyběhnutého Riesga přehodil a poslal madridský celek do vedení. Eibar byl velice blízko vyrovnání ve 41.minutě, kdy se na zadní tyči objevil Sergi Enrich, ale propadlý balón nedokázal usměrnit do prázdné branky.

Domácí tým si možná nezasloužil první poločas prohrál, jenomže od hostů dostal lekci z produktivity. A nejen v prvním poločase, v 52.minutě vyslal přesně z hranice pokutového území technickou střelu k tyči Dimitri Foulquier a Getafe vedlo na stadionu Ipurua už 2:0. Tento výsledek samozřejmě Getafe posílal na čtvrté místo před Sevillu, jenomže do konce utkání pořád zbývala spousta času a Eibar se nevzdával.

Tím spíš, že po hodině hry měl možnost pokutového kopu. Sudí si všimnul Dakomanovo hraní rukou, což si následně u videa ověřil a nařízenou penaltu suverénně proměnil Charles. Eibaru se vlila do žil nová krev a Getafe se najednou muselo strachovat o výsledek. Deset minut před koncem pak bylo dílo dokonáno, Cabrera zahrál v dobrém úmyslu malou domů, jenomže si vůbec nevšiml Charlese a ten zblízka druhou brankou v zápase srovnal na konečných 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele