LaLiga - souhrn 19. kola

19.01.2021, 21:01, aktualizováno 21.01.2021, 23:24
Komentáře a souhrny
Luis Suárez (© AFP)
Atlético otočilo zápas v Eibaru a na čele má už sedmibodový náskok. Villarreal se rozešel smírně s Granadou a posunul se na čtvrté místo o skóre před Sevillu, která vyhrála v Alavésu, čímž odčinila předchozí porážku. Druhou po sobě jdoucí výhru zaznamenal Real Betis a tři body získalo rovněž Getafe.

SD Eibar - Atlético Madrid 1:2

21.01.2021 21:30

Góly: 12. Marko Dmitrović (pen.) - 40. Luis Suárez, 89. Luis Suárez (pen.)

Eibar byl opravdu blízko cennému bodu, ale duel s vedoucím týmem ligy nakonec prohrál. Atlético spasil uruguayský útočník Luis Suárez, který nejprve odpověděl na úvodní branku brankáře Dmitroviće a minutu před koncem proměnil pokutový kop.

Atleti ale nevstoupili do utkání dobře a už ve dvanácté minutě se kopala ve prospěch Eibaru penalta. Muto šikovně zavedl balón do vápna, jenomže byl faulován Carrascem a sudí tak neměl na vybranou. Domácí tým se rozhodl poslat na penaltu brankáře Marka Dmitroviće, což rozhodně nebývá zvykem a ten důvěru nezklamal. Penaltu suverénně proměnil a poslal Eibar do vedení.

Po inkasované brance Atlético zvýšilo aktivitu, ale poměrně dlouho si nedokázalo vytvořit větší šanci. Eibar přesto do poločasu náskok neudržel. Ve 40. minutě špatně odkopl balón Álvarez a do šance se vzápětí natlačil Luis Suárez a střelou ke vzdálenější tyči srovnal na 1:1. Poločas skončil remízou, trenér Diego Simeone určitě nemohl být spokojen, a tak nachystal po přestávce dvojí střídání. Do hry přišli Félix a Torreira.

Byl to ale Eibar, kdo mohl opět odskočit, kdyby dobrou přihrávku Inuiho dokázal usměrnit do branky Kike García. Později museli domácí této nevyužité šance litovat. Zajímavý pokus předvedl v 63. minutě i Arbilla, jehož rána skončila těsně nad břevnem. Atlético sice mělo územní převahu, ale nebylo nebezpečnější.

Až pět minut před koncem protáhl Dmitroviće přízemní střelou Félix a krátce na to Atleti zahrávali pokutový kop. Obránce Arbilla šel do sprinterského souboje se Suárezem, ve vápně však útočníka fauloval a sudí měl jasno. Sám postižený Luis Suárez se postavil k puntíku a panenkovskou penaltou rozhodl o výhře lídra 2:1. Atlético tak nadále pokračuje v krasojízdě a na čele tabulky zvýšilo náskok už na sedm bodů. Stále přitom platí, že má o jedno odehrané utkání méně.

Více informací k zápasu

Valencia CF - CA Osasuna 1:1

21.01.2021 19:00

Góly: 69. Unai García (vl.) - 42. Jonathan Calleri

Už se zdálo, že Valencia najela na vítěznou vlnu, když ligovou výhru ve Valladolidu proložila dvěma pohárovými triumfy, jenomže utkání s předposlední Osasunou vyvedlo fanoušky z omylu. Valencia jenom remizovala na Mestalle 1:1 a zůstává v sestupovém ohrožení.

I když Valencia byla favoritem, tak jí doma nečekalo snadné utkání. Osasuna toužila ukončit dlouhé čekání na vítězství a dobře věděla, že domácí Los Che jsou pod velkým tlakem.

Začátek zápasu velké šance nepřinášel, až po sedmnácti minutách mírně aktivnější Valencia doslova odmítla vstřelit branku. Gómez s Čeryševem sice vyšachovali obranu soupeře, ale prováhali vhodný okamžik k zakončení a obrana Osasuny v čele s brankářem Herrerou situaci s vypětím všech sil zvládla. Valencia měla v průběhu prvního poločasu o něco větší převahu v držení balónu, ale protože nebyla směrem dopředu nebezpečná, nebylo jí to nic platné. To se ještě umocnilo ve 42. minutě, kdy Jonathan Calleri dokonal dílo započaté kolegou Vidalem, který se šikovně prosmýkl mezi obránci a donutil k zákroku Doménecha. Calleri pak z dorážky napálil balón nechytatelně pod břevno, takže Osasuna vedla na Mestalle 1:0.

Tento stav byl pro domácí krajně nepříjemný. Po přestávce se aktivita Los Che zvýšila, ale Osasuna se celkem v pohodě bránila. Navíc v 61. minutě byl blízko druhému gólu Lucas Torró , ale Doménech Valencii podržel. Chvíli na to se předvedl i Herrera, který pro změnu vytěsnil střelu Maxiho Gómeze. Valencijští se nakonec dočkali v 69. minutě, když si Musahův centr srazil do vlastní sítě Unai García.

Dvacet minut před koncem se začínalo "od nuly" a dalo se předpokládat, že Valencia ještě zvýší tlak. Domácí si ale museli dávat pozor na zadní vrátka, protože v 85. minutě orazítkoval Calleri tyčku. Valencia mohla klidně prohrát, ale měla štěstí a to jí zachránilo i v nastaveném čase, kdy před Kikem Garcíou rychle zasáhl Doménech. Valencia rozhodně nepředvedla optimální výkon a dál se svým jménem hazarduje.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Granada CF 2:2

20.01.2021 21:30

Góly: 29. Rubén Peña, 65. Moi Gómez (pen.) - 21. Roberto Soldado, 75. Kenedy

Villarreal sehrál s Granadou fascinující utkání, v němž padly čtyři branky a vedení se přelévalo ze strany na stranu. V nervy drásajícím finále měl Paco Alcácer navíc možnost z penalty vstřelit rozhodující gól, jenže Rui Silva se opět předvedl ve skvělé formě.

Pokud by "Žlutá ponorka" vyhrála, mohla by se aspoň na pár dní posunout na třetí místo a vystřídat na něm Barcelonu. Takže motivace nebyla malá. O solidní motivaci ale můžeme mluvit také v případě Granady, která mohla v případě úspěchu vystřídat Real Sociedad a usadit se na pohárových pozicích. Navíc od první minuty v jejím dresu nastoupil jistý Roberto Soldado, který dres Villarrealu po dva roky nosíval.

V úvodních minutách jsme se dočkali především toho, že Villarreal aktivně napadal rozehrávku Granady a to jí činilo nemalé potíže. Granada vytáhla na Villarreal s taktikou nakopávaných míčů, popřípadě rychlých nahrávek na rozběhnutého Roberta Soldada. Párkrát to sice nevyšlo, ale ve 21. minutě už Granada udeřila. Po dalším nákopu si Soldado dobře pokryl míč, ubránil se ataku vracejícího se Torrese a dokonce propálil i brankáře Asenja!

Villarreal se logicky nehodlal smířit s nepříjemným stavem a okamžitě zvýšil tempo napadání. To vedlo až k tomu, že po dalším centru na pravou stranu doběhl s míčem do vápna univerzál Rubén Peña, obhodil si obránce a prudkou ranou srovnal krok.

"Žlutá ponorka" byla logicky nabuzená po vstřelení branky a neustávala v ofenzivních výpadech. Manu Trigueros dostal přihrávku na hranici velkého vápna, kde si tělem odstavil obránce a vystřelil, jenže minul. Domácí se sice snažili, ale Granada naprosto perfektně bránila. V bloku, který se neustále flexibilně pohyboval a nedovoloval domácím dostat se do větších šancí.

Po změně stran už Granada hrála aktivněji, jenže ani průniky Machíse s Millou neslavily úspěch. Naopak. Po hodině hry se totiž do vápna Granady přiřítil Alfonso Pedraza a obránce Foulquieur jej neohrabaně fauloval. Podle sudího jasný faul, takže se Moisés Gómez mohl postavit k penaltě. A protože ji zvládl perfektně, Villarreal vedl!

Tři body mu ale nebyly přány. Střídající Kenedy totiž sprintoval s míčem u nohy k vápnu, nikdo kolem něj mu nedokázal zabránit v postupu a mladý útočník si obhodil postupně dva obránce Villarrealu. Pak nechytatelnou bombou k tyči překonal Asenja a slavil. Přesto mohl Villarreal vyhrát. Střídající Yeremi ve vápně upadl a sudí nakonec po poradě s videem uznal pokutový kop. K němu se postavil Paco Alcácer, který byl na hřišti sotva dvě minuty. Jenže nedal! Silva si poradil dalším perfektním zákrokem a body se dělily.

Více informací k zápasu

Real Betis - Celta Vigo 2:1

20.01.2021 21:00

Góly: 25. Sergio Canales, 44. Sergio Canales - 15. Santi Mina

Fotbalisté Betisu mohou pomýšlet na evropské poháry, pokud stabilizují výsledky a budou pravidelně bodovat. Po vítězství nad Celtou Vigo 2:1 se posunuli na osmé místo, odkud jsou evropské poháry na dostřel. Hvězdou zápasu byl dvougólový Sergio Canales.

Betis nakonec ukořistil tři body, ovšem výhra se nerodila vůbec snadno. Do utkání totiž vstoupili lépe hosté a poměrně brzy se také ujali vedení. Už v 9. minutě vystrašil domácí příznivce Santi Mina, jehož rána orazítkovala tyčku. O dvě minuty později zase těsně minul branku Nolito a Betis jen zázrakem držel remízu 0:0. Nicméně nadále si koledoval a po čtvrthodině hry už přeci jenom inkasoval. Po rohovém kopu zůstal v malém vápně neobsazený Santi Mina a brankář Robles mohl jen nevěřícně kroutit hlavou, proč ho nechala obrana bez povšimnutí.

Svěřenci trenéra Pellegriniho dokázali včas laxní přístup odčinit vyrovnávací brankou. Ve 25. minutě udržel balón na kopačce Fékir, posunul ho na Sergia Canalese, který povedenou ranou k tyči srovnal na 1:1. Betis byl po vyrovnání o něco aktivnějším týmem a těsně před přestávkou dokonal obrat. Útok 3 na 3 zakončil podél Blancovy levé nohy opět Sergio Canales. Celta Vigo měla ještě jednu dobrou příležitost v nastavení, ale Murillovu hlavičku fantasticky vyrazil Robles.

Verdiblancos uhájili poločasové vedení, ale Celta Vigo se ještě nehodlala vzdát. Je tedy pravdou, že druhý poločas byl na gólové šance chudší a teprve až v 76. minutě odmítl vyrovnání Baeza, proti kterému ale skvěle vyběhl Robles. Vigo v závěrečné fázi dostalo domácí pod tlak, ale vyrovnat se mu nepodařilo. Celestes tak prohráli třetí zápas v řadě a v tabulce si pohorší. Naopak na osmou příčku poskočil Betis.

Více informací k zápasu

Getafe CF - SD Huesca 1:0

20.01.2021 19:00

Góly: 69. Mauro Arambarri

Huesca Getafe překvapit nedokázala a domů se bude vracet bez bodů. Bylo to ale poměrně těsné, protože o výhře Getafe rozhodla jedna jediná branka. Pro Getafe se jedná o důležité tři body, díky kterým poskočilo na aktuální deváté místo.

Huesca by se hrozně ráda konečně odlepila ze dna tabulky, ale na to si bude muset ještě nějakou dobu počkat. Přitom nezačala špatně. Už ve 12. minutě si na pas za obranu naběhl mladý útočník Daniel Escriche, zpracoval balon dvěma doteky a jeho tvrdou ránu zastavila tyč! Podobné zakončení bylo k vidění o pět minut později na opačné straně, ale v tomto případě se po ráně Nyoma zaskvěl brankář Fernández. Ten si následně bravurně poradil i se skvěle kopnutým přímákem Takefusy Kuba.

Getafe mělo mnohem víc ze hry a po Arambarriho střele zasahovala tyč hostující brány. Druhá půle už byla trochu vyrovnanější, byť šancí bylo pomálu. Vlastně až dvacet minut před koncem se dělo něco zajímavého. Carles Aleñá poslal pas za obranu, kam si naběhl Ángel Rodríguez. Ten jakožto hráč v ofsajdu přenechal balon Mauru Arambarrimu a záložník dokázal najít mezírku mezi nohama brankáře Fernándeze!

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Sevilla FC 1:2

19.01.2021 21:30

Góly: 12. Edgar Méndez - 3. Youssef En-Nesyri, 30. Suso

Na čtvrté místo se po úterku posunula Sevilla, která zvládla náročné utkání na půdě Deportiva Alavés. Mendizorrotza se dočkala branek jen v prvním poločase. Do rychlého vedení poslal Rojiblancos En-Nesyri, ale odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat a vyrovnal Edgar Méndez. Rozhodující branku nakonec vstřelil po půlhodině hry křídelník Suso. Alavés sahal v závěru po bodu, ale Joselu neproměnil pokutový kop.

Sevillští do utkání vlétli a vedoucí branky se dočkali už po dvou minutách. Jesús Navas poslal ideální centr do "kapsy", kde se důrazem prosadil En-Nesyri a balón doslova zblízka dotlačil do branky. Odpověď Alavésu byla rychlá. Po dlouhém autovém vhazování se rovněž z malého vápna prosadil hlavou Edgar Méndez a překvapený Bounou inkasoval. Na pár minutek se hra vyrovnala, než předvedl krásnou individuální akci Suso. Španělský křídelník si dlouho naváděl balón ke středu hřiště, odkud vypálil do šibenice a Pachceo na balón nedosáhl. Sevilla znovu vedla a jak se později ukázalo, výsledek už nepustila.

Deportivo hrálo se Sevillou vyrovnanou partii, dokonce oba celky měly za celé utkání stejný počet střel na branku. Do konce prvního poločasu už se výsledek nepohnul a beze změn se odehrála i druhá půle. V ní měl až čtvrthodinu před koncem dvě dobré příležitosti Joselu, ale nejprve hlavičkoval od země k tyči, kam si vyskočil Bounou a posléze trestuhodně minul branku.

Hostům se sice v závěru podařilo vstřelit gól, ale kvůli hře En-Nesyriho rukou nebyl gól uznán, a tak se museli Sevillští třást o výsledek až do úplného konce. A že se třásli. Poté, co domácí rozehráli rohový kop, zahrál obránce Koundé rukou a sudí minutu před koncem nařídil ve prospěch Alavésu pokutový kop. Obrovskou zodpovědnost na sebe vzal Joselu, jenomže v klíčový moment selhal. Marocký brankář Bounou vystihl směr střely, penaltu zneškodnil a tím Seville zachránil tři body.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Levante UD 2:2

19.01.2021 19:00

Góly: 4. Alberto Perea, 28. Cala - 8. Roger, 11. Roger

Prvních 15 minut bylo naprosto strhujících, padly v nich tři branky. Jenže po změně stran už se vlastně ani jeden z týmů na nic nezmohl a body se dělí.

Levante chtělo přeskočit svého soka, byť vědělo, že ho v Cádizu rozhodně nečeká nic snadného. A utkání to jen potvrdilo. Začalo v nečekaně rychlém tempu. Na první branku jsme totiž čekali jen pouhé čtyři minuty! Cádiz podnikl po pokažené nahrávce hostí velmi rychlý kontr, který dostal míč po několika přihrávkách až na levou stranu vápnu. Tam si jej zpracoval dobíhající Alberto Perea, zasekl si míč a druhou nohou jej poslal k tyči!

Jenže Levante umí něco podobného. Po dalších čtyřech minutách si na chytrou patičku naběhl do volného prostoru vápna De Frutos a adresoval před bránu střílený pas. Ten z první poslal do sítě Roger Martí a srovnal. Pokud to byl pro Cádiz šok, pak o tři minuty později museli domácí dostat infarkt. V 11. minutě se totiž Clerc i díky zaváhání domácí obrany probil do vápna a našel opět kanonýra Rogera Martího, který míč doklepl do sítě - 2:1.

První půle byla obecně hodně zajímavá a byť kanonáda ustala, padl ještě jeden gól. Ve 28. minutě Álex Fernández poslal lahůdkový centr od rohu, na něj si naskočil Juan Cala a přesnou hlavičkou srovnal na 2:2.

Pět minut po změně stran se do vápna dostal rychlík De Frutos, jenže tentokrát na jeho ránu brankář Ledesma reagoval spolehlivě. Druhý poločas zcela jednoznačně zaostával za prvním a skóre zůstalo stejné jako v poločase.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Elche CF 2:2

19.01.2021 19:00

Góly: 71. Míchel Herrero, 89. Joaquín Fernández - 9. Josan, 43. Josan

Elche ve Valladolidu vedlo, jenže dvougólový náskok promrhalo. Domácí Real zvládl ve druhé půli srovnat krok a nakonec se body dělí.

Elche se zatím nedaří plnit předsezónní plán záchrany, ale dnes cítilo velkou šanci. Jednak má dva zápasy k dobru a jednak právě Real Valladolid měl jen o dva body víc. A Elche začalo ve Valladolidu hodně zhurta. Po pouhých devíti minutách hry sice Lucas Boyé míč u vápna ztratil, ale mičuda skončila u nohou Josana. Ten si rychle připravil střeleckou pozici a zakroutil míč k tyči - 1:0.

Domácí se ale nedali a ihned se hnali za vyrovnáním. Oním vytouženým střelcem se mohl stát Shon Weissman, který si naskočil na centr do vápna, jenže jej poslal jen do tyče! Valladolid ve zbytku první půle sice svého soka přehrával a míč mu půjčoval jen sporadicky, ale byli to hosté, kdo pálili ostrými. Dvě minuty před koncem poločasu Verdú krásným nákopem přes půlku hřiště oslovil nabíhajícího Josana, který si míč zkušeně pokryl a pálil k tyči - 2:0.

Valladolid poslal do hry střídajícího Míchela a to se mu začalo vyplácet. Nejprve v 62. minutě po Planově úniku do vápna neplatila branka Shona Weissmana, který ve skluzu míč před brankovou čárou zasáhl několikrát rukou.

Dvacet minut před koncem se ale Valladolid dočkal snížení. Míchel dostal nabito před vápnem, jednoduchou kličkou do protipohybu odstavil bránícího Gutiho a tvrdou střelou k tyči propálil i Badíu. Když už si Elche myslelo, že má vyhráno, tak v 89. minutě stačil jeden přesný centr Hervíase a na hlavičku Joaquína Fernándeze byl Badía krátký!

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Sociedad 2:1

16.12.2020 21:00

Góly: 31. Jordi Alba, 43. Frenkie de Jong - 27. Willian José

Baskický Real Sociedad už zase není první. V Barceloně svěřenci trenéra Imanola Alguacila prohráli 1:2, přestože je poměrně brzy poslal do vedení Willian José. Barca ale okamžitě vyrovnala a ještě do konce prvního poločasu strhla vedení na svojí stranu. Real Sociedad mohl několikrát vyrovnat, ale zejména v závěru zahodil několik velkých příležitostí.

Pro Barcelonu to byla ideální příležitost jak ukrojit z velkého náskoku, který Real Sociedad na Katalánce má. Domácí družina byla v úvodní fázi lepší a měla příležitosti ujmout se vedení, doplatila však na neproměňování šancí. V 10. minutě nepřesně hlavičkoval z vyložené pozice Pedri a nakonec to byli hosté, kdo se na Camp Nou ujal vedení. Po rohovém kopu na zadní tyči zakombinovali Portugués s Le Normandem a Willian José se ve stoprocentní pozici nemýlil.

Vedení Realu Sociedad dlouho nevydrželo, protože Barcelona odpověděla hned za čtyři minuty. Griezmannův pas sice Zubeldia odvrátil, ale jen k Jordimu Albovi, který srovnal na 1:1. Barcelona pak rozjela kolotoč na plné obrátky a hosté nevěděli, kde jim stojí hlava. Griezmann napálil břevno a Braithwaite v obrovské šanci přestřelil. Tlak Barcelony nakonec vyústil ve vedoucí branku, když přízemní centr Jordiho Alby lehce tečoval do sítě Frenkie de Jong. Sudí zpočátku gól neuznali, ale po zásahu VAR branka platila.

Barcelona otočila výsledek a ve druhém poločase byla blízko navýšení skóre. V 55. i v 57. minutě ale selhal v obrovských šancí Griezmann a Baskové tak byli stále ve hře o body. Čtvrthodinu před koncem se řítil na Ter Stegena Alexander Isak, ale skvělý obranný zákrok předvedl Pedri.

Real Sociedad dokázal Barcelonu několikrát zmáčknout a vypracovat si opravdu velké gólovky. V 78. minutě netrefil balón na zadní tyči Monreal a šest minut před koncem předvedl fantastický zákrok Ter Stegen po dorážce Williama Josého. Závěr zápasu byl z obou stran hodně vypjatý a sudí Sánchez musel několikrát sáhnout pro žlutou kartu. Co je však důležité, že se skóre do závěrečného hvizdu už nepohnulo a Barcelona porazila Real Sociedad 2:1, čímž ho zároveň připravila o vedoucí pozici.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Athletic Bilbao 3:1

15.12.2020 22:00

Góly: 45+1. Toni Kroos, 74. Karim Benzema, 90+2. Karim Benzema - 52. Ander Capa

Real Madrid si nakonec poradil s Bilbaem a "staré derby" vyhrál o dvě branky. Hodně mu k tomu ale pomohlo brzké vyloučení Raúla Garcii, který opustil trávník už po třinácti minutách. A taky závěrečné dvě branky francouzského střelce Karima Benzemy.

V prvních minutách byl rozdíl v kvalitě soupeřů nepříliš znatelný. Aby se mohl Real rozjet, k tomu mu pomohla třináctá minuta. V ní totiž Raúl García zcela zbytečně u vápna Realu fauloval Kroose, když mu podsekl nohy. To by samo o sobě nebylo zas takovým problémem, jenže García stihl první žlutou dostat už v osmé minutě. Takže logicky putoval do sprch a začala dlouhá přesilovka Bílého baletu.

Real se díky Viníciusovi několikrát snažil získat penaltu, ale sudí Jesús Gil Manzano je až moc zkušený arbitr, aby mu na to skočil. Baskové naopak spoléhali na dlouhé nákopy vpřed, kde se pohyboval teď už prakticky osamocený Iñaki Williams. Tomu sice scházela větší podpora od spoluhráče, ale přesto dokázal obraně královského klubu dělat svým pohybem a rychlostí nemalé potíže.

Pokud jde o střelbu, tak na obou stranách byla značně nepřesná. Ať už pálili Kroos s Benzemou či Valverdem na straně domácích, tak Capa nebo Williams v dresu baskického celku. Oba brankáři se tedy mohli vesele nudit dál. Až ke konci první půle to začalo být zajímavé. Jako první málem udeřil Real. Ve 41. minutě Kroosův centr parádně prodloužil Valverde až na osamoceného Viníciuse Júniora, jenže ten ani zblízka nedokázal svého soka překonat!

Jak se to dělá, mu musel ukázat zkušenější Toni Kroos. Ve druhé nastavené minutě ze dvou se k míči dostal Vinícius, naservíroval míč německému reprezentantovi a ten si poradil bravurně. Krásnou ranou z osmnácti metrů překonal Simóna a Real vedl!

Jenže odpověď baskického celku na sebe nenechala zase tak dlouho čekat. Z druhé půle bylo odehráno nějakých sedm minut, když Bilbao předvedlo velmi rychlý atak. Capa si narazil míč s Berenguerem a vypálil. Jeho první ránu ještě Courtois dokázal vyrazit, ale na dorážku do protisměru už nestačil - 1:1.

Následovala celkem hluchá pasáž, v níž Bilbao úporně bránilo skvělý výsledek a Real nemohl na jeho obranu najít recept. Dočkal se k závěru utkání.

V 74. minutě Asensio rozehrál roh na Carvajala a pravý obránce vyslal parádní centr na Karima Benzemu. Ten si zkušeně pohlídal ofsajdovou linii a hlavou zakončil. A nebylo to všechno, protože opět v nastavení Real přidal definitivní pojistku. Přežil střelu Vesgy, kterou Courtois bravurně vychytal a hnal se do útoku. Asensio roztáhl hru na Modriće, ten spatřil nabíhajícího Benzemu a francouzský elegán už si ve vápně poradil krásnou střelu na vzdálenější tyč.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid17142133:744
2.Real Madrid18114330:1537
3.FC Barcelona18104437:1734
4.Villarreal CF1989228:1933
5.Sevilla FC18103523:1633
6.Real Sociedad1986529:1630
7.Granada CF1984723:3128
8.Real Betis1982924:3226
9.Cádiz CF1966717:2424
10.Getafe CF1865716:1823
11.Celta Vigo1965823:3023
12.Levante UD1857625:2622
13.Athletic Bilbao1863921:2221
14.Valencia CF1948725:2620
15.SD Eibar1947816:2019
16.Real Valladolid1947818:2719
17.Deportivo Alavés1946917:2518
18.Elche CF1738616:2317
19.CA Osasuna1937916:2816
20.SD Huesca1919914:2912

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (189)

Přidat komentář
CHONG

Na konci mi teda zatrnulo Jinak sice žádný super výkon, ale v rámci možností dobrý koukatelný zápas nahoru dolů. Arambarri měl na noze tři góly, tak aspoň, že tam padl ten jeden. Nyom zpátky na beku a konečně slušný výkon a Aleňa s Kubem mě baví, ti tu statickou zálohu pěkně rozhýbali, akorát škoda, že mě s největší pravděpodobností budou bavit jenom půl roku. Vamos Geta!

Reagovat
Mateo16

Sialenost co tam dnes Vinicius predvadza tak sam brankara zahodi tutovku a potom sa vysere na obranu a dostaneme gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Real to jsou kopyta

Reagovat
smazaný uživatel

Real Copu vypouští, jako každý rok (s výjimkou 2014, kdy jim do toho plánu hodil vidle nepřizpůsobivý Bale).

Reagovat
valloire

Reagovat
EXoRcIsT

Dakujem RM ze nieste schopny porazit dajake skurvene mestecko Zidan takto dojebal RM vsetkych mladych odstavil alebo predal toto muzstvo keby sa stretlo s RM pod Mourinhom tak dostane nakladacku

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Alcoyano!

Reagovat
Mateo16

ZZ musi byt odvolany takto to dalej nejde

Reagovat
misinho7

To sa malo robiť ked bol volny Poche.

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou von

Reagovat
Mönchengladbach

Reálek

Reagovat
Kenneth

Na vás to stačilo

Reagovat
Israha

Zidane zkušeně vypadl, aby se hrálo méně soutěží a nemusel tedy rotovat své oblíbence . No, je asi na čase opatrně začít nadhazovat myšlenku o změně...

Reagovat
misinho7

.... katastrofa....

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane zarotoval a tí mladí nemajú ani na nejake Alacaymo

Reagovat
Mass

Mimo Víctora nehráli žádní junioři, ale lavička, Marcelo, Casemiro, Vasquez a Isco by měli být schopní porazit třetiligovej tým..

Reagovat
Alf14

Ono i kdyby nastoupil mbappe s halandem tak to bude k ničemu protože ta hra nemá žádnej systém ani žádnou myšlenku. Milion nahrávek kolem půlky a pak centr na nikoho

Reagovat
20fredy20

Ten Valverde je riadny traged s Viniciusom absolutne nemaju na Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdeho si videl hrať prvýkrát ?

Reagovat
20fredy20

Viackrat a vzdy bol tragicky, dneska na konci ako ho tam potocil nejaky casnik alebo instalater tak to bolo moc.

Reagovat
Gazdo

tak casnici ked treba tak sa vedia inak obracat takze by som ho moc nevinil

Reagovat
smazaný uživatel

2 z jejich nejlepsich a nejnadejnejsich hracu momentalne, zrejme budes expert

Reagovat
20fredy20

Real a nadejni hraci ? To mi nejako nejde do kopy, vzdy kupovali len hotovych hracov za mastne sumy.

Reagovat
madridcan

Vie mi to potvrdiť nejaký fanušik Kielu prosím?

Reagovat
20fredy20

Mozno ti to potvrdi fanusik Cadizu, Sachtaru, Alavesu, Alocyana a neviem akych dalsich dedin

Reagovat
sokar

Sice viem kam tym mieris, ale Doneck a dedina

Reagovat
madridcan

No... Ked toto su dediny, tak zjavne odpovedám Cookovi

Reagovat
20fredy20

Ako ste sa chytili uplne bezvyznamnej veci v tom prispevku

Reagovat
madridcan

Ak myslíš bezvýznamnú vec seba, tak to je žiaľ moja chyba. Ale kľudne môžeš mi tykať

Reagovat
20fredy20

Neskutocne ma nicis asi ako partia zvaracov, casnikov, plavcikov vcera Real.

Reagovat
madridcan

Takže som ťa vlastne zničil

Reagovat
misinho7

Boha zas ty... ked Valverde je traged tak ty sa so futbalu asi moc nevyznas

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo is the new busquets

Reagovat
sokar

Zapol som to len na posledne minity, ci to Alcoyano zvladne v ptedlzeni... Ale ten Marcelo :D vyzeral ako z exhibicneho zapasu legiend, co uz tak 10 rokov su na dochodku. Pekny pupek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro me jsou oba skveli hraci, nicmene za zenitem, na top uroven uz to nebude..umeni odchazet!

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nechápu, proč někteří dělají z Busquetse takového tragéda. Pro naši hru je i přes určité výkonnostní výkyvy stále důležitý. Přehled, chytrost a přihrávku neztratil a nevím o tom, že by zařídil soupeři skoro každý zápas, do kterého nastoupí, jako v poslední době Marcelo. Místo Busquetse bych se spíš zaměřil na to, proč každá standartka smrdí inkasovaným gólem a to při jakémkoliv složení obrany.

Reagovat
sokar

Reagovat
Rothbard

Koeman, Arteta, Lampard, ZZ si jedou vlastní soutěž.

Reagovat
PH8

Akorát Ole nám z ní vypadl.

Reagovat
Greny

Zidane: prohru beru na sebe

Reagovat
PH8

Finále poháru Cornella - Alocyana

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Zidane dakujeme. Predat jedneho z najlepsieho hodnotenych mladych bekov Achrafa pod cenu a nahradit ho priemernym Vazquezom, ktory nas potopil v dalsom poharovom zapase. Tam si nepokryl stranu a neustrazil hraca. Poprosim noveho a spickoveho managera

Reagovat
teenz

Hakimi neni bek, tak už přestaň s psát sračky.

Reagovat
Israha

Druhá věc však je, že by byl naším nejlepším křídelníkem

Reagovat
teenz

Těžko říct, jestli by v našem nestylu byl nejlepším křídelníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

To si robis prdel alebo si tak sprosty?

Reagovat
teenz

Alebo si ty naprosto mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje nazory tomu nasvedcuju. Ved ked sa nerozumies futbalu tak sa tomu nevenuj. Achraf je oficialne uvedeny ako RB len blbecek ako ty by sa mal viac naucit.

Reagovat
teenz

Oficiálně ako RB uvedený neni a neoficiálně tu pozici taky nehraje. Oficiálně je záložník bráško.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ides sa tu hadat so zdrojmi ano? Internetovy "odbornik". V materskej skolke ta ucili co to znamena right back alebo full back?

https://www.transfermarkt.co.uk/achraf-hakimi/profil/spieler/398073

https://en.wikipedia.org/wiki/Achraf_Hakimi

https://en.wikipedia.org/wiki/Defender_(association_football)

Hakimi ako full back.

Reagovat
teenz

Kdyz uz si byl na transfermarketu, tak sis mel otevrit Inter a podivat se kde hraje Hakimi. Nebo si otevrit BVB a podivat se kde Hakimi hral. Hakimi uz proste pravyho beka nehraje.

Reagovat
roman1978

proč si to děláš? teenz je tady již nějakou dobu a až na to, že fandí bílému zlu, všichni ví, že fotbalu rozumí. děláš ze sebe vola a to vlastně skoro vším, co jsi doposud napsal. takže to dej vždy nejdřív přečíst rodičům a oni už ti řeknou, jestli to publikovat a nebo raději ne.

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

On je strasny exot ale

Reagovat
smazaný uživatel

No evidentne si tu hlupy ty pretoze oficialne zdroje nech sa paci vyssie neklamu. Taky "expert" ako teenz je priklad internetoveho "odbornika" a hada sa, ze Achraf hra RB, nerozozna ani co to je full back. Uplne sa zosmiesnil

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

hele hombre, my merengues si tady nenadáváme, tak brzdi jo?

Reagovat
Gazdo

Greatest nesuhlasi

Reagovat
valloire

já vím kdo to je, ještě předtím měl taky nějakej známější nick

Reagovat
smazaný uživatel

Nazor internetoveho "experta":

teenz21.01.2021 09:22#

Hakimi neni bek,

Nazor zdrojov:

https://www.transfermarkt.co.uk/achraf-hakimi/profil/spieler/398073

Other position:

Right-Back

Left-Back

https://en.wikipedia.org/wiki/Achraf_Hakimi

Position(s) Full-back

"Achraf Hakimi Mouh (Arabic: أشرف حكيمي موح‎; born 4 November 1998) is a Moroccan professional footballer who plays as a full-back for Serie A club Inter Milan and the Morocco national team. Mainly a right-back or right wing-back"

Takze podla teenz nie je Achraf bek ako toto kandiduje na megafail novodobej ery eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

A CR uz najlepsi strelec historie futbalu, prekonal komplet vsetkych Ty blaho ja si ho pamatam nejak z roku 2003, 2004 uz na ME v Portugalsku ale koho by napadlo, ze tento mlady kridelnik raz bude absolutne najlepsi

Reagovat
roman1978

nepřekonal

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

už na me v portugalsku byl jedním z nejlepších hráčů, takže to napadlo spoustu lidí.

Reagovat
Petr20

Messi pořád jinde

Reagovat
madridcan

Veď áno. Nemôže byť na rovnakom mieste, to dáva logiku predsa

Reagovat
valloire

jj, pod ním

Reagovat
smazaný uživatel

ale Pelé povedal že nie. a just nie. nie. nie nie. má to na instagrame tak to musí byť pravda !!!!

Reagovat
valloire

nejenom Pelé, ale i Binder, Bican

Reagovat
sokar

Pockaj co na to Pele a aku statistiku najdu v Santose

Reagovat
Gazdo

verim tomu ze keby ronaldo s messim dali kludne kazdy aj 5000 golov tak aj tak su niekde v Santose statistiky ze pele dal 6000

Reagovat
Reggie

Reagovat
valloire

No...asi takhle. Nekoukám se na anglickou ligu, kromě nějakejch zápasů Liverpoolu, ale na Ronalda v MU jsem se koukal a těšil.

Reagovat
smazaný uživatel

pac ses agent s teplou vodou

Reagovat
technecium

Víš proč? Protože v tý době to bylo zdarma v televizi Pak už nikdy

Reagovat
valloire

To nebude ten důvod ty hlavo vod moře. Od tý doby ta nikdo takovej nebyl.

Reagovat
roman1978

Taky jsem to tak měl. Škoda, co se z něj stalo za ..........

Reagovat
ADM

Reagovat
LAM

Real klasicky.Jak teď tam Superpoháru radši rychle vypadnou,aby se mohli soustředit na ligu

Reagovat
Kokesh

Jenže nás letos ti věčně druzí v Madridě prokoukli.

A klidně to může být po dohravkach o 10, coz už je docela hardcore.

Reagovat
smazaný uživatel

ako na jednu stranu to co urobil Real je mozno nachvilu pre fandov krute ale na druhu stranu - nehrali zbytocne finale superzbytocnehocupu, spanielsky pohar ma tiez reputaciu zbytocnosti a fans aj tak zabudnu na taketo blbosti ak v takto narocnej sezone daju ligu alebo LM. Kedy si pametate ze od septembra je skoro kazdy jeden den nejaky futbal v top 5 ligach ?

Reagovat
Jordi Alba

Granada na to, že má zátěž v podobě EL, tak si stále drží ty solidní výsledky. Člověk by se vůbec nezlobil, kdyby uhrála zas to 7. pohárový místo a Betis nebyl znovu ani 2. nejlepší tým z Andalusie. Jinak Kenedyho gól na 2:2 taky not bad. https://www.youtube.com/watch?v=pOIWHu0zY-c&ab_channel=LaLigaSantander

Reagovat
Israha

Jsou výborní, a navíc se na ten fotbal dá dívat. Za mě Martínez > Bordalás.

Reagovat
Jordi Alba

Mě by nevadilo ani to Getafe, těma hostovačkama se teď zvednou, jenom ty hráče asi pak nemají šanci udržet dýl. Hlavně, ať pak nikdo neudělá ostudu v tý EL, i když teď jim los moc nepřál zrovna. Koho bys tipoval, že udělá LM? O první trojce se nemusíme bavit, ty řeči, jak Barcelona nebo Real neudělají ani LM sou mimo, ta kvalita ligy není zas taková. Docela škoda, že minimálně jeden z dvojice Socky, Villarreal ostrouhaj, možná oba.

Reagovat
Israha

Mě je Getafe nesympatické na úrovni individualit (už jen přes Damiána Suáreze u mě nejede vlak ), ale jinak Bordalásovu práci tam cením. Martinezovu práci v Granadě však cením více, protože s podobnými vstupními podmínkami je srovnatelně úspěšný a navíc hraje odvážnější fotbal.

Aktuálně už beru zpátky, co jsem říkal zkraje sezony, a souhlasím. Koeman i Zidane tu LM ukopou . Čtvrtý flek za mě nejspíš Sevilla, přijdou mi letos nejméně závislí na individualitách a Lopeteguiho přístupem vhodně cyničtí a účelní na to, aby to vedlo k úspěchům, i když se třeba herně nedaří. U Villarrealu mi přijde, že ztrátou Iborry se jim skoro rozpadla defenzivní hra zálohy, a jakkoliv Capoue není zlá náhrada, tak plnohodnotně Iborru nezastoupí. Sockám nevěřím vůbec, ta závislost na Silvovi je pošle do EL tutově.

Reagovat
Jordi Alba

Jenom teda ty individuality najdeš skoro všude, takovej Soldado je taky kolikrát docela zmrdeček.

Reagovat
Israha

Krom Damiána nemůžu ani vidět taky Nyoma, Cucurellu a Arambarriho, to už je prostě hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Damiána a Allana chápu, ale Cucu a Mauro jsou úplně v pohodě.

Reagovat
Israha

Tak sympatie jsou subjektivní věc. Cucurellu jsem opakovaně viděl cíleně faulovat jak na běžícím pásu, divit se pískání těch faulů a udělování karet, a pak na druhou stranu dělat ublížená očka na sudího, když mu to někdo vrátil - tím si mě nezíská. A Arambarri mi připadá, že tohle v trochu menší míře dělá taky.

Reagovat
CHONG

Pepe je u nás zatím úspěšnější, ale Martinez odvádí v Granadě výbornou práci, to je fakt.

Reagovat
Israha

Má o jednu dobrou sezonu více, to je pravda. Jinak ale to vytažení klubu ze Segundy až na pohárové příčky mají společné.

Reagovat
CHONG

O dvě dobré sezóny, vloni to byl sice po korona pauze děs, ale osmé místo je pro nás pořád úspěch (nehledě na to, že stačilo, aby Jaime v posledním kole proměnil penaltu a předběhli bychom právě tu Granadu), plus samozřejmě predloňský boj o LM až do posledního kola je něco, o čem si Granada bude moci nejspíš nechat jenom zdát a v neposlední řadě uvidíme, co předvedou v playoff EL, ale to naše vyřazení Ajaxu a vyrovnanou partii s Interem budou taky těžko překonávat.

Reagovat
Israha

Jo, o dvě, jsem měl nějak zafixované, že v té první sezoně po návratu skončili v druhé půlce tabulky. Rozpočty obou klubů jsou, koukám, podobné, takže zatím je faktem, že Bordalás je úspěšnější. Mně se však více zamlouvá práce Martineze...v jeho Granadě vidím trošku méně zarputilosti a buldočího nasazení, a více fotbalové romantiky .

Reagovat
CHONG

S tím se dá souhlasit

Reagovat
Elliasson

Souhlasím!!

Reagovat
smazaný uživatel

..oblak by nechytil penaltu ani proti mladším žiakom ..čo sa nepozrie na ter Stegena ako sa ma pohybovať na čiare.. Dmitrovič frajer, dúfam, že to ešte otočíme

Reagovat
Petrinho17

Tak Puig si týmto zápasom rozhodne nevypýtal viac šancí Neskutočne veľa strát a odovzdaných prihrávok.

Reagovat
Gazdo

coz moze byt prave cesta k uspechu lebo ako sme si zatial vsimli ak niekto u Koemana hra totalnu biedu tak hrava casto

Reagovat
CHONG

Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

..no áno, ale ten výkon bol otras ..ešte, že mame luisita

Reagovat
smazaný uživatel

Sua je bůh, ale dneska se na to mohl vysrat

Reagovat
Phillipinho

Suarez je devitka, ktera Atleticu posledni roky strasne chybela Tyhle zapas by minulou sezonu koncily remizou...

Reagovat
frankiefcb

, pokud bude titul, tak to bude hodně jeho zásluha.

Reagovat
PP

Bartomea?

Reagovat
frankiefcb

To v podstatě taky

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
Anacron

Prodat Suareze hlavnímu aspirantovi na titul byl vážně brilantní tah

Reagovat
DrQQ

Keby predať! Darovať! :-)

Reagovat
PP

taky mě nenapadá moc větších failů v posledních letech. Jasně, že někdo nesplní očekávání, nesedne mu tým, to je běžné, ale poslat top střelce na světě k přímé konkurenci je asi majstrštyk..

Reagovat
Mercury

navíc si i kvůli tomu ještě víc nasrat jeho nejbližšího spoluhráče a legendu klubu, která možná i díky tomu víc přemýšlí o odchodu. Just Bartomeu things.

Reagovat
Gazdo

keby sme im ho predali tak ok ale to co sme spravili my je na palicu

Reagovat
LAM

Ještě,že odešel

Na tu tragedii,kterou každej zápas v útoku předváděl když se od něj míče odráželi a v 60minutě už jen vydejchával opravdu ne.

Neberu mu velký záasluhy co u nás měl a i to,že by i letos asi nějaký goly nastřílel(víc než Griez),ale ten tým potřeboval pořádně okysličit a jinak to nešlo.Dokonce jsem zaslechl i návrhy,že mohl zůstat i Vidal

Hlavně moc nechápu tu obrovskou kritiku na horší výsledky(zatím na podzim).Všichni chtěli aby hráli mladí a aby se tým začal měnit i když to třeba bude znamenat,že nebudem hrát o trofeje.Výsledek je že tady hraje letos hromada mladíků-Fati,Pedri,Dest,Araujo,Mingueza,Trincao a k nim klidně přičíst i Dembeleho a De Jonga,ale najednou by ještě všichni chtěli,aby se zas hrálo o tituli.

Ten tým potřebuje ještě 3 posili do každý řady-Stoper(Garcia),Záloha někdo vedle De Jonga a Top hrot.Pak můžem klidně zas hrát o všechny trofeje a pokuď na tyhle posty přijdou i mladí hráči,tak ten tým bude mít obrovskou budoucnost.

Reagovat
Gazdo

Amen

Reagovat
kolouch

TOP hrot jste pustili zadarmo do Atletica.. I když už výkonnost nemá jako před pár lety, pořád je to 20+g útočník. Moc nerozumím tomu, co jiného byste od hrotového útočníka chtěli, navíc když prohlásil, že by mu nevadilo dělat náhradníka a pomáhat v klubu mladším hráčům.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Zbaviť sa ho bol nevyhnutný krok. Mal zlú fyzičku (od polovice zápasu už ruky v kolenách), nepressoval (dnes vo futbale napáda celý tím, nemožu všetci behať zároveň za neho a ešte aj za Messiho), zhoršený pohyb a LAM má pravdu, že ten tím nutne potreboval rez a okysličenie.

Druhá vec je akým nedôstojným spôsobom sa ho zbavili a tým, že keď už ho vyplácali z konraktu tak mu tam pekne mali dať klauzulu ako dostal Costa od Atlética. To bol vyslovený amaterizmus lebo takto vystriela titul priamej konkurencií.

Suma sumárum, jeho odchod bol správny krok, to ćo bolo nesprávne bolo to, ako sa to spravilo.

Reagovat
kolouch

Sam jsi ted tu absurditu zminil. Na Barcelonu nema ale vystrili titul prime konkurenci? Tak takoveho utocnika, co dokaze vystrilet titul, bych si sakra v tymu nechal ne?

Reagovat
Eichel

Tak snáď dokážeš chápať také veci ako to, že každý tím hrá iný štýl futbalu a podobne. Pozri sa na dnešného Suaréza a Braitha, každý z nich je typologicky úplne iný útočník. My potrebujeme momentálne niekoho ako Braith len s ovela vyššou kvalitou a rozhodne by nás nijak nespasil Suarez s tým jeho pohybom. Atléticu ale sedí a uznávam, źe je tam veľmi platný.

Reagovat
kolouch

Koho by sis tak predstavoval?

Reagovat
remeslnik

Tam to není o jednom hráči. Ani kdyby přišel kdovíkdo. I v tom je rozdíl, mezi souč. Atletama a Barcou. Proto je tam platnější, než by byl teď v Barce.

Reagovat
kolouch

No ale s nekym na hrot se pocita ne? Tak me zajima koho by tam fandove Barcy chteli

Reagovat
smazaný uživatel

Haalanda

Reagovat
remeslnik

Jedna věc je, koho by chtěla a druhá na koho má prachy ( s kým může počítat). Je to jednoduché - Chtěla by třeba i toho Haalanda, o kterého se měla zajímat ještě vloni před Dortmundem, když ještě byl za relativně dobré prachy, ale momentálně je nemá na nikoho slušného.

Reagovat
Eichel

Vzhľadom na finančné možnosti klubu by som tam skúsil Fatiho. Keby nejakým zázrakom na to boli prachy tak Haalanda, ale skúsil by som aj Lautara alebo (neukrižujte ma) Richarlisona, možno ešte Inaki Williams aj keď on je skôr pravé krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fatiho je na hrot škoda, když je a bude to naše nejlepší křídlo, technické, kreativní a skvěle zakončující. Lautaro je hype a nesnášejí ho už i fanoušci Interu. Richarlison je neproduktivní a není to typický hrot. Haaland je jasně nejlepší možnost.

Reagovat
Eichel

Lautara samozrejme za prijateľnú cenu, isto nie za tie prachy, čo sa spomínali v lete, takú cenu fakt nemá. Pri Richarlisonovi by som sa spoliehal na to, že tú produktivitu by práve obstarali krídla (Fati/Messi/Dembelé) a tá jeho neproduktivita by tak nevadila.

Haaland aj mne vychádza najlepšie ale trebalo by mať viac alternatív, vzhľadom na financie klubu.

Reagovat
Ed_Hazard

No zase nevyskakuj, my sme ich podporili Llorentem a povedzme ze aj Hermosom

Reagovat
Svatej

Barca refuse to pay out the rest of Quique Setien's contract with the club, claiming in court that the manager was 'incompetent and deceitful.' Barca accuses Setien of not having fulfilled the promises he made upon arrival, especially regarding the game, style and achievements promised.

Je to vůbec možný?

Reagovat
Gazdo

wtf the fuck

Reagovat
roman1978

omg my god

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pořádku, odvedl na hovno práci, tak dostane ukrácené prachy A ano, doslova sliboval krásný fotbal, což nesplnil ani náznakem, hrál se pěší fotbal bez šancí a gólů a ještě jako bonus předvedl historickou gigatragédii s Bayernem

Reagovat
misinho7

Reagovat
Svatej

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Ty víš, co měl ve smlouvě, že se tak divíš?

Reagovat
Svatej

jako že si nechal do smlouvy dát doložku o tom, že bude hrát s týmem sexy fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se s tím tak veřejně holedbal, tak to není nemožné. A mohly tam být i jiné věci, které nedodržel, ale ven se nedostanou. Kolik jsi viděl smluvních závazků trenérů ve špičkových klubech, když se odvažuješ to hodnotit?

Reagovat
Svatej

Viděl jsem dost na to, abych věděl, že se do smluv nedávají doložky o atraktivitě hry

Pro kristovy rány, přestaň mě trollit, tohle rozhodně nemůžeš myslet vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, máme tady insidera

Reagovat
Svatej

No, máme tu víc zajímavých lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já bych chtěl odpověď na to, jak víš, co se dává do smluv trenérů ve špičkových klubech ve Španělsku. Respektive co je možné a nemožné, když sám nahazuješ tak ostrou dichotomii a ještě posměšným, rádoby nad věcí tónem. "Viděl jsem dost na to..." mě neuspokojuje.

Reagovat
Svatej

Hele i kdybych ti s plnou vážností ve tváři vystřelil nějakej recept na knedlíčky jako plnohodnotnou odpověď, budeme díky tvýmu ''Jsem trenér a nechám si dát počet vytvořených šancí do smlouvy'' na stejný úrovni. To, co tě uspokojuje, mi je docela jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Takže přesně jak jsem čekal. Máš nulové důkazy ohledně dohadu, který prezentuješ jako nezvratitelný fakt, nedokážeš na nic odpovědět, tvým argumentem je výsměch, založený pouze na tvém vnímání světa, které považuješ za jediné pravdivé a zelený smajlík. Bravo, můžeš jí vařit knedlíky, plněné něčím modrým.

Reagovat
Svatej

takže v první řadě si panáčku uvědom, ze ty nejseš v pozici toho, kdo tu ma zhodnocovat dukazy, ale naopao je sam dodavat, kdyz jsi to byl ty, kdo prisel s teorii, ze je to ve smlouvě. Jinýma slovama si celej ten svuj oduševněle pripitomelej komentář přečti jako kdybych to psal já, protože ty jsi měl dodat důkazy potvrzující tvy tvrzení, ne já.

A na druhej komentář ve spodním vlákně zareaguju rovnou tady - uz plně rozumim tomu, ze se nějaký diskuze s tebou i ti největší místní tragédi tak štítí, jsi koukám pěkně hloupej.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo argumentů povýšenecké útoky ad hominem, skvělý obraz tvé domnělé úrovně. Pokud blahosklonně pominu tvé trapné útoky, je tvá logika vskutku fascinující - takže když já budu zastávat stanovisko, že bůh může i nemusí existovat a ty zcela kategorické stanovisko, že bůh jistě a bez pochyb neexistuje, budu já v pozici, abych něco dokazoval, zatímco ty v pozici, kdy se můžes pouze vysmívat a neobtěžovat se s jakýmkoliv argumentem? Obdivuhodný mentální výkon.

Reagovat
Svatej

jses ucebnicovej priklad hloupyho cloveka, pouzivajiciho naučený výrazivo pro vyvážení chybějící schopnosti logicky uvažovat. Bohužel to stejně nezvratně končí u toho, ze jses tu pro vsechny za troubu.

Tvůj příklad je kulhající na obě nohy a vlastně me to ani nepřekvapuje. Ja přišel s novou informací, ty jsi ji zpochybnil a jako vysvětlení podal vlastní vymyslenou okolnost, která je ve sportovním světě nerealizovatelná a nedomyšlená hned z nekolika pohledů. Potom po me chces, abych já tobě neco takovyho vyvracoval, když jsi sam nepodlozil ani naznak dukazu existence takovyho pravidla.

Ciste ze zvědavosti mi zodpovez par prostych otazek

- kterej kreten by podepisoval smlouvu s klubem, kdyz by vedel, ze ma klub v podstatě automaticky právo ho nevyplatit po tom, co smlouva bude ukončena předčasné?

- Téměř vsechny smlouvy končí výpovědí nebo propuštěním, proc tedy vsechny kluby svoje trenéry musí vyplácet? Jste první průkopníci, jtery napadlo zahrnout sexy dolozku do smlouvy? Proc zrovna u vas se takovej článek teda senzačně vytahuje a neni to pravidlem?

Tvy slova ke konci budu parafrázovat nicméně btaky - obdivuhodný výkon mentála.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že kreténovi typu Setién, pro kterého je i krátké období v takovém klubu zárukou pěkného důchodu, by nevadilo podepsat cokoliv. A ano, určitá doložka tam klidně být mohla a nebo taky zaměstnavatel jednoduše z pozice síly smlouvu nedodržel a teď hledá falešné argumenty, podobně jako ty. Možné je obojí, zatímco ty říkáš, že první je nemožné a zdůvodňuješ to jenom svými značně omezenými znalostmi. Přesto jsi schopen v podstatě nedokazatelné dohady označovat za fakta, zatímco já je označuju za možnosti. A věty jako "který kretén by podepisoval..." jenom dokazují, že nejsi schopen vnímat věci z různých úhlů pohledu, ale jsi závislý pouze na svém pohledu a svém vnímání značně vzdálených a pro běžného fanouška abstraktních věcí, na které můžeš těžko aplikovat nějakou svou pomyslnou racionalitu, či co. Který kretén by šel v současnosti dělat ministra zdravotnictví ze svého pěkně placeného místečka v Brně? Jednoduše motivace byla pro dotyčnou osobu dostatečně vysoká, přestože bude už navždy za kokota. Opravdu pochybuji, že jsi odborník na smlouvy a jejich specifické doložky, které se uzavírají s lidmi, vydělávajícími následně stovky tisíc eur měsíčně a tím spíše v celkově unikátním fotbalovém prostředí, a tak stále nevím, na čem zakládáš své neotřesitelné přesvědčení, které navíc obhajuješ značně arogantně.

Reagovat
Svatej

Ty celou svoji argumentaci stavis na neuchytitelnych dvou vecech

1) Nic nejde zpochybnit

2) "Neznam te, ale mas omezeny znalosti"

Takze ti to zjednoduším i bez přispění osobní zkušenosti. Ve fotbale jsou obecný základy, který zna každej. Mame tu smlouvy u přestupů, mame tu dolozky o provizich z dalsiho prodeje, hostování s opcí, dokonce bonusy za počty gólů. Nikdy nikde nevyšlo najevo info o tom, ze ma jakéhokoliv trenér zminovanou sexy dolozku, nikdo o tom nikdy nemluvil, přesto ty to popisujes tak, jako kdybych zpochybňoval gravitaci a existoval tu obrovskej prostor pro dokázání toho, ze se mýlím, presto jsi pořád nedodal absolutně nic. GENIÁLNÍ.

Ty vole, zase přirovnání jak vytahnuty z tlustyho střeva. Takovej člověk to misto bere kvuli prestizi a solidnimu platu. Aby jsi to mohl prirovnat, musela by tam bejt taky sexy dolozka o tom, ze musi byt vzdycky jeden ze tri nejlíp oblečených lidí v mistnosti, jinak musi plat odevzdat.

Ja si to klidně obhájim s jakoukoliv arogancí, jakou znam za vhodnou, porad i selskym rozumem a kritickym doptavanim prinasim svymu pohledu na vec nejakej smysl, ty si vytahujes spatny kulhajici priklady z prdele a nazyvas to argumentaci, pritom jsi do ted neobhajil ani puvodni myslenku, se kterou jsi přišel. Říkám ti rovnou, ze te z toho vytancit slovnima kudrlinkama nenecham, takze buď konečně dodej dukazy svyho tvrzeni, nebo to vzdej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nikam netančím, to ty mluvíš jenom v obecných frázích, co je PODLE TEBE možné a nemožné. Takže se nikdy nikde nestalo, že zaměstnavatel dal do smlouvy zmrdskou doložku, že nedodržel smlouvu, zaměstnanec se nikdy s bývalým zaměstnavatelem nesoudil atd. A ano, pokud je zaměstnavatel dostatečně silný, tak ani ojebaný zaměstanec se z logických důvodů nesnaží, protože nemá šanci. Proto to může zkoušet miliardář Neymar, ale těžko Setién. Ty se neustále snažíš mě naprosto banálními větami shazovat, ale sám jsi kromě urážek nenapsal smysluplnou větu, která by něco z tvých tvrzení s nějakou validitou obhajovala. Obhajovat tohle něčím jako "ve fotbale jsou obecný základy, který zná každý", je naprostý vtip. Jednoduše nemůžeš dokázat, jaká míra individualizace smlouvy může existovat v takových případech, jako je narychlo hledaný trenér do Barcelony. A jestli si myslíš, že mafiánské mrdky jako Bartomeu jednají podle nějakých "obecných základů, které zná každý", tak bych tě mírně řečeno označil jako velmi naivního, abych se nesnižoval na tvou úroveň. A máme tady dokonce i "selský rozum", tak to bravo, můžeš s ním jít ohánět na novinky a tím s tebou končím.

Reagovat
Svatej

to jsou šílený hovna

Reagovat
Gazdo

Ty nevies do coho sa asi pustas

Reagovat
Svatej

Uvědomil jsem si to hrozně pozdě, já si ho pamatoval z dřívějška a říkal jsem si, že tu každej přece postupně dospíváme... Zjevně každej jiným tempem.

Reagovat
smazaný uživatel

Oblíbené kluby - hlavní

Chelsea FC (ENG)

to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze to je nemozny. Vzdyt "sexy fotbal" je kompletne subjektivni meritko. Jak to budes v ty smlouve merit a rozhodovat jestli to splnil nebo ne?

Reagovat
Svatej

Měl jsem rozepsaný to samý, ale tak nějak jsem tušil, že bychom se nehnuli.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že "sexy fotbal" tam neměl, samozřejmě, že je to subjektivní. A samozřejmě, že subjektivní je i pohled trenéra vs. pohled klubu. A taky samozřejmě, že i subjektivita se dá datově částečně převést do objektivity. V počtu vytvořených šancí například. Proč myslíš, že Koeman po špatném výsledku často zmiňuje velký počet šancí? Chrání se tak.

Reagovat
CHONG

Samozřejmě, že jsi idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká idiotský právník.

Reagovat
CHONG

Idiotovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou různí idioti. Dostovejevského idiot byl idiotem, protože jej tak vnímala idiotská společnost, přitom byl morálně čistým člověkem, který vnímal věci mnohem průzračněji než tzv. vyšší společnost, obalená tituly a majetkem. Někdo jiný je idiotem například proto, že několikrát do měsíce opakuje, že jej nebaví fotbal a že fandí Geta, a protože nemá sebereflexi, tak si svou skutečnou idiocii nikdy nepřipustí.

Reagovat
CHONG

A pak jsou idioti, kteří si myslí, že měl trenér ve smlouvě závazek ke hraní sexy fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to nemyslím. Celá tahle tzv. diskuze plná osobních útoků a vyznačující se absencí jakýchkoliv argumentů je o tom, co je možné a nemožné a zejména PROČ by mělo být něco podobného tak nepředstavitelné (jelikož DŮKAZ logicky nemůže dodat nikdo, protože nepředpokládám, že se někdo účastnil jednání se Setiénem). Zvláště, když jsou známy jiná bizarní specifika Bartomeuova funkčního období. Mimochodem nic o "sexy fotbalu" jsem nikde nepsal, to si vymyslel nekolega svatej. Ten samý se navíc tónem svých odpovědí tvářil, že "ví", protože "viděl dost", ale to je vše, takže je důvodné o jeho schopnostech a vědomostech, které naznačuje, pochybovat.

Reagovat
CHONG

Když už jsme u toho uvádění věcí na pravou míru, tak já nikdy nepsal, že mě nebaví fotbal, ale že mě nebaví fotbal, který předvádí Real

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nepředpokládám, že právník čte literaturu, takže je mé přirovnání vlastně hrachem na zdi.

Reagovat
CHONG

Právníci zásadně nečtou, vědomosti vstřebávají skrze kožní póry.

Reagovat
Anacron

To máte dobrý, to bych chtěl taky

Reagovat
Gazdo

Reagovat
CHONG

Bohužel, to je doména pouze nás idiotských právníků

Reagovat
herbage

Reagovat
Svatej

ja normálně ziram

Reagovat
Eichel

Reagovat
Dody10

Reagovat
Eichel

ty ten svoj trolling posúcaš každý deň na nový level

Reagovat
misinho7

barca..

Reagovat
LAM

Na zaplacení máme čas až do léta,ale tohle je asi zkouška se toho dluhu zbavit úplně

Jinak uhrát na nekompetentnost by to šlo

Reagovat
CHONG

Tak dobrý, pořád jsou to větší šašci než my.

Reagovat
Svatej

To tezko, spis jsou o dost před vama... Sexy doložka je pojem budoucnosti a vy jak pitomci normálně vyplacite trenéry...

Reagovat
CHONG

Reagovat
Eichel

snáď len do 6teho marca uznávam, že posledné roky Barca vyzerá ako cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo v Copě, slušný los

Reagovat
CHONG

Vyperou vás.

Reagovat
Jordi Alba

Čtvrtfinále bez týmů z Madridu.

Reagovat
valloire

Ta sexy doložka v Barceloně...znamená to, že to je něco jako ve Spartě ve sprše?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele