19. kolo
20.01.2021 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Getafe (© AFP)

Getafe proti Huesce stačila jediná trefa Arambarriho

Huesca Getafe překvapit nedokázala a domů se bude vracet bez bodů. Bylo to ale poměrně těsné, protože o výhře Getafe rozhodla jedna jediná branka. Pro Getafe se jedná o důležité tři body, díky kterým poskočilo na aktuální deváté místo.

Huesca by se hrozně ráda konečně odlepila ze dna tabulky, ale na to si bude muset ještě nějakou dobu počkat. Přitom nezačala špatně. Už ve 12. minutě si na pas za obranu naběhl mladý útočník Daniel Escriche, zpracoval balon dvěma doteky a jeho tvrdou ránu zastavila tyč! Podobné zakončení bylo k vidění o pět minut později na opačné straně, ale v tomto případě se po ráně Nyoma zaskvěl brankář Fernández. Ten si následně bravurně poradil i se skvěle kopnutým přímákem Takefusy Kuba.

Getafe mělo mnohem víc ze hry a po Arambarriho střele zasahovala tyč hostující brány. Druhá půle už byla trochu vyrovnanější, byť šancí bylo pomálu. Vlastně až dvacet minut před koncem se dělo něco zajímavého. Carles Aleñá poslal pas za obranu, kam si naběhl Ángel Rodríguez. Ten jakožto hráč v ofsajdu přenechal balon Mauru Arambarrimu a záložník dokázal najít mezírku mezi nohama brankáře Fernándeze!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele