19. kolo
19.01.2021 19:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Josan (© AFP)

Elche ztratilo pohodlný náskok a s Realem Valladolid si jen dělí body

Elche ve Valladolidu vedlo, jenže dvougólový náskok promrhalo. Domácí Real zvládl ve druhé půli srovnat krok a nakonec se body dělí.

Elche se zatím nedaří plnit předsezónní plán záchrany, ale dnes cítilo velkou šanci. Jednak má dva zápasy k dobru a jednak právě Real Valladolid měl jen o dva body víc. A Elche začalo ve Valladolidu hodně zhurta. Po pouhých devíti minutách hry sice Lucas Boyé míč u vápna ztratil, ale mičuda skončila u nohou Josana. Ten si rychle připravil střeleckou pozici a zakroutil míč k tyči - 1:0.

Domácí se ale nedali a ihned se hnali za vyrovnáním. Oním vytouženým střelcem se mohl stát Shon Weissman, který si naskočil na centr do vápna, jenže jej poslal jen do tyče! Valladolid ve zbytku první půle sice svého soka přehrával a míč mu půjčoval jen sporadicky, ale byli to hosté, kdo pálili ostrými. Dvě minuty před koncem poločasu Verdú krásným nákopem přes půlku hřiště oslovil nabíhajícího Josana, který si míč zkušeně pokryl a pálil k tyči - 2:0.

Valladolid poslal do hry střídajícího Míchela a to se mu začalo vyplácet. Nejprve v 62. minutě po Planově úniku do vápna neplatila branka Shona Weissmana, který ve skluzu míč před brankovou čárou zasáhl několikrát rukou.

Dvacet minut před koncem se ale Valladolid dočkal snížení. Míchel dostal nabito před vápnem, jednoduchou kličkou do protipohybu odstavil bránícího Gutiho a tvrdou střelou k tyči propálil i Badíu. Když už si Elche myslelo, že má vyhráno, tak v 89. minutě stačil jeden přesný centr Hervíase a na hlavičku Joaquína Fernándeze byl Badía krátký!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele