19. kolo
19.01.2021 19:00 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Roger (© AFP)

Cádiz jen remizoval s Levante, padly čtyři branky

Prvních 15 minut bylo naprosto strhujících, padly v nich tři branky. Jenže po změně stran už se vlastně ani jeden z týmů na nic nezmohl a body se dělí.

Levante chtělo přeskočit svého soka, byť vědělo, že ho v Cádizu rozhodně nečeká nic snadného. A utkání to jen potvrdilo. Začalo v nečekaně rychlém tempu. Na první branku jsme totiž čekali jen pouhé čtyři minuty! Cádiz podnikl po pokažené nahrávce hostí velmi rychlý kontr, který dostal míč po několika přihrávkách až na levou stranu vápnu. Tam si jej zpracoval dobíhající Alberto Perea, zasekl si míč a druhou nohou jej poslal k tyči!

Jenže Levante umí něco podobného. Po dalších čtyřech minutách si na chytrou patičku naběhl do volného prostoru vápna De Frutos a adresoval před bránu střílený pas. Ten z první poslal do sítě Roger Martí a srovnal. Pokud to byl pro Cádiz šok, pak o tři minuty později museli domácí dostat infarkt. V 11. minutě se totiž Clerc i díky zaváhání domácí obrany probil do vápna a našel opět kanonýra Rogera Martího, který míč doklepl do sítě - 2:1.

První půle byla obecně hodně zajímavá a byť kanonáda ustala, padl ještě jeden gól. Ve 28. minutě Álex Fernández poslal lahůdkový centr od rohu, na něj si naskočil Juan Cala a přesnou hlavičkou srovnal na 2:2.

Pět minut po změně stran se do vápna dostal rychlík De Frutos, jenže tentokrát na jeho ránu brankář Ledesma reagoval spolehlivě. Druhý poločas zcela jednoznačně zaostával za prvním a skóre zůstalo stejné jako v poločase.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele