LaLiga - preview 19. kola

19.01.2021, 08:27, aktualizováno 21.01.2021, 08:25
Previews
Valencie bude chtít potvrdit zlepšené výkony proti předposlední Osasuně, zatímco Atlético Madrid je jasným favoritem střetnutí na hřišti Eibaru...
Valencia CF - CA Osasuna  (čtvrtek 19:00)
Zdá se, že se Valencia rozehrála k zajímavé formě, ovšem jak moc je to horké napoví duel s Osasunou. "Netopýři" v minulém kole zvítězili na hřišti Valladolidu a ještě k tomu postoupili přes dvě kola poháru.

Celkem má Valencia tři soutěžní výhry v řadě, ale pouze jedna se týká LaLigy. Od poloviny prosince loňského roku postoupili Los Che přes tři kola poháru Copa del Rey. Přes Terrassu, Yeclano a Alcorcón se však postup očekával a tak musíme ještě s hodnocením počkat. Pro Valencii je momentálně zásadní situace na ligové scéně, kde to drhne.

V minulém kole Valencia zvítězila na půdě Valladolidu 1:0 a stalo se tak po osmizápasové sérii bez vítězství. Bohužel pohled fanoušků na ligovou tabulku té doby byl hodně tristní a dobrý ještě není ani teď. Los Che jsou aktuálně čtrnáctí, s pouhými dvěma body náskoku na osmnácté Elche. Trenér Javi Gracia má stále na čem pracovat, ale výhra nad Valladolidem proložená dvěma pohárovými triumfy by mohla jeho svěřence konečně nastartovat. Valencia má navíc s Osasunou lepší vzájemnou bilanci a doma s ní neprohrála takřka šestnáct let. Bude Mestalla i tentokrát pro Osasunu nedobytnou tvrzí?

Žádnou skvělou formou hosté neoplývají, byť i jim se podařil postup přes 3. kolo poháru Copa del Rey. Osasuna v neděli vyřadila druholigový Espanyol. V LaLize je to však jedno velké trápení a klub od 24. října nevyhrál. Díky tomu se celek z Pamplony propadl až na předposlední místo. Hůř už je na tom jen Huesca.

Valencia s jistotou nemůže počítat s brankářem Cillessenem, který stále laboruje se zraněním. Otazník visí také nad starty Paulisty a Gameira. Podobně je na tom i soupeř. Osasuně nepomohou Ávila, Brašanać, López, Martínez i potrestaný David García.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Gayá, Diakhaby, Guillamón, Correia - Račić, Soler - Čeryšev, Kang-In, Wass - Gómez
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, Unai García, Hernández, Cruz - Pérez, Sanjurjo, Moncayola - Rubén García, Calleri, Torres
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.48 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Atlético Madrid  (čtvrtek 21:30)
Atlético Madrid má ze všech účastníků španělské nejvyšší soutěže odehráno nejméně utkání, přesto se jeho náskok na čele tabulky zvyšuje. Svěřenci Diega Simeoneho teď mohou odskočit už na rozdíl sedmi bodů a stále budou mít na Real Madrid jedno utkání k dobru. "Atleti" se ve čtvrtek večer představí na půdě nevyzpytatelného Eibaru.

Na Estadio Municipal de Ipurua zavítalo Atlético přesně před rokem a se zlou se potázalo. Eibar doma dokázal favorita zaskočit a připsat si vítězství 2:0. V historii vzájemných zápasů je to ale jedna z pouhých dvou výher nad madridským soupeřem. Není žádným překvapením, že má Atlético v těchto duelech navrch a v roli favorita bude i ve čtvrtek.

Eibar naposledy prohrál na Levante 1:2, ale před tím si v rámci jeho možností nevedl úplně špatně. Remizoval na Camp Nou s Barcelonou a porazil nebezpečnou Granadu. Domácí tedy umí favorita zaskočit a přesně o totéž se pokusí i doma proti Atléticu.

Madridský celek zůstává v LaLize suverénní a svůj náskok zvýšil už na rozdíl čtyř bodů. Pochopitelně mu k tomu dopomohla zaváhání městského rivala Realu Madrid, ale hlavní podíl na tom má skvělá forma. Colchoneros prohráli za celou dobu jen jedno utkání a v tuto chvíli drží pětizápasovou šňůru výher. Navíc pořád platí, že mají o dvě odehraná utkání méně, takže teoreticky může náskok na čele navýšit na ohromných deset bodů.

Atlético se opírá zejména o skvělou defenzivu, která je pevnější, než kdy jindy. Pouhých šest inkasovaných branek - takovou bilanci nemá žádný tým z TOP pěti evropských lig. Po Barceloně je pak druhým nejproduktivnějším celkem v celé soutěži.

Eibaru bude chybět pouze zraněný Cote, jinak je zbytek kádru k dispozici. Ani Atlético netrápí žádná rozsáhlá marodka, tím spíš, že zraněný není v tuto chvíli nikdo. Absentovat ale budou Koke s Trippierem, oba si odpykávají karetní trest.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Arbilla, Bigas, Oliveira, Pozo - Gil, Expósito, Diop, Inui - García, Enrich
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Giménez, Felipe - Vršaljko, Ňíguez, Llorente, Carrasco - Correa, Suárez, Lemar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.01 - 3.42 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - SD Huesca  (středa 19:00)
Prvním středečním duelem 19. kola LaLigy je duel mezi Getafe a Huescou. Především pro hosty to bude zajímavé utkání, protože na jejich lavičce sedí nový lodivod. A Getafe by mu rádo připravilo hodně smutnou premiéru.

Má k tomu všechny předpoklady. Getafe se s Huescou utkalo již několikrát, ale ani jednou s ní neprohrálo. Nejčastěji se zrodila remíza a ze tří utkání na Coliseum Alfonso Perez vyhráli dvakrát domácí hráči. Ti mají mnohem větší šance také nyní. Getafe marně vzpomíná na tažení Evropskou ligou, ale umí překvapit. Sice by nutně potřebovalo zlepšit ofenzivu, neboť zatím dosáhlo pouze patnácti vstřelených branek, ale jinak to není zase tak zlé.

V minulém kole uťalo sérii tří soutěžních porážek (při nichž nedalo ani jednu branku) a vyhrálo. Porazilo totiž Elche a teď si brousí zuby na dalšího nováčka. Mimo hru má navíc jen útočníka Ünala. Hosté kvůli koroně postrádají hráče s ve Španělsku populárním jménem Juan Carlos a zraněného Sandra Ramíreze.

Naposledy Huesca prohrála s Betisem, ztratila další důležité body v boji o záchranu a vedení jednalo. K týmu dosadilo trenéra Pachetu, kterého čeká hodně těžký úkol. A rád by k záchraně nakročil právě výhrou s Getafe.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Yanez - Suarez, Djene, Cabaco, Olivera - Kubo, Maksimović, Arambarri, Cucurella - Aleñá - Mata
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Lopez, Insua, Siovas, Galan - Garcia, Mosquera - Ferreiro, Rico, Ontiveros - Mir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.31 - 5.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Celta Vigo  (středa 21:00)
Tři soutěžní výhry na hřištích soupeřů si po novém roce připsal Real Betis, ovšem jen jedno utkání z toho bylo v LaLize. Ve španělské nejvyšší soutěži to Verdiblancos stále "nelepí" a výsledkem toho je až desáté místo v tabulce. Svěřenci Manuela Pellegriniho si mohou minimálně o dvě příčky polepšit, když zdolají svého tabulkového souseda Celtu Vigo.

Betis po novém roce ještě nenašel přemožitele a vůbec nejlepších výsledků dosáhl v Copa del Rey, kde postupně zdolal nástrahy druhého a třetího kola. Nejprve si Verdiblancos poradili s Mutilverou 3:1 a posléze i s Gijónem 2:0. Přičteme-li k tomu i ligovou výhru v Huesce, získáme tři venkovní výhry v řadě a to je pro fanoušky Betisu pozitivní zprávou.

Obecně zlepšenou formu budou chtít Béticos potvrdit i v lize v domácím zápase se Celtou Vigo. Ať je to, jak je to, sezona se pro Betis pořád nevyvíjí dobře a aktuální desátá příčka je velkým zklamáním. Před zápasem s Vigem může domácí těšit i fakt, že naposledy ho dokázali doma porazit.

Celta Vigo prožila naprosto fantastický prosinec loňského roku, během kterého dokázala posbírat pět výher a celkově šestnáct bodů do ligové tabulky. To je porce, která se musela nějak projevit a z boje o záchranu poskočili Celestes na klidnější deváté místo. Po novém roce je to ale horší. Hosté prohráli v Madridu s Realem 0:2 a doma pak schytali debakl od Villarrealu 0:4.

Betis se bude muset obejít bez zraněného dua Camarasa, Martin a k dispozici nebude ani potrestaný Akouokou. Tři hráči scházejí i na straně Celty Vigo, jmenovitě se jedná o Álvareze, Juncu a Aspase. Především absence posledně jmenovaného Aspase je pro klub velmi citelná.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Miranda, Ruiz, Mandi, Emerson - Rodríguez, Canales - Lainez, Fékir, Ruibal - Morón
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Araújo, Murillo, Olaza - Tapia - Suárez, Beltrán, Nolito - Mina, Méndez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.55 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Granada CF  (středa 21:30)
Estadio de la Cerámica se ve středu večer stane dějištěm napínavého utkání mezi čtvrtým a sedmým týmem tabulky. Domácí Villarreal má na Granadu náskok pouze pěti bodů, což je další silná motivace k výhře.

Villarrealu se poslední dobou velmi daří. Pokud počítáme všechny soutěže, tedy i s Copa del Rey, tak "Žlutá ponorka" vyhrála už čtyři minulé duely. Pátou výhru si bude chtít připsat proti týmu, který do Villarrealu rozhodně rád nejezdí. Pokud už se totiž Granadě někdy náhodou povede obrat Villarreal o body, tak to je většinou na domácí půdě, výjimku tvoří jen loňská sezona a v ní divoká remíza 4:4.

Zejména jeho ofenzivní stránka se probudila k životu. Z těch čtyř duelů se hned dvakrát Villarreal radoval ze čtyř branek a celkově dal za poslední čtyři utkání už 11 branek. Ofenziva ostatně tým trenéra Emeryho nikdy netrápila a je to zřejmé, když má v kádru druhého nejlepšího útočníka ligy, desetigólového střelce Gerarda Morena. Ten ostatně naposledy načal ligovou kanonádu do sítě Celty Vigo. I v pohárovém utkání proti Tenerife byl dost znát a vlastně až po jeho příchodu se Villarreal dostával do šancí.

Před duelem s Granadou Moreno prozradil: "Tohle je skvělá sezona po osobní i týmové stránce. Daří se nám plnit naše předsevzetí a doufáme, že se dostaneme do Ligy mistrů. Máme k tomu všechny dispozice. Jsem rád, že svými góly můžu týmu pomáhat. Dost jsem pracoval na klidu v zakončení a také si lépe hlídám ofsajdovou linii, takže je pak snazší koncentrovat se na zakončení."

Villarreal se musí popasovat s absencemi Alberta Morena, Vicenteho Iborry nebo Maria Gaspara, zatímco Granadě budou scházet Neyder Lozano s Maximem Gonalonsem. Do hry se naopak může vrátit Vallejo, který si odpykal karetní trest.

Granada si taky pohlídala postup do další fáze Copa del Rey, v němž si naposledy poradila s Málagou. Předtím v dohrávce odloženého 4. kola si poradila s Osasunou a dala tak zapomenout na debakl od Barcelony.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Peña, Albiol, Torres, Pedraza - Capoue, Parejo, Trigueros - Moreno, Niño, Gómez
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Foulquier, Duarte, Sanchez, Neva - Eteki, Montoro - Kenedy, Herrera, Machis - Suárez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.66 - 5.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cádiz CF - Levante UD  (úterý 19:00)
LaLiga ve svém nabitém programu pokračuje už v úterý večer, kdy se třemi zápasy rozehraje 19. kolo. Levante cestuje do Andalusie, konkrétně na Estadio Ramón de Carranza, kde ho čeká Cádiz. A ten si rozhodně nevede špatně.

Nováček tohoto ročníku už dokázal nastřádat 23 bodů, což mu zatím stačí na solidní deváté místo. A od nováčka takové umístění možná nečekali ani jeho vlastní fanoušci. Teď jej ale čeká náročná výzva, protože právě doma se mu trochu paradoxně vůbec nedaří. Doposud tady totiž registroval jen jedinou výhru! Naposledy se tým trenéra Alvara Cervery nepřímo postaral o vyhazov trenéra Machína, neboť nasázel tři branky Alavésu.

Pro domácí utkání s týmem, nad nímž Cádiz moc nevyhrává, nemůže počítat s hráči jako Augusto Fernandez, Jose Mari, Marcos Mauro a Luismi Quezada. Ani hosté nepřijedou kompletní, chybí jim totiž Bardhi, Pier, Vukčević a taky Doucouré.

Tým trenéra Lópeze se zatím usídlil na 11. místě se ztrátou dvou bodů právě na Cádiz, ale je fakt, že má zápas k dobru. Formu má Levante jednoznačně lepší, protože ve všech soutěžích vyhrálo už tři poslední duely. Potřebuje ale vylepšit svou prezentaci na půdě soupeřů. Venku totiž uhrálo jen šest bodů.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Alcala, Cala, Espino - Alex, Jonsson, Garrido, Perea - Lozano, Negredo
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Jorge Miramon, Duarte, Postigo, Clerc - De Frutos, Radoja, Malsa, Morales - Alcon, Roger
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.92 - 3.17 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Elche CF  (úterý 19:00)
Před Elche se otevírá jedinečná šance na to, jak se dostat z pásma sestupu. Jede totiž do Valladolidu a domácí celek je od svého hosta vzdálen jen dva body. Pokud ale chce Elche vyhrát, musí razantně zlepšit svou koncovku.

Elche by moc rádo předskočilo svého soupeře a nyní se mu k tomu nabízí ideální šanci. Real Valladolid má totiž na svého soka náskok jen pouhých dvou bodů, takže pokud by Elche dokázalo vyhrát, dostalo by se aspoň na chvíli mimo sestupové pásmo. Jenže právě vyhrávání mu dělá dost velké potíže. Za 16 odehraných kol totiž dokázalo brát tři body jen třikrát.

A asi se není čemu divit, protože střelecká potence Elche je dost tristní. Vlastně z celé tabulky jsou na tom nejhůř dva týmy - poslední Huesca a právě Elche. Oba totiž nasázeli jen 14 gólů. Hostům navíc schází hráči jako Carrillo, Fidel, Marcone nebo Morente. Ani domácí nejsou kompletní. Trenér Sergio si musí poradit bez El Yamiqa, Garcíi, Rubia, Joty nebo Olivase s Gonzálezem.

Valladolid nedávno zasáhl cyklón zvaný koronavirus, takže pro domácí je hodně těžké se na zápasy koncentrovat a ještě k tomu vybírat samotnou základní sestavu. V rámci LaLigy Valladolid naplno bodoval jen jednou za posledních pět duelů, ale chuť si výrazně spravil v Copa del Rey. Každému týmu, s nímž se zatím setkal, nasázel vždy aspoň tři branky.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - L. Pérez, Fernandez, Sánchez, Nacho - K. Pérez, Fede, Mesa - Filipe, Weissman, Villa
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Barragan, Gonzalo, González, Josema - Josan Fernandez, Mfulu, Guti - Nino, Boyé, Rigoni
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.60 - 5.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo Alavés - Sevilla FC  (úterý 21:30)
Hráči Sevilly se mohou posunout na průběžnou čtvrtou příčku, ale potřebují k tomu zvítězit na půdě Deportiva Alavés, což se jim za dvacet let podařilo jen dvakrát. Domácí mají navíc nového trenéra Abelarda a na vlastním stadionu se budou chtít vytáhnout.

Alavés se po špatném přelomu roku rozloučil s trenérem Pablem Machínem a kormidla se ujal starý známý Abelardo Fernández, který už v klubu působil jako hráč i jako trenér. Přichází v době, kdy se Deportivu zrovna dvakrát nedaří a v tabulce mu patří až šestnácté místo. V tuto chvíli je sice mimo sestupové příčky, ale k dobru má jen dva body. Trenér Abelardo má za cíl vytáhnout Deportivo do středu tabulky a co nejdříve ho zachránit.

Soutěžní premiéru si odbyl již v týdnu a dopadlo to pro něho přímo katastrofálně. Alavés dostal v Copa del Rey pořádnou rychtu a s Almeríou prohrál 0:5. Doma v ligovém zápase to bude chtít určitě odčinit.

Soupeřem mu bude ambiciózní Sevilla, která bojuje o účast v Lize mistrů pro příští rok. Los Rojiblancos naposledy prohráli s vedoucím Atléticem Madrid 0:2, ale předtím si nevedli vůbec špatně a bodovali šestkrát v řadě. Na Mendizorrotzu cestuje Sevilla v roli favorita, ovšem před soupeřem varuje.

"Abelardo je dobrý trenér a klub dobře zná. Už tam jednou byl a ví, jak být úspěšný. Je to agresivní tým, který bude chtít využít svých zbraní. Mohou hrát 4-4-2 nebo s ještě jedním záložníkem. Mění to," poznamenal na adresu soupeře kouč Julen Lopetegui.

Alavés se bude muset obejít bez zraněného obránce Rodriga Elyho a další absenci tvoří suspendovaný Tachi. Bez dvou jmen nastoupí i Sevilla, té schází náhradní brankář Tomáš Vaclík i obránce Sergio Escudero.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Duarte, Lejeune, Laguardia, Navarro - Rioja, Pina, Battaglia, Jota - Joselu, Deyverson
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Koundé, Carlos, Acuňa - Jordán, Fernando, Rakitić - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.71 - 3.30 - 1.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Real Sociedad  (středa 21:00)
Utkání původně devatenáctého kola sehrají Barcelona s Realem Sociedad už ve středu 16. prosince a to z důvodu lednového miniturnaje o španělský Superpohár. Málokdo čekal, že by šla Barcelona do tohoto utkání až z osmého místa, zatímco Real Sociedad z vedoucí příčky. Baskové vedou ligu jen díky lepšímu skóre nad Atléticem, což jejich zásluhy nijak neubírá.

Na Camp Nou nás každopádně čeká velký šlágr. Trápící se Barcelona ještě neřekla poslední slovo a pochopitelně se bude chtít co nejdříve vrátit do bojů o absolutní špičku. V tuto chvíli činí rozdíl mezi oběma celky devět bodů ve prospěch týmu ze San Sebastianu.

Barcelona prožívá opravdu zvláštní období a ve španělské nejvyšší soutěži zatím střídá lepší výsledky s těmi horšími. Na nic takového ale nejsou fanoušci Blaugranas zvyklí. V jedenácti kolech prohráli Koemanovi svěřenci už ve čtyřech případech, ve dvou duelech pak remizovali, což se na konečném pořadí v tabulce muselo promítnout. Barcelona se trápila i v nedělním zápase s Levante, které nakonec rozhodla branka čtvrthodinu před koncem v podání Lionela Messiho.

O osudu argentinského fotbalisty se neustále spekuluje. Údajně to má být poslední sezona v dresu katalánského giganta a čím dál častěji je jeho odchod spojován s přestupem do PSG. Jak nakonec celá situace dopadne? Jisté také je, že Barcelonu čekají prezidentské volby, což by také mohl být rozhodující faktor.

Mnohem lepší sezonu prožívají v baskickém San Sebastianu. Real Sociedad se od začátku pohybuje na předních místech a po neúplných třinácti kolech dokonce vede ligu. Pravda, druhé Atlético má hned dva zápasy k dobru, ale v tuto chvíli je na prvním místě Real Sociedad.

Navzdory všem faktorům a výsledkům zůstává papírovým favoritem Barcelona. Celek ze San Sebastianu zvítězil na Camp Nou naposledy v roce 1991 a to už je pěkná řádka let. San Sebastian získal body z barcelonského svatostánku ještě o čtyři roky později za remízu 1:1, ale pak všechny následující zápasy prohrál. Těžko uvěřitelnou sérii se pokusí narušit a kdy jindy by se mu to mělo podařit, než v právě probíhající sezoně.

Barca bude bez zraněného mladíčka Ansu Fatiho a zdaleka se nejedná o jedinou ztrátu. K dispozici nebudou také Sergi Roberto, Ousmane Dembélé a zkušený stoper Gerard Piqué. Realu Sociedad zase budou na Camp Nou chybět Sangalli, Oyarzabal a Elustondo.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Alba, Lenglet, Araujo, Dest - de Jong, Busquets, Pedri - Coutinho, Messi, Griezmann
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Normand, Monreal - Silva, Zubimendi, Merino - Portu, José, Januzaj
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 4.15 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Athletic Bilbao  (úterý 22:00)
Program LaLigy je hodně nabitý a uprostřed pracovního týdne se můžeme těšit na dva duely. Ten první z nich sehraje už v úterý Real Madrid proti Athleticu Bilbao, zápas se počítá do lednového programu 19. kola.

Devatenácté kolo se jinak odehraje v půlce ledna 2021. V tomto termínu se ale celkem čtyři týmy z první ligy utkají v rámci miniturnaje o vítězství ve španělském Superpoháru. A mezi nimi jsou právě Real Madrid s Bilbaem, kteří dotvoří čtveřici s Realem Sociedad a samozřejmě i Barcelonou. Takže zápasy těchto čtyř týmů uvidíme v úterý a ve středu.

Začneme na Alfredo di Stéfano Stadium, kde se domácí skvadra pokusí dobýt další obranu. S tím má Bílý balet bohaté zkušenosti, protože v minulém kole (regulérním 13.) zvládlo prorazit tu nejlepší obranu ligy. V derby se totiž svěřenci trenéra Zinedina Zidana utkali s Diegem Simeonem a jeho partou. Zápas to byl velmi atraktivní. Atlético do soboty neprohrálo ligový duel a dostalo jen dvě branky.

Teď už jich má ale na kontě dvojnásobek, protože Real si do každého poločasu schoval jednu trefu. Díky vydřené výhře se dotáhl na rozdíl pouhých tří bodů od první dvojice tabulky, Realu Sociedad a právě Atlética. A teď jej čeká něco, čemu Španělé říkají El Viejo Clásico, Staré derby. Ve Španělsku jsou jen tři kluby, které se účastnily všech doposud hraných ročníků LaLigy. Real Madrid, Barcelona a právě Athletic Bilbao.

Až do prosince roku 2011 byl právě střet mezi Basky a Realem nejhranějším duelem ve Španělsku, než jej předskočilo slavné El Clásico. Pořád se ale jedná o nejčastěji hrané utkání aspoň v Copa del Rey. Celkově se v rámci všech duelů sehrálo už 233 zápasů, z nichž Real Madrid vyhrál 115. Poprvé se oba kluby utkaly už v roce 1903 a od té doby nabídly svým fanouškům nespočet krásných zážitků.

Pokud jde o absence, tak Real se nemůže spoléhat na služby dua Hazard - Jović, neboť oba jsou (zase) zranění. Naštěstí ale může počítat se záložníkem Casemirem. Ten sice dostal další kartu v minulém kole, ale protože se nyní jedná o daleké 19. kolo, nastoupit může a jeho absence se přenese až do dalšího regulérního kola. Hosté postrádají zraněné duo Peru Nolaskoain - Mikel Vesga.

Bilbao naopak v poslední době začíná ztrácet dech i body. V pěti minulých duelech vyhrálo jen jednou, když rozsekalo Betis. V následujících třech kolech ale jednou prohrálo a dvakrát remizovalo. Body si se soupeřem dělilo také v minulém kole, když mu ani penalta nestačila k výhře nad domácí Valencií.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Modrić, Valverde, Kroos - Vazquez, Benzema, Vinicius
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simon - Capa, Yeray, Martinez, Yuri - D. Garcia, López - Williams, Muniain, Berenguer - Villalibre
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.09 - 6.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad1375123:626
2.Atlético Madrid1182121:426
3.Real Madrid1272319:1223
4.Villarreal CF1357116:1222
5.Sevilla FC1161413:919
6.Granada CF1253415:2018
7.Cádiz CF1353511:1718
8.FC Barcelona1152421:1117
9.Celta Vigo1344517:2016
10.Real Betis1351715:2416
11.SD Eibar133649:1015
12.Valencia CF1335519:1914
13.Athletic Bilbao1242614:1414
14.Elche CF113539:1114
15.Deportivo Alavés1335511:1414
16.Getafe CF123459:1413
17.Real Valladolid1334614:2013
18.Levante UD1225513:1611
19.SD Huesca1318412:2011
20.CA Osasuna1232710:1811

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (148)

Přidat komentář
madridcan

Getafe handicap 0:1 1, 3,5 kurz zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo?

Reagovat
madridcan

Keď som to napisal, tak čo si mysliš?

Reagovat
sokar

Skvely tip

Reagovat
JhonLimon

Reagovat
JhonLimon

*

Reagovat
madridcan

To ze si kokot uz vieme, ale kvoli takej zbytocnosti sa sam povzbudit, tak to áno

Reagovat
sokar

Dpc, hrdinsky tu postnes nezmyselny tip, ktory samozrejme nevysiel,ale druhym tu budes nadavat do kokotov. Skus si svoju frustraciu vybit aj inac ako hrdinstvom na internete

Reagovat
el Principito

Reagovat
madridcan

Dal som tu svoj tip pred zapasom. Ty si bol po vojne general. Tak kto tu vysiel s kožou na trh a kto je hrdina potom? Ty si svojou debilnou reakciou spravna cielova skupina na hocijaku frustraciu, takze to je v poriadku

Reagovat
sokar

Chlapce, ty si teda riadne v riti miesto toho, aby si uznal, ze si trepol hlupost, navyse s bohorovnym presvedcenim, tu nadalej kopec okolo seba snad sa z toho poucis do biducna,

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vsadil na svůj "kurz zadarmo" barák.

Reagovat
madridcan

Ved vo finale je jasne, ze som trepol blbost logicky, tak ako som ju vcera netrepol, ze to Liverpool dojebe a nedorabam sa natom. Rovnako tak ako sa musis dorabat ty ustipacnymi poznamkami, ze ten tip nevysiel. Uz chapes co som ja pochopil? Tak sa pouc do buducna ty

Reagovat
sokar

tvoje tipy ti nikto neberie ani ti to nezakazuje. Samozrejme, že raz to vyjde a inokedy zase nie, ale nabudúce netvrď že kurz 3,5 je zadarmo a ešte to potom zdupľuješ v ďalšej reakcii na ten tip. Hlavne keď sa jedná o nezmyselný tip... Tiež môžem teraz tipovať prehru Realu každý zápas, a potom tvrdiť že po vojne je každý generál, a kebyže mi tip vyjde tak budem za hrdinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Kubo i Aleňa v základu při rozestavení 4-2-3-1, jsem zvědav a těším se

Reagovat
JhonLimon

Sleduješ? Jak to vypadá? Mám na getafe dost naloženo, ale jsem v práci tak se nemůžu dívat

Reagovat
CHONG

Nahoru dolů, oba týmy měly slušné šance, ale zatím bez gólové tečky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sázet na Getafe, které má doma skóre 8:8 v devíti zápasech Slušné harakiri.

Reagovat
JhonLimon

Tak já je viděl minulý týden a dalo mi to velkou naději, že to dneska urvou (hlavně Aleňa s Kubem)

Reagovat
smazaný uživatel

nervy byly?

Reagovat
JhonLimon

No dneska to bylo celkově divoký Getafe, Antverpy, Lipsko a Man Utd ale všechno naštěstí mělo dobrej konec

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno o gol, gratulace, no v nejlepsim je treba skoncit

Reagovat
mayday

Tak za ten kurz 1.95 jsem to dal taky, ale kecy že kurz na hcp je zadarmo nebo co...

Reagovat
Phillipinho

Canales strasnej borec

Reagovat
houdic

Hahaha to si ten rozhodčí dělá prdel ne? Nejdřív nepiskne jasnou ruku a pak si teda vymyslí penaltu za "faul". Hlavně že Máchal rukama ať rychle hazime aut při ty ruce

Reagovat
FC Porto FC

Hoši jak vidíte atletico ze sazkařskyho hlediska?

Reagovat
Eichel

Neto-Firpo, Lenglet, Araujo, Mingueza-Pjanic-Puig, Ilaix- Griezmann, Braithwaite, Trincao

škoda, že tam nedal Konrada a Umtiti miesto Lengleta by tiež potešil

Reagovat
Eichel

Barça bench: Ter Stegen, Arnau Tenas; Umtiti; Sergio, Pedri, Matheus, Collado; Konrad, Dembélé.

Reagovat
LAM

Dobrá sestava až na Grieze,ale Koeman viděl jak tam dopadlo Atletiko v silný sestavě,takže asi proto hraje.

Jsem zvědavej na dvojku Ilaix,Puig a jestli Griezmann bude pokračovat v dobrý střelecký formě kterou v poslední době má.

Reagovat
Rattlesnake

taky mě zajímá ten Ilaix. smaží se kolem něj slušný hype poslední dobou.

Reagovat
LAM

Tak patří mezi největší naděje akademie a je typologicky úplně jinej než většina hráčů v Juvenilu nebo béčku.Jako najít někoho vedle De jonga a Pedriho(Puiga) by byla bomba.

Reagovat
Rattlesnake

někoho dalšího, komu nepřekáží mičuda by to do té tříčlenné zálohy chtělo, máš pravdu.

jako další komickou hříčku osudu beru, že v den kdy koeman konečně opustil svůj plán z double pivoty a přešel na tříčlennou zálohu, tak v ten den šel Aleňa oficiálně na hostování....čili tam nemá dostatek kreativních variant, když někdo vypadne kvůli kartám nebo zranění.

Reagovat
Eichel

mňa mrzí ten Konrad, vobec nedostáva šancu... kludne by sa mohol skúsiť dnes miesto Trincaa

Reagovat
Gazdo

Wtf mne sofascore ukazuje uplne inu zostavu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvědav na toho našeho údajného Pogbu.

Reagovat
patas92

To je nějaké hřiště ne malý fotbal?

Reagovat
roman1978

Ty vole, přesně. Jsou tam namackani jak sardinky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to klidně mohl pískat. Ale dobrá příhra od Moriby.

Reagovat
Eichel

Toto podľa mňa mala byť penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Trincaův první moment - střela na parkoviště.

Reagovat
celeb

Zazracny mladicek Puig si to zatial dava tak ako dva predchadzajuce zapasy - tzv. na neviditelno. S Pjanicom tvoria dokonaly par, ten 17 rocny chalan je z nich najlepsi.

Ale hype train si pojde svoje, ved co moze svedcit o genialite viac ako premenena penalta, Ronaldo by vedel potvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím docela kazí, ale tu jeho hbitost nejde nemít rád. Neviditelný určitě není, pořád rozehrává akce. Neviditelný je Trincao, poprvé jsem si ho všiml ve 25.minutě.

Reagovat
celeb

lol, tak ten bol aspon nebezpecny pri strelach. Aj ked zacina vyzerat ako dalsi zbytocny nakup, zatial jalovy. Co hovoris na Puiga proti sockam, paradny vykon, co? Dostal sa k lopte v 14. minute nadstavenia, to hovori za seba. Predtym sme aspon v 2. polcase dominovali, ako dosiel, tak nas socky zvierali v predlzeni. Proti Bilbau detto, dnes to iste. Toto chcete v zaklade?? Mlady Moribo je zatial ovela platnejsi, a to v obrane aj utoku. Inak nasa zaloha nezvlada dominovat voci tymu zo Segundy B, ktora hrava na parkovisku za nakupnym centrom na umelej trava s pletivom meter za ciarov !!!

A ze Pjanic je nanic uz doslovne.

Reagovat
celeb

*ciarou dopice !

Reagovat
Messiáš

Solidní zakomplexovanost. Princip nutné konzistence je třeba naplnit a čekat na jakékoliv zaváhání, aby se o tom dalo sem napsat. Ale co čekat od někoho tak zaujatého, co napíše, že takového talenta vychováme každý rok. Nevím, jestli si k smíchu nebo k pláči

Reagovat
celeb

urcite, hlavne ak 'zavahani' trva 3. zapas a je evidentne k nicomu. Ked o 4-5 rokov mladsi hraci z B-cka hraju vyrazne lepsie, v Pedriho podani neporovnatelne lepsie. V Barce B, v kadetoch, v mladeznickych repre, okrem obrovskeho hucania na socialnych sietiach a-la Roberto a niektorych vytecenych reporteroch totiz na ihrisku realne nic neprinasa, a to ani proti tymu zo Segundy B, baskoch ani nehovoriac. Ale realne ani za stavu 4:0 proti odovzdanemu superovi, aj ked mal viac z hry nikdy to nedokazal nijak zurocit. A proti superovi, ktory odovzdany nie je zatial len pohorel.

Ale kludne si lep jeho plagaty nad postel, ja ti v tom branit nebudem

Reagovat
Messiáš

Nemá smysl tohle s tebou vést, ukázal si to minule, kdy jsem si dal celkem práci všechno podpořit čísly a ty si zbaběle utekl . Včera to nebyla žádná sláva, nicméně taky rozhodně žádná katstrofa a oproti zbytku zálohy spíše vypadal lépe(mluvíme-li o Riqui, Pjanic, Ilaix záloze). Dostal žlutou a možná kvlůli tomu byl první na střídání, ale to je vedlejší. Proti Baskům byl skvělej a jestli tvrdíš opak, tak je to s tvoji zaujatostí horší než jsem myslel. Apropos je mi tvůj názor jedno, ale mohl by sis ten nepodloženej vyblitek prezentovat na Barca serverech, kde si s podobnýma frajerama můžete plácat po zádech jací jste kabrňáci

Reagovat
celeb

pre mna za mna kludne si onanuj nad jeho "skvelym vykonom" voci baskom, ja ti branit nebudem. A kludne si to rataj a budes to mat aj 'podporene cislami' (z ktoreho sa vyklulo fanuskovske video s genialnym podmazom a par tisic pozreniami).

Reagovat
celeb

2. absolutne zbytocna strata - prihravka konciaca na 1. protihracovi. Cim je ten Puig taky genialny? Ze pri prichodoch na ihrisko (ked strieda) si da 1 - max 2 sprinty po sirke ihriska a prihra na beka/kridlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Trincao šance

Reagovat
smazaný uživatel

Docela krutá nuda...pokud dá Cornella gól, tak dost možná dopadneme jako Madridi.

Reagovat
roman1978

Zatím nejlepší Riqui. Zbytek tragédie. Jediný něco zkouší, dává přihrávky dopředu, stále se nabizi a já krásně hbitý. Je to poklad.

Reagovat
smazaný uživatel

yesss penalta

Reagovat
Jordi Alba

Tebe je sranda pokaždý číst, jak to máš o pár minut zpožděný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každý má jiný přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

A je 21:44, mám čas 43:00, takže mám zpoždění o minutu, fakt sranda

Reagovat
Jordi Alba

Ale jak je vidět kolikrát taková ta předčasná radost, tak vždycky přemýšlím, jestli ti to napsat, že tu penaltu třeba nedal nebo gól neuznal, nebo počkat až se zklameš sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, já aktualizuju stránku chytře, mám už dost zkušeností

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Jordi Alba

Péťa Čech zkušeně vychytal Pjaniče.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl Araujo v ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůůůůůl

Reagovat
roman1978

Výborně Pjanic

Reagovat
smazaný uživatel

Já být trenérem, tak všem kromě Messiho prostě zakážu kopat penalty po zemi.

Reagovat
Rattlesnake

griezmanovi nařídit pravý opak.

Reagovat
vocasisko

Od Pjanice neočekávám nic ofenzivního ani při penaltě

Reagovat
roman1978

I kdyby Arthur prochlastal celé své působení v Barce, tak i tak by toho na hřišti ukázal daleko víc než Pjanic.

Reagovat
LAM

Stegen-Alba,Garcia,Araujo,Dest-De Jong,Moriba,Pedri-Dembele,Posila,Messi.

Reagovat
Eichel

Reagovat
LAM

Hra podle očekávání

Malý hřiště,umělka a naspeedovanej soupeř.S tou naší poslepovanou sestavou ani nic jinýho než boj čekat nemůžeme a proto by bylo dobrý penalty opravdu proměňovat(jinak jí ale Pjanic kopl dle mě pěkně k tyči,ale golman předvedl parádní zákrok)

Tohle bude zápas o jednom golu.Když ho dáme mi,tak asi v pohodě.Jak ho dá Cornella,tak se ještě víc zakope a na tomhle povrchu s tou sestavou neočekávám obrat.

Reagovat
Jordi Alba

Za Eibar si dá proti Atléticu gól z penalty Dmitrovič a nám tyhle kopyta sotva u toho trefí bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič svou geniální penaltou zařídil další desítky minut trápení...zatím slabota, tlak jenom pár minut a to ještě díky sérii rohů. Trincao nejhorší hráč na hřišti, asi čtyři dotyky s míčem za poločas. Puig se snaží, ale dnes hodně kazí i jednoduché přihrávky. Moriba nevypadá úplně zle, měl pár lepších momentů, ale zatím těžko hodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar!!! Snad Dmitrovič přidá ještě jeden.

Reagovat
celeb

Pozitiva? Celkom Griezmann, urcite Moribo, kedze je s prehladom lepsi nez o 5 rokov starsi (niekedy v blizkej buducnosti) genialny mladicek Puig, o Naničovi zbytocne pisat.

Araujo, Oscar snad budu schopni s novymi hracmi na ihrisku nieco vymysliet.

1. polcas hrozna bieda

Reagovat
smazaný uživatel

to měl být gól

Reagovat
celeb

Nanič s Lengletom dole, Pedri s Umtitim up a ono to pojde.

Reagovat
smazaný uživatel

nanic

Reagovat
roman1978

Griez

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Grizzy kurva...

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
celeb

Inak Araujo tam teraz pekne nechal Oscara sameho

Reagovat
celeb

Teraz zas pekne Araujo - v tychto zakrokoch mi uz prijde lepsi nez Pique

Reagovat
smazaný uživatel

S Trincaem prostě hrajeme v 10...většího kazimrda nepamatuju, to i Deulofeu s Malcomem byli lepší.

Reagovat
Mercury

Deulofeu ne, to byla strasna bida co tu predvadel hlavne ke konci

Reagovat
smazaný uživatel

A takový Munir byl lepší tak o 5 parníků.

Reagovat
2miguel1

Mali by sme z copy vypadnut. Teraz fakt nieje priestor este hrat aj pohar

Reagovat
roman1978

Ten komentátor na sport2 je snad to nejhorší, co jsem v životě slyšel. Jedná chyba za druhou, nezná výslovnost jmen, mele blbosti.

Reagovat
JM

Takže něco jako ty

Reagovat
celeb

Naco tam Koeman predrzuje toho Pjanica?? Zufalo potrebujeme nejaku kreativitu v strede a to on ani naznakom neponuka, max. spomalit hru proti superovi zo Segundy B

Reagovat
celeb

Krasne Pjanic 'upratal' loptu, takmer sme inkasovali, naco tam este stale zavadzia na ihrisku?

Reagovat
smazaný uživatel

S třetí ligou budeme rádi za prodloužení Kde je dno...

Reagovat
Jordi Alba

A to ještě v případě postupu budeme mít znova Athletic určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Trincao venku, konečně. Výkon 1/10

Reagovat
celeb

utocnika dole a nechavame Pjanica??? a to cakal 20 minut zbytycne so striedanim? Ako Koeman zjavne nezvlada necakany stres a nedokaze rychlo reagovat. Tak nech si zvyka, proti PSG to bude este 10x horsie!

Reagovat
celeb

ok, tak sa vraciame k neefektivnej (a nepozeratelnej) hre na 2 pivotov s Busquetsom a Pjanicom. Len s 1AM, cize ciel je jasny - NEINKASOVAT!

Tomu vravim sebavedomie!

Reagovat
LAM

No s touhle hrou přišli najednou šance.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

a to ako od nich dvoch, alebo cez Dembeleho a Pedriho, a po rohoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to fakt myslíš vážně? Sleduješ vůbec Barcelonu? Busquets nešel na hřiště kvůli defenzivě, ale aby dal hře v záloze řád, rytmus a taky kvůli dlouhým míčům, které celý zápas chyběly.

Reagovat
2miguel1

Real a Atletiko vypadlo. Dufam, ze my nebudeme taki blbi a nepojdeme za postupom

Reagovat
smazaný uživatel

krásný dlouhý Busův míč, takový nikdo ze zálohy nebyl schopný dát celý zápas

Reagovat
Jordi Alba

Jděte se vysrat

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

to je komedie

Reagovat
kaja900

Dembelé taková nahrávka golmanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé ktt, hlavně že se rozbíhá esíčkem...čumět na zápasy v této sezoně je fakt za trest

Reagovat
Jordi Alba

Ještě by to chtělo aspoň jednu, ať může Braithwaite nebo Griezmann završit hattrick.

Reagovat
alcantara

Co som to poslednych 10 minut videl Dno dien.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt výkon jak od Vyšehradu tyvole, šašek vedle komedianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjaniča a Dembelého bych nechal za trest kopat penalty celý týden a bez kopaček. Tupci.

Reagovat
celeb

Jasne, s 2 pivotmi to bude nepriestrelne dozadu, teda az na momenty, kedy vobec

Reagovat
smazaný uživatel

vsak za ne chyta peta cech, proti nemu to nikdy nebylo snadny

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci aspoň nějaké šance po celozápasové nudě, ale zakončování jak od Teclovy jedenáctky. Nezbývá doufat, že to nedojde až penaltám, protože na to dnes už opravdu nemám dostatek nervů

Reagovat
LAM

Zas zpátky v podzimu-asi milion šancí a žádnej gol,k tomu i dvě penalty

Koeman musí bejt z nich na prášky.

Tak co napodobýme Atlety a Real?

Reagovat
roman1978

Liverpool doma s Burnley 0:1. Taky dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

4 zápasy bez gólu

Reagovat
roman1978

Bembeleeeee

Reagovat
roman1978

Odčinil

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé napravuje, no aspoň že tak. Pedri asistence

Reagovat
celeb

Ako doteraz som sa Koemana zastaval, daval vela sanci mladikom, nikoho nedostal od vedenia, klub je v krize. Dnes vsak vidiet, ze to nezvlada. S tymi striedaniami nekonecne cakal, menil pocet, Umtiti in/out, Mathaus, ... nakoniec striedal az 15 min. pred koncom a nielen, ze tam nechal Naniča, ale ho doslova vylepsil Busquetsom

Ku koncu sme boli taki deravi dozadu az strach.

Ano, 2 penalty, ale az na Griezmanna sa nikto ani nevedel dostat do poriadnej sance.

Pritom povedzme si na rovinu, Copa musi byt priority, lebo je to nasa jedina realna sanca na titul, ak nechceme pokracovat v minulorocnych suchotach.

Sance prichadzaju akurat po standardkach, kde hlavne nasi stoperi su jasne dominantnejsi vo vzduchu.

Tipujem, ze v predlzeni vyhrame lavickou a fyzickou, ale vobec neviem, ci si to zasluzime.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

lol to co peta pustil ostuda

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
roman1978

Konraaad, no juchu

Reagovat
roman1978

Za deset vteřin už ukázal víc než Trincao za celou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

a za 5 nez couts celou karieru

Reagovat
sylarko

ty si nedas pokoj s tym coutsom ze? ti musi riadne lezat v zaludku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Konrád. Tohle Trincao nepředvedl za 15 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mohl zabít Eibar.

Reagovat
LAM

Pedri na jinym levelu než Puig

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar

Reagovat
roman1978

Suarez zase 2 fiky. Ten jim ten titul vystrili.

Reagovat
Jordi Alba

V suchým triku.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutné trápení, ale aspoň jsme se vyhnuli trapasu. MOTM střídající Pedri a Bus, ti rozhodli.

Reagovat
LAM

Tak rozhodl Dembele.Až na penaltu hrál velmi dobře,nejlepší společně s Pedrim.Konrad ukázal,že jako varianta na posledních 20minut by mohl fungovat a doufám,že budem mít brzy zpátky Dest,protože Mingueza je opravdu hlavně stoper.

Reagovat
sokar

Trincao cim skor hostovanie, ten je totalne v lese, potrebuje ziskat hernu prax a sebavedomie, coz v Barce do konca sezony uz nedoatane. Konrad ukazal, ze treba snim pocitat do rotacie na kridla

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť herní praxi má nejlepší, jakou jako náhradník může mít, nastupuje skoro do každého zápasu

Reagovat
sokar

a je mu to prd platné, lebo aj ked naskočí do zápasu, tak sa bojí čo i len prihrávku si vypýtať a tak sa radšej zašíva za obrancu, len aby nedostal loptu a nemusel nič vymýšľať... hernú prax v zmysle celých zápasov, kde by sa postupne dostával do tempa, to za 20 minút niekedy nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé byl kromě gólu strašný, opět mu nevyšla skoro žádná akce, opět předržování a ztrácení míčů. Už tak hraje 5, možná i víc zápasů za sebou, má prostě svoje klasické hovadské období. Přitom předtím hrál velice dobře.

Reagovat
celeb

Puig moze Pedrimu akurat tak lestit kopacky v kabine. Toto je nasa buducnost, spolu s Fatim. Ja vidim v Pedrim hraca Messiho formatu. Ten klud s akym to cele zreziroval ...

Reagovat
LAM

Fati,Pedri,De Jong,Araujo,Dest,Dembele

Děle Puig,Konrad a Moriba-ten předvedl pěknej výkon,jestli se vyhraje,tak by mohla bejt záloha vyřešená na dost dlouho(je velmi dobrej při odebírání míčů,v tom je dobrej i Pedri cž mě hodně překvapuje)

Pořád nechápu proč se všichni strachujou tak o kádr.Máme tam nejvíc nadějí od doby co tu byl Pep a to i nejnižší věkovej průměr.Je potřeba vyřešit tři pozice Stoper-Garcia,Záloha vedle De jonga(ideál kdyby se chytil ten Moriba nebo nějakej příchod) a hlavně Top Hrot což bude asi největší problém.

Reagovat
2miguel1

Je tu generacny talent Haland, kde je moznost ho kupit za este relativne nie moc penazi, kde asi len my z tych velkych klubov nemame ziadnu ´9´.plus on ma nieco co nam od Puyola chyba. Kazdy asi vieme co

Reagovat
sokar

Moribo asi nebude tipologicky vhodny na doplnenie k De Jingovi, tam treba hladat nahradu za Busquetsa cim skor. Hrot potrebujeme, ale ani neviem kto by bol vhodny a hlavne dostupny. Predat Coutinha, Pjanica, Braithweita, Firpa a Neta, hostovanie pre Puiga a Trincaa. Kupit stopera (Garcia je uz asi jasny), defenzivneho zaloznika a toho hrotaka. Ja by som sa nebranil ani Wijnaldumovi keby prisiel zadarmo. Kridla mame myslim poriesene dostatocne mladikmi, kvalitu zjavne maju

Reagovat
celeb

Puig predviedol kedy ten vykon ak smiem vediet? Lebo vcera, a ani proti baskom (OBOM!) ani nahodou.

Ak sa ti taketo vykony pacia, zmen si oblubene kluby, v Segunde najdes take, kde by ten 'vykon' mohol stacit.

Bodaj by sme nehrali taky slaby az nepozeratelny fotbal, ked tu fans z nezmyselnych dovodov hypuju Roberta, Puiga ci Busquetsa. Lebo dolezite nie je pozorovat, ako dani hraci hraju, kolko % zo zapasu su vobec k niecomu, kolko kiksov, asisitencii ci golov zapricinia, ale to, ako sa hypuju na socialnych sietiach, ci ako precitene moderator vyslovi meno Puig ci Roberto pri prihravke dozadu na Arauja po kratkom podrzani lopty.

Ale tak ked sa polovica naroda, ktory sa povazuje za najvyspelejsi v prilahlom vesmire s radostou necha zmanipulovat reality-show celebritov a vydarenym syncekom miliardara a jeho sprskou klamstiev, tak nad tymto sa popravde ani neda moc cudovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele