Bundesliga - souhrn 6. kola: Freiburg nadále neporažen a součástí Top 5

24.09.2021, 22:26, aktualizováno 26.09.2021, 19:32
Komentáře a souhrny
Vincenzo Grifo (vpravo) pečetil výhru (© AFP)
Freiburg si nedělal hlavu z Augsburgu a je pátý s 12 body. Wolfsburg prohrál na hřišti Hoffenheimu a zaznamenal první porážku v sezoně. RB Lipsko konečně zabralo a Hertě nasázelo rovný půltucet gólů. Dormtund padl na půdě Mönchengladbachu. Leverkusen potvrdil formu výhrou nad Mainzem, zatímco Union Berlín přetlačil Bielefeld. Očekávanou výhrou mistra skončila páteční předehrávka mezi Fürthem a Bayernem Mnichov. Nedělní program zahájila bezbranková remíza v Bochumi...

SC Freiburg - FC Augsburg 3:0

26.09.2021 17:30

Góly: 6. Lukas Kübler, 25. Lucas Höler, 33. Vincenzo Grifo (pen.)

Augsburg dokázal jednoduše vyhrát nad Augsburgem. Již po pětatřiceti minutách hry vedl Freiburg nad soupeřem 3:0 a ve zbytku zápasu žádný gól nepadl.

Freiburg se díky zisku tří bodů přihlásil do boje o evropské poháry. V tuto chvíli se nachází v bundesligové tabulce s dvanácti body na pátém místě, na druhý Leverkusen má přitom ztrátu jediného bodu.

Augsburg se naopak trápí ve spodních patrech tabulky. Po šesti kolech je s pěti body patnáctý a na sestupové pásmo má náskok pouze bodu. Příští víkend ho navíc čeká těžká zajížďka do Dortmundu.

Domácí šli do vedení v samém úvodu utkání. V 6. minutě se dostal k odraženému míči v pokutovém území Kübler, který střelou z první vsítil svůj první gól v Bundeslize a poslal tak Freiburg do vedení.

Ve 25. minutě přišla pro Augsburg další rána. Eggestein dokázal skvěle vystihnout moment, kdy nahrál Hölerovi, jenž obloučkem přehodil brankáře Gikiewicze - 2:0.

Ve 33. minutě navíc zahrál rukou ve vlastním pokutovém území hostující Framberger a když Grifo s přehledem proměnil následnou penaltu, osud utkání byl v podstatě zpečetěn. Ve druhém poločasu jsme už příliš atraktivní fotbal neviděli a zápas se spíše dohrával.

Hráči Augsburgu si v něm nevypracovali ani jednu vyloženou šanci a naopak v 78. minutě mohli domácí přidat čtvrtý gól zápasu, avšak střelu Demiroviče z úhlu vyrazil hlavou Gikiewicz. Domácí však berou výhru 3:0 všemi deseti a mohou mít radost z výsledku i z povedeného výkonu.

Více informací k zápasu

VfL Bochum - VfB Stuttgart 0:0

26.09.2021 15:30

Góly: -

V zápase Bochumi se Stuttgartem, který nebyl příliš divácky atraktivní, jsme gól neviděli. Míč mezi tři tyče sice dostal hostující Mavropanos, gól byl však na zákkladě videa odvolán kvůli předcházející hře rukou.

Bochum zůstává po zisku jednoho bodu předposlední a na poslední Fürth má náskok třech bodů. Stejně bodů jako Bochum má také Bielefeld, ten se však může pyšnit mnohem lepším gólovým rozdílem. Stuttgart má pouze o bod více a to mu v průběžné tabulce Bundesligy stačí na třináctou příčku.

Do první velké šance zápasu se dostali v 18. minutě domácí. Po výměně míče mezi několika hráči Bochumi přihrál Antwi-Adjei na levou stranu, kde stál zcela osamocený Löwen. Ten však z nadějné pozice pálil pouze doprostřed a hostující brankář Müller neměl s pokrytím této střely sebemenší problém.

Ve 26. minutě si připsal Müller další dva, teď už o poznání složitější, zákroky. Nejdřív Müller vyrazil střelu Poltera před sebe a následnou dorážku od stejného hráče se mu podařilo vyrazit na tyč. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Hned po výměně stran si domácí vypracovali další větší šanci a Stuttgart znovu podržel brankář Müller, který tentokrát vyrazil střelu Antwi-Adjeie na rohový kop. V 55. minutě dostali míč do brány hosté, konkrétně Mavropanos, avšak gól nebyl uznán, protože Mavropanos zahrál při zpracování míče rukou.

Do konce zápasu už si poté žádný z týmů větší šanci nevypracoval a oba soupeři se rozešli smírně. Zatímco Bochum čeká příští víkend těžká zajížďka do Lipska, Stuttgart se utká na vlastním hřišti v rámci regionálního derby s Hoffenheimem.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund 1:0

25.09.2021 18:30

Góly: 37. Denis Zakaria

V duelu dvou Borussií zvítězil domácí Mönchengladbach, který porazil Dortmund 1:0. "Hříbata" vedla od 37. minuty, kdy se trefil Zakaria. O tři minuty později byl navíc za řeči hloupě vyloučen hostující Dahoud. Domácí po poločase však neproměnili ani jednu ze svých příležitostí a v závěru ještě mohli litovat. Hostující Hazard ovšem v tutovce trestuhodně minul prázdnou branku a přisoudil soupeři vítězství.

Hostující BVB se muselo pro zranění obejít bez svých velkých ofenzivních opor - Marca Reusse a Erlinga Hålanda. Obzvlášť absence norského snajpra byla více než citelná, vždyť za úvodních pět duelů v Bundeslize nastřílel hned 7 branek! Vedle nich hostům chyběli i důležití Reyna, Brandt, Zagadou nebo Can. Domácí postrádali Lainera či Thurama.

A oslabený Dortmund mohl jít už v 8. minutě do vedení. Hummels si naběhl na dobře kroucený centr a hlavičkou uklidil míč do sítě. Opakovaný záznam ho však usvědčil z jasného ofsajdu a branka tak nemohla platit. V následujících minutách měl plné ruce práce rozhodčí Aytekin, který musel krotit až přehnaně tvrdé zákroky na obou stranách. Šancí bylo naopak poskrovnu. Až ve 37. minutě přišla první branková příležitost a hned skončila gólem. Dortmund nedokázal pořádně odvrátit míč z vlastní poloviny, který se dostal k Zakariovi. Ten si ve vápně šťastně "narazil" hned se dvěma hráči BVB a rozradostnil domácí tribuny. Skákající brankář Kobel neměl na jeho umístěnou pumelici nárok.

Plány hostů na vyrovnání nebo dokonce obrat dostaly pořádnou trhlinu o tři minuty později. Záložník Dortmundu Dahoud nechtěl uposlechnout známého pravidla, že s rozhodčím se nediskutuje, a po jedné ze situací řekl sudímu hezky od plic, co si o jeho verdiktu myslí. Ten neváhal a potrestal ho žlutou kartou. A jelikož Dahoud již jednu žlutou předtím inkasoval, musel se poroučet do sprch. Jeho hloupé vyloučení tak určilo ráz dalšího průběhu zápasu, kdy se domácí snažili navýšit svůj náskok a hosté poctivě bránili.

"Hříbata" se dostala do pořádné šance až v 62. minutě. Koné se snadno uvolnil a dostal se do vápna. Z výborné pozice ale vysoko přestřelil. Mimo skončila i hlavička domácího Hofmanna ze 75. minuty. Stejný hráč šel o čtyři minuty později ze strany sám na bránu, jeho zpětnou přihrávku však obrana BVB zpacifikovala. A hosté mohli nakonec vyrovnat. V 91. minutě měl střídající Hazard na hlavě jasný gól, když na něj zívala odkrytá branka domácích. Ke smůle hostů ale Belgičan přestřelil a Marco Rose tak ze svého bývalého působiště odjel s prohrou 0:1.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - Hertha BSC 6:0

25.09.2021 15:30

Góly: 15. Christopher Nkunku, 23. Yussuf Poulsen, 45+3. Nordi Mukiele, 60. Emil Forsberg (pen.), 70. Christopher Nkunku, 77. Amadou Haidara

V našem preview k tomuto zápasu jsme mírně favorizovali hostující Herthu, která se vezla na vlně dvou vítězství a domácí naopak před utkáním zapsali jedinou výhru a trápili se na 12. místě tabulky. Hráči Lipska však naše prognózy rozmetaly na padrť a Herthu deklasovaly tenisovým "kanárem" 6:0. Svých šest gólů stylově rozdělili na polovinu do obou poločasů.

Ale pojďme hezky postupně. Domácí trenér Jesse March neměl už před sezónou jednoduchou úlohu, neboť tým přebíral po veleúspěšném Julianu Nagelsmannovi, který zamířil do svého vysněného Bayernu. S sebou si navíc vzal i Marcela Sabitzera a stopera Dayota Upamecana. Druhý stabilní stoper Lipska, Ibrahima Konaté, se zároveň přesunul na Anfield Road. Navázat na druhou příčku z loňské sezóny s takto oslabeným kádrem se proto nejevilo příliš reálně a hned vstup do sezóny to potvrzoval. Lipsko získalo ve čtyřech utkáních pouhé čtyři body.

Hosty z Berlína také nezastihl vstup do ročníku v nejlepší formě a oba dva úvodní zápasy prohráli. Po těchto nezdarech se ale svěřenci Pala Dardaie zvedli a porazili nové tváře v Bundeslize - Bochum a Fürth. Na vítězství nad Bochumí 3:1 se dvěma asistencemi podílel Vladimír Darida.

Český záložník se na hřišti objevil i dnes, ovšem Lipsko od úvodu diktovalo tempo zápasu, ostře presovalo a hosté se stěží dostávali za polovinu. Postupně se hra přeci jen trochu vyrovnala, ale právě v tu chvíli přišel první úder "Býků". Klostermann poslal v 15. minutě krásný pas na Poulssena, který balón elegantně přepustil rozběhnutému Nkunkuovi a francouzský rychlík v samostatném úniku lehce přehodil vybíhajícího gólmana.

O osm minut později inkasovali hosté po druhé a opět z brejku. Od výhozu Gulasciho se po ose Forsberg - Haidar - Nkunku dostal míč až k Poulsenovi, jenž neměl problém s jeho úklidem do sítě.

Hosté byli zralí na ručník a nestačili zachytávat extrémně rychlé protiútoky domácího celku. V krátkém sledu po sobě tak šli samotní na bránu Nkunku a Forsberg. První šanci ale skvěle lapil gólman Schwolow a při druhé jej zachránilo břevno. Ve 36. minutě domácím unikl další vstřelený gól kvůli těsnému ofsajdu. Nakonec ale ještě do konce poločasu skóre navýšili, když Angeliňo v nastavení poslal dokonale přesný centr na 40 metrů a Mukiele ho přímo z voleje trefil k tyči.

Ofenzivní festival na jednu branku pokračoval i v druhé půli a de facto už se jen čekalo na konečný počet vstřelených gólů. Po několika zmařených šancích domácích přišel čtvrtý gól v 60. minutě, když Forsberg proměnil pokutový kop. O deset minut později korunoval svůj dnešní výkon Nkunku, který z přímáku vymetl šibenici. Nebohý Schwolow inkasoval naposledy v 77. minutě, když se po chybě zdevastované obrany Herthy dostal k míči Haidara a zacílil do dolního rohu.

Lipsko tak předvedlo úžasný fotbalový koncert a nadělilo berlínské Herthě 6 gólový náklad na cestu domů.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - 1. FC Köln 1:1

25.09.2021 15:30

Góly: 45+6. Rafael Borré - 14. Ellyes Skhiri

Tenhle duel neměl jednoznačného favorita. Naopak se dalo čekat, že skončí remízou 1:1. Kozli tak zopakovali výsledek, jaký uhráli už proti Freiburgu a Lipsko. A Eintracht? Ten si se soupeřem rozdělil body pošesté v řadě (včetně jednoho střetnutí v rámci Evropské ligy), přičemž hned pětkrát padly v daném mači právě dva góly.

Běžela teprve 4. minuta, když se osmělil Sebastian Andersson, ale jeho střele scházela přesnost. Švédského útočníka to nemuselo mrzet dlouho, jelikož za deset minut našel Jonas Hector před bránou Ellyese Skhiriho, jenž poslal balon na místo určení - 0:1. O pojistku se pokusil Anthony Modeste. Formu však evidentně nadále hledá.

V podstatě celý zbytek úvodního dějství se nesl ve znamení zranění. Je vlastně s podivem, že došlo pouze ke dvěma střídáním a stejnému počtu žlutých karet. Pravda, na další dvě změny v sestavě došlo před startem druhé půle. Nicméně ještě v nastaveném čase posunul Filip Kostić na Rafaela Borrého, jenž měl dost prostoru na to, aby vyrovnal - 1:1.

V 54. minutě hosté dopravili balon za brankovou čáru. Jmenovitě to byl Anthony Modeste, který si předtím nepohlídal ofsajdovou hranu. Poté o sobě dal novu znovu vědět Andersson, leč dopadnul stejně jako v úvodu utkání. Ve dvaasedmdesáté minutě zkusil střelou z dálky rozšířit svůj účet Borré. Z tohoto mráčku ovšem nezapršelo.

Ve zbývajících minutách oba mančafty působily dojmem, že jim takovýto výsledek vyhovuje a nepouštěli se do žádných větších akcí. S výjimkou Steffena Baumgarta, trenéra celku z města nad řekou Rýn, který na samotný závěr uviděl před sebou v ruce rozhodčího Martina Petersena žlutou kartu. Köln přivítá za týden doma Fürth, kdežto Orli se pokusí zaskočit Bayern Mnichov.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - 1. FSV Mainz 05 1:0

25.09.2021 15:30

Góly: 62. Florian Wirtz

Patrik Schick sice platnou pátou trefu v sezoně zatím nepřidal, ale protože ho zastoupil Florian Wirtz, bude Bayeru po šestém kole díky výhře nad Mohučí patřit druhá příčka v tabulce. Na ni si mohli dělat záslusk i hosté, jelikož oba soupeři vstupovali do vzájemného klání se stejným bodovým ziskem. Ani pro die Nullfünfer tedy druhá porážka neznamená žádnou tragédii.

Během úvodní desetiminutovky byli jasně aktivnější domácí. Nicméně pod první dvě šance se podepsali Dominik Kohr a Karim Onisiwo z mohučského tábora. Německého záložníka však vychytal Hradecky, střela rakouského útočníka byly zblokovaná. První jmenovaný se za necelých 120 sekund dostal k hlavičce, kterou mu opět zlikvidoval muž v rukavicích.

Ve 23. minutě mnoho nechybělo Jonathanu Burkardtovi. Hned po něm se radoval Patrik Schick, když se k němu odrazil balon od tyčky, která zazvonila po akci Frimponga s Diabym. Český útočník se ale nacházel v těsném ofsajdu, takže stav byl nadále bezbrankový. Potom střílel nepřesně Leandro Barreiro. A neujala se ani první navštívenka z kopačky Wirtze. V závěru poločasu ještě Robin Zentner zasahoval proti pumelici Mitchela Bakkera.

Po změně stran mířil Moussa Diaby do pravé šibenice a gólman Mohuče předvedl vynikající zákrok. Následně se znovu ozval už víckrát zmiňovaný český forvard, nicméně stál příliš blízko na to, aby mohl Zentnera překonat.

To se povedlo až krátce po uplynutí hodiny hry, když si Wirtz v šestnáctce dvakrát vyměnil kulatý předmět s Jeremiem Frimpongem a přízemní střelou na vzdálenější (levou) tyč zařídil svému týmu nejenže vedení, nýbrž i vítězství - 1:0. De facto okamžitě po rozehrávce přidal druhý zásah Amine Adli. Pro ofsajd však ani tento gól nemohl platit.

Snahy o odpověď narážely na nedostatek přesnosti. Ta se dostavila až ve finální desetiminutovce. Nejprve musel Hradecky zasahovat proti Stachovi. Potom se ukopnul Paul Nebel. Po něm se leverkusenská jednička musela vytáhnout proti hlavičce Marcuse Ingvartsena. A ve finále sám proti Zentnerovi neuspěl Paulinho. Radost kouči Gerardovi Seoaneovi ze čtvrté výhry už nikdo vzít nemohl.

Více informací k zápasu

Union Berlín - Arminia Bielefeld 1:0

25.09.2021 15:30

Góly: 88. Kevin Behrens

Když už to vypadalo, že po březnové bezbrankové "plichtě" nepadne v utkání Unionu s Bielefeldem gól ani tentokrát, ukázala se šťastná ruka trenéra Urse Fischera, jelikož pod vítěznou trefu se podepsali dva jeho svěřenci, které poslal na hřiště až v 66. minutě. Díky tomu Arminia spadla do sestupového pásma.

O první šanci se v 10. minutě postaral domácí Marvin Friedrich, jenže zhruba o metr minul. Následně pálil Taiwo Awoniyi, leč jeho pokus byl zblokován. Další minuty se nesly ve znamení pozorných obran a nepřesných centrů. V pětadvacáté minutě už se na tyto nezdary nemohl dívat Alessandro Schöpf a jeho ráně zpoza velkého čtverce, která mířila do pravého horního rohu, chybělo opravdu hodně, hodně málo.

Pak došlo k nepříjemné strážce Laursena s Baumgartlem, což hůře odnesl stoper Unionu. Ve 38. minutě Christopher Trimmel posouval před bránu na Awoniyiho, jenž to měl na dlouhou nohu a navíc cílil přesně do prostoru, kde se pohyboval Stefan Ortega. V závěru prvního poločasu se hrálo především na dostřel hostující svatyně, nicméně die Eisernen si výraznější příležitost nevypracovali.

Po hodině hry si to do vápna soupeře neohroženě štrádoval Robin Hack, s jehož přízemním zakončením k tyči měl Andreas Luthe plné ruce práce. Domácí měli převahu, ale využili ji až v poslední desetiminutovce. Genki Harguchi se nejprve ocitnul v dobré pozici, jenže rána mu hrubě nesedla.

V 88. minutě posunul Sheraldo Becker na Kevina Behrense, na jehož pár rychlejších kroků Joakim Nilsson nestihnul zareagovat, což mělo pro hosty fatální následky, jelikož hráč se sedmnáctkou na dresu mohl z rohu malého vápna pálit pod břevno - 1:0. Střelec branky mohl hned záhy přidat pojistku, kdyby ovšem nemířil do tyče. Union však stejně připisuje tři body, přičemž o další se pokusí za týden proti Mohuči. Na stadion Arminie přijede Bayer Leverkusen.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - VfL Wolfsburg 3:1

25.09.2021 15:30

Góly: 45+2. Andrej Kramarić, 73. Christoph Baumgartner, 81. Pavel Kadeřábek - 25. Ridle Baku

Před tímto kolem byli Vlci spolu s Bayernem a Freiburgem jediným neporaženým klubem v Bundeslize. Také na domácím stánku TSG vedli, jenže nakonec odjíždějí s prázdnou. V tabulce je tedy předskočil Leverkusen, zatímco Sebastian Hoeneß se může po rozpačitějším úvodu sezony těšit ze druhého vítězství.

Andrej Kramarić zatím neprožívá takové střelecké hody jako v minulém ročníku, kdy skóroval dvacetkrát. V tomto klání to potvrdil v 9. minutě, kdy z voleje v dobré pozici přestřelil. Následně to z dálky zkusil Jérôme Roussillon a Baumann nechal děkovat. Oba týmy se snažili hrát aktivně, což se v pětadvacáté minutě vyplatilo hostům.

Ridle Baku vymyslel technický obstřel ze dvaceti metrů, na který byla domácí jednička krátká - 0:1. Po rozehrávce centroval Kramarić na Christopha Baumgartnera, který si ovšem neporadil podle svých představ. Ve 33. minutě se svého spoluhráče pokusil napodobit Maximilian Arnold, nicméně prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

V minutě devětatřicáté cílil chorvatský forvard ve službách TSG Hoffenheim jenom do boční sítě, avšak chuť si spravil v nastaveném čase, když na jeho hlavičku nedosáhnul Koen Casteels - 1:1. Důležitý "šatňák" byl na světě, což domácím dodalo energii do druhé pětačtyřicetiminutovky. Ačkoli hned v jejím úvodu to neúspěšně zkusil Maximilian Philipp, jehož záhy fauloval za cenu žluté karty Pavel Kadeřábek.

Po hodině hry došlo na souboj Davida Rauma s Wouterem Weghorstem, který sudí Daniel Siebert po poradě s videem neposoudil jako penaltový. Na vítěznou branku se v PreZero Areně čekalo do 73. minuty. Pavel Kadeřábek předvedl na pravé straně výborné zpracování těžké přihrávky, díky čemuž mohl vběhnout do vápna, kde posouval na Baumgartnera, na jehož volej z úrovně penalty byl gólman krátký - 2:1.

Následně fauloval Roussillon unikajícího Kevina Akpogumu. Nařízeného přímého kopu se chopil Raum, ale trefil pouze tyč. Od ní se však míč odrazil k číhajícímu Pavlu Kadeřábkovi, který si pohlídal ofsajdovou hranu a který měl tudíž před sebou velice snadnou úlohu - 3:1. Alespoň o korekci výsledku se pokusil ještě John Brooks, nicméně se nezadařilo. Takže ani Dennise Geigera nemuselo mrzet, že v nastavení minul zařízení.

Více informací k zápasu

Greuther Fürth - Bayern Mnichov 1:3

24.09.2021 20:30

Góly: 88. Cédric Itten - 10. Thomas Müller, 31. Joshua Kimmich, 68. Sebastian Griesbeck (vl.)

Malé bavorské derby dopadlo dle papírových předpokladů vítězstvím vysoce favorizovaného Bayernu. Ten dokráčel k zisku třech bodů i přesto, že se prakticky po celou druhou půli musel vypořádávat s oslabením. Fürth jakožto nováček Bundesligy neinkasoval od soupeře tak tvrdý debakl jako třeba před týdnem Bochum, navíc se mu povedlo v závěru aspoň jednou skórovat.

Když se oba mančafty střetly naposledy, psaly se v podstatě už poměrně dávné ročníky 2012 a 2013. V obou případech tehdy očekávaně triumfoval výběr Stern des Südens. A na téhle skutečnosti se nic nezměnilo ani v roce 2021. Akorát s tím rozdílem, že hosté přece jeden gól obdrželi. Ten každopádně pouze kosmeticky upravoval finální stav a neměl rozhodující vliv.

V posledních sedmi případech se podařilo Bayernu vsítit dohromady hned třicet sedm branek, v průměru jednu každých sedmnáct minut, a že by v tomhle trendu mohl pokračovat i nyní, ukázaly už úvodní minuty tohoto souboje. Davies v 10. minutě unikl podél levé lajny, jeho přihrávku lízl bránící Bauer pouze k nohám Müllera, který poté zamířil přesně k bližší tyčce.

Svěřenci trenéra Juliana Nagelsmanna kontrolovali hru i v minutách následujících a zhruba po půlhodině se jim podařilo náskok navýšit. Sané na hranici vápna sklepl balón pro Kimmicha, který vyslal chytrou skrytou střelu kolem obránce Viergevera až do brankové sítě. Pět minut před obrátkou se snažil zacílit ještě Lewandowski, avšak trefil jenom břevno domácí brány.

Mužstvo kouče Stefana Leitla působilo v prvním poločase vlastně hodně neškodným dojmem, nicméně od 48. minuty pro něj situace začala být přece příznivější, poněvadž jeho sok musel skousávat červenou kartu. Pavard si počínal vážně nevybíravě vůči Greenovi, jemuž přišlápl ve skluzu kotník, a pakoval se předčasně ze hřiště. Jenže ani pak Fürth jednoduše nezazářil.

V 68. minutě se navíc Bayernu podařilo zasadit další úder, to když Kimmichův pas zprava ze standardky tečoval Griesbeck nešťastně mezi nohy vlastního brankáře Burcherta během snahy zastavit podnikajícího Lewandowského. Domácí se svojí toužebné odměny dočkali tři minuty před koncem, gólmana Neuera přelstil hlavičkou Itten po centru z pravé strany od Tillmana.

Bayern se sice mohl radovat z konečného úspěchu, zároveň ovšem skončila taktéž jedna série. Polský kanonýr Lewandowski se totiž střelecky neprosadil po dlouhých, celkově devatenácti soutěžních zápasech v řadě. A navíc těsně nedosáhl na historický bundesligový rekord Gerda Müllera, který dokázal skórovat dohromady v šestnácti utkáních německé ligy za sebou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov651023:516
2.Bayer Leverkusen641116:713
3.VfL Wolfsburg64118:513
4.Borussia Dortmund640217:1212
5.SC Freiburg63309:412
6.1. FSV Mainz 0563126:310
7.1. FC Köln623110:89
8.Union Berlín62318:89
9.TSG Hoffenheim622211:88
10.RB Lipsko621312:77
11.Borussia Mönchengladbach62136:97
12.Hertha BSC62047:186
13.VfB Stuttgart61239:125
14.Eintracht Frankfurt60516:95
15.FC Augsburg61232:115
16.Arminia Bielefeld60423:64
17.VfL Bochum61144:134
18.Greuther Fürth60154:161

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (19)

Přidat komentář
Müllered

Griesbeck z toho bude žít do konce života.

Reagovat
Liquid

Hertha už v té bundeslize nemá co robit, už měla spadnout loni spolu s Brémami a Schalke.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Akinfeev

Reagovat
Pablos

je mi teda nějaká Herta u prdele, ale když uhraješ víc bodů než týmy pod Tebou tak tam asi máš co dělat

Reagovat
berliner

souhlasim s Pablosem

Reagovat
berliner

Tedy s tou 2.casti jeho prispevku. Mne Hertha tedy u prdele neni a to rikam proto kdyby to nekdo blbe pochopil.

Reagovat
berliner

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
oli9

Leverkusen snad jim forma vydrží...

Reagovat
oli9

Snad Kadeře ještě v repre uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Dahouda by som nechal sedieť celú sezónu respektíve ho v zime zaradil na transfer listinu.

Reagovat
db18

Přijde v repre pauze Kohfeldt místo Dardaie?

Reagovat
JozkokozleJ

O nom som cital v suvislosti s Kielom. A nejak nadseny by som z neho v Herthe nebol, lebo v Bremach mi prisiel, ze nikdy neurobil nejaku nadstavbu. Ale je mlady, vyvija sa... Ani nemam nejake povedomie o inych alternativach. Moje nerealne prianie je Roger Schmidt.

Reagovat
JozkokozleJ

A ten emotikon je v suvislosti s tym, ze sa spekuluje o konci Dardaia?

Reagovat
db18

Spíš o tom, že by ho nahradili Florianem. Akorát by skočil do stejné situace v jaké byl s Werderem...

Reagovat
Arne

Jen to ne, to ať to raději odhlásí.

Reagovat
veikko

Sleduje někdo víc Leverkusen? Jak se daří Hincapiému? Ten kluk má potenciál být absolutně TOP stoper.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele