6. kolo
26.09.2021 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Konstantinos Mavropanos (© AFP)

Bochum bezbrankově remizovala se Stuttgartem a zůstává předposlední

V zápase Bochumi se Stuttgartem, který nebyl příliš divácky atraktivní, jsme gól neviděli. Míč mezi tři tyče sice dostal hostující Mavropanos, gól byl však na zákkladě videa odvolán kvůli předcházející hře rukou.

Bochum zůstává po zisku jednoho bodu předposlední a na poslední Fürth má náskok třech bodů. Stejně bodů jako Bochum má také Bielefeld, ten se však může pyšnit mnohem lepším gólovým rozdílem. Stuttgart má pouze o bod více a to mu v průběžné tabulce Bundesligy stačí na třináctou příčku.

Do první velké šance zápasu se dostali v 18. minutě domácí. Po výměně míče mezi několika hráči Bochumi přihrál Antwi-Adjei na levou stranu, kde stál zcela osamocený Löwen. Ten však z nadějné pozice pálil pouze doprostřed a hostující brankář Müller neměl s pokrytím této střely sebemenší problém.

Ve 26. minutě si připsal Müller další dva, teď už o poznání složitější, zákroky. Nejdřív Müller vyrazil střelu Poltera před sebe a následnou dorážku od stejného hráče se mu podařilo vyrazit na tyč. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Hned po výměně stran si domácí vypracovali další větší šanci a Stuttgart znovu podržel brankář Müller, který tentokrát vyrazil střelu Antwi-Adjeie na rohový kop. V 55. minutě dostali míč do brány hosté, konkrétně Mavropanos, avšak gól nebyl uznán, protože Mavropanos zahrál při zpracování míče rukou.

Do konce zápasu už si poté žádný z týmů větší šanci nevypracoval a oba soupeři se rozešli smírně. Zatímco Bochum čeká příští víkend těžká zajížďka do Lipska, Stuttgart se utká na vlastním hřišti v rámci regionálního derby s Hoffenheimem.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele