Aktuality

Brocchi už zaměstnavatele měnit nechce, kariéru hodlá ukončit v Laziu

Cristian Brocchi si už naplánoval závěr své aktivní kariéry. Zkušený italský záložník nedávno odmítl možnost vrátit se do milánského AC a rozhodl se zůstat v Laziu, jehož dres na sobě chce mít i ve svém posledním soutěžním zápase...

Senna chce zůstat do konce kariéry věrný Villarrealu

Marcos Senna má většinu své aktivní kariéry za sebou a už má jasno o tom, kde by měl strávit její zbytek. Již 34letý záložník je hráčem Villarrealu, kde mu po letošní sezoně vyprší smlouva a kde by velmi rád ještě prodloužil kontrakt...

Pro Valencii je nemožné vyhrát titul, míní Gómez

Bývalý sportovní ředitel Valencie Fernando Gómez vidí šance Valencie získat v letošní sezóně titul velmi bledě. Podle Gómeze je pro jakýkoliv jiný tým mimo Real Madrid a Barcelonu nemožné, aby vyhrál současný ročník Primera División.

Abidal si není jist, zda má ještě místo v reprezentaci

Eric Abidal se zatím nedočkal nominace od nového kouče Francouzů Laurenta Blanca a není si jist, zda ještě vůbec nějaká pozvánka do reprezentace přijde. Zkušený bek Barcelony však ujišťuje, že je stále k dispozici, připraven za Francii nastoupit.

Velmoci touží stvrdit úspěšný podzim v kvalifikaci o ME

Kvalifikace o postup na mistrovství Evropy pokračuje v úterý dvaadvaceti zápasy a pro většinu reprezentací půjde o poslední soutěžní duel v letošním roce. Úspěšný podzim chtějí před zimní přestávkou stvrdit velmoci, které zatím procházející až na výjimky kvalifikačními souboji bez zaváhání. Sedmička celků bude usilovat o to, aby si udržela dosavadní stoprocentní bilanci.

Vučinič je nadšený z úvodu kvalifikace, rád by překvapil i Anglii

Černá Hora se po odloučení od Srbska do letošního léta ještě ani nepřiblížila k účasti na nějaké vrcholné reprezentační akci, nyní se všechno mění. Černohorci zatím skvěle zvládají kvalifikační skupinu o postup na evropský šampionát 2012 a jejich útoční Mirko Vučinič věří, že o další překvapení by se mohli postarat zítra v Anglii...

Morávek v Kaiserslauternu procitl a doufá v návrat do základu

Jan Morávek si nepřestává pochvalovat, jak dobrý krok učinil letním odchodem z Schalke 04 na hostování do Kaiserslauternu. I když začátek angažmá Morávkovi ztrpčilo svalové zranění, tak věří, že po posledních nástupech na hřiště během druhých poločasů si brzy vybojuje místo v základní sestavě.

Čech je podle IFFHS třetím nejlepším gólmanem desetiletí

Petr Čech se stane třetím nejlepším brankářem prvního desetiletí 21. století podle Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS). Oficiální vyhlášení ankety sice proběhne až za rok, podle dnes zveřejněného průběžného pořadí po devíti letech je však jasné, že na Čechově třetím místě se už nemůže nic změnit.

Zé Roberto zatím budoucnost neřeší, jasno ale chce mít do února

I v 36 letech se dá hrát fotbal na vrcholové úrovni a důkazem toho je Zé Roberto. Někdejší brazilský reprezentant strávil řadu let v Bayernu Mnichov, nyní hraje za Hamburk a v tomto klubu je spokojen. Brzy bude řešit svou budoucnost, jasno chce mít do února...

Pravidlové komisi se nabízí 13 systémů k řešení sporných situací

Světová fotbalová federace FIFA dostala návrh na 13 různých technologických systémů, které by mohly vyřešit sporné situace na brankové čáře. FIFA dnes uvedla, že všechny projekty byly představeny minulý týden a 20. října ve velšském Newportu se jimi bude zabývat pravidlová komise IFAB.

Český pozorovatel Jirkal: Devizou Lichtenštejnska je sehranost

Zkušenost a sehranost podpořená ohromným množstvím utkání, které hraje mužstvo pospolu. To jsou hlavní přednosti lichtenštejnských fotbalistů, které vidí český pozorovatel Miroslav Jirkal. Úterní soupeř českého mužstva v kvalifikaci mistrovství Evropy podle něj sází na obětavost a soudržnost, může ale doplácet na nečistou hru.

Mihajlovič: Jasná je jedna věc, rezignovat nebudu

Siniša Mihajlovič se po úspěšném působení v Catanii ujal kormidla Fiorentiny a s tou se mu zatím nedaří podle představ. Viola okupuje až sedmnáctou příčku italské Serie A a srbský kouč tak není ve snadné situaci, stále ovšem má důvěru vedení a ani on sám neuvažuje o tom, že by z klubu odešel...

Murphy kroutí hlavou nad ostrými zákroky. Jsou nepřípustné, tvrdí

Poslední týdny se v Premier League jiskří. Praskají kosti, na trávnících létají hráči, v kuloárech ostrá slova. Svou troškou do pranice přispěl i kapitán Fulhamu Danny Murphy, jenž věří, že manažeři Stoke, Wolverhamptonu, Blackburnu a dalších svým hráčům domluví.

Boruc: V Celtiku jsem nemusel dřít

Artur Boruc v létě přestoupil z Celtiku do Fiorentiny a zvyká si na významnou změnu. Polský brankář platil ve skotském klubu za hvězdu, v novém klubu ale jenom zahřívá lavičku. Místo mezi třemi tyčemi si bude muset vybojovat.

Opustí Klose Bayern? Hlavní je reprezentace

Miroslav Klose nevylučuje, že po sezóně odejde z Bayernu Mnichov. Zkušený útočník nepatří ke klíčovým hráčům německého mistra, proto se změně dresu nebrání. Prioritou pro něho je udržet se v reprezentaci a zahrát si na Euru 2012.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele