Olomouc posílil nizozemský záložník Wijlaars

20.09.2013, 18:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (104)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ze Slovenska, tož to bude extratřída.

Reagovat
stas87

jj,ako kweuke ci delarge

Reagovat
exse

Kucka, Breznaník a desítky dalších.

Reagovat
Darren Fletcher

Matič

Reagovat
Darren Fletcher

jaj to je omyl

Reagovat
smazaný uživatel

dva ze sta

Reagovat
stas87

to ako prislo z CL do GL 100 cudzincov? no tak ich menuj

Reagovat
Aldeano

Jde o to, že všichni se neprosadí, jako je to všude. Je to logické. Například Ančic,Lačný,Piroska nehráli moc dobře, ale v CL se jim daří...

Reagovat
stas87

lenze ja si nevsimol ze by delarge,kweuke alebo wijlaars boli slovaci a o to tu ide,cudzincov z CL do GL tolko nechodi ale ked uz pridu tak si myslim ze ta uspesnost ich je dobra a su prinosom

Reagovat
Aldeano

Tak můžu napsat Adiabu,Abenu no...

Reagovat
smazaný uživatel

Lacny, alebo Piroska ani nedostali poriadnu sancu a hlavne u Pirosku to je skoda..Lacny hraje hovno aj teraz...Ancic pokial viem doplatit na zranenia..

Reagovat
smazaný uživatel

Piroska hraje prd tiež, goly dáva to ano, ale herne sa mi ale vôbec nepáči poslednú dobu

Reagovat
smazaný uživatel

a Opiela ako?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem toho som moc nevidel keďže je zranený alebo presedel zápas .. ale posledné 2 zápasy čo nastúpil sa mi pozdával viac ako Jirásek herne ... ale Jirásek sa nebojí vystreliť a keď mu strela výjde tak je to pekný gol ako v tejto sezóne ukázal

Reagovat
Aldeano

Opiela hrál ve Zlíně výborně. Škoda zranění. Mohl být v Bolce výborný.

Reagovat
Aldeano

Piroska měl nadváhu. Proto byl ve Spartě pouze půl roku. Kašlal na to. To bych řekl, že je chyba hráče. Lačný hrál mizerně i v béčku. Ančic když hrál v Liberci nebyl špatný, ale žádná sláva to taky nebyla...

Reagovat
db18

Lačný dostával šancí až až stejně se neprosadil...

Reagovat
smazaný uživatel

stále můžeme vyjmenovat tisíce hráčů, kteří nedokázali vubec nic.

Reagovat
Darren Fletcher

takisto ako vsade inde

Reagovat
Aldeano

Právě. Proto je zbytečné dávat zapříklad kweukeho nebo delarge, jako běžné přestupy, když jsou to výborní hráči, kteří se prosadili

Reagovat
smazaný uživatel

A ze stejného důvodu je zbytečné odepisovat Wijlaarse.

Reagovat
Aldeano

To rozhodně

Reagovat
exse

Opravdu? Udělej mi prosím statistiku všech příchodů hráčů ze Slovenska za posledních dejme tomu 5 let a ukaž mi jak se jich tu většina neprosadila.

Reagovat
Ferguson6

možno tí mladí čo Liberec kupoval z 2. ligy

Reagovat
exse

Z druhé ligy přišel Szabo, kterej je hráč slovensé U21 a má ještě hodně času na to aby se u nás prosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, že odišiel zo Senice lebo sa chcel vrátiť domov :D

Reagovat
smazaný uživatel

Z Olomouce je to blíž jak ze Senice

Reagovat
Coniglio

idiote blbej

Reagovat
exse

Reagovat
HullCity

A Olomouc je extratřída?Nebo si berou akorát hráče svých kvalit?

Reagovat
smazaný uživatel

jedou na titul

Reagovat
Darren Fletcher

hm skoda ho, celkom sa mi pacil v senici, aj ked vela neodohral

Reagovat
smazaný uživatel

akoze vela neodohra?

Reagovat
Aldeano

2988 minut je dost za loňskou sezónu. Nebo je to myšleno, že není moc kvalitní?

Reagovat
Darren Fletcher

tak beriem spat, mal som za to, ze castejsie strieda

Reagovat
exse

Jsem zvědavej jestli budou zase Sigmáci plkat na to jak to všechno Psotka sere a vede je do pekla. Když se podívají na letošní přestupy, tak přesně po tomhle léta volali, přichází velmi zajímavý hráči, kteří už mají určitou kvalitu. Ovšem když se jim jedno splní, tak začnou plkat o něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jim odešel dost možná nejkvalitnější střed ligy v lize.

Reagovat
exse

A? Ukaž mi český klub ze kterého neodchází nejlepší hráči.

Reagovat
GjøvikFF

Ukaž mi českej klub, kterej prodal jeden z nejkvalitnějších středů zálohy dohromady za 30 mega.

Reagovat
exse

Co bychom za 40 mega dali? Vácha, Bosančič, Janů, Štajner. Tihle skončili v rozmezí půl roku a měli jsme za ně nějakých 20 mega a to je v podstatě náš celej střed hřiště, kterej vybojoval titul. Kde jsme teď? Jsme v druhé lize? Pokud to nestačí, tak před mistrovskou nám odešel Gecov s Dočkalem, oba patřili ke špičce ligy, dohromady šli za nějakých 40, za který šli Hořava s Pospíšilem. Pokud ani to nestačí, tak z Jablonce odešel nejlepší střelec, možná v historii ligy, plus nejlepší levý záložník, taky za sotva 40 mega, kde jsou teď? Hrají možná nejlepší fotbal ve své historii a udělali největší úspěch ve své historii v pohárech.

Reagovat
GjøvikFF

Bosančič je průměrnej hráč, Janů se Štajnerem staří dědci, kteří dosluhují (dosloužili), tohle nesrovnávej s Pospíšilem a Hořavou, kteří mají to nejlepší před sebou. Vy jste byli schopní koupit Kováče a Šurala s Rambem, přivést Rybalku s Kalitvincevem a o tom je právě řeč - tohle jsou víc než plnohodnotný náhrady.

Reagovat
exse

Takže najednou je řeč o plnohodnotných náhradách? Já myslel že bojuješ proti těm odchodům. Hmm, zkus si vždy předem napsat na papír na co vlastně nadáváš, ať se v tom pak neztrácíš

Reagovat
GjøvikFF

Ty asi nebudeš úplně nejbystřejší člověk, že? Samozřejmě že je řeč o odchodech, který nejsou zaplacený, taky je ale řeč o jejich náhradách, když dokážou přivést stejně kvalitní hráče a hrát s nimi výsledky jako s těmi, kteří odešli, tak asi ani nikdo nepípne, né? Operuješ tady s Libercem - ten dokázal okamžitě ty hráče nahradit a dostal se do skupiny EL, přičemž hraje i o titul, Sigma z týmu, kterej hrál o titul a vyhrál pohár, udělala tým na spadnutí, chceš podat logaritmický pravítko, abys to pochopil?

Reagovat
exse

Ach jo, proč já se vždy dostanu do naprosto nesmyslné konverzace s někým, kdo nemá ani tušení za co bojuje? Ani nevím čím začít. Jak třeba víš, že Karaš, Wijlaars, Houska, Plšek nebudou ještě lepší než Pospíšil s Hořavou? Dále nemůžeš srovnávat Sigmu se Slovanem, už jen kvůli rozdílné kvalitě trenéru, takže ani nemůžeš chcít, aby se stejně vyrovnali s odchodem hráčů. Tím spíše když píšeš totální blbosti, my jsme po titulu nikoho neprodali a stejně jsem ze začátku byli v boji o udržení. Stejně tak je hezký, že Sigma '' bojovala'' o titul (ne o titul opravdu nebojovala), ale pokud hrála příšernej fotbal a všechno haluzila, tak to prostě není žádnej argument. Takhle chvilku bojovala o titul i Bohemka, která v dané sezóně ještě sestoupila. Už toho prosím nech, já vím, že neuznáš že nemáš tušení o čem se bavíš a že nemáš pravdu, ale odpusti si to trápení, řekni si že je exse idiot, kterej o tom nemá žádnou páru a že ty přece nemáš důvod se s takovým idiotem zahazovat a marnit čas.

Reagovat
GjøvikFF

Tvůj projev připomíná hysterickou ženskou ve fázi PMS. O trenérovi vůbec nemluv, protože to je právě práce toho stejnýho Psotky, proti jehož kritice tady tak brojíš - to on ho tam dosadil, přičemž odvolal trenéra, kterej Sigmu opouštěl na 4. místě tabulky. Náhrady by byly více než adekvátní v osobách Látala a Hapala, ale nikdo je neoslovil a dále se dogmaticky trvá na Kotůlkovi, kterej na to nemá ani v nejmenším. Nevím, co přinesou tebou jmenovaní hráči, fakta jsou zatím taková, že Sigma hraje o záchranu. O koncepčnosti asi jasně hovoří vyhlášenej útok na poháry, přičemž v okamžiku, kdy nevyšel začátek ligy, se prodal nejlepší hráč týmu za naprosto neadekvátní částku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pěkná kravina. Psotka pochopitelně bude "Kotůlka dogmaticky držet", páč je to elementární slušnost. Přece mu nebodne nůž do zad, a neprohlásí na plnou hubu že je neschopný? Aji kdyby měl letět, což si myslím že by měl, tak tomu musí předcházet určitý proces. To za prvé. Za druhé o záchranu hrát nebudem. Ten tým je silný, v pohodě se vyškrábem na takové šesté místo, ale stejně je to promarněná sezóna. A za třetí, a divím se že to opakuju už asi podesáté, ale Sigma musí prodávat aby přežila. Smiř se s tím, prostě to tak je. Možná se ti to nelíbí, možná tomu nevěříš, ale to je tak všecko, co s tím můžeš dělat.

Reagovat
exse

Reagovat
exse

Však v tomhle moc rozporu nevidím. Souhlasím, že předržování Kotůlka je divné, ale nevidím souvislosti, třeba tam nikdo jinej nechce. Stejně tak dokážu souhlasit v tom, že odchod nejlepšího hráče, v situaci, kdy začíná téct do bot je stejně zvláštní, ikdyž tady to samozřejmě lze odůvodnit finanční tísní. Ale o tom se já tak úplně nebavím. Bavím se pouze o tom, že do Sigmy konečně začínají přicházet hráči, kteří mají potenciál, ale zároveň už i velkou kvalitu, což byl posledních 10 let absolutně největší problém Sigmy. Tudíž stačí, aby se ostatní věci dařily tak jako v minulosti a Sigma může být lepší než kdy předtím.

Reagovat
anonym

"Dále nemůžeš srovnávat Sigmu se Slovanem, už jen kvůli rozdílné kvalitě trenéru, takže ani nemůžeš chcít, aby se stejně vyrovnali s odchodem hráčů. "

A ty někomu piš, že má blbý kecy. Přikryl, Hořava, Pospíšil. A ty se divíš, že s tím mají fandové Sigmy problém, když se tu najednou hraje taková holomajzna. Teď se zase bude spolíhat na mladý zobáky a sezóna jde tak jako tak do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec a nejen střed zálohy. A podívej se, za kolik prodal Jablonec Kovaříka s Lafatou. Pro Olomouc budou důležitější další bonusy když se hráči prosadí.

Reagovat
GjøvikFF

Já se jim nedivím. Do obrany přišli tragickej Vidlička a Sukup, kterýho hned poslali do Baníku. Stoperská dvojice je nejhorší v lize, oba kraje hrozný, hlavně že zadarmo nechali odejít Rossiho, což byl jedinej obránce, kterej za něco stál. A teď mají Karaše, zato nemají Hořavu s Pospíšilem, odešel (zadarmo) Hubník, za něho je Lietava - součtem absolutně nic, co by mělo podporovat názor, že Psotka dělá svou práci dobře.

Reagovat
exse

Tragickej Vidlička? To nebudu komentovat. Ano stoper by se jim hodil jako sůl. S odchodem Rossiho neměla Sigma absolutně nic společného. Dále Hubník jim byl aboslutně k ničemu. Hořava a Pospíšil určitě chybí, ale od toho by je nezachránil žádnej jinej manažer na světě. Můžu s tebou souhlasit, že dosavadní práce Psotky, zatím nenese tolik ovoce a možná se dá považovat za špatnou. Ale to je pouze ta práce, která jde vidět a kterou jsou průměrně inteligentní fanoušci schopni chápat. Daleko důležitejší pro celou Sigmu je ten proces, který se snaží nastartovat a který v podstatě už začíná nést ovoce. Pokud budem Sigma stále plodit takové talenty a nebude se bát investovat větší peníze do hotových hráčů z jiných klubů a s tím spojené zlepšení skautingu. Tak už jen stačí kvalitní trenér a Sigma může opět bojovat o přední příčky, akorát s tím rozdílem, že to bude stát na jasně daných, pevných základech a díky tomu se i na té špičce udrží a tím pádem, narozdíl od toho jak tomu bylo vždy v minulosti.

Reagovat
GjøvikFF

To jsou naprostý kecy. Tuhle mládež má Sigma přes 10 let a jediný, co to nese, je účast v pohárech jednou za 5 let. Před 3-4 lety dali dohromady kádr, kterej měl na titul, stačilo stejně jako v Plzni 2-3 roky vydržet a neoslabovat. Nechápu větu, že nemají nic společnýho s Rossim, to má znamenat co? Chápal bych, že ho bude lákat Sparta s Plzní, ale Jablonec? Sorry, ale to je klub na úrovni Sigmy a šel tam stejně jako Hubík zadarmo. V Sigmě žádnej proces neběží, to jsou pohádky na dobrou noc - do ligy se vrátili za poslední rok 3 odchovanci Sigmy a ani jednoho nenapadlo jít do Sigmy, asi vědí proč. Volní byli Látal s Hapalem, taky tam nepůjdou, ani jim to nikdo nenabídne. Psotka s Lébrem jsou satanáši.

Reagovat
exse

Tak vem ostatní vymletý ovce a běž je upálit, převezmi Sigmu a vyhraj s ní LM

Reagovat
GjøvikFF

Mdlé

Reagovat
vitecek15

Pokud te to zajima, Rossi odesel sam, protoze o to pozadal. Rekl, ze uz mu tym nema co nabidnout (tim nemyslel penize, ale proste fotbalove). Chtel zkusit novy angazma, se Sigmou tak byl domluvenej. A Hubnik je uplne jinej pripad, ten proste odejit musel, jinak by se tym rozpadl, ale to nema cenu tady psat...

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi an Hubník zadarmo neodešli. Rossi za tabulkovou cenu (ano, je to málo, ale není to zadarmo), Hubník regulérně přestoupil, údajně za 7-10 mil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

co je zač ? má na to být důstojnou náhradou za Pospíšila event.Hořavu když je to holaňdan tak asi bude svěle technicky na tom že ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo asi jako Jaap Staam

Reagovat
smazaný uživatel

Technik

Reagovat
Filip12

no i def. hráči z holandska maj lepší techniku jak leckterýn češi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Náhrada za Pospíšila určite nie on je skôr obranný typ ... v Senici hrával poslednú sezónu na poste pravého obrancu aj keď prišiel ako taký defenzívny záložník

Reagovat
smazaný uživatel

a na DM by ho aj mali nechat hrat, tam patril k najlepsim v lige

Reagovat
smazaný uživatel

A já bych řekl že bude aji hulit trávu, a bude dobrý mořeplavec.

Reagovat
smazaný uživatel

V Age off Empires bude nepřekonatelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa vzdy strasne pacil, cakal som, ze mohol by ist aj niekde do lepsieho klubu, ale urcite s nim budu v Olomouci spokojny

Reagovat
suldik

ja som si tých exotov v Senici vždy plietol, absolútne neviem ktorý to bol

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, že odišiel zo Senice lebo sa chcel vrátiť domov :D

Reagovat
smazaný uživatel

Posila Letos se mi ty nákupy líbí. Vidlička se uvedl výborně, Hanácký Anelka taky, jestli se prosadí aji tenhle, tak budu spokojený. Škoda že sezóna už je prakticky odepsaná.

Reagovat
Filip12

hanácký anelka

Reagovat
smazaný uživatel

vidle , je dobrej

Reagovat
GjøvikFF

Čím se uvedl dobře Vidlička, proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nevidíš, tak se ti to vysvětlit nedá.

Reagovat
cetto

Když jsem čekoval sestavy, tak jsem si říkal, že by mě ten hráč celkem zajímal..přecijen Nizozemců tu moc nehraje a byl v základu jednooho z nej slovenských klubů. V Sigmě si asi po odchodu Hořavy a Pospíšila zahraje, takže fakt jsem zvědavý...

Reagovat
smazaný uživatel

V Senici to bol jeden z najlepších DM v lige, keď nie najlepší.

Reagovat
suldik

ale no...11/12 Karhan, 12/13 Pečovský....

Reagovat
smazaný uživatel

ja si zase tiez myslim, ze Wijlaars nebol o nic horsi, aj ked minulu sezonu odohral viac v obrane

Reagovat
suldik

neviem no, pre mňa boli na DM dominantný...ako nevravím že Wijlaars bol zlý veď ja si ho ani neviem vybaviť to je ale nakoniec pre DM celkom dobrý znak

Reagovat
smazaný uživatel

Jo prečo nie, v tomto prípade si mi vyvrátil môj subjektívny názor na neho a teda na neho platí slovné spojene jeden z najlepších DM

Aj keď on vie zahrať aj v obrane, ako napísal Palike.

Reagovat
suldik

nejak som nepochopil tú prvú vetu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ja tiez v tom ich muzstve nemam velmi prehlad, ale to je asi tym, ze kazdy rok vymenia pol muzstva

Reagovat
smazaný uživatel

na suldika vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

to je dosť možné, keďže väčšina hráčov bola vždy na hosťovaní :D

Reagovat
suldik

ozaj ako to vyzerá s tou mládežou, úspechy cekom solídne, kedy máme očakávať nejaké väčšie množstvo odchovancov?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu povedať neviem .. asi sa bude musieť počkať až dospejú hráči z U17 .. tohtoroční hráči, ktorý mohli už aj ísť do A- tímu tak skončili v okolí ako Holíč, Šaštín, Skalica a pod. a doteraz neviem prečo

Reagovat
suldik

myslel som že to príde o niečo skôr...prečo tam skončili? nemali na to či tam boli iné dôvody?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som aj ja, ale U17 vyzerá kvalitne niektorí hráči zrejme aj stihnú odísť skôr ako nastúpia, ale uvidíme ... o 2 viem, že ich kôli nejakým problémom preradili nižšie a zrejme sa vykašlali na to a išli niekde do okolia a niektorí už nemohli hrať za dorast a v A nie je pre nich miesto ... jediný kto prežil ten presun je Komara, zaujímavý hráč len výška je asi jeho veľké mínus :D

Reagovat
suldik

škoda že zatial nikto nevyskočil, odchovanec by bol oživenie som myslel že v Senici bude veľká vôľa začleňovať svojich hráčov keď to tam budujete tak ako budujete

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim, ze vedenie Senice ako keby nevedelo co chce..na jednej strane slusna zasoba mladych hracov a na druhej dostatok financii a moznost kazy rok utocit na titul, ale v tom pripade by som cakal aj iny vyber trenera..neviem, mne je Senica sympaticka, ale uz minimalne jeden titul mali mat a ked nie, tak mohli zacat davat sancu odchovancom

Reagovat
suldik

presne to som mal na mysli, mládež jedna z naj u nás, ale nejak sa to neprejavuje v áčku....preto som sa opýtal ako to je, či neboli dosť dobrí, alebo čo...mne je ten projekt (fuj hnusné slovo :D) sympatický a vždy som tie nákupy obhajoval tým že mladí musia dorásť, preto dúfam že sa tak aj stane aby som nebol za blba

Reagovat
smazaný uživatel

tak za blba zas nie kym Senica ma financie na to, aby priviedla posily( a oni to posily väcsinou fakt su, uz to nie su len nejaki pozbieranci z Ceska), tak si nemyslim, ze budu davat nejaku velku sancu mladym a skor sa bude cakat, ze mozno 1-2 hraci mozu vyskocit

Reagovat
suldik

jj to im asi nebudeme môcť zazlievať, ale tým sa trošku aj znížia moje sympatie k Senici....čo im môže byť absolútne ukradnuté

Reagovat
smazaný uživatel

to som čakal aj ja a to ešte Komara došiel z Prešova a prebojoval sa ako jediný ... šenk behá po ihrisku ako drak, ale do všetkého ide bezhlavo, Kapusta je poslednou dobou zranený a Ventúra uvidíme aký bude ked dostane šancu .. ale ako hovorím ročník U17 je veľmi silný odtiaľ keď sa nikto nepresadí tak už neviem ... a Pagáč neviem či je dobrý tréner pre Senicu, mne sa javí skôr ako fakt tréner pre mladých zatiaľ, ale za to Macek čo je asistent toho by som bral, ten to má v hlave v poriadku, vie čo chce a vie si urobiť aj rešpekt

Reagovat
suldik

treba mu dať šancu, ak sa chytí tak to môže byť senický Guľa s ešte kvalitnejším materiálom....a to bude Slovan koukat

Reagovat
Aldeano

Sigma má potencál se zvednout. Má kvalitní hráče. To Baník prostě kvalitu nemá. Ale Sigma se zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, já jsem spokojen. Přesně takovyho hráče jsme potřebovali. Silnej v osobních soubojích, běhavej, s vůdčíma schopnostma (alespoň podle trenéra), zkušenej. Když nepočítám Ordoše jako záložníka, tak věkový průměr našich záložníků je tak 20 a půl roku. Teď bych to poskládal asi tak: Zlámal - Vidlička, Škerle, Šindelář, Vepřek - Wijlaars, Plšek (Houska) - Navrátil, Karaš (Ordoš), Schulmeister (Falta) - Lietava (Doležal). Na pátyho fleka a překvapení v poháru tahle sestava má.

Reagovat
vitecek15

Souhlas, az na tu sestavu. Veprek na kraji neprichazi v uvahu, posledni dobou hraje otresne, spis bych tam zkusil nekoho jinyho. Do stredu obrany prece jenom Dreksu, kterej sice nema nejlepsi obdobi, ale kdyz si to srovna, tak budou se Skerlem dobrej stred. Sindelar se posune na kraj, pred nema pak v zaloze Houska s Wijlaarsem, pak spravne Navratil, misto Karase Ordos, se Schulmim souhlasim, ale Lietava na lavku a Dolezal na scenu, posledni zapasy mu zvedly sebevedomi a mohlo by to tak zustat

Reagovat
smazaný uživatel

No, dreksa rozhodně nemá nejlepší období. Vepřek pravda taky ne, ale koho tam dát? Šindeláře si tam představit opravdu nedokážu, Javůrek zmatkuje jak nikdo. Nevím co se děje s Machlickým, v Sigmě pořád je... Nebo Falta? Původem myslím je obránce. Pořád mi tam ale nejlíp sedí ten Vepřek...

Reagovat
vitecek15

Sindelar by to uhrat mohl, zatim se predvadi v docela dobrym svetle. Javurka nee, ten na to podle me jeste vubec nema. A s tim Machalickym vubec netusim, na vsech fotkach sestav Sigmy je, ale jako hrac neni uveden nikde. V Acku, Becku ani Juniorce. Zvlastni. Jinak posledni dobou hraje Ordos velice solidne, a s Dolezalem bych rekl, ze si taky rozumi, takze zatim moc neni duvod tuhle dvojici trhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Karaš/Ordoš a Lietava/Doležal bych asi volil podle toho jestli hrajem doma nebo veknu, podle soupeře. Každej má trochu jiny přednosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele