Kovář si vyčítal obdržený gól, Liberec prý remízu musí brát

20.09.2013, 09:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
bart_ik

mohla být výhra ale bod berem !

Reagovat
AC.Milan

Reagovat
smazaný uživatel

po průběhu v prvním poločase bod brát musíme...

Reagovat
smazaný uživatel

ale i v tom prvním to vypadalo,že se kluci nevzdávaj, prostě ještě víc zatáhli ťukec a žádný zběsilý nákopy a ztrácení balónů jako za Brucknera .....Liberec letos střídá Plzeň fotbalově i diváckým srdcem...

Reagovat
smazaný uživatel

uz by mohol konecne hrosso dostat sancu cez tuto dieru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys měl dostat pěstí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ty č*rákem přes čelo, tzv. otloukánka

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář je momentálně golmán možná s nejlepší formou v lize a nebýt jeho tak slovan na el může zapomenout... to že má podíl na nějakém golu se dá odpustit když v dalším zápase jim další tři nebo čtyři chytne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paver

Však v pohárovém zápase proti Žižkovu se bude moci předvést

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
exse

Diera to nieje, ale souhlasím že by Hroššo šanci dostat měl a je dost možný že se časem stane jedničkou, od toho byl v podstatě kupovanej. Kovář dokonalej není, má pár slabých stránek, ale statisticky je aktuálně nejlepší gólman ligy a má ještě obrovskej potenciál se zlepšovat, protože teprve rok chytá ligu a obecně platí, že gólmani zrají jak víno,

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte někdo náhodou link na video, jak dostal Guedé ty dvě žlutý? Nemůžu žádný najít, strašně rád bych to viděl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jo, to mi taky došlo, dokonce ty dvě karty jsou tam v samostatným sestřihu, ale bohužel nejsem na českým serveru, takže mám smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle jsem nadával před rokem a půl na Slovensku, že se nemůžu dívat na ČT na netu, ale od tý doby už zavedli ňakej koncesionářskej pas, se kterým se přihlásíš a šlape ti to nebo pro kutily tady:

http://www.prachar.eu/blog/jak-sledovat-internetove-vysilani-ct4-sport-v-zahranici

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, tak do toho se radši pouštět nebudu:) No, a teď si představ, že jsi v Praze, v Karlíně, ale podle ČT nejsi ani v Český republice. Stačí jen pracovat ve firmě, která má servery u svý matky v zahraničí. Fuj. Nicméně díky!

Reagovat
Rišan

Asi opravdu jsou ty míče pro brankáře nepříjemné, protože takové kiksy (zejména ten freiburský) se hned tak nevidí. Po hrubých chybách však padly všechny góly a celkově obraz hry byl zoufalý, naprosto chaotická kombinace, u balónu neustále chumel osmi deseti hráčů jako když hrajou kluci na plácku, nekonečné defilé zkažených přihrávek a ztracených míčů, idiotské chování reprezentanta Kušníra, který se nejdřív smál svému děsivému ukopnutí, pak dělal posunky na rozhodčího+žlutá karta a pak zavinil nesmyslně penaltu, podobně nesmyslně se nechal vyloučit Rybalka, dosti důležitý hráč, který bude příště chybět, Delarge, který vůbec nezvládá zpracování míče, Rabušic, jenž ze dvou metrů netrefí prázdný roh brány - prostě utrpení (jako obvykle si absolutorium zaslouží snad jen Kováč). Protože na tom dobře není ani Freiburg, o jehož kiksech ani nemluvím (přihrávka na náš druhý gól, volejbalový smeč toho černocha atd) připomínalo mi to naši druhou ligu. Takže remíza dvou lazarů nakonec zasloužená. Ale nemusí to stačit ani na nováčkovský portugalský Estoril.

Reagovat
milan78

Kovář vedeš si skvěle i přes včerejší kiks, s novým trenérem u repre tě pozvánky neminou

Reagovat
Squinty

no to si Darida vybral, myslím že by udělal líp kdyby zůstal v Plzni..

Reagovat
db18

Oni se zvednou - v zimě s tim týmem Streich zase provede divy (ale stejně to moc nechápu - v před sezoně to byl jeden z nejlepších týmů BL - po Bayernu a BVB)

Reagovat
Squinty

Doufejme.. snad je Darida s Pilařem zvednou.

Reagovat
risk je zisk

Takhle se bojuje jsem na vas pysny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele