Aktuality

Batista dostal na starosti argentinský tým až do roku 2014

Sergio Batista se stal podle očekávání oficiálním trenérem argentinské reprezentace až do mistrovství světa v roce 2014. Úspěšný kouč zlatého olympijského týmu z Pekingu už na lavičce Argentiny působí od července, kdy dočasně převzal post po odvolaném Diegu Maradonovi.

Pienaarův agent popírá jednání s Interem

Steven Pienaar již nějaký ten pátek patří k nejlepším záložníkům anglické Premier League a zájem o něj jeví větší kluby, než je jeho současný zaměstnavatel Everton. Jihoafrický reprezentant je hodně spojován s milánským Interem, agent Ivan Modia ale vylučuje, že by s ním kdy jednal...

Deník Bild zařadil Václava Kadlece mezi nejlepší juniory světa

Útočník Sparty Václav Kadlec byl zařazen německým deníkem Bild mezi deset nejlepších hráčů světa do osmnácti let. Dostal se tak mimo jiné do elitní společnosti brazilského supertalentu Neymara.

Chamakh: Při prvním zápase za Arsenal jsem málem dostal infarkt

Marocký útočník Marouane Chamakh dodatečně přiznal, že zvyknout si na herní styl Arsenalu a anglické ligy mu dělalo problém. První zápas v dresu "Kanonýrů" prý pro něj byl tak náročný, že měl pocit, že dostane infarkt.

Hoeness s Van Gaalem se po výměně názorů usmířili

Napjatá atmosféra panovala v týmu německého šampiona Bayernu Mnichov poté, co se do kritiky trenéra Louise van Gaala pustil šéf klubu Uli Hoeness. Obě osobnosti už se ale usmířily a podaly si ruku.

Real porazíme, věří před odvetou Ibrahimovič

Od léta 2009 už obléká třetí dres a pokaždé šlo o slavný velkoklub s ještě slavnější historií. Nyní hájí červenočerné barvy AC Milán a v klíčovém duelu pro Rossoneri přivítá Real Madrid. Souboj dvou historicky nejúspěšnějších klubů světa se dostává do druhé poloviny a Zlatan Ibrahimović slibuje "Bílému baletu" pomstu.

Felipe Melo: Chci se vrátit do reprezentace

Felipe Melo se po nepovedené loňské sezóně opět dostává do formy a podává výkony, kterými si ve Fiorentině vysloužil přestup do Juventusu a vytyčil si jasný cíl, dostat se zpátky do brazilského národního týmu.

Lampard je konečně fit. Proti Liverpoolu nastoupí, věří Ancelotti

Už je to více než dva měsíce, kdy naposledy Frank Lampard nastoupil v dresu Chelsea. Nyní to konečně vypadá, že by se tvůrce hry Blues mohl na trávník vrátit. A zrovna na utkání proti Liverpoolu. 32letý záložník chyběl od srpnového utkání se Stoke City, po němž podstoupil operaci třísel a vynechal 11 zápasů svého týmu.

Sparta se proti Lausanne musí obejít bez Kušníra

Sparťané se budou muset ve čtvrtečním utkání Evropské ligy v Lausanne obejít bez Ondřeje Kušníra. Pravý bek českého mistra má po zákroku Vitalije Trubily v sobotním derby s Bohemians 1905 natolik pochroumaný kotník, že jeho start v pohárovém duelu je téměř vyloučen a do Švýcarska nejspíš ani neodletí.

Malesaniho pozice v ohrožení, do týdne může být bez práce

Bologna nezažívá nejlepší vstup do letošní sezony a je hodně pravděpodobné, že po deseti týdnech znovu změní trenéra. V ohrožení je pozice Alberta Malesaniho...

O cenu pro nejlepšího hráče Asie se ucházejí i Honda, Park a Cahill

Asijská fotbalová konfederace zveřejnila nominaci na nejlepšího hráče tohoto kontinentu za rok 2010. V užším výběru je patnáct jmen, vítěz převezme cenu 24. listopadu na slavnostním galavečeru v Kuala Lumpur...

Hloušek už Slavii na podzim nepomůže, bude se připravovat na jaro

Fotbalisté Slavie Praha budou po zbytek podzimu postrádat útočníka Adama Hlouška. Ten se sice nedávno vrátil po vážném zranění kolenních vazů, ale svou výkonností trenéra Michala Petrouše nepřesvědčil. Bude se tak chystat na zimní přípravu, aby byl zcela fit pro jarní část sezony.

Wilshere podepsal v Arsenalu nový dlouhodobý kontrakt

Stávající smlouva měla 18letému mladíkovi vypršet až za rok a půl, přesto se Arsene Wenger rozhodl si svůj klenot pojistit na ještě delší dobu. Přesná délka nového kontraktu na oficiálních stránkách zmíněna nebyla.

Ve Slavii končí sportovní ředitel Šrámek i skaut Cipro

Slavia sáhla k úsporným opatřením a personálním změnám, které mají zefektivnit chod klubu, potýkajícího se s finančními problémy. Ve funkci sportovního ředitele končí Michal Šrámek a vedení ruší také oddělení zahraničního skautingu. Podle informací ČTK se vršovický klub dohodl na ukončení spolupráce s hlavním skautem Františkem Ciprem.

Jsem jedním z nejlepších, hlásí sebevědomý Nani

V Anglii je nejskloňovanějším jménem určitě Nani. Portugalský záložník se proslavil kontroverzním gólem do sítě Tottenhamu a každý o tom píše a mluví. Zvýšenou pozornost médií ale Nani využívá po svém. Prohlásil, že je jedním z nejlepších hráčů na světě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele