Aktuality

Beckenbauer opustí výkonný výbor FIFA

Německá legenda Franz Beckenbauer opustí výkonný výbor mezinárodní federace FIFA. Pětašedesátiletý funkcionář dnes oznámil, že ve volbách v příštím roce už nebude z osobních důvodů znovu kandidovat, protože chce mít více času na svou rodinu. Také se mu už nechce tolik cestovat.

Milánu roste marodka. Inzaghi nebude hrát půl roku

Milánskému AC budou v nedělním městském derby s Interem pravděpodobně chybět zranění útočníci Alexandre Pato a Filippo Inzaghi. Podle deníku Gazzetta dello Sport je v ohrožení také start záložníka Andrey Pirla. U Inzaghiho se jedná o vážné zranění kolenních vazů.

Mládí vpřed. Löw vyzkouší bundesligové hvězdičky

Trenér Německa Joachim Löw se rozhodl k přátelskému utkání proti Švédsku povolat čtyři nováčky. Ve všech případech se jedná o mladé talentované hráče, kterým vyšel úvod sezóny. Jejich týmy - Dortmund a Mainz - se vyhřívají na čele nejvyšší německé soutěže.

Werder reaguje na špatné výsledky, přerušil jednání o nových smlouvách

Ve velké nejistotě bude v následujících týdnech žít hned několik hráčů Werderu Brémy. Bundesligovému klubu se letos nedaří a jeho vedení se rozhodlo zareagovat - přerušilo jednání o nových smlouvách s několika hráči...

Ancelottiho trápí ztráta Essiena, se zápasem je však spokojen

Výhra v derby se počítá, jedna nesmazatelná černá kaňka však v utkání zůstane. Carlo Ancelotti ví, že Michael Essien, jenž po bezhlavém "skoku" do souboje s Clintem Dempseym obdržel přímo červenou kartu a neuvidíme ho tak tři utkání, bude Chelsea citelně scházet. Doufá však v návrat jiného klíčového záložníka.

Palermo je na prodej, Zampariniho už nebaví boj s rozhodčími

Sicilské Palermo v dohledné době změní majitele. Italský klub nyní vlastní Maurizio Zamparini, který je už ovšem unaven tím, jak se v Serii A pomáhá větším klubům a hledá pro Palermo kupce. Definitivní kapkou se pro něho stala včerejší porážka na půdě AC Milán...

Cassanův odchod ze Sampdorie se o kousek přiblížil

Působení Antonia Cassana v janovské Sampdorii se podle všeho chýlí ke svému konci. Italský útočník měl nedávno hádku s prezidentem Riccardem Garronem a okamžitě byl vyřazen z kádru, do něhož se zřejmě nej tak nevrátí...

Hollowayovi hrozí trest za postavení slabšího týmu

Manažerovi Blackpoolu Ianu Hollowayovi hrozí pokuta za to, že do středečního zápasu s Aston Villou, který nováček anglické ligy prohrál 2:3, poslal oslabený tým. Sedmačtyřicetiletý kouč se ostře ohradil a prohlásil, že jestli dostane trest, u mužstva skončí.

Reja po druhé prohře kritizoval sobeckého Zárateho

Laziu se nepovedly poslední dva zápasy. O víkendu prohrálo v derby s AS Řím, včera nechalo všechny body v Ceseně a následoval pád z prvního místo tabulky. Trenér Edy Reja věří v brzký návrat na vítěznou vlnu, zároveň pokáral svoji hvězdu Maura Zárateho za sobecký způsob hry.

Mancini i Ferguson byli spokojeni, přestože chtěli vyhrát

Včerejší manchesterské derby skončilo bezbrankovou remízou a oba týmy tak braly po bodu. Trenér domácích Citizens Roberto Mancini si stejně jako manažer United Alex Ferguson bodu cenil, přestože chtěl získat všechny tři.

Hannover ovládly vzpomínky na brankáře Enkeho

V Hannoveru se dnes celý den vzpomínalo na fotbalového brankáře Roberta Enkeho, který přesně před rokem po dlouholetém boji s depresemi spáchal sebevraždu skokem pod vlak.

Pekhartův hattrick poslal Jablonec v poháru do čtvrtfinále

Čistý hattrick Tomáše Pekharta rozhodl o odvetě pohárového osmifinále mezi Jabloncem a HFK Olomouc, v němž domácí doháněli dvoubrankové manko z první utkání. Útočník se rozhodujícím dílem podílel na výhře 5:0 a postupu do čtvrtfinále, kde Severočechy čeká znovu cesta do Olomouce k utkání proti prvoligové Sigmě.

O případném Hondově přestupu se rozhodne v prosinci

Keisuke Honda stále nemá jasno o své budoucnosti. Agent záložníka CSKA Moskva Kees Ploegsma potvrdil, že hráč by se změně dresu nebránil, doposud ale není známé stanovisko klubového vedení. Jeho definitivní rozhodnutí má padnout příští měsíc.

Sneijder trpí anémií a je unavený, proto v poločase omdlel

Záložník Wesley Sneijder z Interu Milán trpí anémií. Právě chudokrevností a celkovou únavou vysvětlil šestadvacetiletý nizozemský reprezentant své omdlení v šatně o přestávce sobotního utkání italské ligy s Brescií (1:1). Z preventivních důvodů dostal volno a vynechá dnešní zápas s Lecce, v nedělním derby proti AC Milán by však měl hrát.

Cattermole by měl přemýšlet, zlobí se Modrič

Lee Cattermole a jeho tvrdá hra jsou opět v centru pozornosti. Na záložníka Sunderlandu se tentokrát hněvá tottenhamský Luka Modrič, který byl včera obětí Cattermolova faulu. Vzkázal mu, že by měl před každým zákrokem nejdříve přemýšlet.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele