Aktuality

Zraněný Hargreaves bude mimo hru až pět týdnů

Anglický reprezentant Owen Hargreaves z Manchesteru United si kvůli zranění podkolenní šlachy asi pět týdnů nezahraje. Devětadvacetiletý záložník se zranil už po šesti minutách sobotního zápasu s Wolverhamptonem, ve kterém se po vleklých potížích s koleny vrátil k fotbalu po více než dvouleté pauze.

Sparťanský útočník Kadlec je poprvé v nominaci jednadvacítky

Útočník Sparty Václav Kadlec, který před měsícem zažil premiéru v seniorské reprezentaci, se poprvé objevil v nominaci výběru do 21 let před utkáním s Ukrajinou. Pro tým kouče Jakuba Dovalila to bude první přípravný zápas před červnovým mistrovstvím Evropy v Dánsku. Češi hostí Ukrajinu příští středu v Uherském Hradišti.

V nominaci na přípravu v Dánsku jsou Lička, Rezek a Michal Hubník

V nominaci reprezentace na přípravný zápas v Dánsku jsou i nováčkové Jan Rezek z Plzně a olomoucký Michal Hubník, do výběru se po roční pauze vrací také Mario Lička. Nechybí největší hvězdy včetně Tomáše Rosického a Petra Čecha, naopak Václava Kadlece bude zkoušet v přípravě trenér jednadvacítky Jakub Dovalil.

Vachoušek chce hrát, Spartu zřejmě v zimě opustí

Teprve podruhé od svého srpnového příchodu na hostování nastoupil záložník Štěpán Vachoušek v lize v základní sestavě Sparty. A pondělní dohrávka 15. kola proti Ústí nad Labem pro něj dost možná zároveň byla jedním z posledních zápasů v rudém dresu.

Manzano: Proti jedenácti jsme hráli lépe

Sevilla včera večer odčinila debakl 0:5 z Barcelony a v souboji dvou španělských zástupců v evropských pohárech porazila doma Valencii 2:0. Andalusané se tak na svého pondělního soupeře dotáhli v tabulce a jedním z hrdinů zápasu byl i jejich kouč Gregorio Manzano...

Sparta prožila nejlepší podzim od roku 2004, ale Plzni nestačila

Rekordní počet 40 bodů získali plzeňští fotbalisté v úvodní polovině letošního ročníku první ligy a pohled do historie dává za pravdu expertům, podle kterých by Západočeši už mistrovský trůn neměli ztratit. A to i přesto, že obhajující Sparta Praha prožila nejlepší podzimní sezonu od roku 2004.

Kombouare: Jsem obrovsky šťastný, je to velká satisfakce

Paris Saint-Germain se předloni dlouho pohybovalo v popředí tabulky, jinak je to ale v posledních letech bída a celek z hlavního města Francie má hodně daleko k tomu naplnit velká očekávání. Letos by to platit nemuselo, PSG v neděli večer porazilo Olympique Marseille a v tabulce je na třetím místě...

Chovanec: Některé akce byly příliš individualistické

Sparta dnes bez větších problémů přehrála nováčka z Ústí, její trenér Jozef Chovanec ale nebyl úplně spokojen, co se výkonu týče. Jeho svěřenci jen částečně splnili jeho přání, aby soupeře rozložili rychlým gólem.

Stále chci hrát a být důležitý, zdůrazňuje Inzaghi

Filippo Inzaghi minulý týden zaznamenal dva góly do sítě Realu Madrid a dokázal, že v sedmatřiceti letech ještě nepatří do starého železa. Nyní útočník milánského AC zvažuje budoucnost a prozradil, že eviduje zájem dvou klubů...

Poslední týdny hrajeme proti dvanácti, zlobí se Babbel

V německých profesionálních soutěžích byl až do včerejška poslední neporažený tým, i na něj ale došlo. Hertha si ze hřiště Paderbornu odvezla jednogólovou porážku a spílala za to rozhodčímu, který stál u rozhodujícího momentu zápasu. Podle kouče Babbela se tím potvrdil trend posledních kol.

Drogba a Eto’o favority na cenu pro nejlepšího Afričana roku 2010

Letošní nominaci African Footballer of the Year samozřejmě výrazně ovlivnil letní světový šampionát, jenž se navíc konal právě na černém kontinentě. Nejvíce zástupců má čtvrtfinalista MS Ghana, jejíž největší hvězda Michael Essien ale právě kvůli neúčasti na turnaji v desetičlenném výběru schází.

Odvolaného Gasperiniho v Janově nahradil Ballardini

Trenér Gian Piero Gasperini u fotbalistů Janova skončil. Vedení klubu ho odvolalo po nedělní ligové prohře 0:1 s Palermem, která byla čtvrtou porážkou z pěti posledních zápasů. Nahradil ho bývalý kouč římského Lazia Davide Ballardini.

Solskjaer možná po 14 letech odejde z Manchesteru United

Bývalý útočník Ole Gunnar Solskjaer by se mohl po 14 letech v Manchesteru United vrátit do rodného Norska. Sedmatřicetiletý trenér rezervního týmu anglického celku jedná o angažmá se svým někdejším klubem Molde.

Vážnost Samuelova zranění potvrzena, chybět bude šest až osm měsíců

Inter Milán v úterý prohrál na půdě Tottenhamu, v sobotu doma jenom remizoval s Brescií a nepovedený týden hodně výrazně podtrhlo zranění Waltera Samuela. V případě argentinského obránce se potvrdilo podezření na přetržení předního křížového vazu, které ho ze hry vyřadí na hodně dlouho...

Edgar Davids po třech měsících skončil v Crystal Palace

Bývalý nizozemský fotbalový reprezentant Edgar Davids odchází z Crystalu Palace. Sedmatřicetiletý záložník opouští druholigový anglický klub po necelých třech měsících.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele