základní skupiny - skupina F, 1. kolo
19.09.2019 18:55 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Lutych začal vítězně, porazil portugalskou Vitórii

Správnou nohou vykročil do Evropské ligy Standard Lutych. Vedoucí tým belgické ligy porazil 2:0 Vitórii Guimarães, když po hodině hry otevřel skóre vlastním gólem Florent Hanin a v nastaveném čase pečetil výsledek Paul-José M'Poku.

Lutych vstupoval do zápasu s portugalskou Vitórií jako mírnější favorit, ale utkání bylo od začátku víceméně vyrovnané a bohužel musíme konstatovat, že s minimem brankových příležitostí. O častější střelbu se sice pokoušeli hostující hráči, ale první poločas žádnou gólovku nepřinesl. Za zmínku stojí jen nepřesný volný přímý kop v podání Limbombeho.

Zdálo se, že ani druhá půle nepřinese změnu, ale v 66. minutě si srazil Vojvodův centr do vlastní sítě Florent Hanin a Portugalci ztráceli jeden gól. Hosté byli blízko vyrovnání jedenáct minut před koncem, ale brankář Milinković-Savić fantasticky vyrazil hlavičku Tapsoby. Více hosté ale nezvládli a v první minutě nastavení inkasovali druhý gól, který definitivně rozhodl o vítězi.

Bondarenko nezvládl odhlavičkovat dlouhý nákop a průbojný Paul-José M'Poku překonal brankáře Silvu. Standard Lutych začal učinkování v základní skupině Evropské ligy důležitou výhrou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Elmas

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
EverlastD

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele