základní skupiny - skupina G, 1. kolo
19.09.2019 21:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Soares vystřelil Portu vítězství nad Young Boys

Velmi atraktivní čtveřice týmů byla nalosována do skupiny G Evropské ligy, ze zahajovacího souboje mezi Portem a Young Boys Bern vyšli díky první půli lépe domácí. Za ty dvakrát skóroval Soares, a tak k ničemu byla vyrovnávací penalta Nsameho.

Už v osmé minutě dostal Tiquinho Soares vysoký pas na hranici šestnáctky, který si hrudí narazil o Díaze. Těžko říct, zda v momentě zpětné přihrávky nebyl brazilský kanonýr v ofsajdu, sudí si to ale nemyslel a nechal tak Soarese podél brankáře zakončit. Portugalci brzy mohli své vedení navýšit, Danilova střela levačkou gólmana pořádně vyděsila.

Na druhé straně se Assalé dostal mezi dvěma obránci pro míč, píchl si jej okolo brankáře a přes něj také přepadl. Rozhodčí bez váhání nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Jean-Pierre Nsamé, jenže dělovkou do horního rohu srovnal stav utkání.

Po pětadvaceti minutách Corona rozehrál roh na hlavu Danila, jehož hlavička trefila tyč. Zanedlouho ale už Porto zase vedlo. Díazův pokus o lob přes obranu za sebe hlavou prodloužil Otavia do míst, kam si už zabíhal Corona. Ten před bránou objevil dobíhajícího Tiquinha Soarese a připravil mu snadný gól.

Ve druhé půli to byl opět Soares, kdo měl blízko brance. Jeho přízemní střela ale tyč těsně minula. Na opačném konci hřiště se k ráně ze strany dostal García, připravený Marchesín jeho pokus ovšem vychytal. V závěru sice neuspěl Fábio Silva, to však nic na výhře Porta nezměnilo.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Elmas

3:1

Reagovat
Pharrell

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
FC Porto FC

Bern má tolik zraněných že tady je všechno než 3 body trapas

Reagovat
EverlastD

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele