základní skupiny - skupina A, 2. kolo
03.10.2019 21:00 CET
1 : 4
(0:3)

Reportáž

Karabach si bez problému poradil s Dudelange

Fotbalisté Karabachu potvrdili skvělou formu z domácí soutěže a poradili si s Dudelange. V Lucembursku vyhráli 4:1. Brankami se ta tom podíleli Zoubir, Michel, Richard a Quintana, za domácí v závěru korigoval Bernier.

První gól celku z Ázerbájdžánu přišel v jedenácté minutě. Bránící Bouchouari komicky podklouzl a umožnil tak Abdellahu Zoubirovi postupovat proti gólmaovi. Ani ten nemůže mít čisté svědomí, neboť střela to rozhodně nebyla z nejpovedenějších, přesto skončila v síti.

Po půlhodině už bylo vedení Karabachu dvougólové a opět k tomu napomohla školácká hrubka Dudelange. Gólman rozehrál míč na Pokara, který si nedokázal pokrýt míč a umožnil Quintanovi odcentrovat na Míchela. Ten hlavičkoval zcela osamocen a bez problémů překonal gólmana.

Na nějaký čas poté musel být zápase přerušen, neboť nad hřištěm začal létat dron nesoucí arménskou vlajku. Hráči se jej dokonce pokoušeli sestřelit míčem, utkání pokračoval až po dvacet minutách.

A hned se hrálo zostra. Garose stáhl do vápna pronikajícího Míchela, což sudí ocenil nařízením pokutového kopu. Jeho exekuce se ujal Richard Almeida a na druhou stranu, než skákal gólman, jej proměnil. Domácí mohli před pauzou ještě snížit, Mendy ale trefil jen břevno.

Po pauze zasáhla Lucemburčany další rána. Jako by nestačilo, že Joubert na brankové čáře musel doslova čarovat, po druhé žluté kartě se do sprch pakoval Garos. Toho využili hosté bleskurychle, zcela nerušeně do vápna pronikl Dani Quintana a vstřelil čtvrtý gól zápasu. Hned mohl přibýt i pátý, Emreli totiž trefil břevno.

V závěru se Dudelange dočkalo alespoň čestného úspěchu. Tečovaný centr z levé strany si Antoine Bernier zpracoval na prsa a díky nedůrazu obrany se objevil sám před Begovićem, kterého prostřelil. No však nic nezměnilo na vítězství hostů, kteří se na soupeře v tabulce dotáhli a se třemi body sdílí druhé místo.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat
Zajda

0:2

Reagovat
paulinhos

neprohra hostů

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
fabec1222
Reagovat
REPLIKATOR

Drony útočí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele