základní skupiny - skupina H, 3. kolo
25.10.2018 21:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Olympique Marseille - SS Lazio 1:3

V atraktivním utkání přehrálo italské Lazio Řím francouzský Olympic Marseille. Ocitá se tak na druhém místě za suverénním Frankfurtem, to loňský finalista Evropské ligy dělá na dně skupiny H společnost Apollonu Limassol.

Z první půle se mohlo více radovat hostující Lazio, když se v 10. minutě k Leivově rohovém kopu nedostal vybíhající brankář Mandanda a to potrestal hlavou obránce Wallace. V další šanci se ocitl Cáceres, kterého šikovným pasem za obranu našel Immobile, ve skluzu však těsně netrefil bránu. Poté po kombinaci v šestnáctce soupeře zakončoval technickou střelou sám Immobile, ke své smůle trefil pouze tyč. Na druhé straně se střelou z dálky připomněl Gustavo, gólman Strakosha jeho pokus ovšem zneškodnil. O chvíli později se nepřesnou ranou pokoušel vyrovnat Mitroglou. Ke krásnému gólu měl blízko Sanson, jeho technická střela jen těsně minula italskou svatyni. Chvíli nato musel Mandanda vyrážet jedovatou střelu Immobileho.

Na výkon z prvního poločasu se Laziu dařilo navazovat i v té druhé. Na jeho začátku si Lulić přebral balón od Caiceda a po střetu s gólmanem upadl, pokračovalo se však ve hře. O moment později zazdil obrovskou šanci Sanson. Ohrožení se stupňovalo, když v další šanci těsně minul Gustavo. V 59. minutě už hráči Lazia slavili další branku. Aktivní Immobile vyslal do úniku Caiceda, který se vyhnul skluzu soupeře a chytře obstřelil Mandandu. V 87. minutě ovšem naději vykřesali domácí, když se k přímému kopu postavil špílmachr Payet a výstavní ranou na bližší tyč snížil skóre. O osudu utkání rozhodl v 90. minutě střídající Marušić, jenž si míč před šestnáctkou posunul na střed a levou nohou krásně vymetl vzdálenější šibenici.

Hráči Marseille sice svého soka přehráli, co se statistik týče, nicméně efektivnější byli hráči Lazia. Připisují si tak veledůležité tři body v boji za postupem ze skupinové fáze, francouzský tým to naopak kvůli dnešní prohře bude mít s pokračováním v soutěži hodně složité.

Autor: Jakub Podešva / uefa.com, hoofoot.com, onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:3

Reagovat
EverlastD

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
noustres

plichta

Reagovat
Pipo123

Wallece neskutočné niečo

Reagovat
smazaný uživatel

vyskočil snad 5m ne? šilenec

Reagovat
Pipo123

kto?

Reagovat
Pipo123

Fajn polčas od nás, OM je v obrane hrozné, nechávajú nám tam kopec priestoru, škoda tých zahodených šancí.

Reagovat
Pipo123

Caicedo !!!!!

Reagovat
Pipo123

Marušič to je teda goool

Reagovat
Langi

Francie RIP koeficient letos je to neskutecna bida

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele