základní skupiny - skupina L, 6. kolo
13.12.2018 18:55 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Chelsea v sestavě s náhradníky poprvé ztratila

Hráči londýnské Chelsea v posledním kole základní skupiny Evropské ligy poprvé ztratili, a to na půdě MOL Vidi. Stejně jako Chelsea ale tato ztráta nic neznamená ani pro Maďary, neboť kvůli vítězství Borisova by jim nepomohl k postupu žádný výsledek.

Blues nastoupili do zápasu velice aktivně a od prvních chvil drželi míč na svých kopačkách. Odměny se dočkali po půlhodině hry. Po pohledné kombinaci Williana s Moratou fauloval Vinícius. Willian se ujal exekuce trestného kopu a dobře trefenou ranou přes zeď poslal favorita do vedení.

To ale nemělo dlouhého trvání. Po rohovém kopu prodloužil míč Nikolov a Ampadu, mladíček ve službách Chelsea, poslal za záda Caballera nechytatelného vlastence. Celek ze Székesfehérváru mohl udeřit ještě jednou. Loic Nego se pokoušel argentinského brankáře překonat z dobré pozice střelou na zadní tyč, Caballero byl ovšem pozorný a ránu dokázal zlikvidovat.

Tentýž hráč se dočkal po deseti minutách druhé půle. Milanov z levého křídla přenesl hru na druhou stranu, kam nabíhal Nego. Francouzský záložník trefil míč náramně a Caballero byl naprosto bez šance. 2:1!

A opět mohlo být vyrovnáno během dvou minut. Tentokrát až příliš prostoru dostal Hudson-Odoi. Pozorný brankář Kovácsik ale nekapituloval. Chvíli na to přišla desetiminutová smršť Chelsea. Nejprve těsně vedle brány pálil Giroud. Při další střele z voleje tentýž hráč pro změnu přestřelil. A podobně si vedl i Pedro. Giroud chtěl své spálené šance zřejmě odčinit, proto si vzal na starosti přímý kop patnáct minut před koncem. Podobnost s Willianovým gólem čistě náhodná - Giroud trefil míč ideálně přes zeď a pavučinkou srovnal stav utkání.

Chelsea tedy skupinou prošla bez jediné porážky, ztratila pouze v posledním utkání a inkasovala jen tři branky. MOL Vidi se naopak dále nepodívá, kromě remízy s Blues se mu podařilo porazit pouze dvakrát PAOK a o 2 body zaostal za postupem.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, youtube.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Caballero - Zappacosta, Cahill, Ampadu, Emerson - Fabregas, Drinkwater, Barkley - Hudson, Morata, Moses

O nic už nejde, ale stejně je porazíme.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze Cahill uz si nekopne

Reagovat
John Obi Mikel

Zranenej, jinak by hral

Reagovat
John Obi Mikel

1:3 (Hudson,2x Barkley)

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Mimalu

#Chelsea XI v Vidi - Caballero, Zappacosta, Christensen, Ampadu, Emerson, Barkley, Fabregas, Loftus-Cheek, Willian, Morata, Hudson-Odoi

#Chelsea Substitutes v Vidi - Cumming, Alonso, David Luiz, Jorginho, McEachran, Pedro, Giroud

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jsem byl docela blízko.

Reagovat
mikelinos

Loftus docela bída

Reagovat
Whitemedia

všichni bída až na Odoie

Reagovat
Svatej

jak hrajem?

Reagovat
Svatej

Krásnej gól

Reagovat
Svatej

Reagovat
Raylan

Giroooo

Reagovat
John Obi Mikel

Girouuuuud

Reagovat
Svatej

Konec poločasu boží tempo, Barkley mě děsně nudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hrozně neohrabaný, technicky asi nejhorší ze všech kromě obrany, jak měl těch pár dobrých zápasů, tak teď ztrácí hodně míčů a moc nevymyslí

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rad ze ten povl madarskej nepostoupil

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele