Serie A - souhrn 37. kola: Neapol vyhrála ve Florencii, boj o LM pokračuje

15.05.2021, 16:59, aktualizováno 17.05.2021, 22:40
Komentáře a souhrny
Piotr Zielinski (© AFP)
Juventus v neskutečném dramatu i o deseti vydřel vítězství nad mistrovským Interem a zůstává ve hře o čtvrté místo a postup do Ligy mistrů. Atalanta Bergamo zvládla přestřelku na hřišti Janova CFC, čímž si upevnila druhou příčku a už má třetí účast v milionářské soutěži za sebou jistou. Neapol vyhrála ve Florencii, kdežto AC Milán remizoval s Cagliari. AS Řím vyhrál římské derby nad Laziem. Sassuolo zůstává ve hře o poháry. Spezia si zajistila záchranu, naopak Benevento míří do druhé ligy...

Hellas Verona - Bologna FC 2:2

17.05.2021 20:45

Góly: 2. Davide Faraoni, 53. Nikola Kalinić - 32. Lorenzo De Silvestri, 82. Rodrigo Palacio

Hellas zase sahal po všech třech bodech, ale opět mu to nevyšlo. V závěru dal totiž moc prostoru Rodrigu Palaciovi, což se prostě nevyplácí. Vyznavač vlasového minimalismu a pokračovatel Roberta Baggia srovnal na konečných 2:2.

Začátek se přitom vyvíjel mnohem lépe pro domácí Hellas. Bologna nezachytila už druhou minutu a neodehrála rohová kop. Koray Günter získal míč a nahrál prudkým pasem do vápna, kde balon do protipohybu brankáře Ravaglii napálil Marco Davide Faraoni - 1:0.

V 16. minutě se zkušený Ravaglia dopustil menší chyby, když malou domů chytil do ruky. Nepřímý volný kop z úrovně penalty ale Zaccagni napálil jen do zdi. První půli ovládli krajní obránci, protože v dresu Bologně se s gólem vytasil Lorenzo De Silvestri. Někdejší opora Lazia si naběhla na zadní tyč, kam obrana Hellasu nechala projít nahrávku od Roberta Soriana - 1:1.

Hellas ale dál udával tempo a ještě do konce první půle mu vedení mohl vrátit Nikola Kalinić. Hlavičkoval po pasu od Lazoviće dobře, jenže narazil jen na spojnici! Kalinić ale svou gólovou oslavu jen odložil. Deset minut po změně stran totiž další Lazovićovu nahrávku využil, když předskočil svého strážce Tomiyasua a špičkou kopačky překonal Ravagliu!

Lazović prožil smolný zápas, protože se zapojil do gólové akce také na druhé straně. Psala se 82. minuta a pěkný lob za obranu na zadní tyč tečoval Lazović tak, že jej Rodrigo Palacio ve skluzu dokázal dostat za Pandurova záda - 2:2.

Více informací k zápasu

AC Milán - Cagliari Calcio 0:0

16.05.2021 20:45

Góly: -

Triumfy z Turína jsou zapomenuty a návrat Milána do Ligy mistrů utrpěl vážné trhliny. Rossoneri byli doma opět bezzubí a s Cagliari vyšli střelecky naprázdno. Aby se AC kvalifikovalo do milionářské soutěže, bude muset s největší pravděpodobností vyhrát na hřišti silné Atalanty.

Milánští fanoušci už se možná opájeli návratem do prestižní klubové soutěže, ale nyní vypadá všechno zase jinak. Přitom stačilo "málo" - porazit už zachráněné Cagliari. Hosté byli jistotou setrvání v nejvyšší soutěži nabuzeni a z města módy chtěli přivézt body.

AC Milán byl od začátku hodně nervózní a v prvním poločase se omezil jen na nevýrazné střely Rebiće a Saelemaekerse. Proti Belgičanovi musel zasahovat Cragno. Neujala se ani dělovka Rebiće z 31. minuty a to bylo v podání Rossoneri všechno. Cagliari šanci nemělo, ale působilo mnohem jistějším dojmem.

Sardiňané vycenily zuby až po přestávce a jen díky skvělým zákrokům Donnarummy nevedli. V 54. minutě hlavičkoval po centru Pedra Pavoletti a milánský brankář předvedl na brankové čáře pohotový zákrok. Ze vzduchu hrozilo domácím velké nebezpečí, Godín takto nejprve hlavičkoval vedle a v 64. minutě mu sebral jistý gól reflexivní zákrok Donnarummy.

Milán byl jako ve většině zápasů na San Siru totálně bezzubý. Do koncovek se jakžtakž tlačil střídající Castillejo, ale ani on Rossoneri z průšvihu nevytáhl. Remíza 0:0 je velkým hazardem, který se už v příštím kole nemusí vůbec vyplatit. AC Milán totiž bude muset s největší pravděpodobností vyhrát na hřišti silné Atalanty Bergamo.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - US Sassuolo 1:3

16.05.2021 18:00

Góly: 32. Bruno Alves - 25. Manuel Locatelli (pen.), 62. Gregoire Defrel, 69. Jérémie Boga

Ani v posledním domácím zápase se Parmě nepodařilo získat tři body a už jistý sestupující jen prohloubil svojí výsledkovou krizi. Štěstí přitom nepřinesly ani speciální dresy podporující hnutí Black lives matters. Sassuolo se prosadilo třikrát prostřednictvím Locatelliho, Defrela a Bogy.

Sassuolo tak výhrou 3:1 udrželo naději na Evropskou konferenční ligu a o tom kdo si jí nakonec zahraje rozhodne až úplně poslední kolo. Za týden se také rozhodne, jestli Parma skončí na posledním místě nebo ne.

Parma začala aktivně, přeci jenom chtěla na vlastním stadionu zažít pozitivní loučení, ale hned první šanci v 5. minutě poslala jen těsně vedle tyče. Do vedení šli hosté a to po poměrně zajímavé situaci. Šanci Berardiho skvěle vychytal Sepe, ale pak chtěl odkopnout balón Busi a dost nešikovně přitom fauloval. Následovala penalta, kterou Manuel Locatelli uklidil k tyči.

Domácím se podařilo poměrně rychle vyrovnat. Hernani rozehrál dlouhý balón do vápna, kde rovnou z první zakončil veterán Bruno Alvés - 1:1.

Další góly padaly až po změně stran a už pouze do sítě Parmy. V 62. minutě se natáhl špičkou kopačky na Berardiho centr Grégoire Defrel a Sassuolo po druhé v zápase vedlo. Za dalších sedm minut pak využil pasu za obranu Jeremie Boga a přesnou ranou zvýšil.

Hra Parmy se prakticky rozpadla a Neroverdi měli i další příležitosti definitivně rozhodnout. Na druhé straně měl Consigli jen jednu práci, v té obstál a po uplynutí devadesáti minut se mohl společně s týmem začít radovat. Sassuolo zůstává ve hře o Evropskou konferenční ligu, zatímco Parma je kolo před koncem o dva body poslední.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - FC Crotone 1:1

16.05.2021 15:00

Góly: 13. Gianluca Lapadula - 90+3. Simy

Velmi nepříjemný den dnes zažilo Benevento. Před utkáním s Crotone ještě hýčkalo reálnou naději na záchranu, a navíc nad Crotone dlouho vedlo. Jenže v nastavení jej šokoval Simy, který srovnal. Výsledný bod téměř jistě znamená pro domácí pád.

Benevento dnes potřebovalo nutně vyhrát, aby vyvinulo tlak na Turín. A začalo poměrně dobře. Nejprve přečkalo velkou šanci Adama Ounase, který individuálně protančil s míčem až do vápna a v něm dobrou střelou jen těsně minul tyč.

O pouhou minutu později ale domácí Giallorossi dokázali vybojovat první branku. Hetemaj totiž ve vápně sklepl míč pro nabíhajícího Gianlucu Lapadulu a ten krásnou ranou poslal míč mimo dosah zastupujícího brankáře Marca Festy! A ještě lépe se situace z pohledu "Čarodějek" vyvíjela ve 24. minutě, kdy se v roli posledního hráče nechal hloupě vyloučit Golemić.

S následnými šancemi neuspěli Insigne ani Schiattarella, přičemž branku Lapaduly po změně stran nemohli sudí uznat pro ofsajd. Další trefu si Lapadula mohl připsat v 73. minutě, jenže pálil pár centimetrů vedle. A pak přišel šok. Psala se poslední minuta nastavení, když rychlý brejk poslal míč na Pereiru. Ten nahrál v obležení lépe postavenému Simymu, který se procpal k míči a popravil šanci Beneventa.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - UC Sampdoria 0:1

16.05.2021 15:00

Góly: 88. Fabio Quagliarella (pen.)

Ještě dvě minuty před koncem zápasu to vypadalo na bezbrankovou nudu, ale pak sudí Gariglio odpískal pokutový kop pro hosty a veterán Fabio Quagliarella rozhodl. Fakticky už v zápase o nic zásadního nešlo.

Udinese i Sampdoria už sezonu dohrávají, mohou si sice v tabulce polepšit, ale ne nijak výrazně. Boj o záchranu ani o pohárovou Evropu se jich dávno netýká.

Do první šance se propracovali domácí a rána Pereyry šla nad. Jinak to ale nebyla žádná paráda, oba celky hrály bez chuti a vlastně si nevytvořily žádnou další příležitost. Bohužel změnu nepřinesla ani druhá půle, byť nakonec padla rozhodující branka.

V 64. minutě pálil ve vůbec první šanci hostů Gabbiadini a hned vzápětí přišel na hrací plochu i český záložník Jakub Jankto. To nejpodstatnější se odehrálo čtyři minuty před koncem. Bonifazi zahrál v pokutovém území rukou a sudí Gariglio nařídil pokutový kop. Obrovskou možnost utkání rozhodnout si nenechal ujít Fabio Quagliarella a přízemní ranou poslal Mussa k druhé tyčce.

Sampdoria mohla v nastavení ještě zvýšit, ale Quagliarellu tentokrát vychytal nohou Musso. "Námořníci" si z Dacia Arény odvezli tři body a je jisté, že skončí na devátém místě.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - SSC Neapol 0:2

16.05.2021 12:30

Góly: 56. Lorenzo Insigne, 67. Piotr Zieliński

Neapol zvládla svou úlohu skvěle a dokázala vyhrát ve Florencii. Proti Fialkám musela vyhrát, aby se dostala zase na třetí místo a tím pádem do Ligy mistrů. Po gólech Insigneho se Zielińskim tak má kvalifikaci stále ve svých rukou.

Partenopei hráli o hodně. A trenér Gattuso vlastně taky, protože podle vícero zdrojů se brzy stane novým trenérem právě toskánského celku, takže se chtěl majitelům ukázat v tom nejlepším světle. A povedlo se mu to skvěle. Neapol potřebovala odpovědět na včerejší výhru Juventusu a povedlo se jí to díky lepšímu druhému poločasu.

V první půli to žádná hitparáda rozhodně nebyla. Už ve 14. minutě se Fialky dostaly do vedení, když míč do vápna skončil na hlavě bombera Dušana Vlahoviće a jeho hlavička dostala míč do sítě. Jenže dle sudího Abissa z ofsajdu, takže gól platit nemohl. To byl pro Neapol důležitý impuls. Už poněkolikáté zahrávala Neapol standardní situaci a Lorenzo Insigne svou ránu opřel jen do břevna!

Po sprintu Di Lorenza se do míče za vápnem opřel Fabian Ruíz, jenže napálil prvního protihráče. Zlom v utkání nastal v 55. minutě. To se totiž Milenković nedokázal včas odpoutat od Di Lorenza a ve vápně jej stáhl k zemi. Sudí nejprve nereagoval, ale po poradě od videa pískal penaltu. Nejprve ji sice kapitán Insigne napálil do náhradního brankáře Teracciana, jenže z dorážky už se nemýlil - 1:0.

Insigne táhl Neapol za potřebnými body a málem si po deseti minutách připsal další trefu. Tentokrát ho ale zradila přesnost a jeho rána skončila jen na tyči! Partenopei žádné překvapení nedovolili, Fialky se zcela vytratily z utkání a dvacet minut před koncem se hosté prosadili ještě jednou. Po Insigneho nahrávce do druhé vlny se trefil Piotr Zieliński, kterému hodně pomohla teč Pezzelly.

Více informací k zápasu

AS Řím - SS Lazio 2:0

15.05.2021 20:45

Góly: 42. Henrich Mchitarjan, 78. Pedro

Lazio klíčové derby vůbec nezvládlo a trenér Fonseca si naopak aspoň trochu napravil chuť po mnoha nezdarech s velkými týmy calcia. O dvě branky AS se rovným dílem podělili Mchitarjan a Pedro.

Římské derby je obecně velmi očekávané, elektrizující až napínavé utkání dvou znesvářených stran. Tentokrát ale veškerý jeho náboj a půvab byl ztracen. Bez diváků, s končícím trenérem Fonsecou na straně Vlků a s Laziem, které mělo zajištěný start minimálně v Evropské lize. Zápas, který jeden z moderátorů Radio Radio Pomeriggio, Roberto Maida, nazval "nezbytečnějším derby v historii."

A v prvních minutách to k jindy dramatickému utkání plnému důrazných soubojů či šancí na obou stranách mělo opravdu hodně daleko. Zajímavou šanci si Lazio vytvořilo ve 27. minutě díky muži se železnou maskou. Pod ní se skrýval Sergej Milinković-Savić, jenž byl teprve v neděli na operaci s nosem. Na hraně vápna a na hraně faulu odstavil Rogera Ibañeze a servíroval míč na Luise Alberta, který ale pálil jen do skvěle zasahujícího Fuzata.

Brazilský stoper se o chvíli později přidal do dlouhé řady marodů, kteří tráví víc času v péči lékařů než na hřišti a s dalším svalovým problémem odkulhal za postranní čáru. Jen chvíli poté se ale Vlci ujali vedení. Edin Džeko nevzdal souboj o míč s Acerbim, jenže viditelně nestíhal, a předložil míč do druhé vlny na Henrika Mchitarjana. Ten už pálil vlastně do prázdné branky - 1:0.

Do druhé půle nastoupilo v podstatě jen AS. Laziu se kombinace vůbec nedařily a Vlci kontrolovali hru. Do zajímavé šance se dostal domácí záložník s kanadskými kořeny Bryan Cristante, jenže pálil příliš vysoko. Jinak si záložní řada Giallorossi dělala s konkurenty z Lazia, co se jí zachtělo. A lví podíl na tom měl mladík, který se do Itálie před pár lety dostal na uprchlické lodi. Ebrima Darboe s ročním platem 50 tisíc eur si mazal soupeře na chleba.

Pomyslný hřebíček do rakve nadějí Lazia na Ligu mistrů obstaral střídající Pedro. Ten si převzal míč kousek od půlky a po individuálním postupu napálil míč mimo dosah spoluobčana Reiny. V závěru ještě pálil těsně mimo Edin Džeko, který zřejmě na Olimpicu nastoupil naposledy.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Inter Milán 3:2

15.05.2021 18:00

Góly: 24. Cristiano Ronaldo, 45+3. Juan Cuadrado, 88. Juan Cuadrado (pen.) - 35. Romelu Lukaku (pen.), 83. Giorgio Chiellini (vl.)

Naděje na Ligu mistrů stále žije, byť měl Juventus namále. V prestižním Derby d'Italia ještě dvě minuty před koncem remizoval a navíc hrál v početní nevýhodě. Juan Cuadrado ale z pokutového kopu rozhodl o vítězství nad Interem 3:2. Stará dáma se posunula na průběžné čtvrté místo a v neděli bude držet palce Fiorentině v zápase s Neapolí.

Derby d'Italia je jedno z největších utkání na Apeninském poloostrově a tentokrát mělo o to větší náboj, že se Inter stal po dlouholeté vládě Juventusu novým mistrem a navíc pod vedením Antonia Conteho. Ten neponechal nic náhodě a i když mají Nerazzurri titul v kapse, nasadil nejsilnější možnou sestavu. Juventus potřeboval zvítězit za každou cenu, jinak by se mohl definitivně rozloučit s nadějí na Ligu mistrů.

Do první velké šance se dostali domácí. Juventus měl od začátku územní převahu a v 11. minutě jí mohl po Chiesově sklepnutí využít Kulusevski, ovšem z malého vápna trefil jen slovenského obránce Škriniara. Stará dáma dál zůstávala u balónu a ve 24. minutě se už ujala vedení. Závar před brankou při rohovém kopu sudí přerušil a a po faulu na Chielliniho nařídil pokutový kop. Cristiano Ronaldo bývá zpravidla neomylný, ale tentokrát mu Handanović penaltu chytil a Portugalec mohl slavit až po bezprostřední dorážce.

Juventus vedl zaslouženě, ale o vedení rychle přišel, protože se pískala penalta i na druhé straně. De Ligt nešťastně přišlápl patu Lautara Martíneze a sudí Calverese měl po shlédnutí záznamu jasno. Romelu Lukaku si počínal o dost suverénněji, než před ním Ronaldo a s klidem srovnal na 1:1. To nebyl výsledek, který by v Turíně brali a ještě do konce prvního poločasu se skóre měnilo. Ve třetí minutě nastavení se z hranice šestnáctky opřel do balonu Juan Cuadrado a lehce tečovaná střela skončila za Handanovićem.

Stará dáma vedla po prvním poločase 2:1, ale její fanoušci klid neměli. V 55. minutě uviděl druhou žlutou kartu záložník Bentancur a Juventus musel do početní nevýhody. To byla pro domácí obrovská komplikace, která mohla definitivně zmařit naděje na zisk čtvrtého místa.

Inter přeci jenom získal územní převahu, ale celkově tempo hry opadlo a Szczesny delší dobu nemusel řešit žádnou nebezpečnou situaci před svojí brankou. Síly ale Juventusu docházely a Inter toho nakonec využil. V 83. minutě si srazil Barellův centr do vlastní sítě Chiellini a i když Calverese zpočátku branku neuznal, po opakovaném záběru dal hostům za pravdu. Liga mistrů se ještě více vzdálila a Pirlo neprožíval na lavičce příjemné chvíle. Remíza 2:2 ale neměla dlouhého trvání, protože za dalších pět minut šel Juventus zase do vedení. Perišić fauloval Cuadrada a sám postižený penaltu proměnil.

Juve bylo blízko, potřebovalo však přečkat závěrečný nápor Interu během čtyřminutového nastavení. Nerazzurri se snažili o další vyrovnání, dobře totiž věděli, že remíza Juventus téměř jistě připraví o Ligu mistrů. Nebezpečně zakončoval před Szczesného brankou Škriniar, jenomže to bylo ze strany Interu všechno. Po faulu na Cuadrada uviděl druhou žlutou kartu i Marcelo Brožović a počet sil se těsně před koncem vyrovnal. Nejdůležitější je ale výsledek, Juventus udržel vítězství 3:2, posunul se na čtvrté místo a bude čekat na zaváhání Neapole.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Atalanta Bergamo 3:4

15.05.2021 15:00

Góly: 48. Eldor Šomurodov, 67. Goran Pandev (pen.), 85. Eldor Šomurodov - 9. Duván Zapata, 26. Ruslan Malinovskyj, 44. Robin Gosens, 51. Mario Pašalić

O tom, že když se proti sobě postaví Janov s Atalantou, tak se bude na co dívat, nikdo nepochyboval. Že padne sedm branek, to by se taky dalo pochopit. Ale že si favorit nechá dát tři branky za jediný poločas a bude nakonec výhru z posledních sil hlídat, to čekal málokdo.

Přitom se celý duel pro Atalantu od prvních minut skvěle vyvíjel. Hosté naskočili do utkání v plné polní a zakousli se do svého soka, který chvílemi nevěděl, koho bránit dřív. Náhradní brankář Marchetti udržel čisté konto jen pouhých devět minut. Pak totiž Duván Zapata rozjel rychlou akci nahrávkou do křídla, Ruslan Malinovskyj mu pozornost vrátil na penaltu a Zapata nekompromisně zakončil.

Zaskočený domácí celek nesebral žádné síly na protiúder, snad s výjimkou hlavičky útočníka Destra. Naopak inkasoval znovu, a to už ve 27. minutě. Tentokrát v opačném gardu než u první branky. Duván Zapata udržel míč na hraně hrací plochy a po souboji s obráncem jej předložil nabíhajícímu Ruslanu Malinovskému.

Na další branku jsme čekali až na konec první půle a na svědomí ji měla opět Atalanta. Ta předvedla další jednoduchou akci po křídle, balon na zadní tyči vrátil do vápna Hans Hateboer a všudypřítomný obránce Robin Gosens opět gólem potvrdil, že v této sezoně má fazonu jako žádný jiný bek v lize - 3:0.

Zdálo se být hotovo a dost možná si to říkali i hráči Atalanty. V šatně Janova ale asi panovala úplně jiná nálada, protože druhý poločas patřil výhradně domácímu týmu! Trenér Ballardini poslal do hry několik nových tváří a začaly se dít věci. Jen čtyři minuty po změně stran totiž Janov snížil. Hosté chybovali při zpětné nahrávce k vlastnímu gólmanovi, balonu se zmocnil Eldor Šomurodov a krásnou ranou překazil brankáři Gollinimu čisté konto.

Atalanta se ale nehodlala vzdát výhry bez boje a pro jistotu přidala téměř okamžitě další trefu. Krásnou individuální akci totiž předvedl záložník Mario Pašalić a na jeho přesnou trefu byl brankář Marchetti krátký. A nakonec to byla trefa rozhodující.

Delší dobu se sice nic moc nedělo, ale v 67. minutě janovské CFC zaťalo do obrany Atalanty další dráp. Robin Gosens totiž po centrovaném míči do vlastní šestnáctky trefil míč rukou a po nápovědě od videa sudí pískal penaltu. K ní se postavil velezkušený Goran Panděv a přesnou ranou dal druhou branku svého týmu.

Atalanta totiž dnes v obraně neměla svůj den a ukazovala mnoho nepřesností. Další z nich potrestal Janov v 84. minutě. Střídající Portanova obral o míč Pessinu dost blízko vápna, nahrál Panděvovi a ten si všiml volného Eldora Šomurodova. Domácí kanonýr se nemýlil a krásným obstřelem zdramatizoval utkání. Víc už ale janovský celek nestačil.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - Turín FC 4:1

15.05.2021 15:00

Góly: 19. Riccardo Saponara, 42. M'Bala Nzola (pen.), 74. M'Bala Nzola, 84. Martin Erlić - 55. Andrea Belotti (pen.)

Tak tenhle zápas si trenér Nicola za rámeček určitě nedá. Jeho Turín totiž na půdě Spezie i z pozice favorita absolutně selhal a nechal si od domácích dát rovnou čtyři branky! Ty mají pro domácí cenu zlata, protože se díky dnešní výhře zachránili v Serii A!

Rozhodující byl při tom návrat útočníka Mbaly Nzoly, který se prosadil hned dvakrát. Domácí o sobě poprvé dali výrazněji vědět už v 18. minutě, kdy si za obranu Turína zaběhl někdejší talent Riccardo Saponara a dokonce obešel brankáře Sirigua jenže pak trefil jen tyč! Sirigu však přeci jen inkasoval, o pouhou minutu později. To si Saponara vedl mnohem lépe, obešel dva obránce a zpoza dalšího zakroutil míč k tyči.

Turín odpověď nenašel a celou první půli prakticky nezasáhl prostor tří tyčí, který střežil brankář Jeroen Zoet. A s hosty bylo krátce před koncem poločasu ještě hůř. Obránce Vojvoda totiž fauloval ve vápně Pobegu a sudí Daniele Orsato nemohl tenhle nešetrný šlapák posoudit jinak než jako faul. K míči se postavil sebevědomý Mbala Nzola a nemýlil se - 2:0.

Deset minut po změně stran bylo na penalty srovnáno. Faulu ve vápně se totiž dopustil domácí Salva Ferrer a Andrea Belotti si v takových situacích zpravidla ví rady, což potvrdil i dnes.

Jenže to byl jen chabý záblesk naděje. Jinak Turín v útoku působil bezzubě. Po faulu na Saponaru kopal Marchizza krásný přímý kop, do něhož se z voleje opřel nehlídaný Nzola a navýšil vedení Spezie! Turín se hledal i v obraně a působil dost zmateně, čehož ještě jednou využil Diego Farías. Ten v 84. minutě načechral krásný pas do vápna, kam si naběhl obránce Martin Erlić a jeho hlavičku už Sirigu nelapil. Turín tak ještě nemá vyhráno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán37277384:3488
2.Atalanta Bergamo37239590:4578
3.SSC Neapol37244985:4076
4.AC Milán37237772:4176
5.Juventus FC37229673:3775
6.SS Lazio362141161:5367
7.AS Řím371871266:5661
8.US Sassuolo3716111062:5659
9.UC Sampdoria371471649:5449
10.Hellas Verona3711111545:4744
11.Bologna FC3710111650:6141
12.Udinese Calcio3710101741:5340
13.ACF Fiorentina379121647:5939
14.Janov CFC379121646:5839
15.Spezia Calcio379111750:7038
16.Cagliari Calcio379101843:5837
17.Turín FC367141549:6835
18.Benevento Calcio377111939:7432
19.FC Crotone37642745:9222
20.Parma Calcio373112339:8020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (328)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele