Serie A - preview 37. kola: Hellas chce ukončit čekání na výhru

15.05.2021, 09:14, aktualizováno 17.05.2021, 08:48
Previews
Antonín Barák (© AFP)
Hellas Verona si v závěru sezony kazí dobrý dojem, sedmkrát za sebou nevyhrál a reputaci si hodlá vylepšit v dohrávce předposledního kola. V souboji sousedů v tabulce se na jeho půdě představí Bologna, ani ta nemá ideální formu...
Hellas Verona - Bologna FC  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávka italské Serie A si nachystala souboj dvou týmů ze středu tabulky. Hellas a Boloňa si to rozdají o celkové desáté místo. Domácí mají na svého soupeře tříbodový náskok, což je zároveň staví do role mírného favorita.

Nutno však říci, že Hellas už dávno ztratil svojí někdejší formu a v závěru sezony se hodně trápí. Veronští zvítězili naposledy začátkem dubna a za měsíc zápasů vydolovali jen dva body. Není divu, že následoval pád tabulkou na desáté místo a navíc to nemusí být konečná. Před týdnem svěřenci trenéra Ivana Juriće nestačili na do té doby poslední Crotone.

To už byl směrem k chorvatskému trenérovi jasný signál ke změnám a Hellas se pokusí sérii špatných výsledků v posledním domácím zápase napravit. Zároveň je to dost možná poslední možnost, jak v této sezoně vyhrát, protože v posledním kole se Hellas představí na horké půdě v Neapoli.

Podobně to má i Boloňa, kterou čeká souboj s Juventusem. Také Rossoblu už měsíc nevyhráli a mají co napravovat. V uplynulých pěti kolech získali jen tři body za nerozhodné výsledky s Turínem, Fiorentinou a Udinese. V týdnu pak Boloňa nestačila na Janov CFC, kterému podlehla 0:2.

Hellas se bude muset obejít bez Benassiho a Vieiry. Složitější je situace v táboře hostí, kde nebudou hrát Santander, Hickey, Svanberg a Dominguez. První zápas hraný na Renato Dall'Ara ovládli hráči Boloni nejtěsnějším výsledkem, z pokutového kopu se trefil Riccardo Orsolini.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Pandur - Ceccherini, Gunter, Dimarco - Faraoni, Tameze, Ilić, Lazović - Barák, Zaccagni - Kalinić
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Ravaglia - Tomiyasi, Antov, Soumaoro, Dijks - Schouten, Soriano - Vignato, Barrow - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.43 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - SSC Neapol  (neděle 12:30)
Neapol směle kráčí za Ligou mistrů a celou situaci má pevně ve svých rukou. Pokud ale nechce spoléhat na zaváhání Juventusu, nesmí ani jednou zaváhat. Další misí trenéra Rina Gattusa bude nachystat své obránce na jistého mladíka z Florencie.

Dušan Vlahović. Mladý střelec vtrhl zvlášť do tohoto kalendářního roku s opravdovou vervou a už se na jeho adresu množí takové superlativy jako srovnání s hvězdným Hålandem. Prozatím se totiž mladému Srbovi nesmírně daří a na svém kontě má již 21 branek. Ty ho dostaly na průběžnou čtvrtou příčku v tabulce nejlepších ligových střelců, což je na mladíka, kterého znal před rokem málokdo, úctyhodný počin.

V minulém kole ale jeho snahy navýšit tuhle cifru vyšly naprázdno a opět se ukázalo, jak je Viola na jeho přísunu branek závislá. Když se netrefí Vlahović, pak s tím mají problém i ostatní. Remíza 0:0 s Cagliari byla pro Fiorentinu pozitivem snad jen proto, že Fialky díky ní získaly definitivní jistotu záchrany, takže vedení už může směle plánovat tahy na léto.

A tady se dostáváme k dalšímu pojítku s Neapolí. Vzhledem k tomu, že smlouva stávajícího trenéra Iachiniho zřejmě nebude prodloužena, Fialky hledají nového trenéra. A jejich zraky padly právě na Gennara Gattusa, který je kulantně řečeno rozhádán s prezidentem De Laurentiisem. Čili majitelé Violy mají ideální možnost vidět jeho práci naživo.

A asi to pro ně bude zážitek. Protože Gattuso se díky působení pod Vesuvem vyšvihl do role velmi zajímavého, progresivního trenéra, který dokáže vytěžit ze svých hráčů maximum. Pořád navíc bojuje o titul vicemistra, protože od druhého místa jej v tuto chvíli dělí jen jediný bod!

Neapol se navíc pyšní skvělými čísly. V lize dala už 83 branek (druhý nejlepší útok ligy) a celkově i s poháry už překročila hranici 100 vstřelených gólů. Naposledy věnovala pět branek na památku Udinese. Pořád ji ale trápí absence, mezi něž se stále počítají hráči jako Maksimović, Lobotka, Ghoulam a zřejmě i Koulibaly. Fialkám chybí jen záložník Borja Valero.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Martinez Quarta - Caceres, Amrabat, Pulgar, Bonaventura, Igor - Ribéry, Vlahović
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Manolas, Hysaj - Demme, Fabian Ruiz - Lozano, Zieliński, Insigne - Osimhen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.24 - 5.04 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Benevento Calcio - FC Crotone  (neděle 15:00)
Zápas na stadionu Cira Vigorita bude určitě napínavý od začátku až do samého konce. Domácím totiž jde o život a trenér Pippo Inzaghi už několikrát jasně ukázal, že se umí prát. Benevento potřebuje vyhrát oba zbývající duely a ani to mu nemusí stačit.

Crotone přijede do Kampánie za účelem vyhrát, byť mu ani všech šest zbývajících bodů nebude stačit na to, aby se hnulo z předposledního místa. Tedy aspoň ne směrem vzhůru. Může ale klesnout na poslední příčku, od níž jej dělí jen jeden bod. Crotone taky umí ukázat zuby, jak předvedlo naposledy s Hellasem, nad nímž těsně vyhrálo.

Domácí Benevento věří v zázrak. Ono mu už ani nic jiného vlastně nezbývá, protože sedmnáctá Spezia získala o čtyři body víc, takže jí stačí posbírat tři body ve dvou duelech a nemusí se na nikoho ohlížet. Čarodějky se ale spoléhají mimo jiné na historii. V deseti posledních střetech dvou nováčků ligy se jen jednou stalo, že by domácí celek prohrál.

Tentokrát se Benevento bude prát s Crotone bez vykartovaného obránce Caldiroly a zraněných Saua, Foulona a Falquého. Hostům schází pouze zraněný Reca.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipò - Letizia, Glik, Tuia, Barba - Hetemaj, Viola, Ionita - Caprari, Insigne - Lapadula
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Djidji, Marrone, Magallan - Pereira, Messias, Cigarini, Benali, Molina - Ounas, Simy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.71 - 8.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Měsíc květen zatím není pro Udinese úspěšným. "Zebry" ve třech zápasech ani jednou nevyhrály, ale vzhledem k tomu, že už mají jistotu záchrany je to nemusí mrzet. Takřka jistotu první poloviny tabulky má Sampdoria, která drží s Udinese čtyřzápasovou sérii výher.

Oba celky už prakticky nemají o co hrát a jejich motivace bude především ve vzájemné bilanci. Tu mají výrazně lepší "Námořníci", kteří zvítězili čtyřikrát v řadě. Naposledy v polovině ledna pokořily Udinese výsledkem 2:1.

V lepší formě se před nedělním střetnutí nalézají rovněž hosté, kteří pravidelně bodují. Drtivá porážka 1:5 od Interu už byla zažehnána, byť výsledek 2:2 s o záchranu hrající Spezií není žádným ternem. Každopádně pravidelné bodové zisky vynesly Sampdorii aktuální deváté místo a jistotu, že hůře jak desátá neskončí.

Jistotu záchrany mají zase domácí. Udinese porazilo koncem dubna Benevento 4:2, ale od té doby už tři body nezapsalo. "ZebryL mají stále šanci obsadit desátou příčku a k tomu potřebují bezpodmínečně porazit Sampdorii. Minulé kolo nedopadlo pro Gottiho svěřence vůbec dobře a Neapol nakonec zvítězila vysoko 5:1.

Na marodce domácích zůstávají Arslan, Deulofeu, Nestorovski, Jajalo, Pussetto a Braaf. Minimálně směrem dopředu je to komplikace a na posledních výsledcích se to projevuje. Sampdoria je na tom opačně, k dispozici jí nebude pouze Silva.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - De Maio, Bonifazi, Nuytinck - Stryger Larsen, De Paul, Walace, Makengo, Ouwejan - Pereyra, Okaka
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello - Candreva, Thorsby, Ekdal, Jankto - Quagliarella, Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.60 - 2.92
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma Calcio - US Sassuolo  (neděle 18:00)
Parma se v posledním domácím zápase proti Sassuolu představí ve speciálních černých dresech, podporujících hnutí Black lives matters, ale tím výčet pozitivních věcí končí. Severoitalský celek už sestoupil a na jeho mizerných výsledcích se ani v závěru sezony nic nemění. O co hrát má ještě Sassuolo, které stále může obsadit sedmou příčku a zahrát si novou klubovou soutěž - Evropskou konferenční ligu.

Serie B už volá, ale ještě zbývá odehrát dvě utkání. První proti Sassuolu a to druhé proti Sampdorii Janov. Na sestupu už se nic nezmění, ale pořád je tu možnost zamíchat konečným pořadím. Parma v týdnu klesla už na poslední příčku o bod za Crotone a právě mezi těmito dvěma soupeři se rozhodne, kdo nakonec skončí poslední.

Pro Parmu bude nedělní zápas ve znamení loučení, protože se naposledy představí na vlastním stadionu Ennia Tardiniho v nejvyšší soutěži. Zdali se Parma dokáže po roce vrátit je v tuto chvíli hodně předčasné.

Zpátky na vítěznou vlnu bude chtít Sassuolo, jež v týdnu nestačilo na Juventus. Jeho ztráta na sedmé místo ale nevzrostla, protože Inter pomohl výhrou nad AS Řím. Připomeňme, že Neroverdi před porážkou s Juve vyhráli pět z šesti utkání. Dvě kola před koncem soutěže ztrácejí na Evropskou konferenční ligu dva body.

Parma prožila mizernou sezonu a jedním z hlavních faktorů, proč se jí nedařilo výsledkově je opravdu rozsáhlá marodka, na které se ani proti Sassuolu nic nemění. Výčet jmen je skoro nekonečný - chybějí Pezzella, Brugman, Mihăilă, Karamoh, Man, Caviglia, Iacoponi, Inglese, Zirkzee, Cyprien, Conti, Gervinho a Osorio. Na druhé straně barikády se absence týkají Romagny a Magnanelliho.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Laurini, Dierckx, Osorio, Valenti - Sohm, Kurtić - Hernani, Brunetta, Traoré - Pellé
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos - Obiang, Locatelli, Berardi - Djuričić, Boga, Raspadori
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.70 - 5.06 - 1.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Cagliari Calcio  (neděle 20:45)
V neděli a ve středu se milánští fotbalisté představili v Turíně v zápasech s Juventusem a městským rivalem FC Turínem a byla z toho dvě velkolepá vítězství s celkovým skóre 10:0. AC Milán prožil mimořádně plodný týden a na San Siru by v tom rád pokračoval i proti Cagliari. A motivace je obrovská, když vyhraje zajistí si Ligu mistrů.

Fanoušci AC Milán byli po minulém víkendu v rauši a tento stav ještě umocnilo vysoké vítězství nad Granatou 7:0. Dvě kola před koncem tak zůstává slavný klub na třetím místě a je už velmi blízko návratu do Ligy mistrů - pokud vyhraje nad Cagliari zahraje si ji poprvé od roku 2014.

Stefano Pioli však před soupeřem varuje, navíc domácí bilance Rossoneri není v této sezoně vůbec dobrá. "Podají pečlivý a odhodlaný výkon, bude to složitý zápas. Mají kvalitní hráče a budou motivováni stejně jako my. Budeme se muset snažit hrát lépe než náš soupeř, vytvářet si více šanci a trpět méně než oni," prohlásil milánský kouč.

S Cagliari to bude ještě hodně velká šichta. Sardinský celek už šest zápasů neprohrál a díky tomu se přiblížil záchraně. Jistotu ale ještě nemá a případná porážka na San Siru může věci výrazně zkomplikovat. V tuto chvíli má Cagliari pětibodový náskok a hodně bude záležet na výsledcích osmnáctého Beneventa.

Cagliari ve středu remizovalo s Fiorentinou 0:0 a před tím vyhrálo čtyři zápasy z pěti, přičemž remizovalo na půdě silné Neapole. Pro AC Milán a jeho honbou za Ligou mistrů to může být složitá překážka.

Rossoneri budou až do konce sezony bez Zlatana Ibrahimoviće a k dispozici není ani záložník Sandro Tonali. Ztráty počítá i druhá strana a v Miláně se nepředstaví Rog, Sottil, Pereiro, Walukiewicz a Calabresi.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernández - Bennacer, Kessié - Saelemaekers, Díaz, Calhanoglu - Rebić
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Ceppitelli, Godín, Carboni - Nandez, Marin, Duncan, Lykogiannis - Nainggolan - Joao Pedro, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.51 - 8.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Atalanta Bergamo  (sobota 15:00)
Teprve ve čtvrtek skončilo jedno kolo italské nejvyšší ligy a už je tady další. Nejpopulárnější fotbalová liga v Itálii se žene do finiše a ještě zbývá ve hře šest bodů. O tři z nich budou bojovat už v sobotu odpoledne týmy Janova a Atalanty.

Oba mají tytéž sny, získat tři body, ale každý je potřebuje k něčemu jinému. Zatímco návštěva z Bergama hraje o druhé místo a Ligu mistrů, Janov se jen před krátkou dobou zachránil. Sice ještě nedosáhl na metu 40 bodů, jež je obecně považována za jistotu záchrany, ale od 18. místa jej dělí už osm bodů, přičemž ve hře jich zbývá jen šest. Čili Grifone uvidíme v první lize i příští rok.

A to je dobře, protože jednak je to tým schopný přivádět zajímavé hráče a jednak se v případě jeho zápasů jen těžko tipuje, jak dopadnou. Janov je prostě zajímavý tým, který dokáže překvapit v obou směrech. Tuto sezonu překvapoval své fanoušky spíš v tom negativním slova smyslu, protože ještě poměrně nedávno bojoval o holé bytí v první lize. Definitivní jistotu mu dalo vlastně až minulé kolo.

V něm se totiž Janovu povedlo klíčové utkání s Bolognou, které nasázelo dvě branky a odvezlo si pohodlnou výhru. Výsledek posunul janovské "Grify" na 14. místo, což už tak katastrofálně nezní. Horší je, že trenér Ballardini bude muset řešit problémy v obraně, kde mu schází trojice Criscito, Pellegrini a Biraschi. Hosté zřejmě přijedou bez Tolóie, který není zcela fit.

Ale jinak má bergamský celek plno důvodů k optimismu. Patří mu skvělá druhá příčka a pyšní se nejlepším útokem v lize. Nesmí ale zaváhat, protože od pátého Juventusu a tedy už Evropské ligy jej dělí jen tři body. V minulém kole sice Gasperiniho celek nezopakoval kanonádu jako proti Parmě, ale na Benevento i jeho dva zásahy stačily.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Goldaniga, Radovanović, Masiello - Zappacosta, Strootman, Badelj, Zajc, Cassata - Šomurodov, Scamacca
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Hateboer, Romero, Djimsiti, Gosens - De Roon, Freuler - Malinovskyj Pessina, Muriel - Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 15.90 - 7.90 - 1.19
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Spezia Calcio - Turín FC  (sobota 15:00)
Na Stadio Alberto Picco nás v sobotu odpoledne čeká pravá nefalšovaná řežba. Nijak jinak asi nejde nazvat střet dvou týmů, které dvě kola před koncem bojují o záchranu a které od sebe dělí jen skóre. Bude lepší Spezia, nebo si body odvezou Turínští?

Spezia a Turín FC mají před sebou klíčové dva duely, které se významem pro ně rovnají finále Ligy mistrů. Pokud jeden z týmů nyní prohraje, tak to pro něj ještě nebude znamenat pád do sestupové propasti, protože oba na ni mají náskok čtyř bodů. Ale nechávat situaci nalomenou až do posledního kola by pro některé fanoušky mohlo klidně skončit infarktem.

A vzhledem k tomu, že Turín příště bude hrát s podobně ohroženým Beneventem, zatímco Spezii čeká AS Řím, tak ani jeden nechce v tomto kole prohrát. Vítězství by naopak oběma týmům zajistilo setrvání v nejvyšší soutěži jedno kolo před koncem. Herně je v mírně lepší formě Turín, který prohrál jen tři z posledních deseti kol.

Na druhou stranu, ve středu schytal od AC Milán nedůstojný debakl 0:7, takže morálně bude na dně. Spezia naposled remizovala se Sampdorií, čímž protáhla svou sérii zápasů bez výhry už na šest.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Vignali, Erlić, Ismajli, Bastoni - Estevez, Leo Sena, Maggiore - Gyasi, Piccoli, Verde
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Bremer, Nkoulou, Buongiorno - Vojvoda, Mandragora, Rincon, Ansaldi - Verdi - Belotti, Zaza
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.25 - 2.95 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Inter Milán  (sobota 18:00)
Nový vládce Itálie Inter Milán se v předposledním kole Serie A představí na půdě velkého rivala Juventusu a může definitivně pohřbít jeho naděje na Ligu mistrů. "Stará dáma" minulý týden vybouchla s jiným milánským velkoklubem a ačkoliv v týdnu porazila Sassuolo, stále zůstává mimo první čtyřku. Inter už se stal jistým šampionem, přesto dál vyhrává a v Derby d'Italia nemusí hledat speciální motivaci.

Juventus bude v sobotu čelit novému italskému šampionovi a nesmí si dovolit zaváhat. Pokud by Juve neuspělo, znamenalo by to už definitivní ztrátu Ligy mistrů a to je něco, s čím se před sezonou nepočítalo. Vedení "Staré dámy" asi tušilo, že další obhajoba titulu bude nesmírně složitá, rozhodně ale nečekalo, že dvě kola před koncem bude na pozicích, které nezaručují Ligu mistrů a navíc nebude mít situaci ve svých rukou.

O porážce 0:3 minulý víkend s AC Milán toho bylo napsáno dost. Juve se z toho oklepalo a zvítězilo na půdě Sassuola 3:1, nicméně ani vstup do zápasu na Mappei Stadium nebyl optimální. Bianconeri čelili za stavu 0:0 pokutovému kopu, díky legendárnímu Buffonovi však neinkasovali a pak mohli sami udeřit. "Líbil se mi postoj, po zápase s Milánem jsme přeskupily síly a byli kompaktní. Mohli jsme mít více bodů, kdybychom byli vždy soustředění jako na Reggio Emilia. Na konci roku celou sezonu přezkoumáme a zanalyzujeme si chyby, abychom se jich znovu nedopustili," rozpovídal se Pirlo.

Inter si náležitě užívá Scudetto a ve zbytku soutěže stále vyhrává. Sampdorii nasázel pět gólů, římskému AS tři a svojí sérii natáhl už na dvacet ligových zápasů bez porážky. Poslední komu se podařilo Nerazzurri v lize porazit byla začátkem tohoto roku Sampdoria. "Předpovídal jsem velmi těsnou soutěž a ve skutečnosti tomu tak skutečně je. Kromě Interu, který se vydal vlastní cestou a dorazil do cíle," liboval si trenér Antonio Conte. Lodivod Interu má na zisku titulu zásadní podíl a je to delikátní v tom, že to byl on, s kým po návratu do Serie A získal Juventus v roce 2012 první z řady po sobě jdoucích titulů.

Poklonu vysekl Interu i trenér Juventusu Pirlo: "Inter si vedl lépe. Byl důslednější a hladovější, než my. Existuje lítost, že tu byli hráči, které jsem neměl k dispozici, ale i lítost je součást ambicí. Zítra nám střetnutí s nově korunovanými italskými šampiony dává větší motivaci. Gratuluji Interu za Scudetto, ale my jsme mohli udělat více."

Kde jinde se může Inter představit jako nový vládce Italie, než na Allianz Stadium proti svému velkému rivalovi Juventusu a navíc ve skvělé formě. Zápasy těchto dvou velikánů, označované jako Derby d'Italia mají vždycky velký náboj. Historie je pochopitelně velmi bohatá a letos se oba týmy potkaly i v Coppa Italia. Juventus dvojutkání zvládl lépe - na San Siru zvítězil 2:1 a doma mu k postupu do finále stačila remíza 0:0. V lize zase byli úspěšnější Nerazzurri, kteří vyhráli první duel 2:0 brankami Vidala a Barelly.

Dobrou zprávou je pro Pirla kompletní kádr, takže na Inter může vyrukovat v nejsilnější sestavě. Conte takovou výsadu nemá a oželet musí starty Kolarova, Vidala a Alexise Sáncheze.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny- Danilo, De Ligt, Chiellini, Alex Sandro - Cuadrado, Arthur, Rabiot, Chiesa - Dybala, Ronaldo
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brožović, Eriksen, Perišić - Lautaro, Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.81 - 3.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - SS Lazio  (sobota 20:45)
Sobotní program předposledního kola Serie A nabídne opravdovou lahůdku pro fajnšmekry. Věčné město totiž zachvátí poslední před-mourinhovské derby. Zatímco Laziu už v tabulce prakticky o nic nejde, domácí "Vlci" mají hodně co ztratit. Takže se dá očekávat velmi dramatická bitva.

Ať už se římským klubům daří a účastní se Ligy mistrů, nebo hrají hluboko pod svými možnostmi, jedna věc je jistá. Jejich vzájemná bitva je vždycky parádní podívanou prošpikovanou mnoha šancemi, góly, emocemi a nezřídka kdy také vyloučeními. Derbi di Roma má prostě vždycky osobitý náboj spletený z těch nejlepších ingrediencí italského calcia.

Pulzující město se v sobotu večer stane střediskem fanoušků nejen obou táborů, protože na řadu přichází římské klání s číslem 192 (pokud počítáme také neoficiální střetnutí mimo ligu a poháry). Do 44 z nich zasáhla domácí ikona Francesco Totti, zatímco rekordmanem Biancocelesti je Giuseppe Wilson s třiadvaceti zápisy. AS Řím by určitě moc uvítalo, kdyby mohlo mít v týmu opět personu jako Totti, protože se mu v posledních letech moc nedaří.

A to i v derby, které AS nevyhrálo už ve čtyřech předešlých edicích. Dvakrát z toho dostalo tři branky a teď by výhru opravdu potřebovalo. V rámci ligy totiž AS kleslo až na sedmou příčku a jedinou nadějí na poháry v příští sezoně je Evropská konfederační liga. Což není zrovna ideál jeho majitelů. AS zažívá druhý nejhorší ročník od roku 2009, hůř si vedl jen Luis Enrique, jehož snaha vytvořit v Římě novou házenkářskou kolonii Barcelony skončila katastrofou.

Éra elegána na římské lavičce končí a trenér Paulo Fonseca má před sebou poslední dva duely. Moc rád by si aspoň trochu vylepšil reputaci, která především v konfrontaci s velkými jmény calcia naprosto selhává. AS vybojovalo v jedenácti těchto duelech jen pouhé 4 body. Naposledy v minulém kole "Vlci" nestačili na nejnovějšího mistra Itálie, když na San Siru dostali od Interu tři branky a sami dali jedinou.

Lazio naopak osídlilo šestou příčku a pokud by nyní vyhrálo, vzhledem k formě osmého Sassuola by dost možná ukončilo naděje svého soka na Evropu. Občas sice Lazio také klopýtne (duely s Neapolí a Fiorentinou), ale jinak si udržuje celkem výstavní formu. Na svého rivala má náskok devíti bodů a k tomu jedno utkání navíc. Naposledy pro něj tři body doslova urval Ciro Immobile, který popravil Parmu v páté minutě nastavení.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Fuzato - Karsdorp, Mancini, Ibañez, Bruno Peres - Cristante, Villar - Mchitarjan, Pellegrini, El Shaarawy - Džeko
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Marušić, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulić - Correa, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 4.04 - 2.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán36277282:3188
2.Atalanta Bergamo36229586:4275
3.AC Milán36236772:4175
4.SSC Neapol36234983:4073
5.Juventus FC36219670:3572
6.SS Lazio352141061:5167
7.AS Řím361771264:5658
8.US Sassuolo3615111059:5556
9.UC Sampdoria361371648:5446
10.Hellas Verona3611101543:4543
11.Bologna FC3610101648:5940
12.Udinese Calcio3610101641:5240
13.ACF Fiorentina369121547:5739
14.Janov CFC369121543:5439
15.Cagliari Calcio36991843:5836
16.Turín FC357141448:6435
17.Spezia Calcio368111746:6935
18.Benevento Calcio367101938:7331
19.FC Crotone36632744:9121
20.Parma Calcio363112238:7720

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (258)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

Počty jsou jednoduchý. Ballardini potvrdil, že dneska nastoupí s mladýma hráčema, co nedostali moc prostoru. Tj. Atalanta v LM. AC má doma Cagliari, který už tou dobou bude mít jistotu záchrany a víc starostí jim bude dělat plánování dovolený. Tj. Milán v LM. Juventus trénuje Pirlo. Tj. Neapol v LM. Juventus ze Superligy sešup rovnou do Europaligy.

Reagovat
Yanek

Tohle je nejpravděpodobnější varianta, ale nepodceňoval bych jiný scénář. Jsme v Itálii.

Reagovat
Furia Ceca

Máme ještě poslední šanci: porazit Inter a pak doufat, že Neapol nevyhraje ve Florencii.

Jinak já s tou EL nemám problém... Aspoň budeme vít větší klid na přestavbu a pokud se zbavíme Ronalda, nebo dokonce i Nedvěda s Paraticim, tak pro za mě hrajme i jen KL.

Taky mě rozesmálo, jak Vieri říkal, že v případě nepostupu do LM nás čeká velký odliv hráčů kdo by tak od nás kromě Ronalda asi tak chtěl odejít? S výjimkou Dybaly a De Lighta nikdo na lepší angažmá reálně nemá... Spíš bych řekl, že naopak je v aktuálním kádru relativně dost hráčů, kteří nemají na Juve.

Reagovat
10

Jo, k Fiorentině jsem se ani nedostal, protože to už Andrea zařídí dneska večer. Jinak oni se určitě budou strašně snažit, aby pomohli největšímu rivalovi, zvlášť když jim o nic nejde.

S tou EL souhlasím. Při postupu do LM by reálně hrozilo, že by to AA s Paraticim a Nedvědem dokázali prohlásit za úspěšnou sezonu. Pak by se žádná revoluce nekonala a vlastně bych se ani nedivil prodloužení Pirla. Tomu všemu tak nějak nasvědčují jejich vyjádření.

S Bobem by se za normálních okolností dalo souhlasit, ale v tuhle chvíli pro 90% hráčů Juventusu neexistuje trh, protože by je buď nikdo nechtěl, nebo by je chtěl za zlomek ceny kvůli sportovní degradaci v tomhle fotbale. Dybala nebude chtít odejít, De Ligt je snad neprodejný a pak tam s nějakou dobrou prodejní hodnotou zbývá Demiral, o kterým se píše. Ten by se možná musel obětovat.

Výhra bude, když se podaří některých hráčů zbavit aspoň v rámci výměny, podobně jako tomu bylo s Pjanićem. Tam je šance u Ramseyho, Rabiota, Berny...ale třeba u Ramseyho čekám rozvázání smlouvy, podobně jako teď s Douglasem Costou, který má podepsat v Gremiu. Btw. Costa a Berna stáli 90m.

Teď jsem četl v Gazzettě, jak Ronaldo zůstane jen v případě adekvátních posil, to mě dost rozesmálo. Reálně je to další z řady neprodejných hráčů.

Juventus bude v létě v podobný situaci jako Inter sezonu po tripletě, buď to vezme do rukou kouzelník jako Luis Campos, o kterým se teď píše, nebo se dostaneme do spirály sraček, ze který se budeme podobně jako Inter dostávat 10 let.

Každopádně můžeme zapomenout na to, že by tohle léto přišel Loca, Aouar apod.

Reagovat
Furia Ceca

Já se docela bojím toho Calhanogla... Toho přivést k tý naší současný záloze, tak to potěš prdel.

Jinak těch hráčů. kterých bych se zbavil je fakt ranec: Szczesny, Bonucci, Danilo, Ramsey, Rabiot, Arthur. Pochybnosti mám ale i u Bentancura, Alexe Sandra nebo Moraty. A když k tomu připočteš odchody ikon Buffona a Chielliniho... To je fakt na ručník.

Pokud jde o příchody, věřím v Donnarummu. Dále bych bral Castrovilliho, Belottiho, tebou zmíněnýho Locatelliho, z juniorky má přijít Dragusin, ten vypadá docela nadějně.

Co ten Pellegrini? Ten se mi líbil, ale teď jsem koukal, že má v Janově odehraných 11 zápasů(!)?

Reagovat
10

Calhanoglu je o něco lepší Ramsey, příchody takových polohráčů musí skončit. Arthur je vzhledem k tý účetní pořizovací hodnotě 72m neprodejnej. Bentancur má zase tu přestupní doložku, že 50% z přestupu jde Boce, což by s jeho letošní formou bylo tak 400 tisíc lir.

Pellegrini je furt zraněnej, to byl další deal jako kráva od Paraticiho. Když si ještě vzpomenu, jak byli Římani nasraný.

Kupovat z Tora nebo Violy je mimo realitu, Locu chce údajně PSG nebo City, takže taky pasé. Bez LM nebo zbavení se Ronalda+Ramseyho+Rabiota můžeme fakt zapomenout na hráče za 40m+.

Z těch "reálných" možností doufám, že přijde Kean za Rabiota/Demirala, o který má údajně Everton zájem, a že se podaří udělat kvalitního LB, ideálně Gosense nebo Gayu, to by mi skoro stačilo. Aouar by byl sen, Scamacca by se taky hodil, Donnarummu bych taky bral, ale nevěřím tomu.

Reagovat
M11

Nevim jestli je to pravda ale cetl jsem neco ze pokzd nedame LM tak Viola nedostane bonus 10 mega za Chiesu

Reagovat
10

výborně, na levou ruku Aouara už bychom měli

Reagovat
M11

Myslel jsem to skrz snahu Fiorentiny

Reagovat
10

to mě taky napadlo, ale Andrea to smetl ze stolu

Reagovat
M11

Ja verim naivne do posledni sance

Reagovat
10

to já jsem vzdal už po 48. neúspěšném pokusu Pirla nebýt za totálního trenérského analfabeta

Reagovat
KingMaster13

Atalanta ještě že tak, vylekali mě Teď už AC nemusí kalkulovat s počty kolem a prostě stačí zandat Cagliari

Reagovat
KingMaster13

A gratulace i Atalantě bych zapomněl málem. Je neuvěřitelné že ten tým bude hrát skupinu LM potřetí za sebou

Reagovat
Zark

tvle, chtěl jsem to zapnout jen kvůli Dybalovi, ale ten sedí

Reagovat
10

to je normální sabotér tyvoe

Reagovat
Zark

ať už jde při vší úctě do prdele

Reagovat
10

úcty už bylo možná až moc...

Reagovat
10

si dělá prdel s tím Dybalou zase? Pirlo potvrdil, že je větší Interista než Conte...

Reagovat
cresposuper

Italiano s papierovo najslabsim novacikom hral podla mna jednoznacne najlepsi futbal, zasluzene udrzanie.

Reagovat
10

jednoznačně, on nakonec z těch všech mladých trenérů bude nejlepší

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!

Reagovat
10

Kulu povedených 12 minut

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělá prdel

Reagovat
Yanek

Byla?

Reagovat
smazaný uživatel

Za takový zákroky se penalty nepiskaj..

Reagovat
Largo

Taky bych to teda nepískal.

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
10

No, nevím teda...v Evropě se tohle proti italským týmům píská vždycky, ale v Itálii jsou tyhle zákroky v každým druhým rohu

Reagovat
Yanek

Zvlášť Chiellini

Reagovat
Largo

Reagovat
10

Ano...ale v Itálii je tohle historicky takovej trademark, když brání osobně, pak v Evropě pravidelně čumí

Reagovat
10

sundej ho

Reagovat
cresposuper

Ok, tak cakam dalsich desat penalt s takymto metrom

Reagovat
Lubinterista

Taková pecka zrovna na Chieliniho, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini má výšku hereckou nebo finanční?

A kluk bez duše mohl být v klidu už 2x venku. Sudí si jede svoje

Na druhou stranu dopředu jsme naprosto nuloví ...

Reagovat
10

2x venku? teď udělal Bastoni podobnej zákrok jako Kulu ten první a nepískalo se vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Za to prošlápnutí Hakimiho jsem už červené dávat viděl, jakkoli to nemuselo být úmyslné. Za sestřelení De Vrije měl vidět žlutou.

Reagovat
cresposuper

Za mna to urcite nie je druha zlta, on vobec nechcel ist do suboja a posmykol sa, navyse to nebolo nijak surove.

Reagovat
smazaný uživatel

Byly by to pro něj dvě přísně žluté, obojí nebylo úmyslné, ale za tohle se běžně dávají žluté karty

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Taky penalta ne?

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Neohrabanost šílená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První střelu ve 35. minutě z penalty po takovém zákroku

Reagovat
Lubinterista

Prej píchlo v noze

Reagovat
10

De Ligt s Chiellinim se předhání v debilních penaltách

Reagovat
Yanek

Ten Eriksen je hrozná brzda, laxní v defenzivě a dopředu neudělá krok navíc

Reagovat
cresposuper

Dnes je teda extra laxny, ale v poslednych mesiacoch sa vyrazne zlepsil, nezatracoval by som ho

Reagovat
lnterista

Ať mi nikdo neříká že se zlepšil...me přijde pořád stejněj. Jen se ho nepodařilo zbavit tak se rozjelo nějaké pozitivní PR

Reagovat
jackinho10

Obe penalty diky hracum, ze pekne zarvali a VAR se na ne musel podivat..

Reagovat
cresposuper

De Ligt uz tiez mal mat kartu

Reagovat
Milan.B

Juve urcite CK do konca, najskor Kulu

Reagovat
10

Inter hraje jako po týdenní party (což může být i realita)...akorát teda nevím, co slavili hráči Juve

Reagovat
cresposuper

Boze to je sobec Barella mohol ist sam na golmana

Reagovat
lnterista

To bylo vidět s AS

Reagovat
M11

JUAAAAAAN !!!

Reagovat
10

JUANITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Hando tvl..

Reagovat
10

taky bych uhnul

Reagovat
smazaný uživatel

To mi je jasný.

Reagovat
10

Derby, Juventus hraje o poslední naději, Inter by se měl chtít jako mistr ukázat, Conte by měl mít extra motivaci...a nasazení od obou týmů jak v přáteláku. Snad je to poslední derby bez fanoušků.

Reagovat
Zark

Juan má ten inter v oblibě

Reagovat
10

za Juve teprve 2. gól Interu, měl jsem za to, že dal víc..?

Reagovat
Zark

Taky, ale na juana dobrý myslím že oba byly delovky z dalky

Reagovat
10
Reagovat
Zark

to byl svet jeste v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

To je řádná bída Juventus naprosto zaslouženě.

Škoda jen, že nejodpornější hráč soupeře 'vybojuje' penaltu a druhý dá gól do šatny

Reagovat
Zark

Právě že to jsou jediní sympaťáci od nás

Reagovat
cresposuper

Mohli by sme skusit Vecina, posledne dva zapasy hral vo velkej pohode.

Reagovat
M11

Dybalu prosim

Reagovat
10

a někoho za Bentancura, protože ten má úplně vymeteno v palici a je schopnej v 46. minutě někoho spálit skluzem na půlce...

Reagovat
smazaný uživatel

Cca o 10 minut

Reagovat
10

8, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosím ta čísla na eurojackpot

Reagovat
10

kdyby to bylo tak jednoduchý tady to byla bohužel pravděpodobnost hraničící s jistotou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som len tajné dúfal. No tam asi áno lebo občas mám pri nom pocit ze ten chlapec má spravenú lobotomiu

Reagovat
Kixi Syhimour

slušné

Reagovat
Zark

no tvle...

Reagovat
10

https://twitter.com/goal/status/1393606931588206592

to jsou stejně dementi mimo realitu ty kopačky

Reagovat
M11

To se nelibi D.Limbersky

Reagovat
smazaný uživatel

Do 60 Sensi za Eriksena. Na něj se fakt dneska nedá dívat..

Reagovat
Yanek

Bentancur redka to nikdo nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl dneska se ten rozhodčí fakt posral 2 hrubá chyba

Reagovat
10

vydržel dlouho, čekal jsem to dřív

Reagovat
smazaný uživatel

ale přísná.

Reagovat
M11

Za tohle zluta

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud za faul ... tak přísná

Reagovat
cresposuper

De Ligt za tri hranicne zakroky nema stale zltu a Bentancur ide za toto von

Reagovat
10

já teda hlavně nechápu, proč mu tu kartu dal až po takový době a nejdřív chtěl dávat výhodu..?

Reagovat
M11

To nechtel ani pisknout

Reagovat
10

nevím na co reagoval,na pomezního vůbec nekoukal, díval se na 4. rozhodčího a k lavičkám

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini a jeho pády

Reagovat
10

schválně, jestli teď dá dolů Ronalda, kterej tam teď je úplně k ničemu

Reagovat
10

takhle se bojuje o prodloužení smlouvy, maestro!

Reagovat
lnterista

Jak se otočil...naposledy si prohlédnul stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen tragédie dnes.

Reagovat
lnterista

Tam měl zůstat...měl jít ven obrance

Reagovat
smazaný uživatel

Sensi mnohem platnější.

Reagovat
lnterista

To neříkám ale do přesilovky by se Eriksen taky hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to stejně jedno.

Reagovat
lnterista

Červená je to nejhorší co nás mohlo potkat

Reagovat
Yanek

Ach jo Chiellini mi fakt chybět nebude, regulérní gol

Reagovat
sinter

Reagovat
Nuno čomes

Charakter 0

Reagovat
lnterista

Jasnej gol

Reagovat
Zark

U Chiella už smrdí vše průserem, ideální čas skončit

Reagovat
10

to není poprvé, viz Neapol...on nemá vůbec soudnost

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Lubinterista

Chiellini je regulérní curak

Reagovat
Nuno čomes

Zmrd simulantský

Reagovat
smazaný uživatel

Správně! Karma za ty tvoje prasárny!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

wtf

Reagovat
Zark

jak si vzal hned míč k penaltě, to jsem si říkal taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to je konečná

Reagovat
smazaný uživatel

To je fraška

Reagovat
Yanek

Perisic

Reagovat
lnterista

To je komedie

Reagovat
mastakillah

Reagovat
M11

JUAAAAAAAAN !!!

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

ale byla, ne?

Reagovat
cresposuper

Nvm, skor mi slo o to, ze z prvej akcie dostaneme gol od Juve v 10. Ak mas opakovacku, tak hod link

Reagovat
10

Perišić rozhodně nehrál míč, ale nějak se nedokážu rozhodnout, jestli to je bránění v pohybu, nebo to bylo tím, že do něj šel vychcaně nohou Juan každopádně velká vychcanost od Juana a dost velká naivita od Perišice, navíc z první akce po gólu, jak říkáš

Reagovat
Zark

velká zkušenost od Juana, tohle Calvarese prostě musel písknout, i kdyby nechtěl.

Reagovat
Largo

Ale prd. Za me Juan chtel vymodlit penaltu, bylo videt, ze spadne jeste predtim, nez se teatralne sesunul k zemi. A sudi mu na to skocil. Dneska od nej fakt hrozne chabej vykon.

Reagovat
Zark

to jo no, jenom dva goly proti interu, to je prd

Reagovat
Largo

Mluvim evidentne o hlavnim rozhodcim. A reagoval jsem hlavne na to, ze “tohle Calvarese proste musel pisknout.” Nemusel a podle me ani nemel.

Reagovat
Zark

já si to nemyslím, že by teatrálně padal předtím, prostě si hodil míč ve velké rychlosti na druhou stranu, na což perisič nestačil zareagovat a šel proti němu. Viděl jsem stovky zápasů a v tomhle italští rozhodčí prostě pískají penaltu, ikdyž nechtějí, v tomto případě navíc Calvarese kompenzoval tu červenou kartu bych řekl, to tam hraje taky roli.

Jak říkám, Juan to udělal zkušeně, vychcaně, v té nevýhodné situaci za takového stavu nejlépe, jak mohl.. a z pozice beka takhle zamíchat celým zápasem, to klobouk dolů.

Reagovat
Largo

Já tam právě žádný Perišićův pohyb směrem ke Cuardadovi nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Juan je vychcanec. Robi to vsade na ihrisku, vychcane, prechadza mu to ale vadi mi to.

Reagovat
cresposuper

Pustil som si to asi 10 krat a tazko povedat, v Perisicov prospech svedci, ze nijaky vyrazny pohyb smerom ku Cuadradovi neurobil a ten padal ochotne, ale je to sporne, no. Kazdopadne Calvarese urobil asi dalsich 300 chyb, takze to je celkom jedno.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/watch/?v=806954646615620

Penalta ani náhodou. Pokud faul, tak od Cuadrada. VAR úplně k ničemu.

Reagovat
Largo

Reagovat
Salfovic

Komické rozhodnutí VARu číslo 254 862.

Reagovat
Nuno čomes

To tady ani nedávej. Není náhodou, že ti to nikdo z Juve fans neokomentoval

Reagovat
10

vždyť jen o něco výš je celý video z několika záběrů, ne jen ustřihnutej segment, tak co tady zase zkoušíš?

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakéhokoliv úhlu to penalta prostě není. Nechápu, že to někteří nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý pohled, ale stejně bych jí spíš nepísknul. Složitá situace na posouzení, proto bych očekával, že si vezme VAR a podívá se a to z x úhlů.

Reagovat
Nuno čomes

Jestli za tohle mají být standardně penalty, tak je fotbal v hajzlu

Reagovat
10

tu včerejší ve Florencii si viděl?

Reagovat
Nuno čomes

Ne, jsem na dovolené.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa nestrapnuj plz...

Reagovat
10

tvoje životní motto?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, co sa teba tyka

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

To jděte doprdele.

Reagovat
10

JUANITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Zark

Juaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

..to je fraška

Reagovat
Melchior

tlačenka

Reagovat
Zark

Juan next captain

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
10

Handa udělal zákrok jak když Zemana pustí ochranka

Reagovat
Lubinterista

Tvvole ještě ze o nic nejde

Reagovat
lnterista

Kdyby tak šlo o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Mafie Juventus úřaduje

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Fortex

Nebreč a nasaď si respirator

Reagovat
Nickname 9

PENALTus!

Reagovat
stuff

Nesledujem, co za penalta?

Reagovat
Lubinterista

Co to piska

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Zark

pirlo trenersky mag

Reagovat
2miguel1

Co sa stalo? Vymyslene penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

Obě směšný.

Reagovat
stuff

A este mi napiste, ci cez niekoho ideme pri rovnosti bodov pls

Reagovat
2miguel1

Podla mna nie, mate horsie vzajomme ako Atalanta AC

Reagovat
svkmd

Myslím že jedine neapol nás môže spasiť.

Reagovat
pajka-juve

V neapooli jsme prohráli 1:0, doma výhra 2:1. Tam bude asi rozhodovat gól vstřelený na hřišti soupeře, vstřelené góly celkem nebo golový rozdíl v tabulce. Takže by to hrálo pro Neapol ve všech třech případech. Musíme mít mít více bodů aby jsme byli před někým.

Reagovat
svkmd

presne tak som to myslel ako dole píše 10

Reagovat
pajka-juve

Tak otázka byla, jestli přes někoho jdeme při rovnosti bodů. Dalo se to pochopit i tak, že s Neapolí to jde. Tak pro jistotu.

Reagovat
10

ne, při rovnosti bodů nemáme lepší pozici s nikým bojujícím o LM...a dokonce ani s Beneventem nebo Crotone

Reagovat
svkmd

Reagovat
stuff

Reagovat
10

s Atalantou horší, s AC horší...rovnost bodů s Neapolí není moc pravděpobdná, reálně poslední šanci vidím v zítřejší nevýhře Neapole, pak by Juventusu stačila výhra v Bologni

Reagovat
Largo

Krásně AS, konečně nějaká malinká radost po měsících zmaru.

Forza!

Reagovat
Zark

Robin Golsens dal včera svůj 11. ligový gól a překonal tak Materazziho(10g z toho 4penalty) z

roku 2006/07

Reagovat
Pinturicchio

Fajn, že už rekord nedrží takový arcizmrd.

Reagovat
Zark

no on ho drží furt právě... 12 gólů v Perugii z roku 2001, ale tam kopal taky sedm penalt, to se pak ty počty navyšují hravě

ale snad Golsens ještě navýší v posledním kole

Reagovat
Pinturicchio

Kurva a je po radosti

Nebo to překoná příští sezonu v dresu Juve.

Reagovat
Zark

ale s našim posraným vedením skončí leda tak u konkurence

Reagovat
Pinturicchio

Snad do toho Agnelli (nebo Elkann) říznou, není možné, po 9 titulech v řadě, považovat případnou kvalifikaci do LM za úspěch.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

masakr

Reagovat
M11

Úžasné

Reagovat
lnterista

Ale na DC to je zase trochu jinej level

Reagovat
Zark

Trochu jsem hledal a z DC v Itálii dal nejvíce asi Glik za Torino, tehdy v jedné sezoně 7 gólů, což je bez penalt víc než kdokoliv jiný

jinak nvm nvm, ale nevybavuju si žádné jiné WB, který by byl tak golový jako Gosens, Hateboer na druhé straně takhle produktivní rozhodně není

Reagovat
10

Cristian Maggio dal v Dorii pod Mazzarrim 9, Andrea Conti pod Gaspem 8 gólů, Oddo v Laziu 7, ale ten kopal penalty...

7 gólů z DC dal i Caldara, Gonzalo Rodriguez...

Reagovat
Zark

tak jich bylo docela dost, jen u Matrixe to navyšují ty pencle

Maggio to byl vlak, pamatuju s Cassanem coby dvorním nahrávačem

Reagovat
Zark

8 jich dal taky Domizzi v neapoli, ale zase kopal penalty

Reagovat
Stana95

Glik byl tu sezónu velký zvíře, jak mu ty standartky vycházely.

Reagovat
Zark

doslova neubranitelný ve vzduchu

Reagovat
Tomanatura

Ja proste dneska neverim Neapoli. Ten tym je labilni, oni musi, ale presne v tuto chvili to poserou. Juve pujde do LM

Reagovat
10

https://www.calcio.com/calendario/ita-serie-a-2017-2018-spieltag/35/

Trošku si přijdu jak v deja vu, Juventus v sobotu porazil Inter 3:2, po kontroverzích od rozhodčích a gólu Cuadrada, Neapol v neděli měla reagovat a dostala 3:0 od Fiorentiny.

Reagovat
Tomanatura

Jo, taky Viola uz preminule kolo pohrbila nadeje Lazia na LM, rozhodne si nemyslim, ze to nejak pusti.

Reagovat
10

Agnelli bude možná muset zvýšit bonus za Chiesu

Objektivně si myslím, že si tu LM Neapol zaslouží víc a Juve by potřebovalo ještě trošku větší facku, tak uvidíme.

Reagovat
Tomanatura

Navic hraji aj o prachy za Chiesu ne? Kdyz nebude LM nejsou bonusy.

Reagovat
M11

Udajne 10m

Reagovat
10

To je spíš nějaká kachna, ty bonusy jsou údajně postavený jinak.

Reagovat
10

https://twitter.com/tancredipalmeri/status/1392834027699142661

resp. LM by měla být podmínkou pro uplatnění opce

Reagovat
snuff24

Reagovat
10

jinak v případě současnýho Juventusu bych nezatracoval ani tu možnost, že prohraje v Bologni

Reagovat
stuff

Pome Napoli!

Reagovat
snuff24

Viola vole kokoti to mi neříkej že to necháte Juventusu

Reagovat
Yanek

Dobře to nasimuloval

Reagovat
cresposuper

Ano, ale zaroven Milenkovic to urobil uplne dementne

Reagovat
10

Reagovat
10

tohle jsou přesně ty debilní penalty, který nejdou neodpískat s VARem

Reagovat
Yanek

Což je důvod, proč VAR nikdy nebudu schvalovat. Jinak drželi se tam oba, takže nevím jestli to bylo zas tak jednoznačné

Reagovat
10

V tomhle je VAR opravdu smrt fotbalu. Až mi toho rozhodčího je líto, když už ho k tomu videu pošlou a vlastně nemůže udělat nic jinýho, přitom tam vidí takovou simulaci a naprosto nulovej efekt na hru.

Reagovat
Zark

Reagovat
cresposuper

Ribery

Reagovat
Zark

Ribery by mohl v klidu ještě kopat za nás

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Yanek

Dívat se na Violu bolí, možná kdyby se soustředili na fotbal místo té věčné ukřivděnosti, nehráli by skoro o sestup. Škoda Riberyho, ty dva roky ještě mohl hrát na vrcholu.

Reagovat
10

a to teď už vypadají docela dobře proti tomu, co předváděli od listopadu do března...něco takovýho jsem dlouho neviděl

Reagovat
cresposuper

Osimhenov pas

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli Napoii Napoli...

Reagovat
Furia Ceca

Tak se mějte... Pirlo, Ronaldo, Paratici, Nedvěde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nekřič. Dokud to není černé na bílém, tak není úplně důvod k radosti. Aby to nesvedli na "projekt" jako v minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Zizou a Ronaldo bude kapitán.

Reagovat
Furia Ceca

Ronaldo EL hrát určitě nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím moc klubů, kde by pro něj bylo místo a dostal zároveň srovnatelný peníze jako u Vás.

Reagovat
Furia Ceca

Leda nějaký ropáci... Třeba PSG.

Reagovat
10

ty by mu kvůli mnohem horšímu zdanění museli dát víc, aby byl na svých...obávám se, že se ho nepůjde zbavit ani pokud Juventus bude chtít

Reagovat
stuff

Tak ono ja si stale myslim, ze jedina stranka, po ktorej nam az tak neskodi je financna a nie sme cez instagramy a chujoviny na nom stratovi. Tj to by nemuselo byt na konci dna ani psg.

Najviac by nam to mohol posrat Zidane, pri ktorom by zas dostal isty zaklad a mozno by chuja presvedcil aj na EL.

Najdolezitejsi pre nas je trener, ktory by mu vysvetlil, ze sa s nim rata v nejakej mensej miere a pojde inam aj za mensi plat. Tj prvykrat v kariere moze byt jeho sebavedomie pre juve prinosom

Reagovat
Furia Ceca

On je dost umanutej ale... Já věřím, že se do nějakýho týmu hrajícího LM nasrat dokáže

Reagovat
smazaný uživatel

Lapadula toho neskutečně moc uhraje, parádí bojovník

Reagovat
GEGE

dnes to smrdí průserem...

Reagovat
10

Cagliari překvapivě lepší, AC vypadá jak z minulých sezón...

Reagovat
Eldarion

Lepší v čom? Veď nemali ani šancu alebo strelu za polčas, aj keď AC na tom o moc lepšie nebolo.

Reagovat
10

A teď? přišlo mi lepší v kombinaci, hrajou v klidu, na AC je dost znát ten tlak, což po těch posledních zápasech úplně nechápu...

Reagovat
Yanek

Tam se všem třepou kolena jak před prvním zápasem v přípravce

Reagovat
10

Ta teorie s fanouškama možná nebude daleko od pravdy

Reagovat
Yanek

Že hrajou líp bez nich? Možná jo, je to prostě mladý tým se všema přednostma i chybama. Jen mě tam vysírá pár individualit u kterých nevidím správný přístup, počínaje Turkem...

Reagovat
10

Jo, ten sere i mě... plouží se tam, mává rukama

Reagovat
Furia Ceca

Aby nás brzo nesral u nás...

Reagovat
cresposuper

Milan to je cakanie na gol Cagliari

Reagovat
cresposuper

Carboni to zahral na Milenkovica

Reagovat
EXoRcIsT

nemozem proste. Ja ked vidim toho Castilleja tak do mna taka zlost vojde

Reagovat
10

Teď je na hřišti snad víc oblíbenců, než mám teď v Juve

Reagovat
svkmd

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

Ta toto dojebali

Reagovat
swatm

divim se ze tam nedal jeste krunice

Reagovat
Morgue

No to byl hnus toto... Pokud hledají někoho kdo by Castiljehovi zbalil, tak ať mě kontaktují přes tento mail: Goaway@gmail.com. Hlásím se jako dobrovolník, a osvítím mu i baterkou u hranic. Je mi z toho zápasu zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj 2 co budou příští týden rozhodovat o tom, kdo půjde do LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele