37. kolo
16.05.2021 15:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Simy (© AFP)

Benevento remízou s Crotone nejspíš zpečetilo svůj pád

Velmi nepříjemný den dnes zažilo Benevento. Před utkáním s Crotone ještě hýčkalo reálnou naději na záchranu, a navíc nad Crotone dlouho vedlo. Jenže v nastavení jej šokoval Simy, který srovnal. Výsledný bod téměř jistě znamená pro domácí pád.

Benevento dnes potřebovalo nutně vyhrát, aby vyvinulo tlak na Turín. A začalo poměrně dobře. Nejprve přečkalo velkou šanci Adama Ounase, který individuálně protančil s míčem až do vápna a v něm dobrou střelou jen těsně minul tyč.

O pouhou minutu později ale domácí Giallorossi dokázali vybojovat první branku. Hetemaj totiž ve vápně sklepl míč pro nabíhajícího Gianlucu Lapadulu a ten krásnou ranou poslal míč mimo dosah zastupujícího brankáře Marca Festy! A ještě lépe se situace z pohledu "Čarodějek" vyvíjela ve 24. minutě, kdy se v roli posledního hráče nechal hloupě vyloučit Golemić.

S následnými šancemi neuspěli Insigne ani Schiattarella, přičemž branku Lapaduly po změně stran nemohli sudí uznat pro ofsajd. Další trefu si Lapadula mohl připsat v 73. minutě, jenže pálil pár centimetrů vedle. A pak přišel šok. Psala se poslední minuta nastavení, když rychlý brejk poslal míč na Pereiru. Ten nahrál v obležení lépe postavenému Simymu, který se procpal k míči a popravil šanci Beneventa.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele